فبک به کودکان انگیزه میدهد تا فکر کنند و بر روی آن دسته از وقایعی که به تجربهی آنها ربط دارد، تمرکز کنند و در نتیجه از این طریق بر آن چه در اطرافشان میگذرد، کنترل داشته باشند.
#فبک
#تفکر
@kheradvarzan_p4c
اندیشه آدمى چون زمین کشاورزى است. تا وقتى بذر ایدههاى خوب را در ذهن خود نکارد، نمىتواند به نتایج خوب برسد. هر انسانی مالک سرزمین اندیشه خود است و باید تصمیم بگیرد که چگونه از آنچه در مزرعهی اندیشهاش مىروید، مراقبت کند.
#بهار_فصل_رویش
#فبک
@kheradvarzan_p4c
#سال_نو_مبارک
سنجد بر سر سفرهی هفتسین عشق و محبت بین افراد خانواده را تقویت خواهد کرد.
علت گذاشتن سنجد در سفره هفت سین نماد رفتار معقول و سنجیده و حساب شده در سال نو است.
حالا چرا سنجد باید نماد معقول رفتار کردن باشد؟ شاید چون سنجد در طب سنتی برای تقویت هوش و حافظه همیشه توصیه میشود. سنجد نماد زایش هم هست؛ به همین دلیل برای تقویت احساسات انسانی و عشق و دلبستگی به یکدیگر هم آن را بر سر سفره هفت سین میگذارند.
#فلسفه_برای_کودکان
@kheradvarzan_p4c
يک داستان فكری وقتی میتواند بازده خوبی در هنگام اجرای آن در كلاس درس داشته باشد كه به اندازه كافی مهیج، برانگيزاننده و چالش آفرين باشد و تقريباً در هر بند یک مسئله را طرح كند يا مفهومی را به بحث بگذارد.
#داستان_فبکی
#فبک
#فلسفه_برای_کودکان
@kheradvarzan_p4c
#معرفی_داستان_فبکی
کتاب دنیای سوفی، داستانی جذاب و خواندنی از رمان تاریخ حکمت غرب به قلم یوستین گُردِر که تاریخ فلسفه را به زبان ساده برای نوجوانان تشریح میکند.
داستان کتاب دنیای سوفی در مورد دختری به نام سوفی است که در آستانه پانزده سالگی نامههای جالب و نوارهای ویدئویی از شخصی به نام آلبرتو ناکس دریافت میکند که در آنها سؤالات جالبی مانند جهان چگونه پدید آمدهاست؟ مطرح شده است. این سوالات آغازگر راه آموزش تاریخ فلسفه است. این نامهها در ابتدا مطالبی در خصوص یونان باستان، سقراط و سؤالات اساسی زندگی بشری عنوان میکند. و زمانی که سوفی حسابی به فکر فرو رفت و به دنبال پیدا کردن پاسخی برای این پرسشها گشت، پاسخها از راه میرسند و پس از دریافت چند نامه، سوفی و آلبرتو یکدیگر را ملاقات میکنند. موضوع صحبتهای آنان عمدتاً نظریات فلاسفۀ یونان باستان، امپراتوری روم، قرون وسطی، رنسانس، عصر روشنگری، و موضوعاتی چون انقلابهای بزرگ و مسائل امروز بشری است.
#فبک
#فلسفه_برای_کودکان
#تفکر
@kheradvarzan_p4c