🔹 مجلس جای ساده لوحان نیست
بسیاری از نمایندگان مجلس اگر حتی #پزشکیان از حضرت آقا هم خرج نمی کرد تصمیمشان را برای تایید همه وزرا گرفته بودند که تکلیفشان روشن است
اما تعدادی از نمایندگان ساده لوح متاسفانه فریب آن سخنانی را خوردند که با بیانات دیروز حضرت آقا نادرست بودنشان اثبات شد
هرچند اساسا مجلس شورای اسلامی جای ساده لوحان نیست اما این ساده دلان حواسشان باشد که با چه کسانی طرف هستند و مراقب باشند در بزنگاه های بعدی دوباره فریب نخورند که در آن صورت نه پشیمانی سودی دارد و نه هیچ عذر و بهانه ای قابل قبول است و "مؤمن از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود" ...
✍ "قاسم اکبری"
🔰 چرا حزب الله متفاوت است؟
👤 #امین_الاسلام_تهرانی
🔸4 شهریور بود که منابع خبری گزارش دادند که بیش از ۳۲۰ فروند موشک و دهها پهپاد به ۱۱ پادگان و پایگاه رژیم صهیونیستی از خاک لبنان به سمت الجلیل الغربی در شمال فلسطین اشغالی شلیک شده است. همان زمان در اسرائیل تخمین زده میشد که حزبالله آماده شلیک حدود ۱۰۰۰ موشک به عمق اسرائیل است. مقاومت عمق الجلیل الغربی و جولان اشغالی سوریه را هدف حملات موشکی قرار داده است. بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده، برای اولینبار حزبالله از موشک بالستیک نقطهزن استفاده کرد که بدون مزاحمت به هدف اصابت کرد.
🔸این مرحله اول عملیات حزبالله لبنان در واکنش به ترور «فؤاد شکر»، فرمانده ارشد مقاومت و موسوم به مغنیه دوم، بود. «اما چه شده است که حزبالله لبنان به این چنین قدرتی رسیده که اینگونه عمق اراضی اشغالی را به آتش میکشد و رژیم آپارتاید هم از جلوگیری از آن ناتوان است؟»
🔸 برای اینکه اهمیت این حمله را درک کنیم باید بدانیم که یکی از اهداف حزبالله دراین حمله یگان 8200 بود؛ یگان ۸۲۰۰ که در مرزهای سوریه تا مناطق مشرف بر دمشق اقدام به کارهای اطلاعاتی و جاسوسی میکند، در ترور برخی فرماندهان حزبالله به ویژه شهید حاج «عماد مغنیه» نقش داشته است. یگان ۸۲۰۰ زیرمجموعه «آمان» یا همان سازمان اطلاعات نظامی اسرائیل قرار دارد. حتی «سید حسن نصرالله»، دبیرکل حزبالله لبنان، درخصوص عملیات اربعین گفت:
🔻«هدف منحصر به فرد نظامی در این عملیات، پایگاه اطلاعات نظامی آمان، یگان ۸۲۰۰ در گلیلوت که عملیاتهای ترور زیادی را انجام میدهد و پایگاه دفاع هوائی دشمن در عین شیمیا از جمله اهداف نظامی بود.»
🔸حزباللهِ سال 2006 گروه دست و پا بستهای در مقابل رژیم آپارتاید اسرائیل نبود که حمایت تام و تمام آمریکا را داشت و عالیترین تسلیحات نظامی را در اختیار داشت. اگر حزبالله در آن سال 1500 موشک داشت حالا بیش از 15000 موشک در اختیار دارد که بیشتر آنها دقیق و نقطهزن هستند. افزون بر این، در این سالها حزبالله آزمودهتر از قبل است و آماده برای آنکه جهنمی را که در شمال اراضی اشغالی برپا کرده است تا عمق خاک اشغالی گسترش دهد.
🔸اما در جولای ۲۰۰۶ تصویر اسرائیل شکستناپذیر، شکست و جنبش مقاومتی توانست این رژیم تا دندان مسلح با تسلیحات غربی را مجبور به عقبنشینی کند. رژیم صهیونیستی پس از جنگ ۳۳ روزه دیگر به دنبال نابودی مقاومت نیست، بلکه اکنون نظریهپردازان رژیم مانند «اورنا مزراحی» و «یورام شوایتزر»، پژوهشگرانِ مرکز مطالعات امنیت داخلی اسرائیل، به دنبال پاسخی برای این سؤال خود هستند که اسرائیل چگونه میتواند بازدارندگی فرسایشی خود را در امتداد مرز با لبنان تقویت کند؟
#نکته
🔰 وزارت خارجه وارد مسیری نشود که عبرتهای برجام تکرار شود
«وزارت امور خارجه باید مراقب تکرار فرجام برجام باشد.»
🔻وبسایت الف با انتشار این تذکر هشدارآمیز نوشت: شکر خدا، گزاره قابل احیا نبودن برجام و دچار شدن آن به ممات از زبان وزیر خارجه کنونی و یکی از دستاندرکاران و بانیان این توافق بیان شده و دیگر مدافعین توافق هستهای نمیتوانند مطرحکردن چنین تعابیری را به دلواپسان و کاسبان تحریم و... مربوط کنند.
🔸عباس عراقچی در اولین گفتوگوی خود پس از عهدهدار شدن سکانداری وزارت امور خارجه، در سخنانی که رنگ و بویی از واقعگرایی داشت هم بهنوعی پرده از عریانی توافقی برداشت که ۱۰ سال کشور را در شرایط فرسایشی قرار داد.
🔸او در اظهارات خود هم نقش توامان دیپلماسی و میدان و لزوم همکاری با جریان مقاومت در منطقه را متذکر شد، هم سیاست تعامل با شرق را برشمرد، هم بر راهبرد خنثیسازی تحریمها تاکید کرد و علاوه بر این به رویکرد مخرب غربیها در مواجهه با ایران گریزی زد. اما تلخترین قسمت سخنان وزیر خارجه، جایی بود که تلویحاً به مرگ برجام و عدم امکان احیای آن اشاره داشت و البته به ذات برجام و تصورات اشتباه بانیان این توافق در پدیدارشدن چنین شرایطی اشاره نکرد.
🔸حالا وزیر خارجه در حالی از عدم امکان احیای برجام و ضرورت آغاز مذاکرات بعدی برای توافق سخن میگوید که بهنظر میرسد با وجود عیان شدن ذات نقضپذیر توافق هستهای و رویکرد مبتنی بر تخاصم غربیها، همچنان به ذات مذاکره اصالت میبخشد و از این روست که بر ضرورت آغاز مذاکرات جدید خارج از چارچوب برجام تأکید میکند. این رویکرد هرچند ممکن است از منظر برخی قابل دفاع بوده، اما در حقیقت بهمعنای چشمپوشی از اقدامات غربیها و همچنین تمسک به همان روش گذشته و قدمگذاشتن در مسیری است که به برجام منتهی شد.
#خبر_ویژه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهییییی دورت بگردم 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقایِحرفاےِدرِگوشے
نازک نارنجی شدم..
تا اسمت میاد
گریم میگیره:)
💔🚶♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرهم درده کربلا❤️🩹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غمگین ترین فیلم کوتاه دنیا💔(: :
هدایت شده از آوای عاشقی
واحد اندازه گیری انسانیت
دست هایی است که گرفتیم
گره های است که از
مشکلات دیگران بازکردیم
دلهایی که به دست آوردیم
و اشکهایی که به لبخند نشاندیم...
🔰 #تحلیل | سخنان رهبری به مثابه مانیفست حرکتِ دولت چهاردهم
📝 بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت چهاردهم از چند جنبه حائز نکاتی راهبردی بود. سخنانی که از یکسو تکلیف برخی موضوعات مطرح در افکار عمومی را روشن ساخت و از سوی دیگر محورهای اصلی حرکت دولت چهاردهم را مشخص کرد.
«خط رهبری» در ادامه با نگاهی تحلیلی محورهای اصلیِ نکات مطرح شده از سوی حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار را بررسی میکند:
* یکم: ماجرای انتخاب وزرا و روایت صحیح از تعامل رهبری با رئیس جمهور
🔸 یکی از موضوعات مطرح در فضای افکار عمومی نحوهی تعامل دکتر پزشکیان با رهبر انقلاب در موضوع انتخاب وزرا بود. موضوعی که خصوصا با سخنان رئیس جمهور در مجلس دچار نوعی اعوجاج و برخی کژروایتها شده بود.
🔹 حضرت آیتالله خامنهای در سخنان خود اما #روایت صحیح این موضوع را با افکار عمومی در میان نهادند: «بنده تعدادی را که میشناختم و یا در مورد صلاحیت آنها از منابع مورد وثوق مطمئن شده بودم، تأیید و بر برخی اسامی تأکید کردم اما درباره تعداد بیشتری که نمیشناختم گفتم نظری ندارم.»
🔸 رهبر انقلاب در این فراز از سخنان خود حقیقت ماجرا را آنچنان که رخ داده بود برای افکار عمومی روایت کردند. براین اساس، هماهنگی مصداقی در گزینش افراد وزرای دولت چهاردهم، صرفا دربارهی برخی چهرههای محدود و مشخص بین رئیس جمهور و رهبری رخ داده است. مشخصا سه وزارتخانهی دفاع، خارجه و اطلاعات که با حوزهی مسئولیتهای رهبری از حیث قانون اساسی تلاقی کاری و عملی دارند و برخی مصادیق که قبلا برای مسئولیتی از رهبری حکم داشتهاند و... را میتوان در این چارچوب درنظر گرفت و چنانکه که رهبری معظم تأکید کردند این روند هماهنگیِ مصداقی دربارهی اکثریت #کابینه رخ نداده و در اینجا حضرت آیتالله خامنهای طبق سیرهی متداول خود که عدم ورود به مسائل اجرایی است رفتار کردهاند.
* دوم: تلقی مثبت نسبت به شکلگیری دولت جدید در کمترین زمان پس از شهادت شهید رئیسی
🔹 یکی از موضوعات مورد تأکید رهبر انقلاب در این دیدار اصل شکلگیری دولت چهاردهم پس از حادثهی سخت و ناگوار شهادت شهید رئیسی و تسریع در روند انتخاب وزرا بود: «خدا را شکرگزاریم که بحمدالله دولت با همت رئیس جمهور محترم و با کمک ارزندهی مجلس شکل گرفت. این خیلی نعمت بزرگی است. در دولتهای گذشته گاهی تا نزدیک یک ماه یا بیشتر دولت نمیتوانست شکل بگیرد و همهی وزرا از مجلس رأی اعتماد نگرفته بودند.»
🔸 این موضوع از حیث ساختاری به معنای توان و #ساخت_مستحکم نظام اسلامی در حل مسئله و عبور از شرایط سخت است. با فاصلهی نسبتا کوتاهی از شهادت رئیس جمهور پیشین، دولت جدید شکل گرفت و این نشانه و نمادی از #کارآمدی نظام حکمرانی کشور است.
* سوم: ریلگذاریِ کلان برای حرکت دولت چهاردهم
🔹 اما بخش قابل توجهی از نکات مطرح شده در بیانات رهبر انقلاب ناظر به چارچوب و خطوط اصلی حرکت دولت چهاردهم و اولویتهای اقدام و عملِ آن بود. حضرت آیتالله خامنهای در این زمینه دولتمردان را به «قدرشناسی فرصت خدمت» فراخواندند و محورهای رویکردی و برنامهای دولت چهاردهم را به این شرح تبیین کردند:
۱- شناسایی و بهرهبرداری از ظرفیتهای انسانی و طبیعی کشور
۲- انتخاب همکارانِ #جوان، مؤمن، انقلابی، متعهد و پرانگیزه
۳- حکمرانی خردمندانه با رجوع به کارشناس
۴- حضور در بین مردم و رفتن به سفر استانی
۵- تهیه #پیوست_عدالت برای هر قانون و تصمیم مهم دولت
۶- رعایت اولویتها در کارهای زیرساختی (از جمله موضوعاتی چون: انرژی هستهای و کارهای فوری از جمله گرانی و تورم)
۷- حکمرانی قانونمند در فضای مجازی؛ دستیابی به فناوری و لایههای زیرساختی هوش مصنوعی
۸- جدی گرفتن #تولید_ملی به عنوان کلید حل مشکلات اقتصادی
۹- علاج پیری زودهنگام جمعیت کشور
۱۰- امید نبستن به دشمن و منتظر موافقت دشمنان نماندن برای برنامهها
۱۱- رسیدگی هر چه بیشتر به معنویت خود در دوران مسئولیت
🔸 رهبر انقلاب از ابتدای انتخاب دکتر پزشکیان به ریاست جمهوری کمک به موفقیتِ این دولت را بهعنوان راهبرد اعلام کرده و موردتأکید قرار دادند و رویدادهای بعدی نیز موید عملی شدن همین نگاه بوده است. اکنون و پس از شکلگیری دولت جدید، رئیس جمهور جدید و دولتمردان باید مطالبات مطرح شده از سوی رهبری را بهمثابهی چارچوب و مانیفست حرکت خود تلقی کنند و بدانند که تجربهی تاریخی نشان داده هر جا که قوا و دستگاههای مختلف حرکت خود را براساس جهتگیریها و اولویتهای مطرح شده از سوی رهبری تنظیم کردهاند موفق شده و آنجا که دچار انحراف و حواشی شدند مایهی درس و #عبرت آیندگان گشتند؛ تجربهی دولتها خصوصا در سالیان اخیر بهروشنی گواه این مدعاست!