eitaa logo
خوبان
648 دنبال‌کننده
10.5هزار عکس
9هزار ویدیو
21 فایل
ارتباط با ادمین:https://eitaa.com/Khoban7
مشاهده در ایتا
دانلود
💫🟢پس، اكنون كه معلوم شد اين صفت را مفاسدى عظيمه است كه هر يك از موبقات و مهلكات است. لازم است كه با هر رياضت و زحمتى است خود را از اين خصلت ننگ‌آور و رذيله قلب خراب كن و ايمان كش نجات دهيم، و دل را از اين ظلمت و كدورت تخليص كنيم، 🔺و قلب را به خلوص نيت و صدق باطن مزين نماييم و صفا دهيم. ⬅️ ادامه دارد... 🥀پاورقی [1] «كسى كه يكى از دوستان مرا آزار دهد، آشكارا به جنگ من برخاسته است.» اصول كافى، ج 2، ص 352، «كتاب ايمان و كفر»، «باب من اذى المسلمين»، حديث 8. در اين منبع به جاى «آذى» (آزار دهد) أهان (اهانت كند) آمده است. و در بحار الانوار (ج 72، ص 146، «كتاب العشرة»، باب 56) به اين صورت آمده است: من آذى وليّا فقد أرصدنى بالمحاربة.
💫🌹امام خمینی رضوان الله علیه: 💫🌸ما مظلومین همیشه تاریخ ...
🌹امام خامنه ای حفظه الله : ایمان جوانان هدف بمباران امروز دشمن است 🌷 یک روز امام فرمود: «امروز اسلام محتاج کمک شما جوان هاست.» بعد از ظهرش بنده به خیابان ها آمدم و کاری داشتم. دیدم مثل روزهای اوّل انقلاب شده و مردم به طرف پاوه در حرکتند. این ماجرا و این صحنه، بارها تا آخر جنگ تکرار شد. 🌴 هر وقت که اسم اسلام و فرمان امام به گوش مردم می رسید، ناگهان می دیدید این ملت، به جوش و خروش در می‌آید. جوانان شهر را، ده را، دانشگاه را، بازار را، کار و کسب را، میدان فوتبال را، همه را رها می کنند و می روند. برای چه؟ برای این‌که جان شان رادر معرض خطر مرگ بگذارند! ♦️دشمن این ها را دید و تحلیل کرد و فهمید این ملت عقبه‌ای دارد. فهمید تا آن عقبه هست، این ملت را با و با و یا چه و چه، نمی شود به زانو درآورد. ♦️پس، آن عقبه را باید بمباران کرد؛ فرهنگ او را، اخلاق او را، ایمان او را، ایثار او را، اعتقاد به دین او را، اعتقاد به رهبری او را، اعتقاد به قرآن و جهاد و شهادت او را؛ این ها را باید از بین برد و شروع کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹امام خامنه ای حفظه الله: 🌷معنای حضور قلب در نماز🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراجع تقلیدی در قم که حتی نماز نمی خوانند!!!
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم زیرخاکی سخنان شهید والامقام محمد علی رجایی
15.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 خداوند تبارک و تعالی 🌷🌷🌷سه مرتبه در قرآن وعده داده که: اسلام عزیز کره زمین را فرا خواهد گرفت.(لیظهره علی الدین کلِّه) 🎥 این ویدیو سندی هست بر این موضوع و اتفاقاتی که در جهان راجع به سرعت رشد اسلام داره اتفاق می‌افته! 💽 به نظرم اون قدر بایستی این ویدیو دست به دست بشه و همه ببینند تا حداقل ما بچه مسلمون ها قدر دین‌مون رو بیشتر بدونیم و برخی ها بفهمن که بیهوده دارن دنبال تغییر دین می گردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تشکر از اسرائیل روی آنتن زندۀ شبکۀ افق 🔹عباس موزون: از رژیم صهیونیستی تشکر می‌کنم چون کاری کرده که اگر همه رسانه‌های دنیا دست‌به‌دستِ هم می‌دادند نمی‌توانستند این‌طور جنایاتش را آشکار کنند؛ این همه درباره کارهایشان می‌گفتیم خیلی‌ها باور نمی‌کردند ولی حالا فهمیدند که چه جنایت‌هایی از این‌ها برمی‌آید. 🔹بارها گفتیم سازمان جهانی حمایت از کودکان یا نمی‌خواهد یا نمی‌تواند کاری کند؛ حالا صهیونیست‌ها با جنایت‌هایشان کاری کردند که همه فهمیدند این سازمان کارآیی ندارد.
شادی رو‌ح شهدا صلوات🤲🌹
🌷سلام علیکم 🟢السلام علیک یااباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک ⚪️ان شاءالله امشب شب شنبه نماز لیلةالدفن برای مرحومه 🌸حاجیه خانم معصومه میراحمدی طالقانی (ره) مادر گرامی شهید والامقام 🌷سیدعبدالله میراحمدی(ره) از قم و مرحومه حاجیه خانم 🌸عصمت زندوکیلی(ره) مادر گرامی شهید والامقام 🌷مسعود مطیع پور(ره) از اراک و 🟢دیگر اموات شب اولی(یک نماز به نیت همه به امید ثواب) بخوانیم. یاعلی مدد، التماس دعا، فاتحه و صلوات.