✅ حکم شرعی استفاده از تلگرام و اینستاگرام
بر اساس فتوای #امام_خامنه_ای :
🔺ورود به شبکههای متعلق به دشمنان «حرام است»
⬅️ سؤال: آیا نرمافزارها هم بهمثابه کالا هستند و حکم خرید کالای ایرانی در اینجا هم وجود دارد؟
➡️ پاسخ: حکم خرید کالای دشمنان که به نحوی کمک به آنها محسوب میشود تحت عنوان «اعانهی ظالم» شامل اینجا نیز میشود؛ یعنی ما با خریداری یک نرمافزار، خدماتی به آنها برسانیم یا به نحوی از این نرمافزارها استفاده کنیم که سودش به جیب آنها برود، مثل برخی برنامهها که اصل ورود به آنها و تعداد استفادهکنندگان از آنها برای صاحبش مفید است، همین ورود به برنامه هم حرام میشود. بنابراین فرقی نمیکند که این کالا سختافزار باشد یا نرمافزار و این توصیهای که گفتهاند اگر کالایی مشابه داخلی دارد، از کالای خارجی استفاده نکنید، شامل نرمافزارها هم میشود و باید از نرمافزار داخلی استفاده کنید.
🍃🍃🍃🍃🍃
‼️ اطمینان به وقت نماز
🔷 هرگاه با شروع اذان برای مکلف اطمینان حاصل شود که وقت نماز داخل شده است، لازم نیست تا پایان اذان صبر کند و می تواند نماز بخواند.*
* البته در مورد نماز صبح، برای رعایت احتیاط، حدود ده دقیقه بعد از شروع اذان، نماز صبح خوانده شود.
📕منبع: رساله نماز و روزه، مسأله ۲۱
🆔 @resale_ahkam
📗کتاب «سکوت شکسته»
🌹براساس خاطرات حاج محمود پاک نژاد فرمانده واحد اطلاعات عملیات لشکر ۱۷علی ابن ابیطالب(علیه السلام) در دفاع مقدس
📝به قلم: سیدهادی سعادتمند 29🔽
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 ادامه قسمت بیست و نهم
کانی مانگا
🌹نمیخواستم جلوی آقای جواد دل آذر که به من اعتماد کرده بود، خراب شوم و کم بیاورم. آقاجواد از آن تیپ فرماندهانی بود که کارهای سخت را با تیزهوشی ای که داشت، سهل و آسان میکرد. و جواد امثال آقاجواد در جنگ، نعمت بود و به شدت در کسب موفقیت مؤثر بودند. این مرد تلفیقی از اقتدار و سادگی بود. هیچ تلاشی برای بزرگ نشاندادن خودش نمیکرد، اما بزرگ بود و بزرگ هم دیده میشد.
⚪️ قبل از این که وارد سنگر فرماندهی لشکر ثارالله بشویم، با من که نیروی سادهی اطلاعات بودم. گفتگو داشت. میخواست بفهمد چقدر منطقه را میشناسم. طی همین زمان کوتاه، تمام نشانهها و اطلاعات شخصی من را درآورد. وقتی هم که با فرمانده لشکر ثارالله در باره حدود مسئولیتش حرف میزد، پر از اعتماد به نفس بود. همیشه از بودن در کنار چنین فرماندهانی حس خوبی پیدا میکردم.
🌹به پشت خاکریز رسیده بودیم، اما نمیتوانستم تشخیص بدهم کجا قرار دارم. آقاجواد مرتب با بیسیم پیگیر بود. نمیدانستم چطور باید موقعیت خودم را به آقاجواد اعلام کنم. عراقیها در زمان عقب نشینی، دو تا از تانکهای خود را جا گذاشته بودند. معلوم میشد با عجله خاکریز را ترک کرده یا فرار کرده بودند.
⚪️راهی که به نظرم رسید این بود، که با انداختن نارنجک داخل برجک تانک، آنها را منفجر کنم و موقعیت خودمان را به آقاجواد و فرماندهان لشکر ثارالله که منتظر نتیجه عملیات ما بودند، نشان بدهم. گوشی بیسیم را گرفتم و گفتم:«آقاجواد آتش رو دیدی ما این جا هستیم.»
🌹او با فریاد و هیجان، ذوق و خوشحالی خودش را نشان میداد؛ این هم از ویژگیهای منحصر به فردش بود. پشت سر هم تکرار میکرد: «دمت گرم !»
⚪️او با دیدن شعله تانکها، موقعیت مان را تشخیص داد، گفت:«دقیقاً وسط خاکریز قرار دارید. از فرمانده گردان بخواه نیروها رو به دو قسمت کنه و خاکریز رو پوشش بدید.» بعد هم ازم خواست تا قبل از روشن شدن هوا به عقب برگردم، در حقیقت با گرفتن این خاکریز، نگرانی لشکر ۴۱ ثارالله برطرف شد.
🌹 منطقه عملیاتی والفجر ۳ را ترک میکردیم، در حالی که فرمانده عالم و نجیب اطلاعات ـ عملیات، امیرحسین ندیری، مردی که برای ما استاد و مرشد بود، به همراه علی شالی و رضا ابوبصیری به شهادت رسیده بودند. در این عملیات بیشترین حجم فشار روی نیروهای گردانها بود. بارها منطقهای را میگرفتند و با فشاری که دشمن میآورد، مجبور به عقبنشینی میشدند. مهران را نیروهای لشکر ۱۷ با خاطرهای سخت و تلخ ترک کردند.
⚪️ چند سالی گذشت تا این که برای انجام عملیات پیروزمندانه و بینظیر کربلای۱ به این منطقه برگشتیم و با پشتوانهی تمام تجربهای که در عملیات والفجر۳ (دو سال قبل) کسب کرده بودیم، دل امام و مردم را با فتح شهرمهران شاد کردیم.
🌷ادامه دارد....