✨خدا مهربان است،✨
🔴 دیروز توی بیت یه خانومی از بین جمعیت بلند شد سمت آقا داد زد یه جملهای گفت که حتی من که توی جمعیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷امام خامنه ای :«هر کسی که به خط انقلاب و اسلام ناب محمّدی (صلّیاللَّهعلیهوالهوسلّم) نزدیکتر است، به ضربات و حملات و تهمتها و هوچیگریها و سوءقصدها و بدجنسیها و موذیگریهای جناح استکبار هم نزدیکتر است.
♦️با هر آخوندی بد نیستند؛ با بعضی از آخوندها خیلی هم خوبند؛ همچنانکه در دستگاه سلطنت هم همینطور بود. آن دستگاهی که میخواست ریشهی روحانیت را بکند، خاطر بعضی از آخوندها را هم میخواست! به آخوندهای درباری پول میداد و به آنها سفارش میکرد که عمامهتان را یک مقدار بزرگتر و ریشتان را هم یک مقدار بلندتر کنید! اینها را دیده بودیم، ما از اینها خبر داریم.
♦️ رژیم طاغوت، خاطر اینگونه روحانیون را هم میخواست و با آنها ملاقات هم میکرد.البته چون ذات آن دستگاه، ذات متکبر و خبیث و رذلی بود، محبت و نوکریِ آن #علما را، آنچنان که باید و شاید هم قدردانی نمیکرد. همانهایی که نوکر آن دستگاه بودند، به مردم و به بقیهی روحانیون، زبانشان دراز بود و زور میگفتند؛ اما به خود دستگاه نه! خود آن رأس طغیان و نوکران ردهی بالایش، تحقیر و بیمحلی و بیاحترامیشان هم میکردند. میدیدند که اینها چهقدر پَستند! این را هم ما اطلاع داشتیم.»
📌پ.ن:
حالا فهمیدید چرا امثال جلیلی و رئیسی ها اینقدر مغضوب استکبار و مبغوض جریانات غربزده و ایادی آنها هستند و از طرفی خاتمی و روحانی و پزشکیان، چرا اینقدر مورد مهر و اقبال غربی ها قرار دارند!؟
و چه دقیق آیت الله حائری میفرمودند:
"رأی دادن به جریان غربزده که نوکر اربابان غربی خود هستند در حکم محاربه با امام زمان عجلالله تعالی فرجه است."
والعاقبه للمتقین
✨خدا مهربان است،✨
🇮🇷امام خامنه ای :«هر کسی که به خط انقلاب و اسلام ناب محمّدی (صلّیاللَّهعلیهوالهوسلّم) نزدیکتر اس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈❗️زیباترین پست بصیرتی سیاسی و معرفتی
خیلی قشنگ، واضح و البته مختصر👏❗️
✨خدا مهربان است،✨
👈❗️زیباترین پست بصیرتی سیاسی و معرفتی خیلی قشنگ، واضح و البته مختصر👏❗️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوای بدونی خدا ازت راضیه یا نه!؟
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌐🇮🇷 چقدر دردناک ولی بسیار زیبا ....
صحبتی است که باید اهل ایران عزیز بشنوند......
هرکسی نون حلال خورده باشه محتوای این کلیپ را کاملا درک میکنه💐🌸🙏
20.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈❗️ انتقاد فؤاد ایزدی به قوه قضائیه در آنتن زنده تلویزیون
امیدوارم دوستان عدلیه ببینند و بشنوند
سوریه از ورود مقامات ترکی و قطری به دمشق خبر داد
🔹وزارت اطلاعرسانی سوریه وابسته به دولت انتقالی و زیر نظر شورشیان سوریه اعلام کرد که هیئتی متشکل از هاکان فیدان، وزیر خارجه و ابراهیم کالین، رئیس اطلاعات ترکیه، و خلفان الکعبی، رئیس دستگاه امنیت قطر، به دمشق سفر کردهاند.
🔹هیئت ترکی و قطری قرار است در این سفر با «ابومحمد الجولانی» سرکرده شورشیان سوریه و «محمد البشیر» رئیس دولت انتقالی دیدار کنند.