🔴از دست دادن المپیک به خاطر یک نخ سیگار!
🔹فدراسیون ژیمناستیک ژاپن اعلام کرد شوکو میاتا به دلیل استعمال دخانیات و مشروبات الکلی از حضور در المپیک پاریس محروم شده است.
🔹این بازیکن 19 ساله که مدال برنز مسابقات جهانی 2022 را کسب کرده بود، با اعتراف به تخلف از قوانین تیم ملی از اردوی تیم ملی ژیمناستیک ژاپن در موناکو کنار گذاشته شد و به ژاپن بازگشت.
✅ @khoshab1
Basiratkhoshab.ir
May 11
.
دو نقطه ضعف در مجالس عزادارى!
❗️يكى از نقاط ضعف اين است كه معمولًا، هم صاحبان مجالس و هم مستمعين آن چيزى را كه مىخواهند ازدحام جمعيت است. اگر جمعيت ازدحام بكند راضى است، اگر جمعيت ازدحام نكند راضى نيست. اين، نقطه ضعف است. اين جلسات كه براى اين نيست كه جمعيت ازدحام بكند يا نه! مگر ما مىخواهيم سان بدهیم؟ مگر ما مىخواهيم رژه برويم؟
هدف چيز ديگرى است. هدف آشنا شدن با حقايق و مبارزه كردن با تحريفات است.
🔷 گوينده در مقابل اين نقطه ضعف قرار مىگيرد، چه بكند؟
اگر بخواهد با اين نقطه ضعف مبارزه كند، حقايق را به مردم بگويد، با تحريفات مبارزه كند، با هدف صاحب مجلس و هدف مستمعين كه از جمع شدن دور يكديگر و از شلوغ شدن و از اينكه خودشان را با هم زياد ببينند خوششان مىآيد، جور درنمىآيد. و اما اگر بخواهد از اين نقطه ضعف استفاده كند، فقط در اين فكر است كه ما چه كار بكنيم كه جمعيت بيشتر جمع بشود. اينجاست كه يك عالم سر دوراهى قرار مىگيرد: از اين نقطه ضعف استفاده كنم، بهرهبردارى كنم، به عبارت ديگر روى دوش اين جمعيت سوار بشوم، حالا كه اينها اين قدر احمق و نادان هستند و چنين نقطه ضعفى دارند، من هم از همين نقطه ضعف استفاده كنم؟ يا علىرغم اين نقطه ضعف، من با آن مبارزه كنم، بروم دنبال حقيقت، چه كار دارم به اينكه اجتماع مىشود يا اجتماع نمىشود .
❗️نقطه ضعف دوم عوام الناس در مجالس عزادارى اين مسأله شور و واويلا بپا شدن است. بايد منبرى حتماً در آخر ذكر مصيبت كند و در اين ذكر مصيبت هم نه تنها مردم اشك بريزند، اشك بريزند قبول نيست، بايد مجلس از جا كنده بشود، بايد شور و واويلا بپا بشود! من نمىگويم مجلس از جا كنده نشود، من مىگويم اين نبايد هدف باشد.
✅ من مىگويم اگر كسى در آن مسير صحيح با بيان حقايق و واقعيات بدون آنكه يك روضه دروغى بخواند، بدون اينكه جعلى بكند، بدون اينكه تحريفى بكند، بدون اينكه براى امام حسين اصحابى بسازد كه در تاريخ نبوده و خود امام حسين آنها را نمىشناسد چون وجود نداشتهاند، بدون آنكه براى امام حسين فرزندانى ذكر كند كه چنين فرزندانى در دنيا وجود نداشتهاند، بدون اينكه براى امام حسين دشمنانى در كربلا با نام و نشان بسازد، كه اصلًا چنين كسانى وجود نداشتهاند، اگر اشكى از روى صداقت و حقيقت ريخت، شور و واويلا هم بپاشد، مجلس هم كربلا شد، بسيار خوب؛ ولى وقتى كه نبود، آن وقت ما بايد با امام حسين بجنگيم، دشمنى كنيم؟ دروغ ببنديم؟ دروغ بگوييم؟!
📚 استاد شهید مطهری، حماسه حسینی، ج 1 ص 115 (با تلخیص)
#بصیرت_خوشاب
@khoshab1
15.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاشت ، داشت و برداشت نخود برای نیازمندان خوشاب توسط خيران و بسیج سازندگی #شهرستانخوشاب
#بصیرت_خوشاب
@khoshab1
Basiratkhoshab.ir
23.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون تعارف با مهندسان فداکار نیروگاه اهواز
#بصیرت_خوشاب
✅ @khoshab1
🔺️ راهپیمایی جمعه های خشم مردم سبزوار در حمایت از مردم مظلوم غزه
🔹️مردم سبزوار بعد از نماز جمعه با حضور در راهپیمایی جمعه های خشم حمایت خود را از مردم مظلوم غزه اعلام کردند.
🔹️در این مراسم که با حضور ابراهیمی فرماندار ویژه سبزوار ، ایت الله مقیسه امام جمعه و ایت الله مدرسی عضو خبرگان رهبری برگزار شد، شرکت کنندگان با شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل انزجار خود را از اقدامات ددمنشانه رژیم صهیونیستی اعلام و بر کمک رسانی به مردم غزه و برقراری صلح در این منطقه تاکید کردند./صدا و سیما
@khoshab1
نقاط قوت و ضعف سناریو ظریف
در گفتگوی ویژه خبری
« نقاط قوت »
۱.سهم و وزن جوان بودن کاندیداها در کسب امتیاز بیشتر
۲.امتیاز مثبت به «زن بودن» و « قومیت» کاندیداها در کسب امتیاز بیشتر
۳.توجه به گفتمان دکتر پزشکیان در کسب امتیاز بیشتر و تأکید بر این نکته که اکثریت مردم به این گفتمان رای داده اند
۴.پرهیز از تشکیل دولت ائتلافی و تأکید بر تشکیل دولت وحدت ملی ( هرچند کمی کلی گویی بود )
« نقاط ضعف »
۱.دکتر ظریف برای معرفی ترکیب کارگروهها و کمیته ها و شاخصها و معیارهای عمومی و تخصصی و ... هیچ نوشته ای را با خود به همراه نیاورده بود و سعی کرد با تکیه بر حافظه خود، این اطلاعات را دراختیار مردم قرار دهد و همین امر باعث شد در چندین مورد اطلاعات ناقصی به مخاطب ارائه شود و چندبار مجبور شد که بگوید به دلیل خستگی و شلوغی کارها و ... دچار فراموشی و بی دقتی شده است! اینکه ایشان حتی تاریخ برگزاری مراسم تنفیذ و تحلیف رئیس جمهور را به درستی به خاطر نیاورد، به هیچ وجه برازنده دستیار و مشاور ارشد رئیس جمهور منتخب نیست.
۲.برخلاف 8 دقیقه طوفانی – که ترکیبی بود از مبانی علمی و دینی + مصادیق عینی - ایشان نتوانست فرآیند تشکیل کمیته ها و کارگروهها و نحوه امتیاز دهی به نامزدها را به مبانی علمی ارجاع دهد . نه مبانی علمی این فرآیند تشریح شد و نه نمودار گردش اطلاعات در بین اعضای کمیته ها و کارگروهها.
۳.ترکیب و نقش شورای راهبردی و نحوه انتخاب اعضای این شورا از سوی رئیس جمهور منتخب به درستی توضیح داده نشد.
۴.در مورد نحوه امتیاز دهی توسط اعضای کمیته ها و جمعبندی امتیازات و به ویژه در مورد نحوه تشخیص معیارهای «وتویی» هیچ توضیح مشخصی ارائه نشد ، بگونه ایکه من دقیقاً به یاد شیوه رفتاری شورای نگهبان در بررسی صلا حیت داوطلبان ریاست جمهوری و مجلس افتادم!
۵.اینکه گفته شد که اسامی نامزدها از دو مرجع درخواست شده است ( یکی: از طریق شخصیتهای سیاسی و دیگری : از طریق نهادهای تخصصی و مدنی) نکته جالبی بود ولی ای کاش در مورد اسامی مراجع سیاسی دقت بیشتری صورت می گرفت بطوریکه یا ذکر نام نمی شد و یا بطور کامل این اسامی ذکر می شدند ، ضمن اینکه شاید رای دهندگان به دکتر پزشکیان نپسندند که از نامزد رقیب ( آقای دکتر جلیلی) هم در این زمینه استعلام شود ؛ چه اینکه، اگر مردم طرز فکر و جهت گیریهای ایشان را می پسندیدند، به ایشان رای می دادند ؛ یا اینکه ، در بین اسامی افرادی که از آنها استعلام شده، نام آقای حدادعادل ذکر شد، ولی اسمی از آقای دکتر لاریجانی یا آقای مهندس باهنر و ... به میان نیامد ، در حالیکه، به نظر می رسد این افراد قرابت فکری و مرامی و سیاسی بیشتری با جناب پزشکیان دارند. رضا محبوبی
#بصیرت_خوشاب
@khoshab1
4_5823683990736868685.mp3
39.31M
شبیه سازی رئیس جمهور ایران با #گورباچف، اولین بار در دوره اصلاحات انجام شد و برخی در داخل و خارج از کشور، خاتمی را " #گورباچف_ایرانی" لقب دادند.
علت این مشابهت سازی نیز تمایل #خاتمی به عادی سازی رابطه با امریکا و شعار #اصلاح_طلبی او بود. کاری که سالها قبل گورباچف در شوروی انجام داده بود اما نهایتا به جای بهتر شدن وضع مردم این کشور، همه چیز بدتر شد و در پایان نیز شوروی فروپاشید.
اما در تیرماه ۱۳۷۹، رهبر معظم انقلاب به صورت تفصیلی به این مساله اشاره کردند و تفاوتهای "خاتمی با گورباچف"، "جمهوری اسلامی با نظام کمونیستی شوروی" و "اسلام با کمونیسم" را مفصل توضیح دادند که پس از سالها، همچنان شنیدنی است.
لذا به بهانه تیتر سفیهانه یکی از روزنامه های طرفدار #پزشکیان و تشبیه او با گورباچف، پیشنهاد میکنیم این فایل صوتی را با دقت گوش کنید.
#بصیرت_خوشاب
@khoshab1
Basiratkhoshab.ir
امام جمعهٔ تبریز: برخی سیاسیون بزرگشده در آمریکا مواظب گفتار و رفتار خود باشند!
🔹عدهای با موضعگیریهای ناامیدکننده و تفرقهافکن بین قومیتها و مذاهب در مسیر دشمن حرکت میکنند و آدم احساس میکند برخیها در آمریکا و اروپا زیاد زندگی کردهاند و بزرگشدهٔ این کشورها هستند از مسائل کشور زیاد سر در نمیآورند و نمیدانند در کشور چه خبرها بود و چه اتفاقی افتاده است.
#بصیرت_خوشاب
@khoshab1
Basiratkhoshab.ir
🔴 از آخرین مرحله سقوط ایران تا عضویت در ستاد پزشکیان برای چینش کابینه دولت !
⏪محسن رنانی عضو شورای راهبری دولت ظریف در سال ۱۴۰۱ در همراهی با جریان فتنه و دشمنان نوشت که در آخرین مرحلهی سقوط قرار داریم.
▪️در ۱۴۰۳ به ستاد پزشکیان پیوست.
▪️بعد از انتخابات مردم اصفهان را بخاطر رأی بالاتر به سعید جلیلی تحقیر کرد.
▪️ این روزها در شورای راهبری اصلاحات مشغول چینش کابینه برای دولت پزشکیان است.
#بصیرت_خوشاب
@khoshab1