🔻مینو محرز، عضو کمیته کشوری مبارزه با بیماریهای واگیر وزارت بهداشت:
◽۴۰ درصد مردم به ویروس کرونا مبتلا و اغلب با علائم خفیف بهبود پیدا میکنند.
◽هنوز به مرحله اوج بیماری نرسیده ایم و همچنان شاهد ابتلای روزافزون به این ویروس هستیم.
◽پیش بینی است که طی دو تا سه هفته آینده همچنان روند صعودی این بیماری را شاهد باشیم و بعد از آن روند نزولی بیماری شروع می شود./ ایرنا
🍎
#کلسیم_خانگی
پودر پوست تخم مرغ یک عدد↯↯
روی آن آب لیموترش تازه تا یک بند انگشت بریزید
دوازده ساعت بماند بعد آب آنرا میل کنید
🔰بمدت پانزده روز
🔘آلودهترین وسایلی که هر روز به آنها دست میزنیم
🔸تلفن همراه
در یک تحقیق دانشمندان اعلام کردند که به صورت عادی چیزی در حدود ۱۷ هزار ژن باکتریایی بر روی تلفن هوشمند نوجوانان دبیرستانی یافت میشود.
توصیه میشود که با استفاده از دستمالهای مرطوب و الکلی سطح این کامپیوترهای جیبی را تمیز کنیم
🔸پول نقد
مدتهاست که متخصصان پولهای نقد و اسکناسها را به عنوان یکی از اصلیترین عوامل انتقال آنفولانزا در نظر میگیرند
🔸کیبوردها
🔸دکمههای آسانسور
🔸عینکها
عینکها محل بسیار مناسبی برای رشد باکتریها هستند و چون صورت ما در اکثر مواقع گرم و مرطوباند، باکتریهای دردسرساز برای چشمها میتوانند به راحتی بر روی این وسایل روزمره قرار بگیرند.
تنها کافیست که از آب گرم و یک قطره مایع ظرفشویی برای تمیزکردنش استفاده کنیم
🔸دستههای بازی
🔸کفشها
🔸فرمان خودرو
چند وقت پیش دانشمندان اعلام کردند که در هر ۶ سانتیمتر مربع از سطح فرمان خودروها، به صورت معمول بیش از ۷۰۰ نوع آلودگی مختلف و خطرناک وجود دارد
🔸جامسواکی
🔸هندزفری
🍎
◻علائم از کار افتادن ریه
◽از مهم ترین عواملی که هشدار دهنده مشکلات ریوی است عبارتند از : کم شدن انرژی، سرفه های مداوم، کاهش وزن بی دلیل ،گیج و مبهوت بودن، سخت نفس کشیدن، درد ناحیه قفسه سینه، خاکستری شدن پوست، خس خس موقع نفس کشیدن.
◻ریه و ۱۵ ماده غذایی برای تقویت سلامت آن
◽به گفته سازمان بهداشت جهانی، اختلالات تنفسی سالانه موجب مرگ حدود سه میلیون نفر در جهان می شود. هوای آلوده و یک سبک زندگی بد بر سلامت ریه ها تاثیرگذار هستند و این می تواند به دشواری در تنفس و بیماری های تنفسی مختلف منجر شود.
🍎
#دفع_سنگ_کلیه_با_گریپ_فروت
🌺✨ گریپ فروت دارای اسید
سیتریک فراوان است و توانایی
فوقالعادهای برای دفع سنگ کلیه
و ممانعت از تشکیل سنگهای
حتی بسیار ریز دارد✨
🍎
⚪️یک راه علمی ساده برای کاهش احتمال ابتلا به کرونا
🔸برای کاهش ریسک ابتلا به کرونا، از خشک شدن دهان تان جلوگیری کنید.
🔸برای این کار، مرتباً بزاق خود را تحریک به ترشح مایع بزاقی کنید ( با کارهایی مانند جویدن آدامس یا قرار دادن هسته خرما زیر زبان)
🔸همچنین دفعات آب خوردن تان را زیاد کنید. یک لیوان آب را یک جا ننوشید بلکه در چند نوبت بنوشید تا دهان تان خیس باشد.
چرا ؟
🔸تا ویروس کرونا بعد از ورود به دهان، با آب یا بزاق وارد معده شود و با اسید معده از بین برود. اگر دهان خشک باشد، احتمال بیشتری دارد که ویروس وارد ریه شود و در آنجا روند بیماری زایی اش را آغاز کند.
🍎
🔺نکاتی برای شستوشوی میوه و سبزی در پی شیوع کرونا
🔹سعی کنید میوه و سبزیجاتی انتخاب کنید که ظاهری سالم و بدون پوسیدگی داشته باشند. پس از ورود به منزل کیسههای میوه و سبزی را در جایی مخصوص و دور از دسترس کودکان قرار دهید؛ به گونهای که تماسی با سایر وسایل منزل نیز نداشته باشند.
🔹پس از آنکه دستهایتان را به خوبی شستید، ظروف مخصوص حاوی مواد ضدعفونی کننده را درون سینک ظرفشویی قرار داده و میوه و سبزی را داخل آن بریزید. با گذشت زمان لازم بر حسب نوع ماده ضدعفونی کننده، میوه و سبزی را به خوبی آبکشی کرده و در سبد مخصوص قرار دهید.
🔹با اتمام عملیات ضد عفونی کردن میوه و سبزی، کیسههای پلاستیکی را دور انداخته و سینک و محل قرار دادن کیسههای خرید را شسته یا ضد عفونی کنید.
🔹به هیچ عنوان میوه و سبزی شسته نشده را درون یخچال قرار ندهید و در صورتی که پس از شستوشو آنها را خورد کردهاید در ظرفی با درب بسته در یخچال بگذارید.
🔹با اتمام کار دستگیره درب یخچال را ضد عفونی کنید و به یاد داشته باشید مصرف میوه و سبزی خام در بیرون از منزل در این روزهای کرونایی به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
🍎
ماسک مخصوص پوست های #چرب
یک موز راپوره کرده و آنرابا2 ق.غ عسل مخلوط کنید.
1 ق.چ آب لیمو یاپرتقال رابه آن اضافه نمایید.۱۵دقیقه روی صورت پوست را هم روشن میکند.
🍎
کاش ما آن دو پرستو بودیم
که همه عمر سفر میکردیم
از بهاری ، به بهاری دیگر...
@Shamim_best_gift
کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
بعد از القاب، طعنه ها و كنايه ها هستند كه خطرناك تر از دادن لقب هستند به خصوص در رابطه ي همسران. ط
نكته ي ديگري كه در سال هاي اخير در جامعه ي ما باب شده، حرف زدن هاي مصنوعي با صداهاي مصنوعي است. كه در بين خانم ها بيشتر است و اصطلاحاً به آن حرف زدن جردنی گفته مي شود.
ما در كل عاميانه حرف مي زنيم اما كلمات را نبايد شكست مثل خداحافظ كه نبايد خدافظ بگوييم و خوبه كه فكر كنيم چرا كامل خداحافظ را نگوييم.
براي پيشگيري از اين مسائل، تمرين كنيد متن بنويسيد و بيشتر متون ادبي را بخوانيد. ما متن هاي بسيار زيبايي داريم مثل هفت اورنگ جامي يا فيلم هاي خوب ببينيم مثل بانوي ارديبهشت، كار آقاي داريوش مهرجويي كه بر اساس رمان جان شيفته است. مناجات نامه ي خواجه عبداله انصاري، دعاي جوشن كبير كه كلام بسيار فاخري دارد. از اين منابع در زندگي مان و ادب کلاممان بهره ببريم.
#شخصیت {قسمت19}
[مباحث کودک متعادل ]
کانال ܟܿࡐܢܚ݅ܢ̣ܟܿࡅ߳ܨ
نكته ي ديگري كه در سال هاي اخير در جامعه ي ما باب شده، حرف زدن هاي مصنوعي با صداهاي مصنوعي است. كه د
میخواهم کمی راجع به «دیدن» و ارتباط آن با شخصیت صحبت کنیم. بحث دیدن بیشتر از یک سال است که ذهن من را درگیر کرده است. دیدن چرا مهم است؟ و چرا پایه ی رشد است؟ قبلاً گفتیم که ذهن فعال پایه ی رشد است. کار ذهن فعال چیست؟ کشف، پردازش، ابداع و حاصل آن احساس ارزشمندی و رضایتمندی و خوشایند.
نکته ای که خیلی مهم است، کشف است. کشف یعنی دیدن؛ بدون کشف پردازشی در کار نیست و به دنبال آن ابداعی نیز در کار نخواهد بود و در نهایت شکوفایی و ارزشمندی و رضایتمندی هم نخواهد بود. لازمه ی هر شکوفایی و هر درک و فهمیدن، کشف است. کشف یعنی دیدن و آشکار کردن. در ذهن منفعل به جای کشف، الگو و به جای پردازش، تکرار و به جای ابداع، انباشت است.
البته الگو و تکرار در پردازش به کار می آیند اما در کشف نه. رشد بدون کشف و آموزش بدون کشف سرانجامی نخواهد داشت. زندگی هم بدون کشف معنایی ندارد.
امروزه در زندگی هایمان فقط دور خود می چرخیم و سرگردانیم و دائماً احساس ناخوشایند داریم چون عامل کشف را از عرصه ی زندگی حذف کرده ایم. اکنون هم برای خودمان و هم برای فرزندانمان باید این زمینه را ایجاد کنیم.
#شخصیت {قسمت20}
[مباحث کودک متعادل ]
ترجیح میدم تو خونه بشینم به ساحل و جنگل فکر کنم تا اینکه برم بیمارستان و به خونه فکر کنم.
در خانه می مانیم ❗️
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
پدران عزیز❗️ برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، هنگام ورود به منزل کفش های خود را بیرون از محیط خانه در بیاورید و مستقیماً به دستشویی رفته و دست های خود را بشویید.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
شب جمعه ست دلم کرببلا میخواهد
در حرم حال مناجات و بکا میخواهد
شب جمعه ست دلم شوق پریدن دارد
بوسه بر پهنه ی ایوان طلا میخواهد
حال و احوال دلم خوب نمیباشد چون
خفقان دارد و از عشق هوا میخواهد
آه ای کرببلا سخت تر از هجران چیست؟
دل من آمده در صحن تو جا میخواهد
اغنیا کعبه خود را به تو ترجیح دهند
کربلا، حضرت ارباب گدا میخواهد؟
روح مجروح من از نوح حرم کرده طلب
مرهمی مرحمتم کن که دوا میخواهد
تنگدستم ولی از برکت آقا شاهم
بی نیاز است ولی باز مرا میخواهد
#روش_انتقاد_کردن
💠 وقتی میخواهید از نامزد یا همسر #انتقاد کنید؛ ابتدا از چند ویژگیِ #مثبت همسرتان تعریف کنید!
💠 سپس موردی که میخواهید #نقد کنید را عنوان کنید.
💠 اینکار درصد بالایی از گارد گرفتنِ بیجهت یا لج بازی همسرتان را #کم میکند.
#املای_تاسی (شانسی)
هدف از بازی املای تاسی یا همان شانسی، ایجاد هیجان و علاقه در کودک شما برای نوشتن املاء با اشتیاق بیشتری است.
🔸 اسباب موردنیاز و شیوه این بازی:
یک عدد تاس، کتاب فارسی مدرسه، دفتر و مداد
نکته: سعی کنید از پاککن استفاده نکنید.
ابتدا با کودک، سنگ، کاغذ، قیچی، بازی کنید تا ببینید چه کسی اول باید تاس را بیندازد.
اساتید آموزش گوشزد کردهاند که املای در منزل مثل یک خیابان دوطرفه است پس یکبار کودک به شما املاء بگوید و یکبار هم شما به او املاء بگویید و این نکته باید در تمامی املاها رعایت شود. نکته: تأکید میشود هر دو طرف بازی باید املاء بنویسند.
🔸 آغاز بازی
تاس را میاندازید و هر عددی که آمد بر اساس همان عدد، خطهای صفحه اول را میشماریم تا به خط شماره موردنظر برسیم پس در همان خط انتخاب شده، کودک به شما یا شما به کودک املاء میگویید.
در این نوع املاء چون کودک خود را مسئول شماره خودش میداند، بیچونوچرا آن را میپذیرد و مینویسد؛ امتحان کنید بسیار لذتبخش است.
🔸مثال
تاس را میاندازیم عدد پنج میآید. حالا پنج خط از بالای صفحه کتاب موردنظر میشماریم و از آن خط املاء را شروع میکنیم. باید به کودک این اطمینان را بدهید که او میتواند از خطی که عددش توسط تاس آمده، بنویسد و مانع او نشوید که حتماً باید از ابتدای صفحه شروع کند.
#همسرانه
💢 دعواهای زناشویی به دو نتیجه ختم میشود...
یاهر دو نفر از آن برنده بیرون میآیند ، یا هر دو بازنده.
فردی که تلاش میکند و دعوای زناشویی را از همسرش میبرد بزرگترین بازنده است. ممکن است دعوا را برده باشد اما به مرور رابطه را خواهد باخت.
سعی کنید به نقطه ای برسید که هردو با رضایت به اختلاف به وجود آمده پایان دهید.