تفسیر حدیث امام باقر علیهالسلام در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی:
شاید این حدیث را بارها ماها گفتهایم و شنیدهایم و نقل کردهایم: لَاُعَذِّبَنَّ کُلَّ رَعِیَّةٍ فِی الاِسلامِ ...حاصل اینکه اگر دستگاه مدیریّت جامعه صالح و سالم باشد، خطاهای متن جامعه قابل اغماض است و در مسیر جامعه مشکلی به وجود نخواهد آورد؛ امّا اگر مدیریّت جامعه و رأس جامعه از صلاح و سلامت و عدل و تقوا و ورع و استقامت دور باشد، ولو در میان مردم صلاح هم وجود داشته باشد، آن صلاح بدنهی مردم نمیتواند این جامعه را به سرمنزل مطلوب هدایت کند؛ یعنی تأثیر رأس قلّه و رأس هرم و مجموعهی مدیریّت و دستگاه ادارهکننده در یک جامعه این قدر فوقالعاده است. این است که ما روی مسئلهی غدیر این قدر تکیه میکنیم….
امروز گرفتاریهای عمدهی ملّتها در دنیا، گرفتاری ناشی از مدیران و دستهای گردانندهی جامعه است؛ آنها فاسدند؛ آنها فاسدند که فساد در ملّتها، ریشهی همهی ارزشها و اصالتها را میکَنَد و از بین میبرد؛ آنها فاسدند که ملّتها ذلیل و برده و نوکرصفت بار میآیند؛ آنها فاسدند که قدرتهای شیطانی بر ملّتهایشان تسلّط پیدا میکنند؛ آنها فاسد و بیبندوبارند که در متن جوامعشان ایمان بکلّی رخت میبندد که امروز این بلای عمومی جوامع غربی است: بلای بیایمانی، بلای سردرگمی و عدم تکیهی روحی به یک نقطهی مطمئن -که خیلی چیز خطرناکی است و بلای بزرگی است و همین نقطه جوامعی را که به آن دچار هستند و مبتلا هستند، به باد فنا خواهد داد؛ این ظواهر تعیینکننده نیست؛ این مهم است که آحاد یک ملّت بر گِرد یک محور ایمانی جمع نشده باشند- و بقیّهی انواع فسادهایی که در دنیا هست.
البتّه آقایان، برادران و بخصوص مسئولان این نکته را توجّه داشته باشند که اگر ما بر روی نقش مدیریّت و سرپرستی جامعه در جامعهی اسلامی تکیه میکنیم، آن را تعیینکننده معرّفی میکنیم، این قضیّه با یک گزینش تمام نمیشود. این جوری نیست که ما یک نفر را گزینش کنیم و یک شخص در رأس برگزیده بشود و شرایط لازم را داشته باشد، بعد دیگر همه چیز به خودی خود حل خواهد شد! تأثیر مدیران بالا در سرنوشت جامعه هم تا حدود زیادی از این جهت است که مدیر برتر و بالاتر این قدرت را دارد که دستها و ایادی چرخانندهی چرخهای کشور را سالم انتخاب بکند؛ یعنی سلامت آنها جزو سلامت دستگاه حکومت است.۱۳۶۹/۴/۲۰
#امام_باقر علیه السلام
#امام_خوانی
خوانش آثار #امامین_انقلاب
@khoshneviszadeh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب: احتیاج به خیزش علمی داریم / از حدود سال ۱۳۸۰ یک جهش علمی را شروع کردیم اما در دهه نود افت پیدا کرد
✏️ رهبر انقلاب هماکنون در دیدار مدالآوران علمی:
کشور ما از حدود سال ۱۳۸۰ یک حرکت علمی را، یک جهش علمی را شروع کرد. البته از دهه شصت کار علمی میشد، اما از حدود سال ۱۳۸۰ یک تحریک عمومیای انجام گرفت در محیط اساتید، در محیط دانشجویان. یک حرکت علمی خوبی بوجود آمد به طوری که آمارهای جهانی نشان میداد که ما در رتبه سرعت پیشرفت علمی چندین برابر متوسط جهانی داریم پیشرفت میکنیم.
✏️ البته من همان وقت هم بارها گفتم، سرعت پیشرفت نکته بسیار خوبی است، نکته مهمی است اما نکته اصلی نیست، برای خاطر اینکه خود پیشرفت باید اتفاق بیفتد ما چون عقب ماندگی داشتیم تازه میرسیم به وسط راه، جلو نمیرسیم. ما باید به خط جلو، به خط مقدم برسیم. ما این چند سال آخر دهه نود، یک مقداری افت پیدا کردیم.
✏️ اینجا یک آماری به من دادند، جزئی است اما حکایت از یک مسئله مهمتری دارد. میگویند ما در سالهای ۹۷ تا ۱۴۰۰ در مسابقات جهانی، المپیادهای جهانی جمعاً ۲۶ مدال طلا داشتیم در حالی که در ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ُ، ۳۰ نشان طلا داریم یعنی در دو سال بیشتر از آن چهار سال داریم.
✏️ بنابراین یک حرکتی باز در این دو سه ساله پیدا شده منتها این حرکت کافی نیست ما احتیاج داریم به یک خیزش علمی. شماها در این زمینه میتوانید واقعاً کار کنید، مؤثر باشید. ۱۴۰۳/۰۳/۲۶
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب: برای انتخاب خوب ببینید چه کسی توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب را دارد / هرچه میتوانید در محیطهای دانشجویی، کاری و خانوادگی برای افزایش مشارکت در انتخابات تلاش کنید
✏️ رهبر انقلاب امروز در دیدار مدالآوران علمی:
انتخابات خب خیلی مهم است و در درجهی اول هم مشارکت مهم است که شما هرچه میتوانید تلاش کنید؛ چه در محیطهای دانشجویی، چه در محیطهای کاری، چه در محیطهای خانوادگی و اینها، تلاش کنید که مشارکت افزایش پیدا کند.
✏️ بعد هم نگاه کنید ببینید چه کسی به ملاکهای انقلاب نزدیکتر است، و توانایی کار در جهت ملاکهای انقلاب دارد. این را اگر ملاحظه کنید، شاید بتوانید مثلاً یک انتخاب خوبی را داشته باشید.
✏️ امیدوارم انشاءالله خداوند متعال آنچه که صلاح این کشور و صلاح این ملت است، آن را به آسانی و بیدغدغه پیش بیاورد. ۱۴۰۳/۰۳/۲۶
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از مسجد امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
❇️پویش دانشجویی «حماسه جمهور»
✅کنشگری و رسالت دانشجو در فصل امتحانات متفاوت میشه اما تعطیل نمیشه...
با همت دانشجویان دانشگاه های استان اصفهان
پویش تهیه کلیپ در راستای مشارکت حداکثری در انتخابات شروع شد
هر دانشجو می تواند با ضبط یک یا چند کلیپ رسالت دانشجویی خود در ساخت ایرانی مقتدر ایفا کند
🔻فقط چند نکته :
کلیپ ها میتونه ضبط فیلم از خودتون،مصاحبه با دیگران(دانشجویان، اساتید و ...)یا هر موضوع جذاب دیگه ای که به مشارکت در انتخابات کمک کنه باشه
کلیپ ها با موبایل و نهایتا سه دقیقه باشه
باشه وحتما به صورت افقی
📲کلیپ ها را به شماره
۰۹۹۳۷۹۴۲۰۸۴
در پیام رسان های ایتا یا بله ارسال بفرمایید
همچنین نام و نام خانوادگی و شماره تماس خود را در قالب یک پیام ارسال بفرمائید .
📺 به کلیپ های برگزیده علاوه بر پخش در رسانه ملی ، جوائز نفیس هم تعلق میگیره
🔹نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اصفهان
🔹صدا و سیمای مرکز اصفهان
#حماسه_جمهور
#پویش
#انتخابات
@MasjedEmam_mui
عَنِ النَّبِيِّ صلی الله علیه و آله و سلم أَنَّهُ قَالَ: إِنَّ لَيْلَةَ عَرَفَةَ يُسْتَجَابُ فِيهَا مَا دَعَا مِنْ خَيْرٍ وَ لِلْعَامِلِ فِيهَا بِطَاعَةِ اللَّهِ تَعَالَى أَجْرُ سَبْعِينَ وَ مِائَةِ سَنَةٍ وَ هِيَ لَيْلَةُ الْمُنَاجَاةِ وَ فِيهَا يَتُوبُ اللَّهُ عَلَى مَنْ تَابَ.
از پیامبر مکرم اسلام نقل شده که فرمودند: همانا که هر دعای خیری در شب عرفه مستجاب می باشد و هر کس که در این شب به طاعت و عبادت خداوند بپردازد، ثواب صد و هفتاد سال عبادت را خواهد داشت و آن شبِ مناجات و گفتگو با خداوند است و در این شب خداوند توبه هر کس توبه کند را می پذیرد.
اقبال الاعمال سید بن طاووس
جلد اول صفحه ۳۲۵
التماس دعا
#عرفه
#اعمال
@khoshneviszadeh
پویش برائت جهانی از رژیم جلاد؛
هفت بار «مرگ بر اسرائیل»
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام امسال به حجاج بیتاللهالحرام، با اشاره به فجایع غزّه که در تاریخ معاصر بینظیر است، تأکید کردند: برائت از رژیم صهیونیست و حامیانش بخصوص آمریکا، امسال باید فراتر از موسم و میقات حج، در کشورها و شهرهای مسلماننشین، در همه جای جهان ادامه یابد و به آحاد مردم تسری یابد.
رسانهی KHAMENEI.IR با انتشار هفت بار «مرگ بر اسرائیل» در برائت از رژیم جلاد صهیونیستی و همراهی با حاجیان بیتالله الحرام در «هفت بار رمی جمره» از کاربران دعوت میکند تا با انتشار همین محتوا در صفحات خود به پویش مجازی «#رمی_اسرائیل» بپیوندند.
https://khl.ink/f/56704
@khoshneviszadeh
🌐مناظره نمایندگان محترم ستادهای انتخاباتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در استان اصفهان پیرامون: «بررسی دیدگاه ها و برنامه های نامزدهای محترم در موضوع آموزش عالی»
⏰زمان: سه شنبه 29 خرداد ماه ساعت 12:30
📍مکان: دانشگاه علوم پزشکی، تالار دکتر شریعتی
🔸نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اصفهان
📷 گزارش تصویری (هم اکنون)
🌐مناظره با موضوع: «بررسی دیدگاه ها و برنامه های نامزدهای محترم در موضوع آموزش عالی »
🎙با حضور نمایندگان محترم ستاد های انتخاباتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در استان اصفهان
📍مکان: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، تالار دکتر شریعتی
🔸نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اصفهان
@khoshneviszadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چمران شرف را بیمه کرد، مثل چمران بمیرید!
امام خمینی رضوان الله تعالی علیه یک روز پس از شهادت دکتر "مصطفی چمران" در صبح یکم تیرماه ۱۳۶۰ در حسینیه جماران
درباره این شهید فرمودند:مگر من و شما چند سال دیگر هستیم؟ مگر شماها چه قدر میخواهید عمر بکنید؟ مگر شما هر مقامی هم پیدا بکنید از مقام رضا خان و محمدرضاخان بیشتر میشود؟ عبرت بگیرید! عبرت بگیرید از این حوادث تاریخ. تاریخ معلم انسان است. تعلیم بگیرید از این حوادثی که در دنیا واقع میشود. شماها چند سال دیگر نیستید در این عالم، چمران هم نیست؛ چمران با عزت و عظمت و با تعهد به اسلام جان خودش را فدا کرد و در این دنیا شرف را بیمه کرد و در آن دنیا هم رحمت خدا را بیمه کرد؛ ما و شما هم خواهیم رفت. مثل چمران بمیرید. مثل این سربازهایی که در مرزها کشته میشوند بمیرید. این وصیتنامههایی که این عزیزان مینویسند مطالعه کنید. پنجاه سال عبادت کردید، و خدا قبول کند، یک روز هم یکی از این وصیتنامهها را بگیرید و مطالعه کنید و تفکر کنید. این جوانهای ما که علیل شدند الآن هم وقتی میآیند از من میخواهند که دعا کنم که اینها شهید بشوند؛ پایش را از دست داده، عصا زیر بغلش هست، لکن گریه میکند و میخواهد که دعا کنیم که شهید بشود. از اینها یک قدری تعلیم و تعلم پیدا کنید. #شهید_چمران #امام_خوانی خوانش آثار #امامین_انقلاب @khoshneviszadeh
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا الحَسَنِ یا عَلِیَّ بنَ مُحَمَّدٍ اَیُّهَا الهادیِ النِّقِیُّ
امام هادی علیهالسلام و جنگ روانی علیه خلیفه قدرتمند:
امام هادی علیهالسلام با دیدِ یک انسان مبارز به دربارِ متوکّل رفت و مجلسِ شراب او را به مجلس معنویت تبدیل کرد. یعنی او را مغلوب کرد؛ به طوری که در آخرِ حرفهایش، متوکّل برای حضرت عطر آورد و او را با احترام بدرقه کرد.
در مبارزهای که شروع کنندهی آن، خلیفهای تندخو و قدرتمند بود، امام هادی دست به یک جنگ روانی زد؛ مبارزهای که در آن نیزه و شمشیر کاربُرد ندارد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی
۱۳۸۰/۶/۳۰#امام_هادی علیه السلام #امام_خوانی خوانش آثار #امامین_انقلاب @khoshneviszadeh
┄┅•═✧✺❁💠✨﷽✨💠❁✺✧═•┅┄
«نکاتی درباره عید سعید غدیر خم که این روزها سهواً یا عمداً از آن یاد نمیشود!»
بخش اول: «غدیر، تعیین قاعده همیشگی است»
قاعدهی حکومت و اقتدار و قدرتمداری در جامعهی اسلامی، با غدیر معیّن شد و پایهگذاری شد؛ اهمّیّت غدیر این است.
اهمّیّت غدیر فقط این نیست که امیرالمؤمنین را معیّن کردند؛ این هم مهم است امّا از این مهمتر این است که ضابطه را معیّن کردند، قاعده را معیّن کردند؛ معلوم شد که در جامعهی اسلامی، حکومت سلطنتی معنا ندارد، حکومت شخصی معنا ندارد، حکومت زَر و زور معنا ندارد، حکومت اشرافی معنا ندارد، حکومت تکبّر بر مردم معنا ندارد، حکومت امتیازخواهی و زیادهخواهی و برای خود جمع کردن و افزودن معنا ندارد، حکومت شهوترانی معنا ندارد؛ معلوم شد که در اسلام اینجوری است. این قاعده در غدیر وضع شد.
وقتی این قاعده وضع شد، آنوقت «یَئِسَ الَّذینَ کَفَروا مِن دینِکُم»؛ دیگر دشمنها از اینکه بتوانند مسیر این دین را تغییر بدهند مأیوس میشوند؛
چون مسیر دین آنوقتی تغییر پیدا میکند که آن نقطهی اصلی، آن هستهی اصلی تغییر پیدا کند؛ یعنی هستهی قدرت، هستهی مدیریّت، هستهی ریاست؛ اگر تغییر پیدا کند، همهچیز تغییر میکند.
بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اقشار مختلف مردم به مناسبت عید سعید غدیر۱۳۹۵/۰۶/۳۰
#عید_غدیر
#امام_خوانی
خوانش آثار #امامین_انقلاب
🆔@khoshneviszadeh
39.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«آقایان نامزدهای محترم ریاست جمهوری!»
رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت ایام رقابت نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، نماهنگ «آقایان نامزدهای محترم ریاست جمهوری!» را منتشر کرد.
#انتخابات
#امام_خوانی
خوانش آثار #امامین_انقلاب
🆔@khoshneviszadeh
توصیه های انتخاباتی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نامزد های انتخابات ریاستجمهوری:
آقایان نامزدهای محترم ریاست جمهوری!
با مردم صادقانه باید برخورد کرد، ملت ما اینجورند صداقت را احساس می کنند.
میدان انتخابات، میدان مسابقه خدمت است فاستبقوا الخیرات، قرآن به ما دستور داده است فاستبقوا الخیرات.
من با مناظره و معارضه و گفتگو و انتقاد مخالفتی ندارم اما سعی کنید این در چهارچوب های درست شرعی و دینی انجام بگیرد.
ما نباید شیوه های کاری خودمان را در انتخابات و غیره از آمریکا یاد بگیریم
از ترامپ و بایدن یاد بگیریم که به همدیگر در مناظرات فحاشی و اهانت کردند، اینها سرمشق های خوبی نیستند.
من نگرانیم از این نیست که یک حرفی زده بشود از کسی انتقاد بشود، یک نفر انتقاد میکند یک نفر هم جواب می دهد
من نگرانیم از رایج شدن اخلاق بی انصافی در جامعه است.
خدمات فراوانی انجام میگیرد انسان همه را بگذارد کنار به یک نقطه ای بچسبد این درست نیست.
انتخابات را صحنه جنگ قدرت قرار ندید
در رقابت های پیش روی انتخابات بین نامزدها اخلاق حاکم باشد
بدگویی کردن، تهمت زدن، لجن پراکنی کردن کمکی به پیشرفت کارها نمیکند
به آبروی ملی هم لطمه می زند.
اگر شما خیال میکنید که از اینکه شما مذمت کنید از فلان مسئول، فلان جریان مردم لذت میبرند و خوششان می آید، اشتباه میکنید.
مردم از فضای تخریب خوششان نمی آید.
یا ایها اللذین آمنوا اتقوا الله و قولوا قولا سدیدا. قول سدید یعنی استوار و درست، اینجوری حرف بزنید.
با مردم صادقانه باید برخورد کرد،
همه ملت ما اینجورند صداقت را احساس میکنند. با توجه به امکانات و واقعیات کشور بایستی شعار و وعده داد.
مبادا نامزد ها در اثنای فعالیت های انتخاباتی خودشان جوری رفتار کنند حرفی بزنند که دشمن را به طمع بیندازند.
امام رضوان الله تعالی علیه مکرر به سیاست مداران و نمایندگان و مسئولان و فعالان سیاسی توصیه میکردند مثل مباحثه طلبه ها رفتار کنید ممکن است اختلاف نظر باشد، بگو مگو هم باشد اما کدورت و دشمنی را نگذارید به میان بیاید.
ما در گذشته هم هر وقتی که نامزدها در مناظرات تلویزیونی و غیره روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند کشور ضرر کرد.
بعضی ها رقیب انتخاباتی خودشان را شیطان اکبر به حساب میآورند،
شیطان اکبر آمریکاست، شیطان اکبر صهیونیسم است. رقیب جناحی که شیطان اکبر نیست، رقیب انتخاباتی که شیطان اکبر نیست.
صحنهی انتخابات صحنهی عزّت و حماسه است، صحنهی رقابت برای خدمت است، صحنهی کشو واکش برای به دست آوردن قدرت نیست. برادرانی که وارد میدان مبارزهی انتخاباتی و رقابت انتخاباتی میشوند، این را به عنوان یک وظیفه بدانند؛ آنها به وظیفهشان عمل کنند، خدای متعال هم دلهای مردم را انشاءالله هدایت خواهد کرد به بهترین گزینه و انشاءالله یک رئیسجمهور شایستهی برای ملّت ایران تعیین خواهد شد.
#انتخابات
#امام_خوانی
خوانش آثار #امامین_انقلاب
🆔@khoshneviszadeh
«نکاتی درباره عید سعید غدیر خم که این روزها سهواً یا عمداً از آن یاد نمیشود!»
بخش دوم:«غدیر باید مایه وحدت امت اسلام باشد نه اختلاف»
یک نکتهای که لازم است پیروان اهل بیت و نیز همه مسلمانان در نظر داشته باشند،این است که ما از حادثه غدیر که نشانه عظمت اسلام و جامعیت اسلام است به عنوان وسیلهای برای تضعیف اسلام استفاده نکنیم.این را من بالخصوص امروز و این روزها موظفم و مقیدم که به همه ملت عزیزمان و همه مسلمانها در هر نقطه دنیا عرض بکنم که مراقب باشند امروز برای تضعیف اسلام،دشمنان به دنبال همین نقطه خاص، همین چیزی که منشأ عظمت اسلام است، هستند؛ یعنی مسئله شیعه و سنی، قبول غدیر و انکار غدیر.دشمن میخواهد مسئله غدیر را مایه برادرکشی و جنگ و خونریزی قرار بدهد در حالی که غدیر میتواند وسیله ائتلاف و برادری مسلمانها با هم باشد.
مرحوم شهید مطهری قبل از انقلاب یک مقاله مفصلی درباره کتاب الغدیر علامه امینی نوشتند و ثابت کردند که الغدیر وسیلهی وحدت مسلمین است. بعضی خیال میکردند کتاب الغدیر ممکن است مایه افتراق بشود.ایشان میگوید اگر درست فکر کنیم،درست عمل کنیم و سنجیده پیش برویم،کتاب الغدیر مایه وحدت دنیای اسلام است.برادران اهل سنت ما هم میتوانند در یک محیط خالی از پیشداوری به منابع غدیر مراجعه کنند یا می پذیرند، یا نمی پذیرند.در هر دو صورت این معنا مسلّم است که قضیهی غدیر هیچگونه جنگ و دعوا بین پذیرنده و نپذیرنده به وجود نمیآورد و اختلافات را ایجاب نمیکند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی ۸۵/۱۰/۱۸
#عید_غدیر
#امام_خوانی
خوانش آثار #امامین_انقلاب
🆔@khoshneviszadeh
«نکاتی درباره عید سعید غدیر خم که این روزها سهواً یا عمداً از آن یاد نمیشود!»
بخش سوم:«غدیر اوج ترکیبِ بدیع و شیوای دین و سیاست است»
در حقیقت روز غدیر امتداد خط همه رسالتهای الهی و اوج این خط روشن در طول تاریخ است.مضمون رسالت که عبارت است از دین خدا، در حقیقت جهت دادن به همه تلاشهای انسانی است.
تلاشهای انسان، بعضی مربوط به مسائل شخصی است مثل معیشت و معنویّت و عواطف و ارتباطات شخصی.اما بخش بزرگتر فعالیتهایی است که در صحنه جامعه با تلاش جمعی صورت میگیرد، که به آن «سیاست» میگویند؛سیاستهای اقتصادی، سیاستهای اجتماعی، سیاستهای نظامی، سیاستهای فرهنگی، سیاستهای مدنی،سیاستهای بینالمللی. اینها بخش عمده تلاش انسانها در زندگی خود است.چرا عمده است؟ چون این سیاستها در واقع افراد را در فعالیتهای شخصی خود به سمت و سوی خاصی میکشاند. دین به هر دو صحنه مربوط می شود.
غدیر را فقط در حد یک نصب یا معرفی ساده که پیغمبر اکرم کسی را معرفی کرده تلقی نکنید.البته پیغمبر امیرالمؤمنین را در حضور جمع چند ده هزار نفری مسلمانها به خلافت منصوب کرد.در این تردیدی نیست.اما قضیه در این حد متوقف نمیماند.مسأله این است که از دوران حضرت آدم که رشته نبوّتها و رسالتها شروع شد و بارها حکومتهای نبویّ در طول تاریخ تشکیل گردید مثل سلیمان و داوود و تا زمان پیغمبر ما، آن جایی که ترکیبِ بدیع و شیوای دین و سیاست در اوج خود به صورت یک سنت ماندگار درآید و هدایت جامعه را تضمین کند،در قضیه غدیر اتفاق افتاد.
تلخیص و گزیده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی۸۰/۱۲/۱۲
#عید_غدیر
#امام_خوانی
خوانش آثار #امامین_انقلاب
🆔@khoshneviszadeh
«نکاتی درباره عید سعید غدیر خم که این روزها سهواً یا عمداً از آن یاد نمیشود!»
بخش چهارم: «اسلام حکومت را بیشتر به ولایت تعبیر کرده که نتیجه آن پیوستگی جدایی ناپذیر بین ولیّ و مردم است.»
پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله در این نصب بزرگ، حکومت را با تعبیر«ولایت» بیان کرد.در زبان عربی، برای حکومت است تعبیرات گوناگونی آورده شده که هر یک اشاره به جهت خاصی است.مثلا تعبیر حکومت، اشاره به این دارد که آن جماعتی که در رأس قدرتند،حکم میکنند و مردم،حکم آنها را اطاعت میکنند.تعبیر دیگر،سلطنت است که به معنای مسلط بودن و مقتدر بودن و امور را در سلطه خود درآوردن است.
در اسلام، بیشتر از همه بر روی کلمه «ولایت»تکیه شده، هم در این جا و هم در آیه شریفه«انما ولیکم الله و رسوله»،پدیده حکومت را با نام«ولایت» بیان کرده است.
اصل معنای ولایت،عبارت از نزدیک بودن دو چیز با یکدیگر است.وقتی که دو ریسمان،محکم به هم تابیده شوند و جدا کردن آنها،به آسانی ممکن نیست، آن را در عربی «ولایت» میگویند.ولایت،یعنی اتصال و قرب دو چیز به صورت مستحکم با یکدیگر.
اسلام،حکومت را با تعبیر«ولایت» بیان میکند.معنای آن، این است که در نظام سیاسی اسلام، آن کسی که در رأس قدرت قرار دارد و آن کسانی که حکومت بر آنها در اختیار اوست(مردم) ،اتصال و پیوستگىِ جدایی ناپذیری از هم دارند.هر حکومتی که این طور نباشد،ولایت نیست.
اگر کسانی باشند که رابطه آنها با مردم، رابطه ترس و رعب باشد -نه رابطه محبت و التیام- ولایت نیست.تلخیص و گزیده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی۷۶/۲/۶ #عید_غدیر #امام_خوانی خوانش آثار #امامین_انقلاب 🆔@khoshneviszadeh
هدایت شده از مسجد امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
⚫️مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت
🔴شهید مظلوم حضرت آیت الله رئیسی و همراهان عزیزش 🔴
🎙با سخنرانی سردار فداء
فرمانده محترم سپاه صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
📆چهارشنبه 6 تیر ماه همراه با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر
مسجد امام خمینی رحمة الله علیه
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
#شهید_جمهور
#خادم_مردم
#حماسه_جمهور
@MasjedEmam_mui
در مظلومیت بهشتی همین بس که عِدل بنیصدر قرار گرفته بود؛گفته میشد بهشتی،بنیصدر!
«بهشتی مظلوم زیست و مظلوم مُرد،به خاطر اینکه در دوران زندگیاش کسی به عمق و والاییِ شخصیتِ این شخصیت جلیلالقدر پی نبرد یعنی عامّه مردم پی نبردند و در مظلومیت بهشتی همین بس که عِدل بنیصدر قرار گرفته بود؛گفته میشد بهشتی،بنیصدر!
خود این واقعا مظلومیت بزرگی است، در حالی که از لحاظ صلاحیتهای گوناگون علمی، اخلاقی، سیاسی، فکری، عقلانی، این دو نفر با یکدیگر قابل مقایسه نبودند و شهید بهشتی واقعا یک انسان برجستهای بود در همهی این امور.
اما اینکه خار چشم دشمنان بود به خاطر این [بود] که با وجود این مظلومیتی که داشت، بر اثر خونسردی و حلم و تسلط بر اعصاب، هرگز دچار حالت عکسالعملی و انفعالی نمیشد و موضعگیریهایش موضعگیریهای دقیق و صحیح و عاقلانهای بود و خود همین هم موجب میشد که دشمن بیشتر از ناحیهی او ضربه ببیند. از اول انقلاب، دشمنان،همه از شهید بهشتی ضربه دیدند؛ برای همین هم بود که اولین کس یا جزو اولین کسانی که مورد تهاجم دشمنان قرار گرفت، شهید بهشتی بود؛ دیگران بعضی دیرتر از ایشان مورد تهاجم قرار گرفتند و بعضی حتی تا آخر هم مورد تهاجم قرار نگرفتند!
واقعا خار چشم دشمنان بود. و امام نسبت به شخصیت شهید بهشتی احترام قائل بود؛ نه فقط بعد از پیروزی انقلاب، [بلکه] پیش از پیروزی انقلاب و از اوائل، ایشان را احترام میکرد،برای ایشان شخصیت قائل بود؛ و انصافا هم شهید بهشتی شخصیت بزرگی بود؛خدا رحمتش کند.»
رهبر معظم انقلاب اسلامی۶۲/۴/۶
#شهید_بهشتی
#امام_خوانی
خوانش آثار #امامین_انقلاب
🆔@khoshneviszadeh
30.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهشتی، استوار بر اصول
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت سالروز حادثه هفتم تیر ۱۳۶۰، بر اساس بیانات رهبر انقلاب درباره شهید بهشتی، نماهنگ «بهشتی، استوار بر اصول» را منتشر کرد.
#شهید_بهشتی
#شهید_مظلوم
#آیت_الله_دکتر_بهشتی
#امام_خوانی
خوانش آثار #امامین_انقلاب
🆔@khoshneviszadeh
امام کاظم علیهالسلام و مبارزه با زره تقیه
یکی از نزدیکان امام میگوید دیدم در اتاق خصوصی موسی بنجعفر سه چیز است: شمشیری هست که نشان میدهد هدف، جهاد است. لباس خشنی هست که نشان میدهد وسیله، زندگی خشونتبارِ رزمی و انقلابی است و قرآنی هست که نشان میدهد هدف، این است؛ میخواهیم به زندگی قرآن برسیم با این وسائل و این سختیها را هم تحمل کنیم. ببینید چه چیز سمبلیک و چه نشانهی زیبائی است!
رهبر معظم انقلاب اسلامی ۶۴/۱/۲۳
#امام_کاظم علیه السلام
#امام_خوانی
خوانش آثار #امامین_انقلاب
🆔@khoshneviszadeh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 پویش بهعلاوه یک
شما میتوانید یک گام استوار در راه سرافرازی ملت ایران و جمهوری اسلامی بردارید
🔹️در پی بیانات روز پنجم تیرماه رهبر انقلاب، رسانه KHAMENEI.IR از کاربرانی که تصمیم به شرکت در انتخابات دارند دعوت میکند تا «حداقل یک نفر» از آشنایان، دوستان و یا نزدیکان خود را که هنوز برای حضور در انتخابات تصمیم نگرفته است، بخاطر سرافرازی نهضت و انقلاب اسلامی ملت، ایران قوی و جمهوری اسلامی به رأی دادن متقاعد کند.
✏️ رهبر انقلاب: «مردم باید تنبلی نکنند، بیاعتنائی نکنند، دستِکم نگیرند؛ در همهی گوشههای کشور در انتخابات شرکت کنند. مشارکت فقط مال شهرها نیست؛ مال شهرهای بزرگ نیست؛ در انواع مراکز جمعیّتی، روستاها، بخشها مردم باید در انتخابات شرکت کنند تا جمهوری اسلامی در دنیا سرافراز بشود.»
🖼 هشتگ اختصاصی برای انتشار در شبکههای اجتماعی #بعلاوه_یک
📥 صفحه پویش
🖥 farsi.khamenei.ir/mosbate1/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا رب این شاخه گل از شش جهتش دار نگاه...
صبح امروز؛ لحظاتی ناب از حیاط بیت رهبری تا محل رأیگیری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
🤲اللهّم احْفَظْ اِمٰامَنَا الْخٰامِنِه اِی🤲
🆔@khoshneviszadeh
#غیر_رسمی
پزشکیان۴۲/۷٪
۹۴۱۳۹۷۴
جلیلی۳۸/۷٪
۸۵۳۸۵۵۴
قالیباف۱۳/۸٪
۳۰۴۶۵۷۳
پور محمدی۱/۸٪
۱۸۵۰۷۲
دور دوم پزشکیان-جلیلی
ترکیب معنادار آرای مردم اصفهان:
۵۹/۸ درصد آراء مردم نصف جهان به سعید جلیلی رسید،
این مقدار رأی بیش از دو برابر آراء مسعود پزشکیان در این استان است!
#غیررسمی
🔻سعید جلیلی: ۸۷۸،۵۰۰ رای
🔻مسعود پزشکیان: ۴۳۲،۴۰۰ رای
🔻محمدباقر قالیباف: ۱۴۱،۳۰۰ رای
🔻مصطفی پورمحمدی: ۱۶،۶۰۰ رای
🔹گزارشها حاکی از مشارکت ۴۱ درصدی مردم استان اصفهان در انتخابات ریاست جمهوری است.
مباهله امروز
همانطور که در مباهله همهی ایمان در مقابل کفر قرار گرفت، امروز، همهی ایمان در نظام جمهوری اسلامی در مقابل کفر قرار گرفته است؛ و همانطور که معنویّت و صفا و اقتدار معنوی پیغمبر اکرم و خانوادهاش توانست دشمن را از میدان خارج کند، به فضل الهی و به حولوقوّهی الهی ملّت ایران با اقتدار خود و با معنویّت خود دشمن را از میدان خارج خواهد کرد.
رهبر معظم انقلاب۹۴/۷/۱۵
#مباهله
#جمهوری_اسلامی
#امام_خوانی
خوانش آثار #امامین_انقلاب
🆔@khoshneviszadeh
مباهله؛ برهان نبوت و امامت
روز مباهله روز بسیار مهمّی است؛ روز مباهله، هم روز نبوّت است، هم روز ولایت است؛ ماجرای مباهله، هم برهان بر نبوّت است، هم برهان بر ولایت و امامت است؛ از این جهت خیلی مهم است این روز. و امیدواریم که انشاءالله خداوند متعال ما را در این راههای مبارک ثابتقدم بدارد.
رهبر معظم انقلاب در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور ۱۴۰۱/۵/۵
#مباهله
#امام_خوانی
خوانش آثار #امامین_انقلاب
🆔@khoshneviszadeh
مباهله؛ مظهر اطمینان و اقتدار ایمانی و تکیهی بر حقّانیّت
مباهله -که یاد آن را باید گرامی داشت و بسیار مهم است- در واقع مظهر اطمینان و اقتدار ایمانی و تکیهی بر حقّانیّت است و این، آن چیزی است که ما همیشه به آن احتیاج داریم. امروز هم ما احتیاج داریم به همین اقتدار ایمانی و همین تکیهی بر حقّانیّت خودمان؛ چون در راه حق داریم حرکت میکنیم، به این باید در مقابل دشمنی دشمنان و دشمنی استکبار تکیه کنیم و الحمدلله تکیه هم میکنیم؛ از این جهت، ملّت ایران، افکار عمومی، سرجمع گرایشهای مردمی کشور ما همین است که چون حقند، چون در راه درست دارند حرکت میکنند، یک اطمینان عمومیای بحمدالله وجود دارد.
رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان ۹۷/۶/۱۵
#مباهله
#امام_خوانی
خوانش آثار #امامین_انقلاب
🆔@khoshneviszadeh
نکته مهم مباهله به وسط میدان آوردن جان خود و عزیزترین عزیزان برای روشنگری بین حق و باطل و تبلیغ دین است
روز مباهله،روزی است که پیامبر مکرم اسلام،عزیزترین عناصر انسانی خود را به صحنه میآورد.نکته مهم در باب مباهله این است.
«و انفسنا و انفسکم» در آن هست،«و نساءنا و نساءکم»در آن هست؛ عزیزترین انسانها را پیغمبر اکرم انتخاب میکند و به صحنه میآورد برای محاجهای که در آن باید مایز بین حق و باطل و شاخص روشنگر در معرض دید همه قرار بگیرد.هیچ سابقه نداشته است که در راه تبلیغ دین و بیان حقیقت، پیغمبر دست عزیزان خود، فرزندان خود و دختر خود و امیرالمؤمنین را -که برادر و جانشین خود هست- بگیرد و بیاورد وسط میدان؛ استثنائی بودن روز مباهله به این شکل است.یعنی نشان دهنده این است که بیان حقیقت،ابلاغ حقیقت،چقدر مهم است؛ میآورد به میدان با این داعیه که میگوید بیائیم مباهله کنیم هر کدام بر حق بودیم بماند هر کدام بر خلاف حق بودیم ریشهکن بشود با عذاب الهی. همین قضیه در محرم اتفاق افتاده است به شکل عملی؛ یعنی امام حسین علیه السلام هم برای بیان حقیقت، روشنگری در طول تاریخ، عزیزترین عزیزان خود را برمیدارد میآورد وسط میدان.امام حسین علیهالسلام که میدانست حادثه چه جور تمام خواهد شد؛ زینب را آورد، همسران خود را آورد، فرزندان خود را آورد، برادران عزیز خود را آورد.اینجا هم مسئله، مسئله تبلیغ دین است؛ تبلیغ به معنای حقیقی کلمه؛رساندن پیام،روشن کردن فضا؛ ابعاد مسئلهی تبلیغ را این جوری میشود فهمید که چقدر مهم است. رهبر معظم انقلاب۸۸/۹/۲۲ #مباهله #امام_خوانی خوانش آثار #امامین_انقلاب 🆔@khoshneviszadeh
«مباهله» در منظر رهبر حکیم انقلاب اسلامی
مباهلهٔ امروز:
https://eitaa.com/khoshneviszadeh/231
مباهله؛ برهان نبوت و امامت:
https://eitaa.com/khoshneviszadeh/232
مباهله؛ مظهر اطمینان و اقتدار ایمانی و تکیهی بر حقّانیّت:
https://eitaa.com/khoshneviszadeh/233
نکته مهم مباهله به وسط میدان آوردن جان خود و عزیزترین عزیزان برای روشنگری بین حق و باطل و تبلیغ دین است:
https://eitaa.com/khoshneviszadeh/234
#مباهله
#امام_خوانی
خوانش آثار #امامین_انقلاب
🆔@khoshneviszadeh