⭕️ حال چه باید کرد؟
بسم الله الرحمن الرحیم
🔰 به استحضار مردم فرهیخته ایران عزیز می رساند: استکبار جهانی در گذشته به طور مستقیم با نیروهای نظامی هر چند از مردم مظلوم هندوستان وارد کشورهای آسیایی و آفریقایی میشدند و بعد که توان نفوذ نظامی نداشتند، از طریق انتصاب حاکمان مستبد و شاهان و سلاطین استعمارپذیر، این کشورها را مدیریت میکردند و اینک مردم سالاری جهانی این نقشه را تا حدودی تضعیف کرد.
🔻طرح جدید استعمار این است که اقتصاد در کشورهای آسیایی و آفریقایی در اختیار دانش و دانشگاه قرار نگیرد و وارداتچی ها تقویت گردند تا وابستگی اقتصادی کشورها افزایش یابد و زمینه اقتدار سیاسی مستکبران فراهم شود.
امور فرهنگی در نقشه استکباری نباید به دست دانشگاه قرار گیرد و باید سلبرتیها در فضای مجازی دنبال کنند.
امور اجتماعی نیز در اختیار ثمن های تحت پوشش سازمانهای بین المللی استعمارگرایانه قرار گیرد.
🔻دولت یازدهم و دوازدهم دقیقا در همین زمین تدبیر کرد. همه اقتصاد را به نفت و وارداتچی ها سپرد و دست دانشگاه را در پیوند با اقتصاد قطع کرد و کشور را با غرب وابسته کرد و به همین دلیل همه دغدغه دولت کنونی ارتباط با غرب و قصه برجام است؛ غافل از اینکه وابستگی اقتصادی با غرب بدون وابستگی سیاسی ممکن نیست.
🔻پیوند ریاست اتاق بازرگانی با ریاست دفتر دولت یازدهم، نیز قرار گرفتن در بازی غرب بود. متاسفانه بستگان دولتی به عنوان وارداتچی نقش حداکثری بازی کردند و نه تنها وابستگی اقتصادی را افزایش دادند بلکه باعث فساد و رانت هم شدند و فایل مهمی برای قوه قضائیه و اینک فایل جدیدی برای انتخابات مجلس و شورای نگهبان باز شد.
♨️ مشکل جدی تر این است که با این مدل هرگز اقتصاد مقاومتی در کشور شکل نمی گیرد.
دانشجوی بریده از مسائل اقتصادی و اجتماعی کشور راحت تر از فضای مجازی استعمار تاثیر می پذیرد و وقتی احساس تعلق به کشورش نداشته باشد ناآگاهانه سرباز ترامپ می شود و شعار هنجارشکن میدهد و به تصویر سردار دلها توهین می کند. البته دانشجوی با بصیرت و دغدغه مند نسبت به مسائل فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی در این زمین بازی قرار نمی گیرد.
⁉️ حال چه باید کرد؟
پیشنهاد این است که مسائل اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی با دانشگاه پیوند یابد و دانشگاه کارآمد گردد و در واقع دانشگاه اسلامی با هدف تولید علم نافع و مرتبط با مسائل اقتصادی و اجتماعی تحقق یابد.
📌 عبدالحسین خسروپناه ۲۸ دی ۹۸
🆔 @khosropanah_ir
خطبه اول.mp3
21.84M
صوت خطبه های نمازجمعه ۹۸/۱۰/۱۳
🔹خطبه اول
#حجت_الاسلام_خسروپناه
🆔 @khosropanah_ir
خطبه دوم.mp3
9.16M
صوت خطبه های نمازجمعه ۹۸/۱۰/۱۳
🔹خطبه دوم
#حجت_الاسلام_خسروپناه
🆔 @khosropanah_ir
سخنان نوآم چامسکی زبان شناس معروف آمریکایی در باره سیاست تسلیحاتی بازدارندگی ایران و دلیل مخالفت امریکا و اسرائیل با ایران
عبدالحسین خسروپناه
📷 گزارش تصویری مراسم بزرگداشت سپهبد #شهید_قاسم_سلیمانی در مرکز علوم اسلامی ولی امر 🆔 @khosropanah_i
📌 مهمترین مؤلفهی مکتب شهید سلیمانی، ولایتمداری است
🔻 بخش نخست
هر مکتبی برای تأثیرگذاری دارای مؤلفههایی است، #مکتب_شهید_سلیمانی نیز از این مسئله مستثنی نیست، یکی از مهمترین مؤلفههای مکتب شهید سلیمانی، #ولایت_مداری است.
ولایتمداری موضوعی است که در قرآن هم بیان شده است، در مقابل ولایت الهی، ولایت طاغوت و شیطان قرار دارد. طاغوتیان کسانی هستند که در قلمرو آموزههای دینی و الهی قرار نمیگیرند، اما ولایتمدار کسی است که خود را پیرو ولایت خدا، پیامبر(ص)، اهل بیت(ع) و جانشینانش که بر اساس اعتقادات شیعه، فقهای جامع الشرایط هستند، باشد. شهید سلیمانی پیرو این چنین ولایتی بود و لحظهای از این اعتقاد خارج نشده و اعتراض نکرد. در حقیقت مطیع محض بود.
معتقدیم ولیفقیه جامعه الشرایط اگر چه معصوم نیست ولی تأیید شده است. بر همین مبنا باید ولایت او را در همه شرایط بپذیریم. در داستان سوریه، هنوز داعشی شکل نگرفته بود بشار اسد مخالفانی پیدا کرده بود و #رهبر انقلاب فرمودند «باید از بشار اسد حمایت کرد، بعضی از سیاسیون موضعگیری و مخالفت کردند، اما ایشان معتقد بودند اینجا جریان #مقاومت است و باید مقاومت تقویت شود. بعدها همین افراد اقرار به اشتباه کردند. اما معدود کسانی که نظر مقام معظم رهبری را پذیرفت و همان زمان دنبال جریان مقاومت رفت، همین شهید بود.
🔻 از دیگر مؤلفههای این شهید مسئله #ساختار_سازی است اما بعضی افراد خصلت جریانسازی را ندارند. این ضعف است که در میان نیروهای انقلابی وجود دارد. در همین مسئله سیل اخیر، جوانان شیعه به کمک مردم اهل تسنن سیستان رفته و مشغول خدمترسانی هستند؛ اما جریانسازی و اطلاعرسانی از این مسئله نمیشود. این همان ضعفی است که در نیروهای انقلابی به وضوح دیده میشود.
این شهید در ارتباط با #جریان_سازی فعالیتهای انجام داده بود از جمله ساختارسازی بسیج مردمی، پیوند دانش پایه و فناوری با عرصههای نظامی و ایجاد پیوند علم با جنگ سایبری و جنگ شناختی بود.
📆 #حجت_الاسلام_خسروپناه، مرکز اسلامی_ولیامر، ۱ بهمن ۹۸
#ادامه👇👇
🆔 @khosropanah_ir
عبدالحسین خسروپناه
📌 مهمترین مؤلفهی مکتب شهید سلیمانی، ولایتمداری است 🔻 بخش نخست هر مکتبی برای تأثیرگذاری دارای م
📌 توجه سردار شهید سلیمانی به موضوع تهذیب سازمانی و تزکیه نفسانی
شهید سلیمانی دانشگاه نرفته بود ولی از صدها نخبه دانشگاهی در حوزههای نظامی بهره میبرد و برای انجام فعالیتهای نظامی و... آنان را به کار میگرفت. ایشان جوانان باهوش را شناسایی میکرد و در عرصه جنگ سایبری و شناختی بکار میگرفت. الان کشور گرفتار این نوع جنگها است. لازم است ما هم پیشتاز باشیم و نباید دست روی دست گذاشت، آیا این دولت حمایت می کند یا نه؟
شهید سلیمانی بین علم و صنعت و نیازهای جامعه ارتباط برقرار کرد. این همان مسئلهای است که رهبر انقلاب بارها به وزارت علوم تأکید کردند و در این رابطه قدمی برداشته نشده، ولی این شهید این کار را انجام داد.
🔻 مؤلفه دیگر این شهید تربیت نیروهایی برای مبارزه با مسائل ضد فرهنگی بود. در این رابطه کارهای خوبی از این شهید در سوریه و ایران شده است.
🔻 مؤلفه دیگر توجه به موضوع تهذیب سازمانی و تزکیه نفسانی خود است. شهید قاسم سلیمانی در حوزه درس نخوانده، ولی با علمای عارف در ارتباط و اهل تهجد و بکاء بود. با وجود خستگیهای زیاد اما تهجدش ترک نمیشد. با منابع اصیل اسلامی همانند صحیفه سجادیه ارتباط عمیق داشت، در مسائل نظامی قاطع و شجاع همراه با تدبیر و عاطفه بود.
مکتب شهید سلیمانی، مکتب شهید کاظمی و شهید حاج همت است، بارها صهیونیستها و داعشها قصد داشتند سردار را شهید کنند ولی نتوانستند و آخر امریکا خود مستقیم وارد شد.
این شهید بعد از شهادتش هم برکات زیادی برای جامعه و جبهه مقاومت به همراه داشته و خواهد داشت چرا که ایشان انسان مهذب بود و شهید زنده است. در این واقع سقوط هواپیما بعضی میگویند جنگ سایبری نبود و اتفاقاتی افتاد ولی زمانه مشخص خواهد کرد. دشمن دنبال این بود از سقوط هواپیمای مسافری علیه انقلاب نهایت استفاده را ببرد.
دانشجویانی در دانشگاه علیه انقلاب به میدان آمدند، ولی خون این شهید اجازه نداد دشمن بیش از این، از این حادثه برای اهداف خود بهرهبرداری کند.
📆 #حجت_الاسلام_خسروپناه، مرکز اسلامی_ولیامر، ۱ بهمن ۹۸
🆔 @khosropanah_ir