هدایت شده از مدیریت حوزه علمیه خواهران خوزستان
مدیرکل تبلیغ حوزه های علمیه خواهران خبر داد:
آغاز مرحله دوم آموزش مهارت های رسانه در 7 استان
http://farhangi.whc.ir/news/view/88917
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚘کلیپی که در آپارات به سرعت درحال نشر است☝️
⚘کلیپ انگیزشی خدمت به مادر
از دست ندید👌
http://eitaa.com/women92
https://eitaa.com/khuzestan_whc
🔴 توصیه های شش گانه و مهم #علیرضا_پناهیان برای #تبلیغ #حضور_حداکثری_در_انتخابات
✳️1. خستنگیناپذیر بودن در فعالیت های سیاسی مثل حضرت زهرا(س)
🔸انتخابات را باید شب قدر سیاسی جامعه دانست. و برای آن تدارکات، پیشبینیها و فعالیتهای خستگیناپذیری داشته باشیم.
🔸ما سیرۀ حضرت زهرا(س) را پیش چشم داریم که چهل شبانهروز، صبح و شب برای جمعکردن یار برای امیرالمؤمنین(ع) فعالیت میکردند. آیا ما بهعنوان حزباللهی اینگونه فعالیت میکنیم؟ نمیشود گوشهای نشست و انتظار داشت حق اقامه شود.
🔸بعضی از به ظاهر حقطلبان، در واقع عافیتطلب هستند که برای برپایی حق کار نمیکنند یا کمکار میکنند؛ و یا خستگیناپذیر کار نمیکنند.
✳️2.باید چهره به چهره با همۀ مردم حرف زد؛ مثل رسول خدا(ص)/ حرف حق بالاخره اثر میگذارد
🔸باید چهره به چهره با مردم حرف زد و در هر موقعیتی برای هوشیاری مردم، تلاش و دعوت کرد؛ حتی اگر میدانید نمیپذیرد، باید این دعوت صورت بگیرد و به گوشش رسانده شود. مطمئن باشید کلام حق تأثیر خودش را روی اغلب مردم میگذارد، اگر الآن نگذارد، بعدها اثرش نمایان میشود. اگر هم نپذیرفت، از او تشکر کن که به حرف شما گوشداده است. این حرف حق بذری است که در دلش کاشته میشود.
🔸پیامبر(ص) وقتی برای دعوت مردم به اسلام به طائف رفتند، با اینکه چند روز آنجا بودند، حتی یک نفر هم ایشان را اجابت نکردند و حضرت برگشتند. این الگویی است برای ما که در بند نتایج کوتاهمدت نباشیم.
✳️3. راهبرد حفظ آرامش در دعوت سیاسی
🔸جنگ و جدل جایی در دعوت سیاسی ندارد. حتی انتقاد هم باید خیلی لطیف، منطقی و با سعۀصدر بیان کنید.
✳️4. تشکیل گروههای فامیلی یا رفاقتی و صنفی در فضای مجازی، بدون شعارهای تند
🔸در عملیات دعوت، شبکههای اجتماعی یکی از فضاهای مهم است. گروههای خانوادگی و فامیلی یا رفاقتی و صنفی در فضای مجازی بدون دادن شعارهای تند راهاندازی کنید.
✳️5. از ادبیات انقلابی سنتی که موجب سوءتفاهم میشود استفاده نکنید
🔸در تبلیغات انتخابات از برخی ادبیات انقلابی سنتی که موجب سوءتفاهم میشود استفاده نکنید؛ ادبیات «اجتماعی» و «معیشتی» مطابق فهم مردم و «منافع ملی» انتخاب کنید. ما باید با ادبیات واقعبینانه صحبت کنیم. چرا که انقلابیگری یعنی واقعبینی و غیرانقلابیون واقع بین نیستند.
✳️6. نیروهای انقلابی، نام غلط و تحمیلی اصولگرا را نپذیرند!
🔸بنده اصطلاح اصلاحطلب و اصولگرا را قبول ندارم. اصولگرا اسمی بود که اصلاحطلبان بر روی عموم مردم انقلابی و متدین ایران گذاشتند و همه جریانهای مقابل خود را تحت یک عنوان قرار دادند تا هم بتوانند مردم را دو شقه کنند و هم وزن خود را مهم و عمده نشان بدهند. اصل کلمۀ اصولگرا در زبان انگلیسی یعنی خشک مغز و متحجر و بنیادگرا.
🔸در جامعه ما جریانها و اقطاب مختلف مختلف سیاسی وجود دارد که نمیتوان همۀ آنها را تحت دو جناح سیاسی خلاصه کرد. هستند برخی افراد دلسوز که واقعا جناحی نیستند و جناحی عمل نمیکنند. اما اصلاحطلبها این عادت بد سیاسی را دارند که همه را به جناحی بودن متهم میکنند.
👤علیرضا پناهیان
YEKNET.IR -Karimi-Milade Hazrate Zahra1397-003.mp3
2.03M
#میلاد_حضرت_فاطمه_زهرا (س)
ای با عطای تو شده تکمیل هل اتی
ای قامت رسول به تعظیم تو دو تا
🎤 #محمودکریمی
#تبریک_امام_زمانم 😍💕
#ولادت_حضرت_زهرا_س 💖
#روز_مادر 💚
https://eitaa.com/khuzestan_whc
1_192309175.pdf
12.99M
📝 کتابچه میثاقنامه مکتب حاج قاسم
🔹حاوی #وصیت_نامه سپهبد #شهید_حاج_قاسم_سلیمانی به همراه تصاویر منتشر نشده و دستخط وصیتنامه
👌بسیار جالب
https://eitaa.com/khuzestan_whc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعرخوانی صابر خراسانی در وصف #حضرت_زهرا(س) در حضور امام خامنهای.
4_6021545025165329438.mp3
5.47M
🎤 #حاج_محمود_کریمی
هــر بانویے ڪه بانوی مـَحشر نمی شود
هرکـَس برایِ شیـعه ڪِه مادَر نمی شود
ولادت حضرت زهرا (س) و روز مادر مبارک🌸
مدیریت حوزه علمیه خواهران خوزستان
💝 مادری شبیه حضرت زهرا (س)
به مناسبت میلاد حضرت زهرا و روز مادر
🌷 رهبر انقلاب درباره توانایی تربیت فرزندان توسط حضرت زهرا (س) میفرمایند: [ممکن است] شما بگویید امام حسن و امام حسین علیهما السلام، امام بودند و طینت امامت داشتند؛ زینب علیهاسلام که امام نبود! فاطمه زهرا سلاماللهعلیها او را در همین مدت نُه سال تربیت کرده بود. ۱۳۷۷/۲/۷
📲 این روزها آنقدر در شبکههای اجتماعی و تلویزیون دربارهی تربیت فرزند مطلب و راهکار میخوانیم که شاید گیج و حیران میانهی میدان ایستادهایم و نمیدانیم بالاخره باید به کدام حرف عمل کنیم. این گیج شدن بخاطر در نظر نداشتن معیار و تراز است. حضرت زهرا (س) الگوی ما هستند که نتیجهی تربیت بینقص ایشان، سالهای سال است که تاریخ را تحت تأثیر قرار داده است. بیایید باهم از ایشان درس بگیریم 👇
💎 صدقه و عقیقه
حضرت زهرا (س) تربیت را پیش از تولد کودک، با تهذیب نفس خودشان، آغاز میکردند و نقل است که حتما با گفتن اذان و اقامه در گوش نوزاد، صدقه دادن و عقیقه فرستادن برای همسایهها و مستمندان این مسیر را ادامه میدادند.
👶 لالایی و گفتگو
حضرت زهرا (س) در گفتن لالایی هم دقت نظر داشتند، اشعار و سخنان بیهودهی معمول را به زبان نمیآوردند؛ آنچه به عنوان لالایی برای فرزندشان میگفتند سرشار از مفاهیم والا بوده: «شبیه پدرت باش و طناب از گردن حق باز کن، یکتا پرست باش و دست دوستی به دشمن مده.»
🌺 الگوی زنده
شما، روز و شب فرزندتان را با زبانتان به صداقت، مهربانی، خلوص، ادب و ... دعوت کن اما خودت وقتی کودکت مشغول بازی است و تصور میکنی حواسش نیست، تلفنی با دیگری، غیبت کن، قضاوت کن، دروغ بگو! فایدهای ندارد. فرزندان ما آینهی ما هستند. حضرت زهرا (س) تنها با زبان و با امر و نهیهای خسته کننده و بیفایده تربیت نمیکردند! امام حسن (ع) می فرماید: مادرم فاطمه را در شب جمعه در محراب عبادت دیدم که به عبادت و نماز مشغول است، او پیوسته به رکوع و سجود مشغول بود که شب به پایان رسید»
حتما داستان دیگر را هم شنیدهاید که ایشان ابتدا برای همسایگان دعا میکردند و در پاسخ به سوال فرزندشان میگفتند که اول همسایه و سپس اهل خانه!
🌼 محبت در کلام
حدیث کساء را خواندهاید؟ حتما خواندهاید و کیف کردهاید وقتی که مادر فرزندان را خطاب قرار میدهد که «سلام برتو اى نور دیده و میوهی دلم».
فرزندانمان را با مهربانی خطاب کنیم. همانطور که هنگام انتخاب نام باید دقت نظر داشته باشیم.
💚امام سجاد علیه السلام
🌼پس حقّ #مادرت اين است كه بدانى او تو را در جايى حمل كرده است كه هيچ كس، فردى ديگر را در آنجا حمل نمىكند، و از ميوه دل خود چيزى بتو خورانده است كه هيچ كس، بديگرى نميخوراند. و با گوش و چشم و دست و پا و مو و پوست [و خلاصه] تمام جوارحش تو را حفاظت نموده و از تو نگهدارى كرده، و از اين كارش هم خرّم و شاد بوده، و در عين حال مراقب بوده، و در ايّام باردارى هر ناگوارى و درد و سنگينى و غم و اندوهى را بجان خريده و تحمّل نمود، تا آن موقعى كه دست قدرت الهى تو را از او فارغ ساخت و بر پهنه زمين آورد، از آن ببعد خوش داشت كه تو سير باشى و او گرسنه، تو پوشيده باشى و او برهنه، تو سيراب باشى و او تشنه، و بر تو سايه بگستراند و خود در برابر آفتاب باشد، و با سختى خود تو را به رفاه اندازد، و با بيخوابى خود خواب را بر تو شيرين كند، مادر اندرونش ظرف تو، و دامنش محلّ آرامش تو، و پستانش ظرف آب تو، و جانش پناه تو بوده است. و فقط بخاطر تو متحمّل گرم و سرد دنيا شده است، پس بهمان اندازه هم تو از او تشكّر كن، و آن را جز بيارى و توفيق خداوند نتوانى!
📚تحف العقول، صفحه 242 و 243
https://eitaa.com/khuzestan_whc
🌺 مساله سبک زندگی اسلامی را در مجالس و هیاتها پیگیری کنید
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار مداحان:
🔹 یکی از چیزهایی که در این مجالس باید حتماً به فضل الهی دنبال بشود، مسئلهی سبک زندگی اسلامی است؛ من میخواهم خواهش کنم که برادران عزیز در مطالعات خودشان، در پیگیریهای خودشان روی مسئلهی سبک زندگی ائمّه (علیهم السّلام) و سبک زندگی اسلامی کار کنند؛ شعرای متعهّد و برجستهی ما ــ که امروز نمونهی کارهایشان را اینجا شنیدید ــ این را به هنر شعر مزیّن کنند و در مجالس خوانده بشود تا فرهنگسازی بشود.
🔹 اگر بخواهیم سبک زندگی را به صورت درست در مقابل موج جبههی دشمن به حالت اسلامی برگردانیم، راهش این است؛ یعنی باید فرهنگسازی بشود. ببینید شما در دعا میگویید: اَللّهُمَّ اجعَل مَحيایَ مَحيا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد وَ مَماتی مَماتَ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد؛ خب، محیا یعنی چه؟ محیا یعنی زندگی من را شبیه زندگی آنها قرار بده؛ یعنی سبک زندگی؛ ما این را میخواهیم؛ این را از ما خواستهاند که بگوییم و بخواهیم و انجام بدهیم. این مسئلهی سبک زندگی باید دنبال بشود.
🔹 لکن یک بخش دیگری از رفتار این بزرگوار و از معارف فاطمی، مسئلهی کمک به دیگران است که من میخواهم امروز روی این همبستگی اجتماعی و کمک به دیگران یک چند جملهای عرض بکنم.وقتی [فرزند ایشان] میپرسد که مادر [چرا] شما در حال دعا و تضرّع فقط برای دیگران دعا کردی؟ جواب میشنود که «یا بُنی! اَلجّارَ ثُمَ الدّار»، اوّل همسایه، بعد خودمان؛ این یک درس است، این یک راه است، این یک مسئولیّت اجتماعی را به ما یادآوری میکند. یا در قضیّهی مسکین و یتیم و اسیر که خدای متعال در سورهی هلاتی این جور با عظمت از این حادثه یاد میکند که هفده هجده آیه، حولوحوش این حادثه است؛ حادثه این قدر مهم است. وَيُطعِمُونَ الطَّعامَ عَلى حُبِّهِ مِسكينًا وَيَتيمًا وَاَسيرًا * اِنَّما نُطعِمُكُم لِوَجهِ اللّه؛ این حادثه، یک حادثهی نمادین است؛ بله آنجا این بزرگوارها بر گرسنگی خودشان و همهی اعضای خانوادهشان صبر کردند و به یتیم و مسکین و اسیر کمک کردند، عملاً این اتّفاق افتاد، امّا این نمادین است؛ خب حضرت زهرا میتوانست آنجا بگوید که بروید مسجد پیغمبر، آنجا حکومت اسلامی است دیگر ــ حالا هم بعضیها میگویند که چرا گداپروری میکنید، خب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد ــ نه، وظیفهی حکومت، وظیفهی جامعه را نفی نمیکند.
🔹 انسانها در جامعه موظّفند که به معنای واقعی کلمه به یکدیگر کمک بکنند؛ هم کمک مالی، هم کمک فکری، هم کمک آبرویی، انواع و اقسام کمکها باید در جامعه شکل بگیرد؛ این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. ۹۸/۱۱/۲۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از صفات حضرت زهرا "حانیه" است
حانیه یعنی کسی که با همسر و فرزندانش مهربان است...
حجت الاسلام #دکتر_رفیعی