#روانشناسی |
این کارا رو واسه رشد شخصیتتون انجام بدید!
۱- کتاب خوندن
۲- پادکست خوب گوش دادن
۳- ورزش کردن
۴- یاد گرفتن زبان
۵- آموزش دیدن (رفتن به کلاس)
۶- نوشتن احساساتتون
۷- نوشتن ایدههای ذهنیتون
۸- آنفالو کردن پیجهایی که حس بدی بهتون میدن
۹- رسیدگیهای پوستی
۱۰- آشپزی کردن
۱۱- فیلم خوب دیدن
۱۲- سر کار رفتن
۱۳- بازیهای ذهنی
۱۴- شکرگزاری و عبادت
JOiN👇
🍃🌸 @Kolbezendegi
ڪُلبـہ زِندِگــے👆
آدم ها خسته که شدند ؛
بی صدا تر از همیشه می روند !
احساسشان را بر می دارند و پاورچین پاورچین ، دور می شوند !
آدم ها هر چقدر هم که صبور باشند ؛ یک روز صبرشان لبریز می شود ، کم می آورند ، همه چیز را به حالِ خود می گذارند و می روند ...
همان هایی که تا دیروز ، دیوانه وار ، برایِ ماندن می جنگیدند ،
همان هایی که سرشان برایِ مهربانی و هم صحبتی درد می کرد ؛
سکوت می کنند ،
بی تفاوت می شوند ،
و جوری می روند ؛
که هیچ پلی برایِ بازگشتشان ، نمانده باشد ...
آدم ها به مرزِ هشدار که رسیدند ؛
آدمِ دیگری می شوند !!!
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چهارشنبههای_امام_رضایی
JOiN👇
🍃🌸 @Kolbezendegi
ڪُلبـہ زِندِگــے👆
♦️ ويژگي هاي مادر كافي:
• مهر مي ورزد و دلبستگي ايجاد ميكند.
• عشق بي قيد و شرط مي دهد.
• عشق و محبت و احترام به كودك مي دهد.
• محيط را كنترل ميكند.
• اقتدار دارد.
• نقش مادري دارد.
• در بازي ،كودك نَفَر اول است.
• كودك در خانه نَفَر اول نيست.
• به كيفيت رابطه اهميت مي دهد.
• پاداش مي دهد.
• به حرفهاي كودك گوش مي دهد.
• احساسات كودك را درك ميكند.
• صبور است.
#تربیت_فرزند
JOiN👇
🍃🌸 @Kolbezendegi
ڪُلبـہ زِندِگــے👆
11.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫ در کلیپ فوق 👆 ، در کمتر از یک دقیقه ، نظرات بسیار جالب و ارزشمندی از دانشمندان علوم اسلامی در مورد امام حسین ع و مراسم سوگواری ایشان ، جمع آوری شده...
حتما ببینید👌
❌ #شبهه، حضور امام حسن و امام حسین علیه السلام در جنگ و کشتار علیه ایرانیان
✅ پاسخ
✍️ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 اولا هیچیک از منابع و مآخذ متقدم و معتبر شیعی از حضور حسنین در فتوحات ایران، شام و یا آفریقا سخنی نگفتهاند. آنچه احیانا وجود دارد، اینکه برخی از منابع اهل سنت از حضور امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در بعضی از فتوحات آن هم در زمان خلفا (و نه زمان امام علی(ع)) خبر دادهاند.
اما لازم است بدانیم که این مطلب به دلایل مختلفی قابل پذیرش نیست زیرا اولاً این روایتها متعارض هستند، مثلاً در تاریخ طبری یکجا به حضور امام حسن و امام حسین علیهماالسلام اشاره میکند و جای دیگر نام مبارک ایشان را جزو شرکت کنندگان در جنگ ذکر نمیکند، جایی فتح طبرستان را با خونریزی همراه میداند و در صفحه بعد با صلح و بدون خونریزی ( تاریخ طبری ج ۴ ص ۲۶۹ تا ۲۷۱)
ثانیاً علی بن ابیطالب(ع) در عصر امامت و خلافت خویش حسنین(ع) را از شرکت در معرکه صفین باز میداشت و میفرمود: این دو (امام حسن(ع) و امام حسین(ع)) به میدان نروند، مبادا با مرگ آن دو نسل رسول خدا(ص) قطع شود».[ نهجالبلاغه]
حال با چنین اکراه و امتناعی از سوی حضرت نسبت به حضور حسنین(ع) در نبردهایی که به فرمان پیشوای عادلی همچون خویش صورت میگرفت، چگونه آن بزرگوار حاضر می شود که تحت زعامت زمامداران مورد اعتراض و انتقادش، فرزندان خویش را که پیشوایان آینده جامعه اسلامی هستند به جبهه جنگ بفرستد؟
مضافاً اینکه این جنگها در زمان خلیفه سوم صورت میگرفته است، زمانی که امیرالمومنین حتی در حد مشاوره هم با حکومت وقت همکاری نداشته است.
از سوی دیگر راویان حضور امام حسن و امام حسین علیهماالسلام در جنگها حتی از سوی رجال شناسان سنی هم مورد طعن واقع شده اند. مثلاً عسقلانی در مورد علی بن مجاهد، نوشته است؛ از او کسی ضعیف تر و بیاعتبارتر وجود ندارد!
با این همه اگر بر فرض پذیرفته شود که حسنین(ع) در ایام جوانی به برخی از شهرهای ایران همانند اصفهان و گرگان و ... مسافرت کردهاند؛ به سبب امور دیگری (غیر از شرکت در فتوحات) بوده است و یا اصلا در عصر خلافت امام علی(ع) بوده است همچنانکه یکی از مورخین قدیمی (به نام سهمی در: تاریخ جرجان ص۱۹) نیز به این مطلب اشاره کردهاست.
‼️ شگفت اینکه کشتار ایرانیان توسط یهود و جشن «پوریم» که هرساله به همین مناسبت توسط صهیونیستها برگزار می شود، متاسفانه در بین جوانان ناشناخته است و هیچ واکنشی را بر نمی انگیزد، اما دروغهای شاخداری مانند شرکت امام حسین و امام حسن علیهماالسلام در جنگهای ایران دائماً تکرار میشود!!
به تو از دور سلام با صدای کربلایی محمد حسین پویانفر به همراه نقاشی با شن توسط خانم عبادی https://www.namasha.com/v/OZ2kRqs6?playlist=DhZTq1iMWFiJZfkt
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چطوری با روغن کم بادمجون سرخ کنیم😋
🍆 🍆
این روش عالیه 👌
┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄