❣️ امام_زمانم ❣️
اے آنڪہ عزیزے و مرا جانے و جانان
صد یوسف مصرے ز غمٺ،سر بہ بیابان
اے ڪاش بیایے و بگویند ڪہ آمد
بر مصر وجود من قحطے زده،باران
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#امام_زمان
@komail31
علمدارکمیل
🌺🍃 بسم رب المهدی بسم رب الشهدا و الصدیقین🌺🍃 الهی به امید تو ختم یازدهم #زیارت_جامعه_کبیره را به نیا
زندگي سردار #شهيد احمدي درس هاي زيادي براي آموختن دارد كه از ايمان، اخلاص، تعهد و عشق و علاقه به مسائل ديني، احترام به والدين و همسر و فرزند تا عشق و علاقه به نظام جمهوري اسلامي و رهبري آن يعني امام راحل و اصل ولايت فقيه و دفاع از استقلال و تماميت ارضي ايران در برابر هجوم دشمنان مي توان به عنوان ويژگي هاي بارز اين سردار شهيد سپاه اسلام نام برد.
حسن خلق، امانت داري، اهميت دادن به نماز اول وقت، شركت در مجالس مذهبي و انجام فعاليت هاي سياسي در دوران دبيرستان و در سال هاي پيروزي انقلاب از ديگر ويژگي هاي سردار شهيد حاج علي احمدي بود.
اين سردار سپاه اسلام پس از پايان تحصيلات دبيرستان در 21 شهريور 1360 به عضويت سپاه گرگان درآمد و جهت آموزش مقدماتي به منجيل و سپس به مناطق مختلف كردستان اعزام شد و پس از آن نيز به مدت سه ماه در جنگل هاي آمل و قائمشهر براي سركوبي عناصر ضد انقلاب مشغول خدمت بود.
علمدارکمیل
زندگي سردار #شهيد احمدي درس هاي زيادي براي آموختن دارد كه از ايمان، اخلاص، تعهد و عشق و علاقه به مس
سردار احمدي كه پس از ازدواج مدتي در بهداري سپاه گرگان مشغول خدمت بود در 30 تير 1361 به عنوان پزشكيار به قرارگاه خاتم الانبيا اعزام شد و پس از بازگشت از مناطق جنگي به عنوان مسئول بهداري سپاه گرگان منصوب شد. درهمين سال توفيق تشرف به بيت الله الحرام را پيدا كرد و تنها سوغات سفرش نيز خريد يك دستگاه تلويزيون براي يك خانواده شهيد بود.
وی در فروردين 1362 مجددا به جبهه اعزام و مسئوليت بهداري لشكر 25 كريلا را برعهده گرفت و در چند نبرد و نيز عمليات والفجر چهار شركت كرد و مجروح شد.
حاج علي احمدي در دوراني كه در جبهه بود فعاليت هاي زيادي درحوزه رسيدگي به مجروحان داشت و در عمليات والفجر هشت يكي از بهترين و كامل ترين اورژانس ها را در خط مقدم مستقر كرده بود.
او كه انساني شجاع بود در شب عمليات والفجر هشت و هنگامي كه آتش توپخانه دشمن بسيار شديد بود و برخي رانندگان آمبولانس با بهانه هايي از جمله نداشتن ديد در شب، از قبول ماموريت شانه خالي مي كردند به آنان پيشنهاد داد كه من در وسط جاده پياده ميروم و شما پشت سر من بياييد.
در همين زمان كه او جلوي آمبولانس ها حركت مي كرد و آتش دشمن نيز شديدتر شده بود، يكي از رانندگان از ترس پا روي گاز آمبولانس مي گذارد تا از معركه فرار كند كه با شهيد احمدي برخورد كرده و پاي او را مجروح مي كند اما با وجود مجروحيت، منطقه عملياتي را ترك نكرد و زماني كه هواپيماهاي دشمن اورژانس عملیاتی لشکر ۲۵کربلا را بمباران مي كردند در 12 اسفند 1364 براثر اصابت تركش به بدن، به درجه رفيع شهادت نايل آمد.
علی به هنگام شهادت، دختری سه ساله به نام محدثه داشت. چند ماه پس از شهادت او، پسرش در 16 تیر 1365 به دنیا آمد که مادرش او را علیرضا نامید.
@komail31 ☘☘🌺☘☘
علمدارکمیل
دعای بیستم #صحیفه_سجادیه 🔰 مکارم الاخلاق ➖🌺➖ الهی عنایت کن که به جای آنچه شیطان در دلم میافکند از
دعای بیستم #صحیفه_سجادیه
🔰 مکارم الاخلاق
❤️ الهی به جانب آمرزشت آمدهام، و به سوی بخشایشت روی آوردهام، و به گذشت تو مشتاقم، و به فضلت اعتماد و تکیه دارم، و چیزی نزد من نیست که مرا درخور آمرزش تو کند، و نه کاری که مستحق بخشایش تو گردم، و با ستمهایی که بر خود کردهام جز تکیه بر فضل و احسان تو راهی ندارم، پس بر محمد و آلش درود فرست، و بر من تفضّل فرما.
❤️الهی زبانم را به هدایت گویا ساز، و تقوا را بر قلبم الهام کن، و به پاکیزهترین روشم توفیق ده، و مرا به کاری وادار که بیش از هر چیز به آن خشنودی.
❤️الهی بهترین راه را پیش پایم گذار، و مرا بر آئین خوددار تا بر آن بمیرم و زنده شوم.
@komail31
آمین یا رب العالمین بحق #امام_زمان
#فاطمیه
سردار باقرزاده: کشف پیراهن دو تیم پرطرفدار پایتخت در جریان تفحص های اخیر
فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد: در تفحصهای اخیر این ستاد، پیکر شهدا با پیراهن دو تیم پرطرفدار پایتخت یافت شده است.
سردار باقرزاده افزود به همراه پیکر یکی از شهدای گمنام یک پیراهن ورزشی باشگاه استقلال پیدا شد. دو ماه پس از کشف این پیراهن، پیراهنی از باشگاه پرسپولیس نیز در کنار پیکر شهید گمنام دیگری یافت شد.
وی گفت: در حال حاضر پیراهن این دو #شهید_گمنام طرفدار باشگاه سرخابیهای تهران در ستاد معراج الشهدا نگهداری میشود و ما آمادگی داریم تا در صورت تمایل مدیران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس این دو پیراهن را به پیشکسوتان، ورزشکاران و مسئولان این دو باشگاه هدیه کنیم تا در گنجینه افتخارات آنها نگهداری شود.
@komail31
چرا به حضرت فاطمه كوثر گويند؟
1⃣
✳️در غالب تفاسير شيعه و سني آمده كه سوره كوثر در مكه و بعد از وفات پسران رسول خدا نازل شد. وقتي اين پسران قبل از بعثت يا بعد از بعثت از دنيا رفتند، مشركان و دشمنان پيامبر، ايشان را ابتر خواندند. به اين جهت اميدوار بودند كه دعوت رسول خدا ادامه نخواهد يافت؛ زيرا فرزند پسر ندارد كه آن را ادامه دهد. رسول خدا را به كنايه و طعنه، ابتر مي ناميدند. اين سوره در جواب آن ها نازل شد و در قبال طعنه اي كه آنان مي زدند و ايشان را بدون دنباله مي شمردند، آنان را بدون دنباله شمرد و اعلام كرد كه به رسول خدا "كوثر" داده شده. تا اين جا را اكثر بلكه همه مفسران سني قبول دارند و همگي قبول دارند كه "كوثر" خير كثير است كه به رسول خدا داده شده است.
با مراجعه به تفسيرهاي اهل سنت مي يابيم كه غالب مفسران سني در مورد مصداق كوثر نظريه هايي چنين داشته اند:
- منظور نهري است در بهشت( اين قول بيش تر آنان است و روايات فراواني هم به اين مضمون وارد شده است).
- منظور نبوت است.
- منظور شفاعت كبري و مقام عالي ايشان در آخرت است.
- منظور پيروان كثير است.
- منظور عالمان فراوان امتش مي باشد و...
غالب مفسران سني به نسل كثير و منشا اين نسل كه حضرت زهرا است، به عنوان مصداق كوثر، اشاره نكرده اند (البته بعضي به حضرت زهرا و ذريه اش به عنوان مصداق كوثر تصريح كرده اند، از جمله صاحب تفسير غرائب القرآن و رغائب الفرقان، نظام الدين حسن بن محمد نيشابوري از عالمان قرن هشتم، ج6، ص576)
علمدارکمیل
چرا به حضرت فاطمه كوثر گويند؟ 1⃣ ✳️در غالب تفاسير شيعه و سني آمده كه سوره كوثر در مكه و بعد از وفات
2⃣
✳️ولي شيعه برترين مصداق كوثر را حضرت زهرا مي داند كه نسل كثير پيامبر به واسطه ايشان ادامه يافته است. البته اين كه حضرت زهرا و ذريه اش برترين مصداق كوثر است، به اين معنا نيست كه مصداق هاي ديگر، در كوثر نمي گنجد.
كوثر مطلق است و به خير كثير مطلقي كه به رسول خدا عطا شده، از جمله نبوت و حوض كوثر و نسل زياد و... قابل انطباق است، ولي با توجه به شان نزول و اين كه دشمن پيامبر، "ابتر" خوانده شده، ابتر بودن رسول خدا نفي شده، بر مي آيد كه ظاهرترين مصداق مورد نظر در اين جا و در اين سوره، نسل كثير است كه منشا آن حضرت زهرا مي باشد.
بنابراين با غالب اهل سنت در شان نزول اين سوره و در مفهوم كوثر هم نظر هستيم. در مصداق ها هم با هم مشترك مي باشيم اما غالب آنان به يك مصداق كه حضرت زهرا و ذريه اش باشد، تصريح نكرده اند، ولي اين مورد را نه تنها مصداق كوثر مي دانيم، بلكه با توجه به شان نزول و نشانه هاي موجود در سوره، ظاهرترين مصداق مورد نظر سوره مي دانيم.
فاطمه كوثر است چون فراواني و ماندگاري دودمان پيامبر اكرم (ص) فقط از طريق وجود با بركت فاطمه زهرا (س) در جهان تحقق يافته و خداوند نسلي بي نظير و ماندگار به پيامبر اكرم (ص) عطاء فرمود. اين وجه مطابق با شان نزول هم هست چه اينكه دشمنان اسلام با مرگ فرزندان پسر پيامبر اكرم(ص)، او را ابتر ناميدند، اما خداوند در آن زمان به پيامبرش تسلي داد كه كوثر نصيب او خواهد نمود و اين وجه دو جهت دارد: يازده امام معصوم از فاطمه زهرا(س) و هزاران هزار نفر از فرزندان و دودمان پيامبر اكرم(ص).مفسّراناز إبن عباس نقلكردهاند، سورهكوثر دربارهسخن "عاصبن وائلسهمي"نازلشدهو اينموقعي بودكه ديد رسول خدا(ص) ازمسجدالحرام بيرون ميآيد. پس در نزديكيباب بنيسهمبا حضرت ملاقاتو گفتگو كرد، درحالي كهعدّهاي از بزرگان قريشدرمسجد نشستهبودند، پسچون عاص بن وائل داخلشد، گفتند: با كيصحبتمي كردي؟ گفت: بااين ابتر، و اينبعد ازفوت عبداللّهفرزند رسولخدا(ص) ازحضرت خديجه(س) بود. رسم و عادتعربجاهلي اين بودكسي راكه پسر نداشت، ابتر مي ناميدند، پسقريشدرموقعمرگعبداللّه اوراابتر و صنبور (شخصيكه برادر و فرزندينداشتهباشد) ناميدند. (1)
سوره كوثر ناظر به اين واقعه نازل شده است. خداوند در اين سوره پيامبر را صاحب کوثر(خير و يا نسل كثير) توصيف نموده است. و چنانکه مسلم است نسل پيامبر(ص) از دخترشان حضرت فاطمه(س) استمرار و گسترش يافته است.
#ایام_فاطمیه
@komail31