کمیل
در تیرماه 1384 شورای عالی انقلاب فرهنگی، دهم اردیبهشت ماه را روز ملی خلیج فارس نامگذاری کرد که مصادف با اخراج پرتقالی ها از خلیج فارس است.
خلیج فارس با مساحت ۲۳۷٬۴۷۳ کیلومتر مربع سومین خلیج بزرگ جهان به شمار می رود و از دیرباز نام فارس بر گستره آن حک شده است؛ چه از حدود هزار سال پیش که آن را «درایه تیه هجاپارسا آئی تی» می خواندند چه در دوره های مختلف که به زبانهای گوناگون آن را «البحرالفارسی» «الخلیج الفارسی» «ماره پرسیکوس» «گلف پرسیک» «پرزشیر گلف» «پرسیس» «یاپرسیکوس» می گفتند.
در تمامی این دورانها پهنه نیلگون خلیج فارس تماشاگر غیرت دلیرانی بوده که برای حفظ میهن و این عضو از پیکره کشور تا پای جان ایستادگی کردند، بخشی از جهان که همیشه پارس بوده و تا ابد پارس خواهد ماند.
خلیج فارس علاوه بر ثروت معنوی، منابع نفتی و گازی و موقعیت استراتژیک سیاسی و اقتصادی، دارای طبیعت منحصر بفرد بوده و زیستگاه گونه های جانوری و گیاهی نادری است؛ از سطح تا بستر عظیم خلیج فارس سرشار از شگفتی است، از جنگلهای حرا گرفته تا لاکپشت های کمیاب، مرجانهای شگفت انگیز و پرندگان مهاجر و انواع ماهی های تجاری و زینتی، اسفنجها و شقایق های دریایی، دلفین ها، کوسه ها و نهنگها که همه به این آبهای نیلگون پناه آورده اند.
ویا آن صحنه های مسحور کننده آرامش دریا و یا تلاطم امواج که انسان را به تواضع وا می دارد.
با این وجود خلیج فارس مانند بسیاری از زیستگاهها از آسیب انسان در امان نمانده و به شکلهای مختلف در معرض آلاینده ها قرار گرفته است که بالطبع پیامدهای جبران ناپذیری بر این گونه ها و محیط زیست خواهد داشت.
و چه زیباست برای حفظ این نوعِ بی نظیرِ حیات و ثروت ملی هر بخشی از جامعه با تمام توان و امکانات، نقش خود را ایفا کند.
وَهُوَ الَّذِي سَخَّرَ الْبَحْرَ لِتَأْكُلُوا مِنْهُ لَحْمًا طَرِيًّا وَتَسْتَخْرِجُوا مِنْهُ حِلْيَةً تَلْبَسُونَهَا وَتَرَى الْفُلْكَ مَوَاخِرَ فِيهِ وَلِتَبْتَغُوا مِنْ فَضْلِهِ وَلَعَلَّكُمْ تَشْكُرُون
و اوست كسى كه دريا را مسخر گردانيد تا از آن گوشت تازه بخوريد، و پيرايهاى كه آن را مىپوشيد از آن بيرون آوريد. و كشتيها را در آن، شكافنده [آب] مىبينى، و تا از فضل او بجوييد و باشد كه شما شكر گزاريد.
سوره نحل آیه 14
✅ http://eitaa.com/joinchat/komailseyedalshohada
🌸✨ امام رضا (؏) :
هر ڪس ماه رمضان يک آيه از كتاب خدا را قرائت كند مثل اين است كه در ماههاے ديگر تمام قرآن را بخواند ✨🌸
بحار الانوار ج 93، ص 346
🌿🌺برنامه معنوی ختم قرآن کریم در منازل🌺🌿
🌸ویژه ماه مبارک رمضان🌸
☀جهت ثبت نام به برادر رضا علیمردانی مراجعه فرمائید.
☎️شماره تماس جهت ثبت نام غیر حضوری:
۰۹۳۸۹۷۲۰۵۳۳رضاعلیمردانی
۰۹۹۰۹۹۴۶۳۵۴محمد چراغ
🔷آخرین مهلت ثبت نام:شنبه ۹۸/۲/۱۴
🔷لازم به ذکر است که باتوجه به ظرفیت محدود اولویت با کسانی هست که زودتر ثبت نام میکنند.
#سروش👇👇
✅ https://sapp.ir/komailseyedalshohada
#ایتا👇👇
✅ https://eitaa.com/komailseyedalshohada
May 11
کمیل
نام ونام خانوادگی: غلامحسین قاید رمضانی نام پدر: ابراهیم تاریخ تولد: 1343 محل تولد: کوتیان نام عملیا
وصیّت نامه ی شهید غلام حسین قائد رمضانی
میان سنگرم، در لحظه های آخر من
سلام من به تو ای رهبرم تاج سر من
با درود و سلام به رهبر جهان اسلام، فرزند زهرا(س)، مهدی موعود و با درود و سلام به رهبر انقلاب اسلامی ایران امام خمینی و سلام و تبریک به پدران و مادران شهیدان به خصوص پدر و مادر خودم.
سلام به تو ای پدرم و سلام بر تو ای مادر مهربان و عزیز و گرامی. اینک می خواهم در آخرین لحظه ی زندگی دنیوی با شماها سخن بگویم.
اوّل: شما را توصیه می کنم به راستگویی و حق و حقیقت جویی.
امّتی که از اول، پایه گذاری دین و حکومتش با جهاد و ایثار و خون به این روز رسیده و هنوز هم احتیاج به جهاد و شهادت دارد و خواهد داشت؛ امّتی که رهبران و امامانش را به شهادت می رسانند، مانند: شهیدان بهشتی و دستغیب و رجایی؛ آیا ناجوانمردانه نیست که در دفاع از آن، ساکت بنشینیم؟
دوّم: از شما می خواهم از ولایت فقیه و روحانیت مبارز پیروی کنید. این سخن امام خمینی است که می فرماید: ما هر چه می گوییم از قول رسول الله است و رسول الله هر چه می گوید از قول الله است؛ پس ما چیزی از خودمان برای گفتن نداریم.
سوّم: از مبارزه با جهان خواران و ابرقدرت ها دست نکشید و به این کوردلان بگویید تا بانگ تکبیری در جهان هست ما هستیم و فرزند زهرا(س) ، مهدی صاحب الزّمان (عج) با ما هست و بگویید:
ای بی خردان ! آیا شما ماهی را از آب می ترسانید؟ آیا شما شیران بیشه ی پیکار را از مبارزه می ترسانید؟
چهارم: به شماها توصیه می کنم که غم و اندوه برای شهیدان به خود راه ندهید ؛ غم و اندوه، آن کسانی دارند که از قرآن کریم و سخنان ائمّه و وصیّت های بر حق شهیدان پیروی نکنند، چون اینان نیروی محرّک و راهنمای جامعه ی بشری هستند و بشر را رو به انسانیت و کمال می برند و می رسانند.
و تو ای خواهرم! عفّت و پاکدامنی تو مانند تیری است که از تفنگ حجاب به طرف دشمنان دین و میهن شلیک می شود و سینه یپر کینه ای که از ما دارند پاره می کند.
از برادر ، خواهر ، پدر و مادر عزیز و گرامی ام خواهش می کنم مرا حلال کنند، اگر چه نتوانستم فرزند شایسته ای برای آنها و برادر خوبی برای برادران و خواهرانم باشم و از شما خداحافظی می کنم.
خداوند یار و نگهدار شما باشد و از طرف من از تمام اقوام و آشنایان و دوستان خداحافظی کنید و طلب بخشش؛ ان شاءالله پذیرفته شود.
چیزی در دنیای مادّی ندارم جز چند کتاب که به برادر و خواهرانم می بخشم. برای من شش ماه روزه و شش ماه نماز به جا بیاورید.
والسّلام علیکم و رحمت الله و برکاتهُ
غلامحسین قاید رمضانی
مورخ: 1361/1/30
✅ http://eitaa.com/joinchat/komailseyedalshohada
کمیل
نام نام خانوادگی: نورعلی گنجی نام پدر: حسن تاریخ تولد: 1321 محل تولد: نجف آباد نام عملیات: بیت المقد
یادنامه ی شهید نورعلی گنجی
شهید نورعلی گنجی نجف آبادی در فروردین ماه سال 1321 هجری شمسی در روستای نجف آباد از توابع شهرستان دزفول دیده به جهان گشود. در سن دو سالگی، والدین خود را از دست داد. از آن پس سرپرستی او را برادر بزرگش به عهده گرفت. دوران کودکی خود را با رنج و مشقّت فراوان و اشتغال به امر کشاورزی سپری نمود. وی در سال 1343 از حاصل دسترنج خود ازدواج نمود و پس از مدّتی کار کشاورزی را رها نمود و به عنوان نگهبان به استخدام سازمان آب و برق صفی آباد درآمد.
شهید گنجی از همان اوایل با رژیم پهلوی و شرکت در جشن ها و مراسم آنها متنفّر بود و همیشه همکاران خود را از شرکت در این مراسم منع می کرد. در راهپیمایی هایی که بر ضدّ نظام شاهنشاهی برگزار می گردید شرکت می نمود و از اوایل سال 1357 در جهت پیروزی انقلاب اسلامی تلاش های زیادی انجام داد تا اینکه جنگ تحمیلی شروع شد.
با فرمان امام (ره)، مبنی بر تشکیل ارتش بیست میلیونی، در پایگاه بسیج ثبت نام نمود و در آموزشهای زیادی از جمله : کوهنوردی، رزم شبانه و تاکتیک های نظامی شرکت کرد.
تقریباً تمام سال 1360 را در جبهه های نبرد حق علیه باطل سپری نمود و گاه گاهی جهت سرکشی و دیدار با اقوام و خانواده، مرخصی کوتاهی می گرفت.
شهید علاقه ی زیادی به انقلاب اسلامی و امام راحل(ره) داشت و همواره برای سلامتی امام دعا می کرد. وی در عملیات پیروزمندانه ی فتح المبین شرکت نمود و از ناحیه ی بازو مجروح گردید که ترکش، تا لحظه ی شهادت در بازوی وی باقی ماند. سپس در عملیات بیت المقدس شرکت نمود. ایشان علاقه ی زیادی به یتیمان و بینوایان شهرک داشت و مرتب به آنها رسیدگی می نمود و حتی در وصیّت نامه ی خود ذکر کرده بود که مقداری از اموالش را به یتیمان همسایه انفاق کنند.
شهید گنجی جهت رضای خدا و حمایت از دین و قرآن و حسّ وطن دوستی ، از جان، مال، زندگی و همسر و خانواده ی خود گذشت و قسمتی از اموال خود را فی سبیل الله در زمینه ی ساختن منزل، جهت روحانی مبلّغ در شهرک و ساختن مسجد گلزار شهدای شهرک صرف نمود. شهید در سال 1359 جهت عزیمت به بیت الله الحرام ثبت نام کرده بود و از طرفی چون شایسته می دید که به دعوت امام و مولای خویش لبیک بگوید و جبهه را ترک نکند راهی جبهه های نبرد حق علیه باطل گردید و در آخرین فرصت در پادگان دوکوهه به برادر خود سفارش کرد که اگر شهید شدم همسرم را به جای من به خانه ی خدا بفرست.
روحش شاد،یادش گرامی و راهش پر رهرو باد.
✅ http://eitaa.com/joinchat/komailseyedalshohada
کمیل
نام ونام خانوادگی: محمدرضا احسانی نام پدر: نبی تاریخ تولد: 1345 محل تولد: کوتیان نام عملیات: بیت الم
وصیّت نامه ی شهید محمدرضا احسانی
ای ملت عزیز!
امام حسین (ع) فرمود: إن الحیوة عقیدةُ و الجهاد.
من بر اساس رسالت و مسئولیتی که در برابر انقلاب اسلامی و خون بهای هزاران شهید و مجروح دارم به جبهه رفتم و گام نهادن در این مسیر خدایی را یک فریضه می دانم.
من مرگ طبیعی را بر مرگ در میدان رزم و یاری امام زمان(عج) ترجیح نمی دهم ، زیرا این دنیا در نزد من هیچ ارزشی ندارد.
ما امانتی هستیم از جانب خدا؛ و خواه و ناخواه از دنیا می رویم و در آن دنیا در مورد اعمالی که انجام داده ایم بازخواست می شویم.
پدر و مادر عزیزم مرا ببخشید؛
و تو ای مادر و مادرهای دیگر که شهید داده اید!
چنان حرکت زینبی از خود باید نشان دهید که ادامه دهنده ی این راه برای دیگران باشید. برادران و خواهران و ای مردم! به خدا قسم ما پیروز هستیم .
از ملت میخواهم که محکم از ابَرمرد جهان - امام خمینی- اطاعت کنند و حتماً پشتیبان روحانیت بزرگوار باشند؛ و ای همکلاسی هایم به جبهه ها بنگرید و فداکار باشید و یا در سنگر مدرسه، محکم و استوار باشید.
خدانگهدارتان
✅ http://eitaa.com/joinchat/komailseyedalshohada