🚀 چرا ایران باید مجدد به اسراییل حمله کند؟ شاخص موفقیت چه باید باشد؟!
اسراییل اساسا حق حمله به ایران را ندارد و واژه «پاسخ» برای او صدق نمی کند چون ما پاسخ جنایت او در قلب تهران را دادیم.
البته متاسفانه نوشتند «وعده صادق ۲» در پاسخ به هنیه و سیدحسن و نیلفروشان بود!! حال آنکه این عملیات پاسخ خون پاک هنیه هم نبود و باید سران مهم آنها را زد.
هنوز لیست مفصلی از جنایات او مثل شهادت فخری زاده و سید رضی و.. هستند که جواب ندادیم و البته این روزها هم خبر بمباران سایپا سوریه و هلال احمر ما رسیده که حتما باید در لیست پاسخ قرار داده شود.
هر نوع سستی مقابل یک سگ هار یعنی تشویق او به حمله مجدد که خلاف هدف پاسخ ما یعنی تحقق «بازدارندگی» است! باید پاسخ حمله به سامانه اصفهان را هم هنوز برای خودمان محفوظ بدانیم.
اگر رهبری فقط به «شتابزدگی» اشاره میکردند می توانستیم بگوییم یعنی ای جوانان تندرو ما درست عمل کردیم ولی وقتی «تعلل» را هم ذکر کردند یعنی باید مراقب بود.
اعتماد به آمریکا غلط بوده و هست و خواهد بود ولی با فرض امکان تحقق آتش بس در غزه وقتی زمان کافی گذشت و آلارم های حمله به لبنان هم مطرح شد دیگر باید پاسخ را فورا اجرا می کردیم.
👈 حالا هم جای پاسخ به جنایات اخیر او وجود دارد و جای مطالبه مردمی و دانشجویی هست. مردم به هیچ وجه نباید مصلحت اندیشی کنند.
این بار هم اگر به ما حمله کرد و فقط مراکز نظامی را هم زد مردم باید تعداد پنج دسته تلفات را از مسوولان موشکی ما مطالبه کنند:
«هواپیمای اف۳۵»، «انبار سلاح»، «مراکز امنیتی مثل موساد»، «سران نظامی» و «سایر کشته های نظامی»
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قَاتِلُوا الَّذِينَ يَلُونَكُمْ مِنَ الْكُفَّارِ وَلْيَجِدُوا فِيكُمْ غِلْظَةً ۚ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ مَعَ الْمُتَّقِينَ [سوره التوبة : 123]
📍 @komeilialireza
هدایت شده از فکرت
عصر پرسش - استاد کمیلی.mp3
19.77M
🔸 مقاومت مردمی؛
👤 علیرضا کمیلی
مقاومت چقدر در جامعه ما عمومی شده است؟ 04:00
حوزهها کجای موضوع جنگ هستند؟ 16:30
موانع مردمیشدن مقاومت 23:15
جریانات داخل کشور 25:30
موانع بروکراتیک در مردمیکردن مقاومت 35:45
راهبردهای فضای نخبگانی برای مردمیکردن مقاومت 40:45
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
📲وب|ایتا|تلگرام|اینستاگرام|تویتر
📛 پروژه غزه سازی لبنان در پیش است!
ظرفیت جدید خلق کنید!
اوضاع لبنان چنانچه پیش تر هم گفتم به سمت غزه شدن باید پیش برود چون رژیم موقت می خواهد خطر مقاومت را برای همیشه از بین ببرد. زدن عقبه در سوریه و بمباران اماکن مسکونی ضاحیه جزیی از پروژه رژیم است که البته می دانیم کار سختی در پیش دارد.
آیا ما در کشور اینکه با یک «جنگ وجودی» روبرو هستیم و به مانند نتانیاهو باور داریم و اقدامات ما متناسب با این سطح هست یا نه؟! من که چنین حسی ندارم! لذا معتقدم باید دو بال «تبیین وضعیت» و «مطالبه جدیت» را رها نکرد. مردم و نخبگان باید بدانند که در تصمیمات مسوولان موثرند.
اما راه حل عملی برون رفت از وضع فعلی غزه و لبنان، خلق «ظرفیت جدید» است. یعنی اگر میتوانیم در مصر یا اردن و الجزایر و ترکیه و... اقداماتی انجام بدهیم خواهیم توانست این روند را مخدوش کنیم والا کار خیلی سخت خواهد شد.. والله اعلم!
📍 @komeilialireza
♦️ سنوار مفتخر به دفاع از عزت ملت خود بود
سنوار اگر با این تصویری که منتشر شده شهید شده باشد هم پاسخی به همه شبهات علیه خودش داده و هم معلوم شده که معجزه این یکسال یعنی جنگیدن مقابل دشمن سراسر تکنولوژیک در یک منطقه که نصف شهر تهران است را با ایمان و شجاعت و تدبیر خود رقم زده است.
تعداد زیادی از اسرایی که همچون سنوار در «تبادل آزادگان» سال ۲۰۱۱ مبادله شده بودند را می شناسم. با هر کدام نشستم می گویند ما در واقع باید شهید می شدیم و امیدی به آزادی هم نداشتیم و حالا در واقع در بخش اضافی عمرمان هستیم و جا دارد که خود را وقف مقاومت کنیم.
ابوابراهیم، یحیی سنوار هم از همین ها بود البته با یک ویژگی بسیار تشکیلاتی و قدرتمند که توانست از زمان حضورش در غزه اقدامات مهمی را رقم بزند و خصوصا پس از تصدی ریاست غزه در ۲۰۱۷ آنجا را به نقطه تکاپوی شبانه روزی بدل نمود تا برای حملات دشمن آماده شود که نتیجه آن را در این یکسال دیدیم.
غزه مظلوم و بدون امکانات است و همین که یکسال را مقابل این سگ هار ایستاده و هنوز از دشمن تلفات می گیرد یعنی اقدامات او جواب داده است و حمله پیش دستانه هفتم اکتبر او بجز صدمات جدی به پروژه رژیم، توانسته صدها اسیر رژیم را که ابزار مذاکره هستند کسب کند. چیزی که در صورت حمله اولیه رژیم -که محتمل بود- وجود نداشت.
اگر شهادت او تایید بشود او به آرزوی خودش رسیده و افتخار دفاع از عزت مردم خود و همه امت اسلامی را در کارنامه درخشانش دارد. خون پاکش پر رهرو باد.
📍 @komeilialireza
فرق است میان آنکه میگوید راهی نداریم و مقاومت کنیم ببینیم چه می شود با آنکه میگوید مقاومت کنیم حتما پیروز هستیم
از دسته دوم باشیم نصرت الهی هم شامل حال ما می شود.
سنوار عمیقأ مومن به آیات الهی بود... هنیئا له الشهادة
📍 @komeilialireza
این فکر منحرف را خیلی وقته پیگیری میکنم به اسم اطلاعات نظامی دایم ضد مبانی انقلاب حرف میزنه و شهید نامیدن سنوار و هنیه را مسخره میکنه. این حجتیه ای ها و نفوذی ها را باید معرفی کرد و به قول آقا باید با اینها مبارزه کرد...
⚙ زمانه شکل گیری کمربند استقلال ملت ها
عمده جنگ ها منشا تحولات فکری، سیاسی و حتی ادبی و هنری بوده اند و در زمینه و زمانه ما، این نقش را «فلسطین» به عهده داشته است تا جایی که رشد و افول جریانات ملی گرا، اسلامگرا و غربگرا در جهان اسلام و خصوصا منطقه عربی وابسته به سرنوشت درگیری با رژیم صهیونی یا صلح با او بود.
این رخدادها اثرات شگرفی بر نخبگان جهان اسلام گذاشتند تا جایی که متفکری چون طاها عبدالرحمن که آن زمان شاعری پرشور بود، پس از شکست تلخ اعراب در سال 1967 به طور جدی وارد عرصه اندیشه ورزی شد و با سوالاتی بنیادین مواجه گردید. امروز هم ما با همان جنس «بیداری» در نخبگان و بدنه امت اسلامی و حتی بخشی از غرب نشینان مواجه هستیم که یک فرصت تاریخی است.
در این شرایط، بار دیگر فلسفه شکل گیری رژیم موقت صهیونی در منطقه ما و علت حمایت همه جانبه غرب و آمریکا از او، مورد تامل قرار گرفته است. امروز بار دیگر، بحران حکمرانی های وابسته یا ضعیف منطقه اسلامی، مورد توجه است و حتی درباره میزان خاصیت ساختار سیاسی موجود بر جهان و ساز و کار شورای امنیت و سازمان ملل و اتحادیه هایی چون سازمان همکاری های اسلامی نیز پرسش های فراوانی به وجود آمده است تا جایی که در آخرین نشست مجمع عمومی، به عنوان موضوع نطق بسیاری از روسای جمهور کشورها قرار گرفت.
شاید بتوان سوال اصلی زمانه کنونی را به «شیوه زیست عزت مندانه و مستقل » منحصر کرد. عبور از دوره تاریخی امپراطوری های اسلامی و ورود به برهه دخالت علنی استعمار غربی پس از جنگ جهانی اول، دوره ای تلخ بود که سپری شد و با گذشت زمان و خصوصا پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، بذر «امکان بازگشت به قدرت و استقلال» به خوبی آبیاری و امیدها زنده شد.
با فروپاشی شوروی و تغییر ساختار قدرت در جهان، تک روی های غرب فزونی گرفت و صراحتا از تولد «خاورمیانه جدید» سخن گفت. ابزار تحقق این هدف نیز به عهده دو مهره بود: یکی سگ وحشی آنها یعنی رژیم صهیونی که اساسا برای همین منظور جعل شده بود و دیگری مهره فریب خورده داعش و تکفیری ها که آنچه دیدیم را در کشورهای منطقه به بار آوردند و عملا، فرصت بیداری اسلامی را با درگیری داخلی جهان اسلام ضایع نمودند.
در این برهه حساس، به طور واضح، مهمترین نقطه استقلال حقیقی در جهان اسلام یعنی «ایران پسا انقلاب اسلامی» نقش محوری در به شکست کشاندن این دو پروژه خطرناک ایفا کرد. مقاومت لبنانی و فلسطینی توانستند سلسله حملات رژیم برای سیطره بر منطقه را ناکام بگذارند و گروههای مقاومت نوظهور در عراق و سوریه و یمن بر پدیده داعش غلبه یافتند و عملا جلوی بازطراحی منطقه به نفع غرب را گرفتند. اینگونه بود که همه دانستند قدرتی جدید در منطقه متولد شده است. قدرتی که این روزها اعلام موجودیت رسمی کرده و در دفاع از «غزه مظلوم» با وجود ضعف ها و مشکلات، مردانه به میدان عزت پای گذارده تا جایی که تحسین دشمنان و منتقدان خود را نیز برانگیخته است.
این الگو که هویت مستقل و قدرت نسبی او در مقابل چشمان همه می درخشد، باید و می تواند تکثیر شود. تحولات فکری به ایجاد جریانات اجتماعی و نهایتا تغییرات سیاسی منجر می شوند و در دنیای پس از طوفان الاقصی، آینده نه چندان دور امت اسلامی، آبستن این حوادث خواهد بود.
همه کشورهایی که تلاش کرده اند از زیر سیطره ابرقدرتها و وابستگی به آنها بیرون بیایند، امروز می توانند به این زنجیره استقلال بپیوندند و جلوی تحمیل اراده او در منطقه را بگیرند. عبور از جنگ سرنوشت ساز کنونی حتما در اولویت اول است ولی به طور همزمان باید به ایده های وحدت بخش و هویت زا میان این عناصر نیز اندیشید.
امت گرایی به مثابه استراتژی کلان دوره کنونی است که باید از گفتگو و همایش به ایده های عملیاتی تبدیل بشود. چنانچه دشمن صهیونی با بکارگیری ظرفیت چند عنصر بی هویت وابسته و حتی بدون زمینه تحقق، ایده های مثل «آی مک» را طرح می نماید که کارکرد ایجاد هویت واحد و تزریق امید و جدیت در پروژه های خود را دارد. چه رسد به ما و کشورهای منطقه، که نیازها و اشتراکات واقعی و قابل تحقق بسیاری داریم. این «هم سرنوشتی» آنقدر واقعی و در هم تنیده است که حتی طوفان شن های بیابان های ما نیز بحران مشترک برای ما خلق می کند و زمینه همکاری متقابل را ایجاد می نماید.
امروز در مجموعه جهان اسلام زیرساخت تولید همه مایحتاج مورد نیاز زندگی که پایه «استقلال اقتصادی منطقه ای» است، وجود دارد. تبادلات مالی و تجاری ما می تواند با تعریف واحد پولی مشترک یا زیرساخت واحد رخ دهد. منطقه انرژی و حتی سیاست گزاری برای انرژی در جهان، در دستان مسلمانان باشد. پیوند دادن منافع کشورها با هم و پرهیز از دشمنی و درگیری، می تواند خیلی زود، فواید مادی و معنوی این همگرایی را به ما نشان بدهد.
ادامه دارد...
اینکه تبادل اقتصادی ما با روی کار آمدن دولت های اسلامگرا در ترکیه و عراق آنها را به پنج شریک اول تجاری ما بدل نموده است، نشانگر پیوند عمیق میان منافع ملی با همگرایی در سیاست خارجی انقلاب است. تبادلات انرژی و صادرات فنی مهندسی به دولت های همگرا در برخی کشورهای حوزه آمریکای لاتین نیز بر این تطابق صحه می گذارد و این یعنی می توان با یک سیاست خارجی مبتنی بر مبانی فکری و جهت گیری استقلال طلبانه نیز به منافع اقتصادی و ملی مورد نیاز کشور دست پیدا کرد و «آرمانگرایی واقع بینانه»، امری معقول و قابل تحقق است.
زمانه تعریف «منافع منطقه ای امت اسلامی» بجای منافع ملی و شخصی کشورها فرا رسیده است. بسیاری از دولت های استعمارزده مسلمان اینک به قدرت هایی تبدیل شده و در آستانه جهش و استقلال قرار گرفته اند. نشستی که چند سال قبل در کوالالامپور با محوریت ایران، ترکیه، مالزی، قطر، پاکستان و برخی دیگر کشورها برگزار شد و مباحثی چون دلارزدایی و تبادلات مبتنی بر پایه پولی محلی، همکاری های حوزه سایبر و... برگزار شد نشان داد که چقدر ظرفیت امت اسلامی برای تشکیل یک قدرت جهانی جدید با جهت گیری مشابه بالاست.
درک این «هم سرنوشتی» پس از طوفان الاقصی و با نمایش وقیحانه قساوت دشمن در کشتار مسلمانان و بی توجهی به نظر کشورهای منطقه، بیش از گذشته شکل گرفته است. این درک مشترک مغتنم است. فاغتنم الفرص!
📍 @komeilialireza
💬 قضايا وآراء | زمن شدّ وثاق استقلال الشعوب
✍️ الكاتب: علي رضا كميلي
☑️ ينشر موقع KHAMENEI.IR الإعلامي مقالًا للكاتب والناشط في شؤون العالم الإسلامي السيّد علي رضا كميلي يجري فيه استعراض الأوضاع الراهنة في العالم الإسلاميّة وتوفّر الأرضيّة لانتهاج الفكر الأممي كاستراتيجية كُبرى تنقل اتحاد العالم الإسلامي والتخلص من الهيمنة الاستكبارية الغربية من مستوى الحوارات والمؤتمرات إلى أفكار قابلة للتنفيذ على أرض الواقع.
🔗 arabic.khamenei.ir/news/8929
KHAMENEI.IR | X (Official) | X (Site) | Youtube
➕ t.me/Khamenei_arabi
🎯 چند ایده عملیاتی که میتواند بر جنگ غزه موثر افتد!
برخی فکر میکنند مشکل ایده است ولی درست این است که بگوییم ایده بدون داشتن ظرفیت واقعی قابل تحقق نیست و آن هم بدون «تلاش متمرکز مستمر» ایجاد نمیشود.
با این حال برخی ایده ها که بنظرم می تواند اثرات سیاسی یا میدانی مستقیم تری بر جنگ فعلی غزه و لبنان داشته باشم را ذکر می کنم. میدانم اجرای اینها سخت هست ولی مطالبه آنها هم موثر است و دشمن میفهمد سطح مطالبات بالا رفته و نوعی ترس ایجاد می کند:
🛳 کمپین درخواست از کشورهای شمال آفریقا برای بستن راه دریای مدیترانه به رژیم مثل یمن مانند: لیبی، الجزایر، مصر، تونس و مغرب!
🇵🇸 یک کمپین سراسری برای مطالبه حرکت به سمت مرزهای فلسطین اشغالی در کشورهای اردن، مصر و سوریه در یک روز
🇯🇴 ایجاد راهپیمایی های جدی و با درگیری در اردن و مصر تا حدی که آمریکا احساس ناامنی در این کشورها کند
🇺🇸 کمپین مطالبه قطع رابطه با آمریکا و حمله به سفارت خانه های او در جهان بعنوان شریک اصلی قتل مردم
🇾🇪 حضور چهره های جهانی و علما در مصر و تجمع و تحصن در مرز رفح
😷 اعتصاب غذا مقابل سفارت خانه های آمریکا در نقاط مختلف جهان
❌ کمپین گسترده تحریم شرکت هایی که رابطه مستقیم اقتصادی با رژیم دارند (به زودی سایت BIT شامل این لیست راه میافتد)
🧨 درخواست دخالت نظامی کشورهای مسلمان برای افزایش سقف مطالبات
میشود باز هم نوشت ولی فعلا همین ها که البته نوعا ما از اجرای آنها عاجز هستیم! هدف اصلی باید بالا بردن سطح مطالبات باشد.
📍 @komeilialireza
ماجرای فلسطین بشدت الهام بخش است و همه چیز آن تبدیل به ادبیات می شود. نمیدانم داخل کشور ما نویسندگان و شعرا چقدر از این ظرفیت بهره می برند ولی حتی اسم سنوار تبدیل به ضرب المثل و اصطلاح شده و کفش و لباس مجاهدان نماد میشود. فتامل!
📍 @komeilialireza