هدایت شده از مجمع اسلامی حبلالله 🇵🇸🇱🇧
طوفان الاقصی- نقش ما در بسیج افکار عمومی-علیرضا کمیلی-020804.mp3
16.11M
🌪 #طوفان_الاقصی، نمایشی غمانگیز یا حماسهای تاریخساز؟
🔎نگاهی به تمایزات عملیات اخیر رزمندگان مقاومت #فلسطین و بررسی نقش نخبگان در بسیج افکار عمومی
🎧 صوت سخنرانی علیرضا کمیلی (فعال بینالملل و کارشناس مسائل فلسطین)
⏱ ۳۳دقیقه
📍 مدرسۀ علمیۀ ولایت، مشهد مقدس
🗓 پنجشنبه ۴آبان۱۴۰۲
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
🚨 یک تحلیل فوری و چند ایده درباره غزه
اسراییل می خواهد تا آتش بس نشده، اسرای خود را آزاد کند و حماس نمی پذیرد چون اگر بپذیرد دستاوردی نخواهد داشت. حماس در آمادگی کامل برای دفاع از غزه است و دیشب پاتک رژیم را دفع کرد. جبهه مقاومت درگیر است ولی هنوز اوضاع در حدی نیست که بخواهد به طور گسترده وارد شو. رژیم برعکس اوایل جنگ، بازنده کامل روایت است و حالا متهم اصلی در جهان است. این مسیر تقبیح رژیم در جهان را نباید رها کرد.
در صدق آنکه می گوید آماده اعزام هستم و کار دیگری نمی کند شک کنید! حالا که امکان اعزام نیست اقلا افکار عمومی داخلی یا خارجی را توجیه کنید. اقلا اگر فردا خدای نکرده درگیری شد مردم نگویند به ما چه! عرضه همین کار را هم نداریم مع الاسف!!
من نمی دانم چه کسی از مخاطبان محترم چه توانی دارد ولی برخی خطهای مهم تحلیلی را هم مختصرا تقدیم می کنم، شاید به کار بیاید:
• فشار بر کشورهای حامی رژیم در جهان برای توقف جنگ مهمترین کار این روزهاست.
• هر چه بر کشورهای مرتبط با رژیم می توانیم فشار بیاوریم تا رابطه سیاسی و اقتصادی را قطع کنند و صرفا محکوم نکنند!
• از موضع روسیه در این ماجرا باید تقدیر کرد و فاصله میان رژیم و روسیه را به هر نحوی باید تقویت کرد.
• از الجزیره، تنها صدای بلند غزه در جهان تقدیر ویژه کنیم. حمایت های کنونی کویت و قطر و حتی ترکیه را هم باید ارج نهاد یا مواضع محکم مقتدی علیه رژیم و آمریکا را.
• به مردم مصر و خصوصا اردن، که دو کشور مهم در مساله فلسطین ولی منغعل هستند باید فشار آورد.
• هر کس سکوت کند را هم باید تقبیح کرد از سلبریتی و سخنران داخلی و خارجی تا امارات و علمای وهابی که حماس را تقبیح می کنند!
• دستاوردهای جبهه مقاومت را هم باید گفت و فقط محدود به کشته های مظلوم نشد. برخی نمی دانند حزب الله تاکنون بیش از 40 شهید داده و کرانه بیش از 120 شهید تقدیم کرده و درگیری جدی است.
• کارهای صنفی لازم داریم. مثلا حمایت های صنفی: مهندسان از ساخت مجدد خانه ها، معلمان از ساخت مدارس یا تکریم شهدای دانش آموز، پزشکان، خبرنگاران و...
• اقدامات خلاقانه لازم داریم. کارهای هنری و میدانی متفاوت... روی ایده ها فکر کنید یا از بیرونی ها الهام بگیرید! مثلا به تعداد شهدای دانش آموز کیف مدرسه بگذارید توی یک محیط عمومی یا عروسک به تعداد شهدای کودک و...
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
📜 چه انگاره هایی را در طوفان الاقصی تثبیت کنیم؟
طوفان الاقصی یک عملیات نظامی بود ولی به یک موج اجتماعی رسانه ای و فکری که بنحوی زلزله در نقاطی مثل غرب بود بدل شد که باید این فرصت را همین حالا و نه در آینده قدر دانست. جنگ مفاهیم را باید جدی گرفت و در این فرصت، برای تثبیت چند انگاره همت کرد :
آمریکا مصداق تام استکبار و شیطان بزرگ است. دموکرات و جمهوری خواه هم ندارد. حمایت جدی آنها از این کشتار بیرحمانه نشانگر روح غرب و نیز اهمیت رژیم بعنوان پروژه اصلی تضعیف وحدت و قدرت مسلمین در منطقه غرب آسیاست والا اینطور آبروی شان را چوب حراج نمی زدند!
رژیم صهیونیستی کودک کش و مصداق تمدن متوحش استعماری غرب است. حالا حمایت جدی اروپا از این جنایت هم واضح تر شد. برند اصلی این رژیم باید همین مسأله بماند و در طول سال تیم هایی روی کودکان شهید غزه در تمام جهان کار کنند.
جهاد و مقاومت تنها راه عزت طلبی در مقابل استکبار است. تجربه غزه خصوصا پس از بروز نتایج دستاوردهای هفتم اکتبر بر زمین، همین را بعینه ثابت خواهد کرد. باید جسارت مقابله با قدرتها یعنی جهاد را بعنوان امری الهی و قرآنی زنده کرد.
وحدت مسلمین در مقابل استکبار تنها راه تحقق اتحاد حقیقی است. هیچ فرصتی جز مبارزه با طاغوت های زمان چنین همدلی در جهان نه تنها میان مسلمین که حتی با آزادگان سایر ادیان ایجاد نمیکرد. با دیدن این تجربه، باید از طرح دعواهای مذهبی عبور کرد و به این شاخص وحدت بخش پیوست.
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
32.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#برش
📌ایران از شما چی میخواد؟
▪️خاطره ای جالب از یک الجزایری که با گردان های القَسّام ارتباط داشت
▫️برشی از ویژه برنامه #طوفان_الاقصی2
باحضور علیرضا کمیلی
استودیو بینهایت 📡
@komeilialireza
🕌 عبرت های جنگ غزه برای ایرانیان!
در این مدت خیلی از ما با دیدن تصاویر دردناک غزه گریستیم و کینه قاتلان صهیونیست را در دل گرفتیم. امید داریم از این مرحله سخت یعنی ایستادن مقابل حمله زمینی هم عبور کنیم. ولی باید عبرت هایی هم در این ماجرا بگیریم:
۱. بدانیم راهی که امام در این جهان شروع کرد چون راه استقلال بود دشمنان زیادی دارد و در کنار فشارها، رویش های آن نیز مثل هفتم اکتبر هر از چند گاهی بیرون میزند و نمی شود و نباید آسوده زیست !
زندگی جهادی یعنی همراه با تلاش شبانه روزی، برای خدا و در مقابل پروژه دشمن را نباید ترک کرد و درگیر دنیازدگی با همه ظهورات آن شد والا این فرصت ها از دست میروند !
۲. کوتاهی های مردمی در حوزه بین الملل خیلی زیاد است. نباید خانواده انقلابی در ایران باشد الا اینکه فرزندانش اقلا دو سه زبان بلد باشند. حالا که می بینیم چشم جهانی به ماست برای دفاع از مظلوم، نقش آفرینی جهانی خودمان را جدی تر بگیریم خصوصا در لایه مردمی و نخبگانی که اصل کار است.
۳. بخواهیم یا نخواهیم هویت ما به بین الملل پیوند خورده است. نمی شود با تقویت هویت شیعی در منطقه به محور تمدن سازی اسلامی تبدیل شویم. باید مسایل فکری خودمان با جهان اسلام را حل کنیم و با جریاناتی که ما را از «پیشتازی» به «عقب ماندگی» می کشانند بعنوان یک خطر جدی تر برخورد کنیم. وحدت جهان اسلام، اسم رمز آزادسازی قدس و آغاز برپایی تمدن اسلامی است.
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
♦️مرز عواطف و عقلانیت انقلابی در تحلیل سخنان سید حسن!
غلبه عواطف در میانه جنگی چنین خونین و نابرابر و مشاهده روزانه کشتار بچه های معصوم، طبیعی است. البته نه از مدعیان تحلیل و خط دهی به جامعه! وقتی مرز عقلانیت نادیده گرفته میشود تبعات ناامید کننده ای بر مخاطبان دارد چنانچه در برخی مخاطبان، بعد از سخنان سیدحسن شکل گرفته است!
حزب الله به درستی از عملیات روانی بهره میبرد و برای دیده شدن بهتر سخنان سید حسن که در این چند هفته سخنرانی نداشت اقداماتی رسانه ای انجام داد. مخاطب این عملیات نوعا ساکنان رژیم صهیونیستی و جهان عرب بود ولی ظاهراً برخی در ایران بیش از آنها متاثر شدند و شروع به خیال پردازی کردند که انگار بناست این سخنرانی سرنوشت جنگ را معلوم کند!
حتی برخی نوشتند که یا پس از این سخنرانی، جنگ تمام می شود یا بالا میگیرد! برخی گفتند وسط سخنرانی، اسراییل را می زنند و قصعلیهذا..
همه اینها یعنی فراموش کردن قواعد منطقی حاکم بر اتفاقات و گرویدن به روابط متوهمانه! ما منکر نصرت الهی نیستیم ولی ما مکلف به تنظیم بر اساس فهم واقعی از قدرت هستیم.
نمونه عالی رویکرد «عقلانیت انقلابی» رفتار رهبری ایران است که گرچه سالهاست به آمریکا و منافع او در منطقه ضربات جبران ناپذیری وارد کرده ولی از مواجهه مستقیم نظامی با او هم جلوگیری کرده است.
برخی فکر میکنند درگیری مستقیم با آمریکا شدنی نیست. چرا هست ولی ما مکلفیم مبارزه را در مسیری جلو ببریم که کمترین صدمات به این مسیر که باید به شکست قطعی استکبار بیانجامد، وارد شود. خودکشی یا انداختن خود به ورطه برگشت ناپذیر غلط است. پس باید تدبیر و طراحی در مسیر مبارزه همیشگی باشد.
با این وصف، نگارنده از روز اول جنگ، نوشت که ایران مستقیما وارد جنگ نخواهد شد و حزب الله تا کارد به استخوان نرسد یعنی «از دست رفتن حماس» جنگ همه جانبه راه نخواهد انداخت. سید هم دیروز به یک ریسک بزرگ دست زد و خودش را در مقابل آمریکا قرار داد چرا که او علنا وارد شده و میخواهد خط قرمز ما یعنی حماس را از بین ببرد که وقتی آنها آژیر خطر بکشند همه جریان مقاومت تمام قد به میدان خواهد آمد و اجازه چنین امری را نمی دهد.
نکته تلخ تر ماجرا، وادادگانی مثل جلالی زاده اند که نماد حقارت مقابل غرب و دشمنی با جریان مقاومت اند. اینان که الگوی شان در مملکت داری کشورهای سکولاری چون ترکیه است حالا به حزب اللهی طعنه میزنند که تا کنون بیش از ۶۰ شهید داده و تنها گروه خارجی است که عملا برای کمک به حماس صدمه دیده و باعث شده نیمی از ارتش رژیم درگیر شمال باشد.
شما اگر جرات دارید به دوستان و الگوهای ترسوی تان بگویید جرات کنند و سفیر اسراییل را اخراج کنند ... شیرها را با روباه صفتان مقایسه کردن خطاست!
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
🚀 برنامه نهایی رژیم چیست و ما چه میتوانیم بکنیم؟
رژیم یا بهتر بگویم شخص نتانیاهو از آنجا که اگر دستاوردی ملموس نداشته باشد، پس از آتش بس، دادگاهی خواهد شد باید بتواند به وعده خودش یعنی نابود کردن حماس دست پیدا کند.
این مهم هم براحتی شدنی نیست لذا وی در تلاش است تا اقلا با به دست آوردن یکی دو موفقیت ظاهری، هم آینده خودش را بخرد و هم در مذاکرات تبادل اسرا، راهی برای کمتر امتیاز دادن داشته باشد از همین رو هم به دنبال «زدن سران حماس» است که این روزها اسم سنوار مطرح شده و هم دنبال آن است که بتواند «نیمه شمالی غزه را جدا کند» و از آنجا که از جمعیت حدودا یک میلیون نفری این بخش هنوز نیمی باقی مانده اند، به صورت دیوانه وار در حال کشتار مردم در این بخش است تا مجبور به مهاجرت به جنوب شوند.
گرچه توانسته دستاوردهایی هم داشته باشد و از رسیدن به جاده محوری شمال جنوب صلاح الدین خبر می رسد ولی هنوز تسلط کافی بر آن ندارد و طبق اخبار بیش از ۶۰ تانک و سرباز خود را از دست داده است. از همین رو روزهای آینده برای حماس و غزه سرنوشت ساز است. هر چه زدن وحشیانه بیمارستان یا تهدید شیمیایی بیشتر شود نشانه استیصال نظامی رژیم است.
از آنجا که فعلا حماس از کسی کمک نظامی نخواسته، برخی ایده ها را برای کمک به ایستادگی مردم غزه و نیز انزوای رژیم تقدیم میکنم:
*تحریم همه جانبه رژیم:
همان بلایی که غربی ها به اسم جنایت جنگی سر روسیه آوردند باید سر رژیم بیاید. المپیک و تحولات بعدی بدون رژیم باید باشد. در کنار رسانه کار حقوقی هم می طلبد. خصوصا این تهدید حمله اتمی را نباید هرگز رها کرد.
*مطالبه اقدام عملی:
کشورها به خوبی محکوم کرده اند ولی باید سطح مسأله را حتما به اقدام عملی کشاند. ملت ها آماده مطالبه اند. امثال بیانیه اتحادیه علما و فتوای لزوم دخالت نظامی کشورهای اسلامی خیلی جای کار داره...
*جنبش بازسازی غزه:
امت اسلامی باید از حالا متکفل ساخت کل غزه شود. البته نه در حد شعار. بلکه با جمع آوری کمک مشترک جدی و اعلام یک هدف مشخص برای ساخت به تعداد همه خیریه ها و اصناف و...
*تقویت موج تحریم اقتصادی:
تحریم اقتصادی رژیم و آمریکا در لایه مردمی جهان گرفته و باید تقویت شود. تحریم نفتی را هم باید کمپین کرد و جلوی کشتی ها را گرفت.
*کاروان های کمک رسانی:
از سراسر جهان باید کاروان های زمینی و دریایی و... اعلام آمادگی و حرکت کنند. طبعا ایرانیها امکان حضور در مصر ندارند ولی میتوانند محرک و منسق باشند.
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
❤️🩹 جای خالی دولت اخوانی مصر در این جنگ حس شد
اين روزها که در مقابل چشم همه مردم دنیا، قانون «سازمان ملل» نمی تواند جلوی کشتار بیگناهان را بگیرد و قاتلان آزادانه آن را مسخره می کنند، نقش اقدامات عملی دولت ها بیشتر خودش را نشان می دهد. در جنگلی که زور حکم می کند باید مردانی باشند که آمادگی کمک به مظلوم را داشته باشند.
به اعتراف خود فلسطینی ها، یکی از بهترین دوران غزه، همان یکسال حکومت اخوان بر مصر بود. گرچه در لایه دیپلماتیک نگران فشارهای آمریکایی و حملات رژیم بودند ولی چشمان خود را بر عبور خیلی چیزها از تونل های زیرزمینی بستند و مانند سیسی، دشمنی خود را نثار بی پناهان نکردند!
اخوان، از ترکیه تا مصر و قطر و مالزی، گرچه طیف های انقلابی و محافظه کار دارد و گرچه در عمل، جرات ایستادن عملی در مقابل فشارهای آمریکا را از خود نشان نداده اما بدلیل همفکری با حماس اخوانی، سمپاتی خوبی با آنها دارد و از کمک های غیرنظامی به آنها دریغ نمی کند. اگر امروز دولت اخوان بود حتما می توانست ولو یواشکی، کمکهای خوبی را به مجاهدان غزه برساند.
خون های مظلومان غزه، دولتهای خاین مصر و اردن را به زیر خواهد کشید. انتقادات جریان انقلابی اخوان به مدل اردوغانی زیاد است لذا معتقدم کودتای مصر که در آن حداقل ۱۵۰۰ بیگناه کشته شد تیر خلاص اخوان نبود و این جریان بازخواهد گشت. حتما انقلابی تر...
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
🤝 وحدتی که غزه به ارمغان آورد
غزه نماد بارز «وحدت تمدنی» و قرآنی است. همان وحدتی که رهبری انقلاب از آن دم میزنند و آن را یک ضرورت می نامند. امروز همه ما خیلی خوب درک می کنیم که وحدت حول مبارزه با طاغوت، دیگر از جنس یکی شدن عقاید یا احکام فقهی نیست و چه بسا شیعیان یا سنیانی که در اینها گیر کردند و «اللهم اشغل الظالمین بالظالمین» نوشتند و حتی انسان بودن خود را در این ماجرا باختند!
فلسطین آنقدر محور وحدت شده که حتی می توان گفت ما را با جریان های سیاسی داخلی مان نیز سر یک موضع نشانده است. من از همین رو اقدام برنامه «به افق فلسطین» برای ایجاد اجماع در موضع نسبت غزه و دعوت از جریانات سیاسی متنوع را مفید و وحدت بخش می دانم هر چند ممکن است مواضع برخی از این افراد «تناقضات» جدی با سایر حرف های شان داشته باشد که خب باز هم آنها هستند که باید برای مخاطب شان آنرا توضیح دهند.
بعلاوه، وحدتی با بسیاری از جریان های جهان شکل گرفته که خیلی از ما تا دیروز آنها را نمی شناختیم. همان ها که جرم بودن شعار «فلسطین از نهر تا بحر آزاد خواهد شد» را به جان خریدند و به میدان آمدند.
خوب است که زین پس این عبرت ها را تثبیت کنیم. تا می شود اینکه دیگر کسی به اختلافاتش با دیگران نگاه نمی کند و همه به دنبال کمک به مظلوم و مبارزه با ظالم هستند را حفظ کنیم. انشالله
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
💠 چند سوال از کسانی که کار روی مخاطب ایرانی را «حیاتی» نمی بینند!
نه اینکه کار روی مخاطب خارجی مهم نباشد ولی اولا الآن آنها از ما به مراتب فعال ترند! ثانیا واضح است که یک شبه نمی شود توان اثربخشی روی آن مخاطب را ایجاد کرد و ایجاد صفحات فوری مجازی هم کم اثر است!
ولی سوال من این است: حالا که رژیم غزه را نصف کرده و به دریا رسیده و دارد تلاش می کند منطقه شهر غزه را از جنوب جدا کند، اگر ایران تصمیم بگیرد وارد جنگ بشود که معنای آن به صورت تقریبا قطعی، ورود قدرتهای غربی و آمریکا به درگیری با ما و احتمالا بمباران برخی از زیرساخت های ما و ایجاد «بحران اقتصادی» برای جامعه ماست، آیا مردم ایران پای این هزینه می ایستند؟!
شما که فکر می کنی کار بی اثر روی مخاطب خارجی مهمتر از کار روی مخاطب ایرانی است پاسخت به این سوال چیست؟ اگر میگویی من نمی توانم روی مخاطب اطراف خودم موثر باشم که تکلیف بیرونی ها به طریق اولی معلوم است! اگر هم پاسخت این است که نه مردم ما آمادگی این را ندارند! خب پس به فکر بیفت...
آیا می دانید حالا که آمریکایی ها تمام قد به میدان دفاع از رژیم آمده اند، اگر مردم ما آماده نباشند حتی اگر به حد از بین رفتن شاخه نظامی حماس -که البته تاکنون صدمه جدی ندیده- برسیم هم باز شاید مسوولان کشور نتوانند تصمیم درستی بگیرند و مستقیما وارد دفاع از حماس بشوند!؟ آیا می دانید که هفتم اکتبر برخی مسوولان کشور را نگران توافقات با آمریکا برای دریافت پول های بلوکه شده بعدی کرد؟! فکر می کنید همین که شما شور انقلابی داشته باشید برای تصمیماتی که روی همه مردم اثر می گذارد کافی است؟!
تا کی بناست همه را متهم به بی غیرتی کنیم ولی حاضر نباشیم تکلیف اصلی را بفهمیم و عمل کنیم؟! از خودمان نمی پرسیم که چرا در لندن می شود تظاهرات یک میلیونی راه انداخت ولی در خیلی از شهرهای ما نه؟! جز این است که مجموعه های مردمی نسبت به مساله فلسطین بی توجه شدند و سالی یکبار در حد شرکت در راهپیمایی روز قدس نقش آفرینی سطحی دارند!؟ مگر می شود فرهنگ را با دستورالعمل ایجاد کرد؟ مگر علاقه به قدس را می شود با سخنرانی چند مسوول درست کرد؟
اگر دلتان با دیدن تصاویر بچه های بیگناه سوخته، تصمیم بگیرید تا روز آزادی کامل فلسطین در این میدان بمانید. جاهایی مثل امت واحده و صفحه فلگشت در طول سال متمرکز بر این مسأله هستند. باید این مدل را توسعه داد.
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #طوفان_الاقصی، تولد دوبارهٔ اسلام سنی سازشناپذیر
🎤 علیرضا کمیلی، دبیر اتحادیه بینالمللی امت واحده
🗓 آبان ۱۴۰۲
📍مشهد مقدس، حسینیه هنر
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
💣 آخرین وضعیت جنگ و هفت پاسخ به «ما چه کنیم؟!»
چنانچه پیش تر نوشتم، نتانیاهو به دنبال «یک دستاورد ملموس» در جنگ غزه است. از اوج بدبختی و استیصال است که بجای دستگیری تعدادی از رزمندگان «کتائب» یا کشتن فرماندهان آنها یا تصرف تونل های حیاتی شان، در ژست یک پیروزمند، بیمارستان را می گیرد! همین خود نشانه اوج حماقت و نیز درماندگی اوست.
همه دنیا به این دستاورد می خندند! ولی نتانیاهو راهی ندارد! حالا بیش از یک ماه است که وارد غزه شده و هیچ دستاورد ملموسی در حوزه نظامی نداشته است! کشتار بچه های بیگناه و زنان و پیرمردان که دستاورد نیست! خصوصا که از آن پیرمرد عکس بگیری با ژست انسان دوستی و بعد هم او را بکشی! حالا منتظر عملیات روانی او از نشان دادن تونل آب بجای مخزن سلاح در زیر بیمارستان باشید!
مجموعا ولی تا «کتائب» در حال دفاع از خود است و از طرف مقابل کشته می گیرد، امیدواریم! هر چند این جنگ هم نابرابر است. درگیری تانک با انسان ناجوانمردانه است! ولی باز هم این شیربچه های فدایی، گل کاشته اند.
👈خب حالا ما چه کنیم؟!
1. اگر می توانید به روسیه یا چین در یک کمپین، فشار بیاورید که برای شکستن حصار رفح، مستقیما وارد شوند! اصل این مطالبه موضوعیت دارد ولو نشود!
2. به ولاگرهای مطرح جهانی فشار بیاوریم که به مصر بروند و برای شکستن حصار در رفح تجمع کنند! این شدنی است و اگر نشود هم لازم و انرژی بخش به همه است.
3. به مردم کشورمان با تصاویر نشان بدهیم که حقیقت اروپا و آمریکا این است! این دموکراسی های پیشرفته هستند که حالا جلوی «توقف جنگ» را گرفته اند و مردانه پای رژیم ایستاده اند! این حقیقت را باید با هنر، ثبیت کرد.
4. به مردم کشورهای غربی بگوییم که چرا مالیات شما باید تبدیل به بمب هایی بر سر مردم غزه بشود!؟ چالش و کمپین هایی در این رابطه هم جواب می دهد.
5. برای کمک مستقیم به شاخه نظامی حماس، پول جمع کنید! قبح این مساله را باید در همه کشورها خصوصا اسلامی شکست.
6. اقدامات حقوقی برای حذف اسرائیل در کنار اقدامات رسانه ای ضروری است. دیگر نباید در هیچ برنامه جهانی نام این اشغالگران حاضر باشد و این با کار حقوقی شدنی است.
7. کشورهای اسلامی که هنوز از نظریه «دو دولت» و صلح با رژیم سخن می گویند را باید با هنر تقبیح کرد. از آذربایجان تا مصر و اردن و سعودی و خصوصا امارات که خیانت خود را در این روزها هم آشکار کرده است.
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
43.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخشی از گفتگو با محفل دال
با عنوان ما و فلسطین
💔 چرا فلسطینیها را به ایران دعوت نمی کنیم؟!
دو سه روز قبل متوجه شدم که دوست عزیزم دکتر سعید طلال دهشان که موسس «قانونیین لاجل القدس» در استانبول بود بهمراه کل خانواده اش در غزه به شهادت رسیده است.
وی نویسنده کتاب «کیف نقاضی اسراییل؟» یعنی «چگونه اسراییل را محاکمه کنیم؟» بود که امیدوارم حالا ترجمه شود.
خیلی دوست داشت به ایران بیاید و با وکلای ایرانی کارهای بین المللی تعریف کند ولی من هر بار به بهانه ای سفر را عقب می انداختم چون وکلایی که تجربه و انگیزه کار بین المللی ضد رژیم را داشته باشند تقریبا در ایران نمی شناختم!
یکبار یکی از دوستان اهل غزه که خیریه فعالی در استانبول دارد به یکباره خبر داد که راهی ایران است تا با «خیریه های بین المللی» ایران ارتباط بگیرد! مانده بودم چه کنم؟! بجز خیریه خود «امت واحده» - انفاق سابق و به رنگ زیتون حالا- جای دیگری را نتوانستم بیابم و به ناچار با چند جای دیگر قرار ملاقات گذاشتم که پاسخ شان به سوال او مبنی بر فعالیت در کدام کشورها، هیچ کدام بود !!
عدم وجود ارتباطات میدانی میان دو ملت ایران و فلسطین از جمله دلایل کمرنگ شدن تدریجی مساله، نزد مردم ایران است. درست است که فلسطینیان «کرانه باختری» اگر به ایران بیایند راه بازگشت شان سخت خواهد بود و «غزاوی ها» هم بدون مشکل نیستند ولی میلیون ها «فلسطینی خارج»، می توانند به ایران بیایند و بروند و این فلسطینی ندیده بودن جامعه ایرانی را بشکنند! حتی یکبار یکی از بچه های حماس می گفت در میان فلسطینی های خارج افرادی که دنبال «گردشگری پاک» هستند کم نیستند که اگر تسهیل کنید، حتما به ایران خواهند آمد.
اما آمدن به ایران هم برای آنان آسان نیست چون علاوه بر ویزا تایید برخی نهادها را هم لازم دارد!
اما اگر «اجتماعی شدن» مساله فلسطین در ایران برای مان اهمیت دارد باید آمدن زن و مرد فلسطینی به ایران را تسهیل کنیم و به میدان گفتگو با جامعه و نخبگان خودمان بفرستیم.
#طوفان_الاقصی
📍@komeilialireza
🎥 لزوم تغییر راوی و روایت فلسطین در ایران !
ما دچار مناسبت زدگی و سیاست زدگی در حوزه های ارزشی مان هستیم و بعد از جنگ غزه به همان وضعیتی برخواهیم گشت که پس از جنگ ٢٢ روزه با ۱۵۰۰ شهید و جنگ ۵۱ روزه با ۲۳۰۰ شهید شده بودیم، لذا الان وقت بازخوانی حال ماست!
هم «راوی» و هم «روایت» از فلسطین در ایران باید تغییر کند. راوی باید مردم بشوند و روایت از «سیاسی نظامی» به روایت «زندگی فلسطینی» تغییر کند تا بتوانیم با این مسأله کاملا قابل دفاع و روشن، بار دیگر مواجهه سالم و بی حاشیه داشته باشیم.
کمرنگ شدن روایت دولتی کمک خواهد کرد که پیوند میان مشکلات داخلی با حمایت از فلسطین کمتر شود و بحران های داخلی با این مسأله خلط نگردد. هر گرانی را دشمن بر سر سایر آرمانهای دولت نریزد و در این میان شیطنت نکند !
مردم، زندگی محورند و با سیاست و نظامی گری کمتر ارتباط میگیرند. حالا که دهها ولاگر در حال روایت زندگی روزمره شان در فلسطین هستند فرصت بازنمایی آنها در ایران نیز هست. باید فرصت لمس زندگی مردم فلسطین که همراه با مجاهدت و فداکاری و تربیت دینی و شادی و تحصیل و ازدواج و تولد و... است را به مردم خودمان بدهیم.
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
✊ چرا فلسطینی ها ایستاده اند و در کرانه چه کنیم؟!
حتما اصالت این مردم و بی نظیر بودن این جغرافیا از نظر حضور پیامبران بزرگ الهی چون آدم و ابراهیم و سلیمان و داود و یعقوب و یوسف و عیسی و موسی و... سلام الله علیهم اجمعین و ایمان عمیق شان نقش محوری در ایستادگی جانانه امروز دارد ولی وقتی اکثریت یک جامعه می ایستد حتما باید به سراغ «تجربه تاریخی» این ملت و قوم نیز رفت.
یاسر عرفات که خود میگوید تخت تاثیر سخنان یک سید ایرانی یعنی سید مجاهد نواب صفوی در دانشگاه الازهر به سمت جهاد گرایش پیدا کرد، اولین جریان مسلح گسترده فلسطینی یعنی فتح را در ۱۹۵۹ و پس از گسترش موج ملی گرایی عربی بخاطر پیروزی جمال عبدالناصر در جنگ ۱۹۵۶ تاسیس کرد. وی اولین خارجی بود که به ایران آمد و با امام دیدار کرد.
هم او اما پس از جهاد و تحمل فشارها به صلح گروید و نهایتا اسلو را امضا نمود ! اما حتی همین آدم خسته که آبروی جهادی خود را بر سر صلح گذاشته و حاضر به اعطای اکثر زمین فلسطین به اشغالگران شده بود نیز دید که اینها به مفاد تعهد پایبند نیستند و در کرانه باختری نیز شهرک سازی میکنند و آنگاه که سخن از جهاد مجدد زد، مرگ مشکوک به سراغ ش آمد.
اما حماس بعد از روی کار آمدن توانست فقط با اسیر گرفتن گیلعاد شالیط، ۱۰۷۰ اسیر را آزاد کند و این تجربه تاریخی بسیار مهم که در سه دهه اخیر رخ داده اینک جلوی چشمان مردم فلسطین است. آنها باور کردند که مسیر سازش هیچ دستاوردی برای شان ندارد و به «اشغال تدریجی» زندگی در غزه منجر خواهد شد لذا ایستادگی را انتخاب کرده اند.
امروز، جریان فتح مانع اصلی تحرک گسترده کرانه ای است که چهل برابر غزه، مساحت دارد چرا که عملا جاسوسی از جهادی ها در این منطقه به عهده این خائنان است. کرانه هم میتواند تسلیح و غزه ای مقاوم شود بشرطی که اینها نباشند! البته بدون تغییر در اردن نمی توان به این هدف براحتی دست یافت. بماند ..
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
🆘 تبادلی که می توانست زودتر انجام شود!
بله! آنها میتوانستند بدون این همه کشته همین تبادل را انجام دهند. مقاومت رسما اعلام کرد که ما هدف غیرنظامی نداشتیم ولی بخاطر اینکه عبور از مرز نیم ساعته انجام شد و فورا به اسیر دست پیدا کردیم خیلی گروههای دیگر هم وارد شدند و اسیرهای غیر نظامی هم گرفتند که آماده بود همه را پس بدهد و حداقل زن و بچه های زندانی خود را تبادل کند. قصه نظامیان دربند ولی متفاوت است.
از اوایل جنگ غزه بنی گانتس منتقد نیز در دولت اضطراری کنار نتانیاهو قرار گرفت لذا می توان ادعا کرد که پذیرفتن شروط مقاومت اسلامی فلسطین در آتش بس کنونی شکستی برای همه رژیم و نه فقط جریان راست گراست.
البته آنها راهی جز جنگ نداشتند. ضربه هفتم اکتبر آنقدر سنگین بود که آبرویی باقی نمانده بود ولی بنظر میرسد اینجا نیز دچار مشکل اطلاعاتی در تحلیل قوت مقاومت یا غرور بخاطر ورود مستقیم آمریکا شدند!
هر چند ورود زمینی نیز محافظه کارانه انجام شد و بیست روز طول کشید تا به این تصمیم رسیدند ولی خب حالا بعد از یک ماه، نگاهی واقعی تر پیدا کرده اند! با توجه به نداشتن هیچ دستاوردی نظامی بهتر است دیگر به جنگ برنگردند ولی بعید است بتوانند چنین تصمیمی بگیرند...
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
هدایت شده از مجله الکترونیکی اخوت
🧨 بعد از جنگ غزه شاهد چه موجی در ایران خواهیم بود؟
✍ علیرضا کمیلی
- این عضو حماس در صفحه خصوصی خود نوشت: ما شیعه را جزو اسلام نمیدانیم ولی در اهداف سیاسی از آنها استفاده میکنیم!
- عضو ارشد حماس گفت: بشار اسد یک قاتل است و اسقاط حکومت او یک وظیفه شرعی برای همه آزاده هاست.
- کمکهای ایران به غزه توسط مردم این شهر آتش زده شد ولی کمک های ترکیه را بعنوان تبرک به خانه خود بردند...
🔻بگذارید جنگ تمام شود. اگر این نوع خبرهای دروغ در گروه های مذهبی ما فراگیر نشد و دوباره موج سوالات و شبهات همه جا را دربر نگرفت! براستی چرا پتانسیل این حرف ها در میان ما حتی انقلابی ها بالاست ؟! آیا این شبهات را درباره جریانات شیعی مثل حشدالشعبی یا حزب الله هم به راحتی دیگران می پذیریم و باور میکنیم؟!
🔻 به نظر می رسد ما هنوز در تربیت مذهبی مان بجای دشمنی با دیگری بنام «غرب» با دیگری تاریخی و سنتی بنام «اهل سنت» تربیت میشویم! هنوز سنی و شیعه برای مان خیلی فرق دارد. هنوز درگیری های تاریخی در تریبون های سخنرانان شبه انقلابی و هیئت های ما بازتولید می شود و عملا امکان درک این سخن حضرت روح الله که فرمود بخدا امروز اختلاف کردن بر سر ولایت امیرالمومنین علیه السلام خیانت به اسلام است برای ما قابل درک نیست !
🔻از همین روست که هر شبهه بی مبنایی مثل تهمت ناصبی بودن به غزاوی ها امکان رشد دارد! مسأله هم پاسخ به شبهه و تبیین نیست، مسأله دلهای آماده است!
⁉️ آیا وقت آن نرسیده که جریان انقلابی با رجوع به تجربیات خویش در قبال حرفهایی که علیه اسلامگرایان زده، عقلانیت خود را تقویت کند؟! چرا متوجه نبوده که جریانی میتواند کپی ما نباشد ولی با نقاط قوتی که دارد، چنین غوغایی بپا کند !
🔻 همان ها که دائما در ماجرای سوریه طوری حرف میزدند که کل اسلامگرایان اخوانی و حماس، منحرف نشان داده می شد، به نظرتان توبه کرده اند؟! حالا حاضرند از تحلیل های صفر و یکی شان برگردند و این ظرفیت عظیم را ببینند؟!
@okhowahmag
⛔️ چرا اگر سازمان فرهنگ نداشتیم در غزه موفق تر بودیم ؟!
ابزارهای خارجی جمهوری اسلامی ایران علیرغم محبوبیت انقلاب ما نزد ملتها و نه دولتها، سیاسی یا امنیتی است! وزارت خارجه و سپاه قدس دو رکن این تحرک خارجی هستند که نشانه موفقیت لایه نظامی امنیتی را میتوان در برخی نقاط دید.
ولی لایه ارتباطات فکری و نخبگانی عملا تعطیل است! چرا ؟ چون «سازمان فرهنگ و ارتباطات» بعنوان بازوی ارتباطات فکری فرهنگی ج.ا.ا عملا فشل است که اگر نبود ما امروز باید می توانستیم بسیاری از جریانات مخالف رژیم صهیونیستی را از طریق ارتباطات گذشته، فعال می کردیم!
ولی این نهاد تبدیل به یک ساختار بوروکراتیک و متاسفانه دیپلماتیک شده است و توان فعالسازی کنشگران میدانی را هم ندارد!
راه صحیح این است که همه جا این نهاد رسمی حمایت کند تا کنشگران مردمی به میدان بیایند و دهها ظرفیت ضد رژیمی که شاید همزمان از ایران نیز دل خوشی نداشته باشند را بتوان با آنها بسیج کرد و بر سر رژیم کودک کش آوار نمود ولی بنظر میرسد نوعی تعارف در نظام و خصوصا دفتر رهبری که عملا ناظر بر دستگاههای فرهنگی خارجی کشور است در این مسأله وجود دارد لذا به هر قیمتی باید این سازمان حفظ بشود!
بسندگی به اقدامات روتین و نمادین و از بین بردن تشکلهای مردمی که با سختی خود را زنده نگاه می دارند و عدم حمایت از آنها، یعنی اینها هنوز متوجه ابزارهای واقعی و اثربخش نیستند و گزارش دهی های روتین برای شان اولویت دارد!
نقد اینکه عملا مسوولان کشور به این گزاره رسیده اند که «دستاوردهای جبهه مقاومت ناشی از توسعه امنیتی نظامی است» را در مقالی دیگر خواهم پرداخت ولی این نتیجه گیری غلط، ریشه اصلی از دست دادن پیچ تاریخی «بیداری اسلامی» و بسیاری دیگر از عقب ماندگی های ما در کشورهای اسلامی و حتی غربی است.
باید در این رابطه بیشتر حرف زد و جز از خدا نترسید!!
📍 @komeilialireza
💣 آیا پایان اسراییل در زمانه حضور آمریکا ممکن است؟
درست است که هفتم اکتبر امید را در دلهای همه زنده کرد و رژیم صهیونیستی میخواهد با کشتار و تخریب، آن ضربه را به فراموشی بسپارد ولی سوال این است که آیا اساسا در زمانه ای که آمریکا با تمام قدرت پشت این رژیم ایستاده است می توان به پایان آن فکر کرد؟!
چنانچه پیش تر نوشتم هنوز پروژه پایان اسراییل برای خیلی ها روشن نیست و اغلب آنرا امری نظامی میدانند و حتی هنوز این سوال مطرح است که چرا ایران آن چند موشک تمام کننده را نمی زند تا کار تمام شود!
این مدل فهم مسایل عالم و عدم توجه به «معادلات قدرت» نگران کننده و نشانه توهم زا بودن برخی تحلیل ها و سخنان است. اینکه ما از آینده امیدبخش سخن بگوییم بمعنای عدم توجه به موانع واقعی و رفع آنها نیست.
و اما بعد ...
وقتی سخن از پروژه ای وسط است که آمریکا در آن نقش مستقیم ایفا میکند یعنی شما نیز باید عمده قدرت های منطقه ای و حتی جهانی را به خط کنید.
غزه نمیتواند همه بار فلسطین را به دوش بکشد و آزادی کامل فلسطین بدون فعال سازی کرانه -که چهل برابر غزه است و اقلا دو برابر آن جمعیت دارد- ممکن نیست و بدون همراهی یا سکوت اردن نمی توان به تسلیح کرانه یا ایجاد هر قدرتی در آنجا اندیشید! از همین روست که اردن خط قرمز و نقطه ای حساس برای آمریکا و حتی دول عربی منطقه است و کمکهای مالی آنان مثل هفتصد میلیون دلار سالیانه سعودی پابرجاست!
حالا که مواضع چین و روسیه برای اولین بار، بسیار پیش روانه است فرصت همراه سازی آنان وجود دارد. چه از طریق جایگزین سازی منابع مالی آمریکا در مصر و اردن با چین و چه با ایجاد نقش اقتصادی و حتی امنیتی برای روسیه در این دو کشور موثر و مهم پیرامون فلسطین اشغالی...
طراحی پیرامون عوامل قدرتی که «مستقیما موثر» بر آزادی فلسطین هستند باید دغدغه ذهنی ما باشد والا ایجاد تصویرهای فتح به سبک جنگ ستارگان راهی به جایی نمی برد. اگر در این مسیر جدی هستید به ایجاد این عوامل قدرت فکر کنید.
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
👬 راهبرد بلندمدت رژیم در غزه چیست؟
حجم تخریب رژیم صهیونیستی در غزه نشانگر آن است که میخواهد «زندگی» را در این منطقه نابود کند تا پس از جنگی که معلوم شده در آن توفیق نظامی جدی ندارد و اتفاقا صدمات روزانه جدی میبیند، با فشار بر مردم این منطقه، مقاومت را به زیر بکشد!
این یعنی دیگر حتی به زودی شاهد باز شدن مرز رفح مثل گذشته نخواهیم بود تا سیمان و تجهیزات ساخت و ساز وارد آنجا شود و بار دیگر زندگی عادی به آنجا بازگردد!
خب چه باید کرد وقتی با وجود اعتراضات مردمی در جهان و در مقابل همه دوربین ها و با پشتوانه حمایتی آمریکا و اروپا در حال نسل کشی هستند؟!
پاسخ آن است که این مسأله در شرایط خاص فعلی که رژیم کاملا آبروی خود را در تحقق اهداف ش از دست رفته می بیند قابل تحلیل است ولی وقتی مردم از پای ننشینند و موج هایی چون «صدمات عملی به رژیم» و «تحریم کالاهای رژیم» یا «تحریم حقوقی» ورود ورزشکاران یا سیاسیون آنها به مجامع جهانی گسترده تر شود و حامیان او حس کنند که صدمات جدی در این رابطه میخورند مجبور به عقب نشینی خواهد شد.
آنچه در غزه نگران کننده خواهد شد «نسل کشی تدریجی» است والا مجاهدان مقاومت نشان داده اند که به خوبی کار خود را بلد هستند. طولانی شدن حصار و فشار بر مردم این منطقه، رمز موفقیت رژیم برای تغییر سیاسی در آینده غزه است که به هر نحوی باید آنرا شکست!
این یعنی جنگ ممکن است طولانی شود ولی بخاطر شرایط داخلی رژیم نمیتواند ادامه یابد ولی حصار شدید غزه تداوم خواهد داشت تا زندگی مجددا شکل نگیرد.
ساماندهی شکستن حصار با کمک توان های مردمی جهان، نیازمند شبکه سازی و بکارگیری همه توان ها خصوصا گروههای متخصص مثل حقوقی هاست. چیزی که ما در آن کوتاهی داشته ایم!
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
هدایت شده از مجمع اسلامی حبلالله 🇵🇸🇱🇧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #طوفان_الاقصی، اقدامات مردمی و بسترسازی برای تحولات آینده
💡 درس بزرگ کاروان بینالمللی شکست حصر #غزه
🎤 علیرضا کمیلی (دبیر اتحادیه بینالمللی امت واحده)
📍 مشهد مقدس، حسینیه هنر
🗓 آبان ۱۴۰۲
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
هدایت شده از کانال جامع مرکز آموزش مجازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نمایی از نشست پایانی دوره «اکسیر مقاومت»
#اندیشه_مقاومت
📍تهران
📅 آذر ماه ۱۴۰۲
💠 مرکز آموزش مجازی معارف انقلاب اسلامی
🤝 نقطه زنی با قدرت مردم جواب میدهد و بس!
زارا از عرضه مدل جدید لباس ش که در آن از نمادهای کشتگان جنگ غزه استفاده کرده بود و مورد اعتراض و تحریم واقع شده بود عقب نشینی کرد.
استارباکس و مکدونالد و کوکاکولای و برخی دیگر از شرکتهای آمریکایی که رسما از رژیم حمایت میکنند نیز در کشورهای مختلف دچار خسارت جدی شده اند.
پوما اعلام کرد که دیگر از تیم فوتبال رژیم صهیونیستی حمایت نخواهد کرد و تمدید قرارداد نکرده است.
و امثالهم ...
در زمانه ای که آمریکا جلوی همه می ایستد و محکم از رژیم کودک کش حمایت میکند و همه دولت ها را تحقیر میکند این مردم هستند که اینگونه فشارهایی را ایجاد میکنند تا جایی که دیروز بایدن در سخنان خود عملا گفت کشتار کیلویی در غزه، دفاع از اسراییل را سخت کرده است و آنها باید در شیوه جنگیدن تجدید نظر کنند!
این یعنی موجهای قوی و گسترده مردم اگر به سمت «هدف گیری های نقطه ای» بروند میتوانند حتی مستقیما بر خود جنگ موثر باشند.
چنانچه پیش تر نوشتم حالا که جنگ طولانی شده نقش تشکلها و موسسات مهمتر میشود چرا که توان انسجام بخشی و تداوم بیشتری دارند و میتوانند انگیزه های عمومی موجود را جهت دهی کنند.
باید اهداف نقطه ای را به روز کرد و بروز داد و مردم را پای کار آن آورد.
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza