🔴 دولت روحانی بهشت جاسوسان!
به مناسبت بخش سریال محبوب گاندو، خوبه نگاهی بیاندازیم به تمام جاسوسانی که در هشت سال فعالیت دولت روحانی حاضر بودن یا بازداشت شدن.
۱- جیسون رضاییان؛ خبرنگار واشنگتن پست که اونقدر به روحانی نزدیک شده بود که حتی طعم آدامس مورد علاقه روحانی رو هم میدونست! و بعد از تبادل هم با اوباما و جان کری دیدار کرد.
۲- نزار زکا؛ جاسوس آمریکایی که تحت عنوان "کارشناس فناوری اطلاعات" حسابی به مقامات ایران نزدیک شده بود و حتی با محمود واعظی و خانم شهیندخت مولاوردی هم عکس داشت.
۳- مراد موشه طاهباز؛ میلیاردر صهیونیستی که "تحت پوشش فعال محیط زیستی" با سازمان حفاظت محیط زیست همکاری میکرد، اما اطلاعات سایتهای موشکی ایران را جمعآوری میکرد.
۴- کاوس سید امامی؛ ایشون هم تحت عنوان "فعال محیط زیستی" با سازمان حفاظت محیط زیست همکاری میکرد.
۵- کاوه مدنی؛ ایشون هم در سازمان محیط زیست فعالیت میکردن و معاون بودن! صدور حکم معاون آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست توسط عیسی کلانتری.
۶- باقر و سیامک نمازی؛ تاسیس شرکتی بهنام آتیه بهار با هدف ارائه خدمات حقوقی و اقتصادی به شرکتهای خارجی و ایفای نقش به عنوان دلال عقد قرارداد ایران با برخی شرکتهای بزرگ نفتی از جمله کرسنت.
۷- دری اصفهانی؛ یکی از افراد حاضر در تیم مذاکره کننده هستهای که به خاطر برجام، از روحانی مدال لیاقت دریافت کرد، اما بعدا مشخص شد طی مذاکرات هستهای، اطلاعات لازم را در اختیار آمریکاییها قرار میداده.
۸- نازنین زاغری؛ جاسوسی که در پوشش خبرنگار به ایران آمد و از میان افراد مستعد، اشخاصی رو برای بیبیسی فارسی و فعالیت علیه کشورمون انتخاب میکرد.
۹- محمدعلی شعبانی؛ مشاور دوتابعیتی و سابق ظریف که در سریال گاندو فاش شد جاسوس سرویس اطلاعاتی انگلیس بوده و ظریف در مجلس گفته بود چیزی جز خدمت از او ندیده است!
اما عجیب اینجاست که در برخی از این پروندهها، علاوه بر جوسازی رسانههای معاند خارجی برای بیگناه نشان دادن این جاسوسان، برخی رسانههای اصلاحطلب و مسئولین دولتی هم اصرار عجیبی بر بیگناه نشان دادن این جاسوسان داشتن.
اون هم با چه استدلالهای عجیب غریبی؛
میگفتن فلانی استاد دانشگاهه، پس جاسوس نیست!
فلانی مادر دو تا بچه است، پس نمیتونه جاسوس باشه!
فلانی فعال محیط زیسته، نمیتونه جاسوس باشه!
#مهم / #جامع
🔴 #سرخط_تحلیلی | ایران به سمت چین چرخیده یا به سمت منافع ملی؟‼️
🔻 وزیرخارجه چین با حضور در ایران سند راهبردی همکاری ایران و چین امضاء میکند.
با اعلام این خبر برنامه پژواک های مختلف در فضای رسانهای و افکارعمومی پیچیده و خواهد پیچید.
🔹تیرماه ۱۳۹۹ کافی بود ربیعی سخنگوی دولت صرفا از پیش نویس این سند بگوید تا بهانه ای شود برای فضاسازی و حاشیه سازی های عجیب رسانه ای!
🔹وقتی که مشخصا «محمود احمدی نژاد» نسبت به آن موضع گیری کرد به یک خبر داغ رسانه ای تبدیل شد و تفسیرها و تحلیل های مختلفی را به دنبال داشت. جالب است که تحلیل هایی که از این پیش نویس در فضای مجازی منتشر شده است بیشتر از اینکه رنگ واقعیت و واکاوی جزئیات آن باشد، به نوعی واکنشی سیاسی جناحی بود.
🔹برای گروه و نحله سیاسی خاص که قطعا طرفدار همکاری و مذاکره ایران و غرب است، آنهم پس از شکست برنامه جامع مشترک یا همان برجام این موضوع گران و سخت آمده و این گروه سیاسی سعی کرد با تمایلات غرب گرایانه خود موضوع همکاری بلندمدت با چین را بررسی و در فضای رسانه ای واگویه کند. از سوی دیگر برخی از گروه های سیاسی هم آنرا قراردادی پنهانی و به دور از چشم ملت عنوان کردند که هر گاه این موضوع رخ داده است، برخلاف منافع ملت ایران تحرکاتی انجام شده است.
🔹یکی از روزنامه های سیاسی نیز در تیتری قابل تامل این پیش نویس را «چرخش به سمت شرق» نامید. موضوعی که نشان از یک نگاه صفر و صدی و لیبرالی آنهم در حوزه دیپلماسی و خصوصا تجارت بین المللی داشت. اما واقعیت مسئله این است که هنوز این پیش نویس به عنوان یک سند راهبردی همکاری در نیامده است و بنابر قانون این موضوع بایستی مراحل مختلف قانونی اعم از تصویب درهئیت دولت و سپس مجلس شورای اسلامی و باقی مراحل را طی کند که به طور قانونی قابل اجرا باشد.
🔹 #خلاصه ماوقع این است که بهمن ماه ۹۴ و در جریان سفر رئیسجمهور چین به ایران موضوع سند راهبردی ۲۵ ساله مطرح میشود؛ تا اواخر سال ۹۷ متاسفانه از طرف دولت ایران تحرک چندانی در این باره مشاهده نمیشود (احتمالاً دولت همچنان تصور میکرد از آمریکا و اروپا نهایتاً آبی گرم خواهد شد). اما شهریور سال ۹۸ و همزمان با حضور آقای ظریف در پکن اعلام میشود که ایران پیشنویس اولیه درباره سند ۲۵ ساله را به مقامات چینی ارائه خواهد کرد.
🔹دولت چین با اخذ این پیشنویس و با پذیرش چارچوب آن، نکاتی درباره آن نوشته و پیشنویس دومی به ایران ارائه کرده و ایران نیز با اعمال نظرات خود پیشنویس سوم را تهیه کرده است. و آنچه در جلسه اخیر هیئت دولت تصویب شده همین پیشنویس سوم بوده است که احتمالاً یک دور دیگر دادوستد پیشنویسها قبل از توافق نهایی در کار خواهد بود.
🔹حالا بازار گمانه زنی های مختلفی که با اعداد و ارقام مختلفی مطرح شده است بسیار داغ است. جالب است که برخی از روزنامه ها و جراید رسمی کشور نیز به این گمانه زنی ها دامن می زنند اما آنچه در این مسئله مورد غلفت واقع شده است موضوع منافع ملی کشورمان است.
🔹متاسفانه تحلیل مواضع بین المللی ایران خصوصا بحث تجارت بین الملل ذیل مباحث جناحی و سیاسی اغلب با خطای محاسباتی روبرو می شود و این موارد را تا حد موارد جناحی تقلیل می دهد. این در شرایطی است که طبق شعاری که بر سر در وزارت خارجه کشورمان نقش بسته است و شعار معروف « نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی» است، اصلا راهبرد سیاست خارجی کشورمان نه تنها گرایش به شرق و غرب نیست بلکه یک نوع موازنه منفی و موازنه مثبت در این خصوص جاری و ساری است.
🔹در واقع موضوع منافع ملی کشورمان در اولویت است و اگر اروپایی ها و غربی ها منافع کشورمان را برآورده می کردند قطعا ایران اسلامی با آنان همکاری مستمر ایجاد می کرد و این موضوع اصلا ناقض همکاری با شرق و کشوری مانند چین نیست بلکه می تواند همراستا با آن حرکتی پیشرونده انجام گیرد.
🔹 آنچه امروز کشورمان به واقع نیاز دارد نگاه تاریخی و راهبرد مناسب به منافع کشورمان است. با توجه به جایگاه ژئواستراتژیک و استراتژیک کشورمان راهبرد موازنه منفی و مثبت در سیاست خارجی راهگشاست و در این حوزه هیچ چرخشی به سمت کشورهای دیگر نه تنها به طور صفر و صدی نباید صورت گیرد بلکه بایستی همکاری برای منافع در هر حوزه و منطقه ای در دستور کار باشد.
🖌 #حمزه_نژاد
#نشستهای_بصیرتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتخابات نزدیک هست و حواستان باشد گول بازی های رسانه ای را نخورید و کسی را انتخاب کنید که راهکار ارائه میدهد نه وعده های پوشالی به قول استاد رائفی پور دوران پینوکیو تموم شد!
#انتخابات_۱۴۰۰_بابصیرت_باشیم
#فرصت سوزی / برجام پستی
هرگز فراموش نمیکنیم که شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، در سفر به ایران در ۴ بهمن ۹۴ حدودا یک ماه بعد از امضای برجام (۵سال پیش)با مقامات عالی جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد. دو طرف بر سر افزایش روابط تجاری "تا ۶۰۰ میلیارد دلار ظرف ١٠ سال آینده" خبر دادند ، و هم چنین پینگ پیشنهاد یک قراداد راهبردی ۲۵ ساله را با ایران مطرح کرد . اما علی رغم استقبال رهبر معظم انقلاب ، متاسفانه از طرف دولتی ها چینیها و پیشنهاد قرارداد آنها مورد بی مهری قرار گرفت(چون کلاس آمریکا و اروپا را بالاتر از چین می دانستند و ساده لوحانه فکر میکردند که با امضای برجام دروازه های غرب به سوی آنها باز می شود) پینگ بعد از ایران به سمت عربستان رفت و یک قراداد محکم با آنها بست . اکنون عربستان بالاترین صادر کننده نفت به چین با ظرفیت روزانه حدودا دو میلیون بشکه بالاترین شریک چین است ، چین روزانه بیش از ۱۴ میلیون بشکه نفت وارد میکند ، یعنی میتوانستیم تمام نفت خود را بدون دغدغه در سبد چین قرار دهیم ، چین یک بازار ۱.۵ میلیاردی دارد ، و همه چیز خوار هستند ، یعنی میتوانستیم با تمرکز بر روی کشاورزی ، نه تنها GDP خود را افزایش دهیم ، بلکه جهش تولید که دغدغه رهبری و کشور است را با رونق صادرات ، مرتفع کنیم ، ۱۲۰ میلیون نفر از چینیها در سال به گردش میروند که اگر یک میلیون به ایران میآمدند ، مشکل ارزی ما مرتفع میشد، چه کنیم که ناف بعضی از سیاستمداران ما ظاهراً در غرب بریده شده ، آمریکا و اروپایی که سالانه بیش از ۵۰۰ میلیارد با چین مراوده دارند ، ما را از بستن قرارداد ۲۵ ساله با چین میترساندند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️نامه محرمانه دولت به وزرا جهت عدم همکاری با مجلس برای تقویت شرکت های دانش بنیان
آرزوے دل ما این شده٬بین حرمت
سالے یڪبار بیفتد گذر نوڪرها....
صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ✋🏻
از دور سلام ✋
🌹اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللَّهِ
🌹وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِك
🌹عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقيتُ
🌹وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ
🌹وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُم
°{اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلی اصحاب الحُسَین}°
«حُبُّ الحُســـیـن هُویَّتُنا...»
#شاه_بیت
عمری اسیر هجر و غم بی قراری ام
بارانی ام که بر سر راه تو جاری ام
عمرم به سر رسید بیا عشق فاطمه
از حد گذشته مدت چشم انتظاری ام
#اللّھمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج