هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
❇️مخاطب خاص سخنان رهبری
چندین سخنرانی پیاپی و اخیر رهبری انقلاب مرتبط به مشارکت در انتخابات بوده است. به روشنی میتوان گفت از نگاه انقلاب اسلامی مشارکت و حضور مردم در صحنه، حتی از نحوه انتخاب شان نیز مهمتر است.
اما چه کسانی باید این سخنان را به خود بگیرند؟ مخاطب خاص این سخنان چه کسانی اند و باید چه کنند؟
❇️الف در بخش حاکمیت:
1⃣یکم. دولت و دیگر نهادهای اجرایی مثل شهرداری ها:
در شرایطی که دشمن شب و روز تلاش می کند با بزرگنمائی نقص ها و سیاه نمائی مردم را از آینده کشور ناامید سازد نقش اصلی نهادهای حاکمیتی بیان هنرمندانه اقدامات و پیشرفت و البته اعتراف صادقانه و صمیمانه به نقص هاست.
2⃣دوم. شورای نگهبان:
شورای نگهبان باید ارتقا پیدا کند. بدون شک یکی از نهادهای مخاطب رهبری در ایجاد مشارکت و رقابت شورای نگهبان است. روشن است که این به معنای مصلحت سنجی نیست، بلکه به معنای ارتقای روش احراز صلاحیت هاست تا غیرمنصفانه و غیرعادلانه کسی از رقابت حذف نشود.
3⃣سوم. مجالس شورای اسلامی و خبرگان:
این دو نهاد لازمست در فرصت باقی مانده گزارش روشن از عملکرد و وعده های خود داشته باشند تا مردم ثمره آرای خود را قضاوت کنند.
4⃣چهارم: نهادهای امنیتی و قضائی
یکی از مهمترین بخش ها حذف موانع مشارکت ساز در انتخابات است. افراد یا گروه هایی که خلاف مسیر مردم، آینده کشور را یاس آلود و بن بست گونه تصویر می کنند باید به حکم اقدام ضدامنیتی پاسخگو باشند.
❇️ب: در بخش گروه های اجتماعی:
1⃣یکم. گروه های تبلیغی و طلبگی و حوزوی: لازمست گروه های تبلیغی و نهادهای مرتبط مثل سازمان تبلیغات فعال شده و خدای نکرده در این مسیر تا شب انتخابات منفعل نمانند.
2⃣دوم. رسانه ها: اصل خبر بد، خبر خوب است، علت اصلی در ترویج سیاهی است. متاسفانه بی هنری رسانه ها در جذب مخاطب باعث شده است سراغ ساده ترین روش یعنی انتشار استثناها روند و اخبار تلخ و سیاه را منتشر کنند. رسانه ها لازمست در این حوزه رویه خود را تغییر دهند.
3⃣سوم. شبه اصولگراها: مطابق منظومه انقلاب اسلامی مشارکت و حضور مردم در صحنه مهمتر از رسیدن به قدرت ولو برای خدمت است. پس اکیدا باید از این تلقی انحرافی که مشارکت کمتر منجر به پیروزی در انتخابات می شود فاصله گرفت؛ ولو تلقی گروهی اقلیت باشد.
4⃣چهارم. شبه اصلاح طلب ها: بخشی از بدنه اصلاحات که تصور می کند تحریم انتخابات منجر به تغییر در سیاست ها و رویه ها می شود باید بداند ادعای تحریم و حتی بی کنشی در انتخابات، یعنی ایستادن کنار تجزیه طلب ها در تاریخ.
5⃣پنجم: جریان های عدالتخواهی: همه کسانی که هدف اصلاح گری و عدالتخواهی دارند باید بدانند که هیچ ظلمی بالاتر از این نیست که ثمره نهایی عدالتخواهی آنها یاس و ناامیدی مردم از صندوق رای شود.
6⃣ششم. دوقطبی سازها: ثمره مشارکت مردم همدلی و وحدت است. دوقطبی سازی برای ساخت مشارکت یعنی نقض غرض. رقابت و مشارکت از طریق معرفت افزایی صورت می گیرد نه کینه ورزی و هیجان های تقابل جویانه.
@mahdian_mohsen
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب، ایجاد دوقطبی را با صراحت و بهطور مطلق نفی کردند.
اما بعد ...
1⃣ جنبش عدالتخواه، از روز اول، با نفی دوقطبیها شروع بهکار کرد.
مطلعش تعبیر استاد حیدر رحیمپور
در جزوه لبه تیغ بود:
"آهای بر کرسی پریدگان چپی و راستی..."
2⃣ قشر عدالتخواه که میتوانست معبر جدید و راهگشایی مجزا از قبایل سیاسی و به نفع مردم و انقلاب بازکند، باید از سوی هر دوقبیله نفی وطرد میشد.
لذا اصلاحطلبها به آن انگ تندرو زدند و اصولگراها فحش عدالتخوار نصیبش کردند.
3⃣ رویشهای منبعث یا متصل به جریان اجتماعی عدالتخواه، مثل اندیشکدهها، جبهه فرهنگی، مطالبهگرها، علوم انسانی، تربیتیها و...، درمقابل این خشونتورزی و دگماتیسم چپها و راستها، شمشیر سیاستورزی را غلاف کردند و پا در میدان کتکخور حاکمیت نگذاشتند، و نابترین فرصتهای تحول کشور، تاکنون یا کپک زد یا ماسید.
4⃣ بر کرسی پریدهها وقتی دیدند دست خالیشان دارد در مقابل نسل پروردهی خامنهای، وا میشود، بسرعت ادابازی گفتمانی درآوردند و اسم چپ شد معتدل و آزادیخواه و اسم راست شد انقلابی و مردمی. و بدین ترتیب چندسالی دیگر بر بقای حکمرانی ِ قبیلهای افزودند.
5⃣ امروز، ماییم
و:
🛑 مردم ناراضی اما همچنان فداکار،
و گام دوم ِ بر زمین نگذاشته!
و عدالت ِ عقبمانده
و مردم ِ به حاشیه طردشده؛
و:
✳️ رهبر پیر وحکیمی که در بزنگاه ناامیدی،
چون خورشید روشنایی میبخشد
و خیل هستههای گفتمانی وآرمانی
که باید از لاک فرار ازحکمرانی
و نفرت از سیاستورزی درآیند
و
مجلس دوازدهمی، که باید زیر میز قبیلهها بزند.
والسلام.
#روح_الله_ایزدخواه
@dr_izadkhah
هدایت شده از تا مردم
ملت ایران بر چه اساسی در انتخابات، شرکت می کنند؟
⏰⏰⏰
یکی از سوالات جدی برای افزایش مشارکت در انتخابات این است که ملت ایران بر چه اساسی تصمیم به مشارکت می گیرند. این حد وسطها میتواند راهبردها و راهکارهای مشارکتی در انتخابات را اندکی واضح تر کند.
۱.مردم ایران اساسا مردمی معنوی و مقید به احکام دینی هستند، اگر باور کنند و بدانند که حضور در انتخابات ، وظیفه شرعی آنهاست، این حکم خدا را انجام خواهند داد. تاکید روی وجوب شرعی و سیاسی و عمل صالح بودن حضور در انتخابات یکی از خطهای مهم در انتخابات است. عبادتی در مقیاس یک امت. مردم باید در ایام انتخابات، حالی شبیه اعتکاف و احیاء داشته باشند.
۲.اگر برای مردم روشن شود که ایران در صورت مشارکت حداکثری، قدرتمندتر و عزیزتر می شود، راغب به حضور خواهند شد. آحاد مردم، عزت و قدرت ایران را چون جان خود میدانند.
۳.مردم اگر حس کنند که در اقلیت هستند، رغبتشان به حضور کم خواهد شد و در نقطه مقابل، اگر حس کنند یک اراده عمومی برای شرکت در انتخابات، در میان اکثری جامعه وجود دارد، با میل و رغبت بر سر صندوق حاضر خواهند شد. اساسا انسان دوست ندارد سمت بازنده انتخابات بایستد. بر این اساس، بروز حداکثری حضور در انتخابات، یکی از راهبردهای جدی مشارکت خواهد بود. به فرمایش رهبر انقلاب هر کسی که مخاطب دارد، باید در این جهت فعال شود و این فعالیت خود را هم بروز دهد.
۴. بسیاری از مردم، ارتباط روشنی میان، حل مسائل جزیی روزمره شان با حضور در انتخابات را نمی دانند، تصویر روشنی ندارند که ارتباط میان مشارکت با حل مشکل معیشت شان مثلا چیست؟ نخبگان باید برای مردم تصاویر ملموس بسازند که حل بسیاری از مشکلاتشان چه طور در گرو انجام این فعل سیاسی مهم است.
۵. مساله امنیت یکی از حد وسطهای حضور برخی در انتخابات است، اگر واضح شود که امنیت کشور یکی از مولفه های جدی آن، حضور در انتخابات خواهد بود، مسیر مشارکت هموارتر خواهد شد.
۶. عده ای وقتی مواضع دشمن های قسم خورده ایران را مشاهده می کنند، اهمیت حضور را متوجه خواهند شد. مواضع دشمنان ملت ایران که امروز مشغول علمیاتهای کودک کشی در #غزه و #کرمان و #لبنان و #سوریه هستند، برای بسیاری از مردم در جهت حضور در انتخابات، نقشه راه را نشان خواهد داد.
۷. در نقطه مقابل، توصیه های افرادی که ملت بر سر آنها قسم می خورد، در فصل انتخابات، می تواند کمک حال تصمیم مردم برای انجام این واجب الهی و سیاسی باشد. شهداء، علماء، انسانهای خدوم و جهادی، دلسوزان مردم و .... افرادی هستند که در این ایام باید مورد توجه قرار گیرند.
۸. عده ای از مردم از اهمیت این فصل مهم از کشور، غفلت می کنند و برای حضور نیاز به یک تلنگر ساده دارند. لذا از دعوتهای خیلی ساده هم نباید غفلت کرد. به خصوص در روز انتخابات.
به این فهرست حتما می توان موارد متعدد دیگر را هم اضافه کرد و طریق مشارکت حداکثری را هموارتر کرد.
@tamardom
هدایت شده از حسینیه معارف انقلاب اسلامی
47.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار مردم قم. ۱۴۰۲/۱۰/۱۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از حسینیه معارف انقلاب اسلامی
14021019_بیانات_رهبر_انقلاب_در_دیدار_مردم_قم.pdf
1.71M
🌷 #جزوه | متن کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار مردم قم. ۱۴۰۲/۱۰/۱۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از اینستای سیاسی
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌در آستانه انتخابات...
خر ۱۰ میلیون تومان، رای ۱ میلیون تومان ، حتما ببینید جالبه😏
📲 اینستای سیاسی
🆔 @insta_siasi
کنشگران
❌در آستانه انتخابات... خر ۱۰ میلیون تومان، رای ۱ میلیون تومان ، حتما ببینید جالبه😏 📲 اینستای سیاس
عزیزان یه وقت کم بذارید یه تحلیل کنید ببینید ارزش داره این مدلی کنشگری داشته باشیم ؟
هدایت شده از دکتر محمد سجاد شیرودی🚩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصلاح طلب اصولگرا ....
انتخابات امسال دعوا بر سر این مسائل است نه شعارهای بی فایده سیاسی...
🇮🇷 دکتر محمد سجاد شیرودی... 👇
💯📮https://eitaa.com/drshiroody
هدایت شده از دکتر محمد سجاد شیرودی🚩
📌مولفه های مهم رهبر معظم انقلاب
✔️ان شاالله راجع به این مولفهها بیشتر سخن خواهیم گفت....
🇮🇷 دکتر محمد سجاد شیرودی... 👇
💯📮https://eitaa.com/drshiroody
هدایت شده از دکتر محمد سجاد شیرودی🚩
📌نگاهی به شرایط انتخابات در کشورهای مختلف
در بسیاری از کشورها انتخابات مختلفی وجود دارد که در زمانهای متفاوت برگزار میشوند.
به گزارش اینتراکتیو، مهمترین انتخابات در کشورهای مختلف به سه نوع انتخابات اصلی یعنی انتخابات ریاست جمهوری، انتخابات مجلس و انتخابات عمومی محدود میشود.
🇮🇷 دکتر محمد سجاد شیرودی... 👇
💯📮https://eitaa.com/drshiroody
هدایت شده از دکتر محمد سجاد شیرودی🚩
📌انتخابات ریاست جمهوری
رأیدهندگان رئیس دولت یا رئیسجمهور کشور را انتخاب میکنند. رئیسجمهور بالاترین مقام سیاسی است و رسماً نماینده کشور است
🇮🇷 دکتر محمد سجاد شیرودی... 👇
💯📮https://eitaa.com/drshiroody
هدایت شده از دکتر محمد سجاد شیرودی🚩
📌انتخابات پارلمانی
قوه مقننه توسط مردم و رئیس دولت یا نخستوزیر نیز توسط مردم انتخاب میشود.
نهاد قانونگذاری قوانین را اجرا میکند و دولت را اداره میکند.
در کشورهایی که نخستوزیر ندارند، مانند آفریقای جنوبی، برزیل و ایالاتمتحده، رئیسجمهور هم رئیس کشور و هم رئیس دولت است.
🇮🇷 دکتر محمد سجاد شیرودی... 👇
💯📮https://eitaa.com/drshiroody