چرا کار عمیق؟
کار عمیق و غیر سطحی مهارتی است که به دو دلیل در این عصر و زمان اهمیت زیادی دارد:
۱. همیشه نیاز به یادگیری داریم. چون سرعت علم بالاست.
یادگیری مطالب پیچیده با سرعت در جهان امروز، واقعیتی است که برای ارزشمند ماندن باید به آن تسلط یافت. و تنها راهکار، کار عمیق است.
برای همراه شدن با پیشرفتهای تکنولوژیک جهانِ امروز، باید توانایی کار کردن به صورت عمیق را در خود پرورش داد.
۲. تاثیرات مثبت و منفی انقلاب شبکههای دیجیتالی. اگر روی کار تمرکز کنید. به واسطه این ابزارها، به راحتی و سرعت بالا پاداش مادی و معنوی نصیب شما خواهد شد. اثر متوسط به درد نمیخورد. برای جذب باید کار عمیق تولید کنید.
تفاوتی ندارد چه ماموریتی برای خود در این دنیا مشخص کردهاید و چه رسالتی را کشف نمودهاید. برای دستیابی به اهداف و آرزوهایتان باید به صورت عمیق کار کنید.
📚ما دوره ده جلسهای #کشف_رسالت_زندگی را در این راستا آماده داریم. دورهای مجازی و آفلاین که برای آن هم وقت و انرژی زیادی صرف شده و تا امروز پیامهای زیادی از نتیجه پرثمر گذراندن این دوره دریافت کردهایم.
🔔در صورت تمایل به تهیه با قیمت قدیم، تا پیش از افزایش قیمت، به پشتیبان کانال مراجعه فرمایید.:
@babarname_admin
🌱این دوره برای کسانی که هنوز ماموریت خود را کشف نکردهاند لازم است و دریافت آن پیش از ورود به دوره کار عمیق ضروری است.
#دوره_کار_عمیق
#مقدمات
✅ کانال آموزش رشد مهارتهای فردی اجتماعی، برنامهریزی استراتژیک و مدیریت زمان
@manebabrname
دست نوشته استادی که کار عمیق را در زندگیاش انتخاب کرده است:
«من هیچ چیز جز وبلاگ ندارم. در وبلاگم هم ایمیل شخصیام را نگذاشتهام. (استادی را می شناسم که معمولا در دسترس نیست و جز به آشنایان به ایمیلی پاسخ نمیدهد، هیچ صفحهی مجازی ندارد. اما در عرض یکسال ۱۶ مقاله چاپ کرده است.)
برای اطلاع از اخبار هم فقط یک شبکه ملی را میبینم و یک روزنامه میخوانم. تا چند سال پیش گوشی هوشمند هم نداشتم.
عمیق کار کردن برای من هم پاداش مادی داشته هم معنوی. در ۱۰ سال اخیر ۴ کتاب و چند مقاله نوشتهام. دکتری را هم تمام کردهام. کارم هم فقط محدود به ساعت کاری است.
نتایج مثبت کار عمیق، فقط به مزایای شغلی و تحصیلی محدود نمیشود. زمانهایی که در خانهام و از محیط کارم دورم، ترجیح میدهم کامپیوتر را روشن نکنم و در کنار خانواده باشم. مگر گاهی شب بعد از خواب بچهها به وبلاگم سری میزنم.
هرچند متداول است که ایمیلهای کاری و رسانههای اجتماعی سریع چک شوند، ترجیح میدهم در حین کار و حضور در خانه، ارتباطم با این ابزار قطع شود. تا بتوانم در محل کار عمیق شوم و در منزل در کنار همسر و دو پسرم باشم و گاهی کتاب بخوانم. لذا حتی در خانه هم کتب زیادی خواندهام.
در حالیکه مردم به دلیل نگرانی ذهنی دچار حواسپرتی میشوند و مسائل را فراموش میکنند، من به دلیل تمرکز و کار عمیق توانستهاند ذهنم را روی کار و زندگیام متمرکز کنم و دغدغهای از این بابت نداشته باشم...
#دوره_کار_عمیق
#مقدمات
✅ کانال آموزش رشد مهارتهای فردی اجتماعی، برنامهریزی استراتژیک و مدیریت زمان
@manebabrname
🔴 کلمهی سال ۲۰۲۴ توسط آکسفورد معرفی شد
انتشارات دانشگاه آکسفورد واژهی "brain rot" یا «پوسیدگی مغز» بهمعنی نابودی تدریجی عقل به علت وقتگذرانی زیاد و پرسه زدن بیهدف در شبکههای اجتماعی (که بیماری جدی نسل ماست) را کلمهی سال ۲۰۲۴ اعلام کرد
عمر این کلمه بیش از ۱۲۰ سال است اما طبق گزارش آکسفورد در سال گذشته استفاده چشمگیری داشته است
🔸🔹🔸🔹
☑️ کانال پویش سواد رسانهای
➡️ @resanehEDU
سوالی که ذهن را مشغول میکند این است اونطرف آبیا چرا اینقدر به عدم فیلترینگ اصراااااااار دارند ؟؟؟
مگه شما فیلتری ؟؟ شما که راحتی فیلترینگ نداری ....!!!!!!!
شما دقیقا چه سودی میبرید از اینکه ما فیلترینگ نداشته باشیم ؟؟
عجیب نیست ؟؟
#شورش
🔸🔹🔸🔹
☑️ کانال پویش سواد رسانهای
➡️ @resanehEDU
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
معاون پارلمانی پزشکیان: گرانیهایی که به وجود آمده ربطی به دولت ندارد! ما هنوز کاری نکردیم! گرانیها بخاطر تنشهای منطقه است
📌مثلا به خاطر دلار کاهو گرون بشه مقصرش گروهک التحریرالشامه
📌به واسطه دلار شبانه خودرو گرون میکنن مقصرش ابوبکر البغدادیه
📌گرونی برق مقصرش حافظ اسده پدر بشار اسد
ما چه گناهی کردیم که شماها دوباره برگشتید ؟
🔸🔹🔸🔹
☑️ کانال پویش سواد رسانهای
➡️ @resanehEDU
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 خدایا!
به مقاومتِ این رقیه!
زود برسان
دستِ انتقامت را!
دخترکم!
هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشوی!
مرا ببخش که جز گریه برای تو هیچ عُرضه ای ندارم!
این روزها میگذرد!
روزی دنیا به اراده تو افتخار خواهد کرد
روزی تو شاهد مثالِ محافلِ انگیزشی خواهی شد!
میرسد روز پیروزی که با افتخار برای مردم دنیا مقاومت را روایت میکنی و صدایت عالمگیر میشود!
به حق الزهراء!
🔰@ali_samimi71
.
✅«آشغال صفر» یک صفحه در اینستاگرام است که دست به یک اقدام خلاقانه و جالب توجه زده است که هم کاربران زیادی را به سمت خود جلب کرده و هم یک پیام ساده اما مهم را در خود دارد.
🔶صاحب این صفحه یک جوان اهل شهرستان نور در مازندران است که خودش را «پسر طبیعت» معرفی کرده و از روز اول یک شعار برای خودش تعریف کرده است: « فالو کردن از شما و تمیز کردن طبیعت از من.» و میگوید به ازای هر یک نفر دنبال کننده صفحه «آشغال صفر» من یک آشغال از روی زمین برمیدارم و به ازای اضافه شدن هر 200 نفر، یک نهال میکارم.
🔶در این میان با انتشار مطالب آموزشی، هر روز در اهمیت جمع آوری زبالهها و حتی شیوه گذاشتن آن ها در سطل آشغال و ... نکات و موارد مهمی را گوشزد کرده و تعداد زیادی هم به پویش هایی که راه انداخته است اضافه شدهاند.
بیشتر
🟣 مدرسه نوآوری نوپدید
@nopadid_com
.
atlas.pdf
31.07M
.
🔰 اطلس کسب و کارهای خلاق کشور، منتشر شد
🔹 اطلس کسب و کارهای خلاق ایران، نخستین و جامعترین منبع اطلاعاتی در خصوص وضعیت جغرافیایی این حوزه در کشور است.
🔹 این اطلس با گردآوری دادهها از مراکز مهم دادهای کشور و تحلیل آن ها بر اساس نزدیک به 1000 قلم آماری در مقیاس استانهای کشور، تصویری دقیق از 16 حوزه صنایع خلاق (شامل #نوآوری_اجتماعی، بازی و سرگرمی، پویانمایی، فیلم و سینما، گردشگری، صنایع دستی و ...)ارائه میدهد.
🔹 در این اطلس، علاوه بر ترسیم نقشههای مربوط به هر حوزه، به بررسی شکاف جنسیتی، فاصله میان تعداد شاغلین و دانشجویان و همچنین همبستگی میان این شاخصها با شاخصهای توسعهای پرداخته شده است.
🟣 مدرسه نوآوری نوپدید
@nopadid_com
.
#گزارش
⚠️روشنفکران و وجدان عاریهای
اگر با هزار مسامحه به روشنفکر اروپایی حق دهیم بابت ستمی که بر یهودیها روا داشتهاند اکنون برای جبران، فلسطین را برای یهود لقمه گرفته باشند، روشنفکر ایرانی چرا در این عذاب وجدان با آنها شریک میشود؟!
***
گزارشی از محفل خوانش کتاب «اسرائیل، عامل امپریالیسم» اثر جلال آل احمد:
در خوانش دهم فارغ از اشاره به انتخاب هوشمندانه و اقتضائی فرم نامه و پرداختن به دستگاههای تبلیغاتی و رسانهای یهود، چند نکته از متن مطرح شد.
🔻جلال درگیری اسرائیل با فلسطین و سایر کشورهای جهان اسلام را از سنخ بحرانهایی میداند که در آنها عیار انسانها و جوامع مشخص میشود. با همین چارچوب به سراغ نقد عملکرد گروههایی نظیر روشنفکران چپ جهانی و ایرانی و دولتها و حتی بهطور مشخص حکومت پهلوی میرود.
🔻جلال نقد خود به جریان چپ را با این تعبیر آغاز میکند: «دو هفته تمام آماده کردن افکار عمومی طول کشید. آن وقت که اول به میدان جست؟ دستچپیها! حضرات وجدان جهانی!»
سپس به آنها خرده میگیرد که چطور چشم بر روی جنایات اسرائیل بسته و میخواهند به مردم دنیا بقبولانند آوارگان گرسنهی فلسطینی میتوانند با یهودیها کاری کنند که هیتلر کرد؟ سپس با نفرتی وصف ناشدنی یک دم خروس را نشانه میرود: «اسمنویسی داوطلبان [کمک به اسرائیل] شروع شد و پول جمع کردند. حضرت بارون ادمون دوروچیلد دبیر کل اتحادیه طرفداران اسرائیل در میتینگ هیستریک و راسیست ضدعربی، در کنار نامدارترین عناصر دست چپ قرار گرفت.» یعنی پیوند چپ و راست در حمایت از آپارتاید صهیونیستی و در جنایت علیه فلسطینیها و مسلمانان و اعراب.
🔻درد جلال به همین اندازه ختم نمیشود و سراغ روشنفکران ایرانی هم میرود و از اینکه همهچیزشان را از غرب وام و عاریه میگیرند سخت مینالد؛ همهچیزشان، حتی وجدان. یعنی اگر با هزار مسامحه به روشنفکر اروپایی حق دهیم بابت ستمی که بر یهودیها روا داشتهاند اکنون برای جبران فلسطین را برای یهود لقمه گرفته باشند، روشنفکر ایرانی چرا در این عذاب وجدان با آنها شریک میشود که نه تنها بر هیچ یهودی ستم نکرده بلکه «مردخای» یهودی، وزیر شاه هخامنشیاش بوده و «استر» ملکهاش؟
🔻برای همه ما جای شگفتی داشت که جلال آلاحمد در سال ۱۳۴۶ شمسی، فارغ از تمام تحلیلهای ایدئولوژیک توانسته بود دست استعمار و امپریالیسم را در پشت قضیه اسرائیل ببیند و از «کانال سوئز» و دروازهی بردن منابع خاورمیانه و آوردن محصولات غربی به منطقه سخن بگوید. ایران هم در آن سالها همانند ترکیه و عربستان کنونی، بازیچه دست همین استعمار بود که در یک رقابت ساختگی، شیر نفتش را به سوی امپریالیسم و عاملش میگشود و در قامت یک ژاندارم، دوشیده میشد.
🔻درنهایت جلال تیر خلاص را میزند وقتی میگوید: «تجربه کوبا و الجزایر و چین نشان داده است که دست استعمار را فقط با تبر میتوان برید نه با وعده و وعید و قول و قرار و اصول بشری و انساندوستی!»
#فلسطین
#روشنفکر
#جلال
#خوانش
✨آگـاهـے بـــراے سامـــانے دیگــر✨
مدرســـه تـ؋ــــکر و نــوآوری نگــــــاهـ
🆔 @sch_negah
🚨 توییت و تحلیل مهم #امین_بسطامی
نشر حداکثری/ مردم مراقب باشید ...
🔸🔹🔸🔹
☑️ کانال پویش سواد رسانهای
➡️ @resanehEDU