eitaa logo
زکیه
59 دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
8.8هزار ویدیو
260 فایل
هدف این کانال بصیرت افزایی است. هادی سیاسی @YA_ZEYNAB2 ارتباط با مدیر https://eitaa.com/Ya_ali_madad_1
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آنچه درباره «جو بایدن» رئیس‌جمهور جدید آمریکا نمی‌دانیم!
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قطب نما 157 | پیام ملت ایران به دولت جدید آمریکا 💢موسسه رند به عنوان یکی از اندیشکده های تاثیرگذار بر سیاست خارجی آمریکا، در سال 1395 سندی را منتشر کرد که با نام اختصاری (p2c) شهرت یافت . این سند به دلیل ناتوانی آمریکا در استفاده از ابزار نظامی و همچنین طولانی مدت بودن جنگ نرم، راهبرد اعمال فشار را به عنوان راهبرد سوم برای مواجهه با جمهوری اسلامی ایران، به دولت آمریکا پیشنهاد می دهد.
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 رابرت دنیرو کارگردان و تهیه کننده مطرح آمریکایی با انتشار این ویدئو در توییتر نوشت: "this is America" 🔸 کدام رسانه‌ی (داخلی ، خارجی) حقیقت #امریکا را نشان داده است؟؟ قدرت رسانه ها آن‌جایی آشکار می‌شود که از یک چنین مکانی بهشتی وصف ناپذیر می سازند ...! 📌 این همان #جریان_تحریف است...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 «نارضایتی این حقیر از کارکرد عدالت در کشور نباید به این معنی گرفته شود که برای استقرار عدالت کار انجام نگرفته است. واقعیّت آن است که دستاوردهای مبارزه با بی‌عدالتی در این چهار دهه، با هیچ دوره‌ی دیگر گذشته قابل مقایسه نیست.» مقام معظم رهبری ۱۳۹۷٫۱۱٫۲۲ 🔹-🔸🌹🔹-🔸 🌀#موشن_گرافی 💠موضوع: چی بودیم و چی شدیم ... #رهبر_معظم_انقلاب #نشستهای_بصیرتی #ثامن #روشنگری #مبارزه_با_فساد #مبارزه_با_تبعیض #عدالت
‍ ✅ تداوم فشار حداکثری با دوپینگ اجماع‌سازی؛ راهبرد دموکرات‌ها علیه ایران 🔹از آغاز فرآیند انتخابات 2020 ایالات متحده، در حالی برخی محافل این گزاره را تبلیغ کردند که بایدن در مواجهه با ایران رویکردی متفاوت از ترامپ خواهد داشت که بر اساس مستندات فراوان مشخص بود که در عمل چنین اتفاقی نخواهد افتاد. 🔹از سویی؛ تابستان امسال «مارک دوبوویتز» مدیر اجرایی اتاق فکر ضدایرانی «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» بعنوان عقل منفصل دولت ترامپ خبر از تلاش برای ایجاد بستری دائمی و مطمئن جهت تداوم راهبرد «فشار حداکثری» علیه ایران حتی با فرض عدم پیروزی ترامپ داد. 🔹این خبر از سناریوی دقیقی رونمایی می‌کرد که نشان می‌داد حتی بر فرض محال تفاوت ماهوی رویکرد بایدن علیه ایران، ساز و کار چیده شده توسط تیم ترامپ عملا او را مجبور به ادامه همین مسیر خواهد کرد. 🔹از سوی دیگر؛ تحلیل محتوای مواضع دموکرات‌ها علیه ترامپ به روشنی بیان‌گر آن است که آنچه موجب انتقاد آنان در چهار سال گذشته درباره موضوع ایران شده، نه راهبرد فشار و تحریم بیشتر بلکه علنی بازی کردن ترامپ و بر هم زدن اجماع جهانی علیه تهران بوده است. 🔹این رویکرد البته در مواضع انتخاباتی بایدن نیز روشن بود، آنجا که سه هفته مانده به روز انتخابات، در یادداشت اختصاصی خود در سی‌ان‌ان از راهبرد «فشار هوشمند» علیه ایران رونمایی کرد و گرچه هویج «مذاکره» را نشان داد اما با ذکر پیش‌شرط‌هایی چون موشکی و نفوذ منطقه‌ای، چماق تداوم تحریم‌ها را هم بالا برد. 🔹او البته می‌دانست چه می‌گوید، چه، لابی‌ها و اتاق فکرهای هم‌سو با دموکرات‌ها مانند «نایاک»، «بروکینگز» و... به او این‌گونه مشورت داده بودند که اگر با نقاب مذاکره وارد شود علاوه بر اجماع‌سازی بین‌المللی، هم‌زمان می‌تواند اجماع ایرانیان علیه آمریکا را بشکند و بازوی فشاری نیز در داخل ایران برای اجبار نظام به مذاکره فراهم کند. 🔻حال با پیروزی بایدن، «وندی شرمن» دیپلمات تیم اوباما توصیه‌هایی به تیم «بایدن ـ هریس» در خصوص ایران کرده که هرگونه تردیدی درباره تداوم راهبرد «فشار حداکثری» با رویکرد «اجماع‌سازی» را از بین می‌برد: 🔸یک مسئله‌ای که در مورد مذاکره‌کنندگان ایرانی می‌دانم این است که آنها مذاکره‌کنندگان بسیار سفت و سختی هستند. ما باید تلاش کنیم که تا جایی که می‌شود مسئله «اهرم فشار» را در پیش بگیریم. 🔸بیشتر تحریم‌های ترامپ در واقع مشابه تحریم‌هایی هستند که قبلا اعمال شده‌اند فقط نامشان جدید خواهند شد. 🔸تحریم‌ها نه منجر به بازگشت ایران به میز مذاکره شده و نه تغییر رفتار ایران در خاورمیانه را به دنبال داشته، پس مذاکره مجدد یک «معمای بسیار پیچیده» خواهد بود. 🔸به نظرم جو بایدن و تیمش ابتدا مذاکره با هم پیمانان اروپایی‌مان همچون فرانسه، انگلیس و آلمان را شروع کنند و سپس با روسیه و چین وارد مذاکره شوند تا ببینند بهترین راه پیش رو چیست. 🔹تکیه شرمن بر دو سیاست «تشدید فشار» و «اجماع‌سازی» علیه ایران، دقیقا همان نقطه‌ای است که برخی محافل داخلی و خارجی به دنبال وارونه‌نمایی آن هستند و البته کاملا روشن است که این قطعات به ظاهر مجزای پازل ذیل یک سناریو عمل کرده در نهایت تصویر مطلوب آمریکا را نمایان می‌کند. 🔹حاصل جمع این بازی چیزی جز یک ایران منفعل نیست که در عطش سرابی موهوم هم ظرفیت‌های توانمند داخلی و فرصت‌های طلایی اقتدارساز خود را می‌سوزاند و هم با رویگردانی از راهبرد «مقاومت فعال» دچار دور باطلی می‌شود که فرجامی جز تسلیم و وابستگی از یک سو و سقوط سرمایه اجتماعی و پشتوانه مردمی از سوی دیگر ندارد.
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دروغ بزرگ دموکراسی امریکایی فساد دموکراسي آمريکايي که به هيچ يک از اصول اخلاقي پايبند نيست، از همان ابتداي جدي شدن رقابت جو بايدن و دونالد ترامپ آشکار شد و بصورت علني خود را در مناظرات تلويزيوني اين دو نامزد نمايان ساخت. به نحوي که برخي از فعالين سياسي آمريکايي آرزو کردند "کاش کسي در جهان اين مناظره را نديده باشد!"
♦️ نقش آمریکا در جهان در دولت بایدن 🔷 اندیشکده شورای آتلانتیک در گزارشی به قلم جمعی از نویسندگان، سیاست خارجی دولت آتی آمریکا تحت ریاست‌جمهوری بایدن در قبال دیگر دولت‌ها و مناطق ژئوپلتیک جهان را مورد ارزیابی قرار داده است: ✅ اروپا: بازگشت به سرمایه‌گذاری‌های چندجانبه گرایانه و تقویت اتحاد دو سوی اقیانوس اطلس با هدف احیای نظم جهانی و هنجارهای بین‌المللی مطلوب غرب و آغاز مذاکرات دوستانه در راستای حل اختلافات تجاری. ✅ چین: تداوم تؤامان رقابت و همکاری با چین. رقابت در حوزه رهبری جهانی و وادارسازی نسبت به پذیرش معیارهای دموکراسی و همکاری‌های اقتصادی در منطقه اقیانوس آرام با ملاحظه منافع متحدان غرب در محدوده اقیانوسیه. ✅ روسیه: تقویت ناتو در برابر سیاست‌های تجدیدنظرطلبانه مسکو در منطقه اوراسیا به‌ویژه تسلیح و تجهیز اکراین و گرجستان در برابر نیروهای مورد حمایت روسیه. ✅ آفریقا: افزایش قدرت نرم آمریکا با هدف بهبود روابط دیپلماتیک به‌ویژه با آفریقای جنوبی، نیجریه و اتیوپی و تقویت «برنامه تجاری و سرمایه‌گذاری آفریقا» برای مبادلات تجاری و مالی. ✅ آمریکای لاتین: مقابله هوشمندانه و چندجانبه با ونزوئلا، تقویت پیمان‌های تجاری مبتنی بر حمایت از مشاغل داخلی با مکزیک و پیگیری توسعه جامع اقتصادی کشورهای این حوزه برای جلوگیری از روند روبه‌رشد مهاجرت آنان به آمریکا. ✅ عربستان: تنظیم مجدد روابط با هدف مقابله با تهدیدات ایران علیه متحدان عرب آمریکا و در عین حال همراهی بیشتر با رژیم صهیونیستی. ✅ ترکیه: مدیریت نقش منطقه‌ای آنکارا در سوریه، لیبی و مدیترانه شرقی در کنار ترغیب آن به نقش‌آفرینی توازن‌بخش در برابر نفوذ منطقه‌ای روسیه و ایران. 🔹به نظر می‌رسد تمایز اصلی سیاست خارجی بایدن در مقایسه با ترامپ را باید بازگشت به رفتارهای جمعی و کنش‌های چندجانبه‌گرایانه آمریکا و متحدانش علیه روسیه، چین و ایران قلمداد کرد. نکته‌ای که می‌تواند کشورهای رقیب را نیز به صرافت رفتاری جمعی و گروهی برای مقابله با فشارهای جدید بیندازد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀#موشن_گرافی ✅موضوع: فرصت تجارت با همسایگان یا مذاکره با آمریکا؟ #نشستهای_بصیرتی #ثامن #روشنگری #مذاکره #تجارت