🔵این تمدنی که دنباله این تحول دارد میاید وخواهد آمد و بلا تردید دنیا را تحت الشعاع قرار خواهد داد؛ این ایدئولوژی وفرهنگی که با این انقلاب درخشید وطلوع کرد وبه وسط الاسماء خواهد رسید و به ماه تمام بدل خواهد شد،بار معنوی وفرهنگی بسیار عظیمی است،واحتیاج دارد به ابزار های فراوان .این ابزارها بهترینش،رساترینش،موجزترینش،نافذ ترینش،هنر است.
آن کسانی که تصور میکنند انقلاب اسلامی ایران با ادبیات و با هنر سرو کاری ندارد،خیلی پرت از معرکه اند،خیلی دورند ونمی فهمنداصلا چه دارند میگویندوبه کجا دارند میگویند.این انقلاب بیش ازهمه به یک ادبیات قوی ،به یک فرهنگ قوی نیازمنداست. بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
1363/10/27
👥نوزدهمین جلسه از سری جلسات هفتگی مدیریت گفتمان با موضوع:
"جایگاه وضرورت ادبیات درگفتمان انقلاب اسلامی "
🎙ارائه کننده:
دکتر محسن پرویز
(رئیس هیأت مدیره انجمن قلم ایران)
⏰زمان سه شنبه:2بهمن ماه 97ساعت 14 الی 16
◀️مکان :مرکز ماهر
🔵مدیریت گفتمان انقلاب اسلامی
#جلسات_هفتگی
@kooyesimorgh
2.pdf
266.6K
✍«مؤلفههای کارآمدی نظام دینی در اندیشه مقام معظم رهبری» #مقالات_کتاب_نقد @kooyesimorgh
✳️ #در_محضر_رهبری
🔴 جوانی و موضعگیری اجتماعی - سیاسی
✅ سؤال: ما در مسائل اجتماعی و سیاسی، بعضاً موضعگیریهایی افراطی و تفریطی مشاهده میکنیم که ضررهایی را هم در پی دارد. رهنمود جنابعالی برای جوانان در این خصوص چیست؟
🔸از اختلاف سلیقه خیلی نباید ترسید. اختلاف سلیقه چیز بدی نیست و اشکالی هم ندارد که حالا که مثلاً دو سلیقه سیاسی وجود دارد، یک جوان به این سلیقه معتقد باشد، دیگری به آن سلیقه.
🔹آن چیزی که مضّر است، اقدام بیفکر و بیمطالعه و تصمیمگیریهای سریع و جوشی شدن و بیمطالعه کار کردن است. من جوانان عزیز را از این حالت بر حذر میدارم. جوانی لزوماً به معنای سرعت تصمیمگیری نیست. البته جوانی به معنای بیباکی در اقدام {هم} هست؛ به معنای این است که انسان خیلی دچار پیچ و خمهای کاری که میخواهد انجام گیرد، نشود؛ امّا به معنای جوشی شدن، اقدام بیرویّه کردن و اقدام نسنجیده کردن نیست.
🔸جوان میتواند نسنجیده کاری کند، میتواند هم سنجیده کاری کند؛ یعنی کاملاً با فکر و با تأمّل کار کند. اگر این خصوصیّت،یعنی خصوصیّت تأمل و اندیشمندی و مطالعه و حقجویی وجود داشته باشد- که همه اینها خصوصیّاتی است که کاملاً در جوان میتواند باشد؛ بعضیش هم مثل حقجویی، اصلاً جزو خصوصیّات جوانان است- اختلاف سلیقه هیچ مانعی ندارد و موجب گمراهی نخواهد شد؛ حدّاقل ضررهای عمده پیدا نخواهد شد.
🔹حالت نفی غیر- اینکه انسان در مسائل اجتماعی، موضعی را اتّخاذ کند و بگوید صد درصد این است و جز این نیست- درست نیست؛ این حالت خوبی نیست. البته در بعضی از اصول عقاید، باید همینگونه بود؛ یعنی بایستی با فکر دنبالش رفت و در یک نقطه ثابت و مستحکم ایستاد و قاطع گفت: این است و جز این نیست. در این جا «این است و جز این نیست»، بد نیست؛ خوب است. امّا در مسائل اجتماعی، درمسائل سیاسی، در برخوردهای گوناگون اجتماعی، «این است و جز این نیست»، درست نیست. به نظر من، انسان بایستی نظرات طرف مقابل را تحمّل کند و در مورد ترتیب اثر بر فکر و نظر خودش، سنجیده کاری را معیار و ملاک کار خویش قرار دهد. اگر این باشد، به نظر من هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.
💠 دیدار جمعی از جوانان به مناسبت هفته جوان: ۷ /۲ /۱۳۷۷
_____
✴️ کوی سیمرغ
🆔 @kooyesimorgh
یادداشت.pdf
341.1K
✍«ورشو، نقاشی تانکها، سعدالله زارعی» #یادداشت @kooyesimorgh
یادداشت 2.pdf
300.9K
✍«ایران، قدرت اختیار در برابر قدرت اجبار» #یادداشت @kooyesimorgh
1.pdf
608.2K
📕« خلاصه کتاب نبرد حق و باطل، تألیف شهید مرتضی مطهری» #خلاصه_کتب @kooyesimorgh