🌺🌺🌺🌺🌺
✍ ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن بهار علم و دانش و آغاز سال تحصیلی جدید به کلیه دانشجویان و عرض خیر مقدم به دانشجویان گرامی جدیدالورود، سلامتی، بهروزی و موفقیت تحصیلی شما عزیزان را از خداوند متعال خواهانیم. امید آن داريم که در پناه الطاف الهی بتوانیم روزهایی شاد و پرنشاط و به دور از هر بلا و گزند و بیماری در کتابخانه کوثر در پذیرای شما عزیزان باشیم.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
✍بخش امانت، یکی از پر مراجعه ترین بخش های کتابخانه است که بیشترین آمار مراجعه شما عزیزان را به خود اختصاص داده است. در اینجا به اجمال با نحوه مراجعه و استفاده از این بخش آشنا خواهید شد. 👇
اين بخش در ارتباط مستقيم با مراجعه کنندگان محترم و به خصوص دانشجويان عزيز قرار دارد.
بخش امانت کتابخانه کوثر، با موجودی بیش از ۷۷۰۰۰ نسخه فارسی و عربی و بیش از ۶۰۰۰ نسخه کتاب لاتین به بیش از ۶۰۰۰ عضو ارائه خدمت می دهد.
مخزن کتابخانه به صورت قفسه باز (دسترسي آزاد و مستقيم افراد به منابع) و سيستم امانت رايانهاي است. از جمله فعاليت هاي اين بخش: امانت، تمديد، تحويل و رزرو کتاب و راهنمايي مراجعين ميباشد.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
✍ اطلاعات مربوط به ثبتنام همه دانشجویان پس از ثبت نام در دانشگاه از سيستم گلستان دریافت میشود و همه دانشجويان به صورت جمعی به عضويت کتابخانه در مي آيند. ولی در اولین مراجعه، اطلاعات دانشجويي تکمیل و يا اصلاح شده و دانشجو به صورت رسمی عضو کتابخانه تلقی خواهد شد. با این حال براي استفاده از بخش امانت، همراه داشتن و ارائه کارت دانشجويي الزامي است.
✍ مراجعه کنندگان محترم، کتاب يا کتب مورد نظر خود را از طريق رايانههاي موجود در بخش مخزن، جستجو (Search) نموده و به همراه شماره راهنما يا همان شماره رده بندی که در واقع محل استقرار کتاب در کتابخانه است، وارد مخزن می شوند. ورود به مخزن بدون انجام جستجو باعث سردرگمی و اتلاف وقت بسیار در مخزن خواهد شد.
✍ مراجعه کنندگان پس از برداشتن کتاب از قفسه به کتابدار مستقر در میز امانت مراجعه و با ارايه کارت دانشجويي، آن را به امانت ميگيرند. لازم به ذکر است تعداد و زمان امانت کتاب براساس مقررات مندرج در آیین نامه امانت کتابخانه، در سیستم امانت، برنامه ریزی شده است.
✍ به منظور جلوگيري از جابجايي کتاب در قفسه ها، در صورت برداشت از قفسه و عدم تمايل به امانت گرفتن آن، از گذاشتن کتاب در قفسه اکيدا خودداري نموده، کتاب را به صورت افقی در قفسه قرار دهید تا بعدا توسط کتابدار به محل دقيق آنها منتقل گردد. زیرا در صورت اشتباه قرار دادن کتاب در قفسه بیشترین ضرر متوجه خود دانشجويان خواهد شد و تا وقتی کتاب به محل درست خود برنگردد یافتن آن بسیار دشوار خواهد بود.
✍ مدت زمان امانت کتاب براساس آیین نامه امانت، برای دانشجويان کارشناسي ۵ جلد به مدت ۱۰ روز، دانشجويان کارشناسي ارشد ۷ جلد به مدت ۱۵ روز و دانشجويان مقطع دکتري ۱۰ جلد به مدت ۳۰ روز می باشد. ضمنا هر دانشجو یک بار می تواند کتابهای خود را به همین مدت تمدید نماید. در صورت نیاز مجدد می بايست با به همراه داشتن کتاب به میز امانت مراجعه کند تادر صورت امکان و عدم نیاز ساير مراجعین، مجددا عمل تمدید انجام گردد.
✍ بازگرداندن به موقع کتاب، هم نشانه انضباط فردی شخص خواهد بود و هم نشان از فرهنگ والای احترام به حقوق دیگران دارد. پس لازم است در بازگرداندن به موقع کتاب دقت شود تا حق دیگر دانشجويان تضییع نگردد.
✍ از زمان امانت کتاب تا تحويل مجدد آن به کتابخانه، مسئولیت حفظ و نگهداری آن به عهده فرد امانت گيرنده است. بنابراین می بایست هنگام بازگشت کتاب از تحويل آن به افراد دیگر يا قراردادن در محلی جز مخزن کتابخانه خودداری شود.
✍ کتابداران بخش امانت در تمام مراحل فوق از شیوه جستجو تا یافتن کتاب در قفسه برای کمک به شما آمادگی دارند. ولی بهتر است هر دانشجو در ابتدا با دقت مراحل کار را یاد بگیرد و تا هنگام فارغالتحصیلی از دانشگاه در مراجعه به کتابخانه دچار مشکل نگردد.
📚📚📚📚📚📚📚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشنایی با برخی از منابع مرجع کتابخانه کوثر
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
تازه های امروز کتابخانه کوثر، شامل جدیدترین درخواست های اساتید و دانشجویان محترم:
DS ۶۳/۱ /ح۸الف۵ ۱۳۹۹
✍ استثناگرايي اسلامي: چگونه منازعه بر سر اسلام در حال شکل دهي دوباره جهان است/ شادي حميد؛ مترجم حسين جعفري موحد.- تهران: کوير، ۱۳۹۹.
BP ۳۴/۵ /م۲ح۲
✍ نگرشي تاريخي بر زندگي مالک اشتر/ علي اصغر حبيبي نوده.- [ تهران]: شهاب الدين، ۱۳۸۶.
HD ۵۸/۷ /م۴ ۱۳۸۸
✍ مديريت رفتار سازماني/ تاليف محمد علي حقيقي ... [ و ديگران].- تهران: نشر ترمه، ۱۳۸۸.
LB ۲۳۵۳ /ک۲ب۲ ۱۳۹۴
✍ بارگذاري سازه ها (ويژه آزمون نظام مهندسي)/ مولف رضا کامراني راد، ندا بزرگي.- ويراست چهارم.- تهران: موسسه انتشارات سري عمران قلم داور، ۱۳۹۴.
TH ۷۷۰۳ /الف۸الف۶ ۱۳۹۹
✍ اصول و روش هاي طراحي نورپردازي/ ساناز اميد.- مشهد: کتابکده کسري، ۱۳۹۹.
KMH ۵۷۹ /ح۵د۹۷ ۱۳۹۹
✍ حسن نيت در دادرسي مدني/ حسين دهقاني فيروز آبادي.- تهران: شرکت سهامي انتشار، ۱۳۹۹.
BP ۲۳۰/۱۷ /الف۵ت۷ ۱۳۹۹
✍ تعدد زوجات و آثار مثبت و منفي آن/ تاليف طيبه اسماعيلي، فاطمه سالاري، طاهره اسماعيلي.- تهران: انتشارات موجک، ۱۳۹۹.
BP ۱۰۴ /ر۲الف۳ ۱۳۹۹
✍ راهکارهاي زندگي موفق از ديدگاه قرآن، نهج البلاغه و انجيل/ نويسنده فاطمه احمدي پيشکوهي.- تهران: خورشيد باران، ۱۳۹۹.
BD ۴۳۱ /الف۸ز۹ ۱۳۸۸
✍ زيستن چرا؟ زيستن چگونه: جوان و پرسش هاي بنيادين/ حسين اميني پويا.- تهران: ذکر، ۱۳۸۸.
BF ۵۷۵ /ق۴ب۴ ۱۳۹۸
✍ معجزه شکر و حق شناسي/ راندا برن؛ مترجم صديقه ابراهيمي (فخار).- تهران: دايره، ۱۳۹۸.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺
دانشگاه علم و صنعت ایران هفتمین کنفرانس بین المللی پردازش سیگنال و سیستم های هوشمند را با همکاری دبیرخانه دائمی کنفرانس ICSPIS برگزار می کند. این کنفرانس در روزهای 8 و 9 دی به صورت برخط برگزار خواهد شد. برنامه کنفرانس شامل ارائه مقالات و جلسات پوستر به همراه سخنرانی های کلیدی و کارگاه های وبینار است. از همه پژوهشگران محترم برای ارسال کارهای تحقیقاتی خود به زبان انگلیسی یا فارسی دعوت به عمل می آید. مقالات انگلیسی پذیرفته شده و ارایه شده در کتابخانه دیجیتال IEEE Xplore نمایه خواهند شد و مقالات فارسی پذیرفته شده و ارایه شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC نمایه خواهند شد.
محورهای کنفرانس شامل 4 شاخه زیر است:
شاخه 1
پردازش سیگنال
پردازش صوت و گفتار
شاخه 2
پردازش تصویر و ویدیو
بینایی ماشین
سنجش از دور
شاخه 3
تحلیل و بازشناسی الگو
داده کاوی
محاسبات نرم
سیستم های هوشمندشاخه 4
شبکه های کامپیوتری هوشمند
شبکه های الکتریکی هوشمند
اینترنت اشیا
تاریخ های مهم:
آخرین مهلت ارسال مقالات به کنفرانس ................................... 15 مهر 1400
تمدید آخرین مهلت ارسال مقالات به کنفرانس .......................... 30 مهر 1400
آخرین مهلت پیشنهاد کارگاه های آموزشی ................................. 16 آبان 1400
زمان اعلام پذیرش کارگاه های آموزشی ...................................... 30 آبان 1400
زمان اعلام نتایج داوری مقالات ................................................. 1 آذر 1400
ثبت نام و ارسال نسخه نهایی مقالات ...............
✅ آیا می دانستید که همه کتابهای خریداری شده، قبل از ورود به مخزن کتابخانه در بخش خدمات فنی فهرست نویسی و برچسب شماره بازیابی زده می شوند تا مراجعه کننده به آن سریعتر دسترسی پیدا کند.
بخش فهرستنویسی فارسی و لاتین کتابخانه کوثر دانشگاه قم در طبقه اول ساختمان امام خامنه ای، کنار سالن مطالعه و سالن مرجع واقع شده است. این بخش، با هدف سرعت بخشیدن و پیشبرد مؤثّرتر امور خدمات عمومی کتابخانه فعّالیّت میکند. بطور خلاصه کلیه فعالیت های لازم برای قابل دسترس نمودن منابع در کوتاهترین زمان از طریق سیستم جامع کتابخانه وظیفه اصلی این بخش می باشد.
برای طبقهبندی کتابهای موجود در کتابخانه، از نظام ردهبندی کتابخانة کنگره (L.C) استفاده میشود.
🌺🌺🌺🌺📚
✅ سالن مطالعه کتابخانه کوثر دانشگاه قم
یکی از اهداف اصلی هر کتابخانه فراهم کردن شرایط مناسب مطالعه برای کاربران است. با تاسیس ساختمان جدید کتابخانه کوثر، به منظور آسایش هرچه بیشتر دانشجویان، سالن مطالعه اختصاصی با دسترسی به اینترنت برای خانم ها در طبقه ای مجزا در نظر گرفته شده است.
سالن مطالعه کتابخانه کوثر با مساحتی حدود 600 متر مربع، دارای فضای وسیع و کافی، چشم انداز و زیبا، طراحی دلنواز و امکان استفاده از اینترنت Wifi با ظرفیت استفاده تا 120 نفر و اختصاص فضایی برای مطالعه روزنامه و نیز مباحث گروهی، در طبقه اول ساختمان اداری امام خامنه ای در مجاورت سالن مرجع کتابخانه واقع شده است.
🔴 به منظور حفظ منزلت کتاب و کتابخانه و استفاده بهتر از خدمات و با احترام به شخصیت خود و حقوق سایرین کلیه اعضاء موظف هستند در محیط کتابخانه موارد زیر را رعایت نمایند:
1ـ حفظ کامل سکوت و آرامش؛
2ـ اجتناب از رفتارهای مغایر با اصول اسلامی و اخلاقی و حفظ شئونات فرهنگی، دینی و اجتماعی؛
3ـ به خاطر رفاه سایرین استفاده از تلفن همراه در بخشهای مختلف کتابخانه بخصوص سالن مطالعه ممنوع است؛
4ـ پرهیز از خوردن و آشامیدن؛
5ـ حفظ نظم و پاکیزگی کتابخانه؛
6ـ پرهیز از ایجاد مزاحمت برای سایر اعضاء؛
7ـ پرهیز از حركاتي كه موجب سلب آسايش ديگران مي گردد مانند بلند صحبت كردن ، راه رفتن و خوردن
هر نوع خوراکی و... جداًخودداري گردد؛
8ـ کتابخانه در مقابل وسایل شخصی شما مسئولیتی ندارد؛
9ـ در موقع خروج از کتابخانه صندلی را در جای خود قرار دهید؛
10ـ عدم جابجایی لوازم کتابخانه.
شایان ذکر است که سالن مطالعه کتابخانه کوثرهمه روزه (به غیر از ایام تعطیل) از ساعت 7:30 دقیقه تا ساعت 18 پذیرای شما دانشجویان فرهیخته و گرامی می باشد.
🌺🌺🌺🌺📚
بسمه تعالی
دانشگاه قم، کتابخانه کوثر
📚آشنایی با بخش مجموعه سازی کتابخانه کوثر📚
✍️بخش مجموعه سازی کتابخانه به عنوان یکی از ارکان اصلی کتابخانه، وظیفه تدوین خط مشی، تهیه منابع و وجین آنها را بر عهده دارد.
در سال 1399 با توجه به همه گیری ویروس کرونا و تاثیر مستقیم آن بر تمامی فعالیت های دانشگاهی، این بخش همچنان فعالیت خود را فعالانه و به شکل مجازی، از راههای زیر ادامه داد.
📣راههای ارتباطی با بخش فراهم آوری کتابخانه کوثر:
1. مراجعه حضوری به بخش اداری کتابخانه کوثر
2. تماس تلفنی، خانم عباسی مسئول بخش فراهم آوری (داخلی 3729)
3. ارسال درخواست ها به آدرس ایمیل
kosarlib.qom.ketabkhan@gmail.com ؛samaneh.abbasi988@gmail.com
4. مراجعه به سامانه کسرا به آدرس الکترونیکی http://portal.qom.ac.ir/book و وارد کردن اطلاعات کتابشناختی کتاب مورد درخواست خود؛
5. ارسال درخواست ها به آیدی سامانه ایتا:
@abbasi988
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
📚📚📚📚📚
📣دانشجویان و اساتید محترم جهت تهیه منابع اطلاعاتی چاپی و الکترونیکی خود، می توانند از راههای ذکر شده با بخش مجموعه سازی در ارتباط باشند.
🌺🌺🌺🌺
🍁🍁🍁🍁
📣تازه های امروز کتابخانه کوثر، شامل جدیدترین درخواست های اساتید و دانشجویان محترم:
HD ۲۳۴۱ /د۵ژ۹ ۱۳۹۹
☑️ ژن خوب کارآفريني/ نويسنده عليرضا دستجردي زاده؛ ويراستار محمد علي پور؛ بازخوان نهايي نسترن حسين پور.- تهران: نسل نو انديش، ۱۳۹۹.
Z ۶۹۵/۹ /هـ۴ر۹ ۱۳۹۸
☑️ روش ها و فنون نمايه سازي و چکيده نويسي/ هادي هراتي، اعظم صنعت جو.- تهران: سازمان مطالعه و تدوين کتب علوم انساني دانشگاهها (سمت)، پژوهشکده تحقيق و توسعه علوم انساني، ۱۳۹۸.
K ۱۴۲۰/۵ /ح۷ ۱۳۹۹
☑️ حقوق مجاور: راهنماي معاهده رم و معاهده حامل هاي صوتي/ منتشرشده توسط سازمان جهاني مالکيت فکري ژنو ۱۹۸۱؛ ترجمه عليرضا محمدزاده وادقاني؛ با همکاري انوشه لبافيان طوسي.- تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات، ۱۳۹۹.
HD ۶۹ /م۴ع۶ ۱۳۹۹
☑️ مديريت پروژه ( برنامه ريزي و کنترل)/ تاليف محمد عطايي.- شاهرود: دانشگاه صنعتي شاهرود، ۱۳۹۹.
TJ ۲۶۳ /ک۹ ۱۳۹۸
☑️ کويل ها و مبدل ها/ نويسنده انجمن ASHRAE آمريکا؛ ترجمه ي محمدرضا افضلي.- تهران: يزدا، ۱۳۹۸.
HD ۳۸/۵ /هـ۲ت۲ ۱۳۹۹
☑️ تامين مالي زنجيره تامين و تکنولوژي بلاک چين/ نويسندگان اريک هافمن،[اورس ماگنوس استريو، نيکولا بوزيا]؛ مترجم دکتر علي يار محمدي.- تهران: يزدا، ۱۳۹۹.
TH ۱۰۸۸/۵ /ف۴ف۵ ۱۳۹۹
☑️ فشار مثبت ساختمان و تهويه پارکينگ/ نوشته ي داريوش فرجي.- تهران: يزدا، ۱۳۹۹.
TH ۴۳۸/۱۳ /س۶ ۱۳۹۹
☑️ سطح توسعه (LOD) براي مدل ها و داده هاي اطلاعات ساختماني/ نويسنده [موسسه بيم فوروم]؛ ترجمه احمد فيروزي.- تهران: يزدا، ۱۳۹۹.
TJ ۲۶۲ /پ۸ ۱۳۹۹
☑️ پمپ گرما و کولر/ نويسنده انجمنASHRAE آمريکا؛ ترجمه ي محمدرضا افضلي.- تهران: يزدا، ۱۳۹۹.
NA ۲۵۴۳ /ت۲آ۴ ۱۳۹۸
☑️ معماري و تجربه/ دانا آرنولد، اندرو بالانتين؛ ترجمه سعيد متقي زاده.- تهران: يزدا، ۱۳۹۸.
🍁🍁🍁🍁🍁
دوازدهمین همایش ملی اتحادیه انجمنهای علمی دانشجویی علم اطلاعات و دانششناسی ایران(ادکا) برگزار میشود.
🔰🔰🔰عنوان🔰🔰🔰
نقشها، کارکردها و خدمات کتابخانهها و مراکز اطلاعرسانی در بحرانها
📝 محورهای همایش:
محور اول: کتابخانهها و مراکز اطلاعرسانی در زمان بحرانهای طبیعی
محور دوم: کتابخانهها و مراکز اطلاعرسانی در زمان بحرانهای سلامتی
محور سوم: کتابخانهها و مراکز اطلاعرسانی در زمان آسیبهای اجتماعی
محور چهارم: انفورماتیک بحران و نقش کتابخانهها و مراکز اطلاعرسانی
محور پنجم: رفتار اطلاعاتی كاربران در زمان بحران
📲 آثار خود را از طریق سایت همایش به آدرس زیر برای ما ارسال کنید:
http://adkaconf.ir/
📣 راههای ارتباطی:
📞 شماره دبیرخانه: ۰۹۹۰۶۸۲۴۶۱۲
📧 ایمیل همایش: adkaconference1400@gmail.com
🌐 سایت ادکا: http://uilisa.ir/
🔖 اینستاگرام: https://instagram.com/uilisa?utm_medium=copy_link
📌 تلگرام: https://t.me/adkaa12
نظام رتبهبندی بینالمللی کیواس رتبهبندی ۲۰۲۲ اشتغال فارغ التحصیلان را منتشر کرد و سه دانشگاه ایرانی در جمع برترین دانشگاههای دنیا با بیشترین میزان اشتغال فارغالتحصیلان قرار گرفتهاند.
به گزارش خبرنگار مهر، نتایج رتبه بندی اشتغال فارغالتحصیلان سال ۲۰۲۲ کیو اس منتشر شد و سه دانشگاه صنعتی شریف و تهران با کسب رتبه در بازه ۵۰۰-۳۰۱ توانستند برای اولین بار در جمع ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان در این حوزه قرار گیرند و دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در رده ۵۰۰+ قرار گرفت.
کیو اس به عنوان یکی از معتبرترین نظامهای رتبه بندی بینالمللی است که دانشگاههای جهان را رتبه بندی میکند و رتبه بندی استخدام فارغالتحصیلان مشخص میکند که کدام دانشگاه بیشترین کمک را به فارغالتحصیلان خود جهت کسب شغل ارائه میدهد.
روش شناسی رتبه بندی استخدام فارغالتحصیلان کیو اس بر اساس ۵ شاخص نظرسنجی کارفرمایان (وزن ۳۰ درصد)، خروجی فارغالتحصیلان (وزن ۲۵ درصد)، مشارکت با کارفرمایان نسبت به اعضای هیئت علمی (وزن ۲۵ درصد)، مشارکت کارفرما / دانشجو (وزن ۱۰ درصد)، نسبت استخدام فارغالتحصیلان (وزن ۱۰ درصد) صورت میگیرد.
پایگاه رتبهبندی کیو اس این ارزیابی را در سطح دنیا منتشر کرده است. در اولین سال این رتبه بندی ۳۰۰ دانشگاه در سطح دنیا در این ارزیابی قرار گرفتند. در سال ۲۰۲۲ تعداد ۵۵۰ دانشگاه از ۷۸ کشور دنیا رتبه بندی شدند و دانشگاههای بیشتری توانستهاند در این ارزیابی قرار گیرند.
با بهبود شرایط جهان در زمینه همه گیری COVID-۱۹، اهمیت فارغ التحصیلی با مهارتها و ویژگیهای مورد نیاز کارفرمایان، بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.
هر یک از دانشگاههایی که در این رتبه بندی قرار گرفتند توانایی تولید فارغالتحصیلان با «مهارتهای نرم» مورد نیاز برای محل کار مدرن را نشان دادهاند.
با توجه به رقابت شدید برای استخدام فارغالتحصیل در سراسر جهان، دانشجویان باید به طور جدی به این موضوع فکر کنند که دانشگاه آنها چگونه میتواند از طریق ارتباط با کارفرمایان بینالمللی و کسب اطمینان از توسعه مهارتها و دانش لازم، آنها را به طور مناسب برای اشتغال تمام وقت آماده کند.
از جمهوری اسلامی ایران سه دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه تهران در بازه ۳۰۱ - ۵۰۰ این رتبه بندی قرار دارند.
قابل توجه دانشجویان محترم
با توجه به آغاز سال تحصیلی، کتابخانه کوثر در جهت رسالت اصلی خود و تامین منابع درسی نو دانشجویان، از شما دانشجویان عزیز و اساتید محترم خواهشمند است درخواست های کتاب مورد نیاز خود را از راههای ارتباطی زیر به بخش فراهم آوری کتابخانه ارسال نمایید:
📣راههای ارتباطی با بخش فراهم آوری کتابخانه کوثر:
1. مراجعه حضوری به بخش اداری کتابخانه کوثر، ساختمان امام خامنه ای، طبقه اول، سالن اداری کتابخانه کوثر، بخش سفارشات و فراهم آوری
2. تماس تلفنی، خانم عباسی مسئول بخش فراهم آوری (داخلی 3729)
3. ارسال درخواست ها به آدرس ایمیل
kosarlib.qom.ketabkhan@gmail.com ؛samaneh.abbasi988@gmail.com
4. مراجعه به سامانه کسرا به آدرس الکترونیکی http://portal.qom.ac.ir/book و وارد کردن اطلاعات کتابشناختی کتاب مورد درخواست خود؛
5. ارسال درخواست ها به آیدی سامانه ایتا:
@abbasi988
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
📣📣📣
😊دانشجویان عزیز با تکمیل فرم بالا، می توانند درخواست های کتاب و منابع درسی خود را به بخش فراهم آوری و مجموعه سازی ارسال نمایند.
📘📘📘