👨👦👩👧👨👧👩👦👪👨👦👪👨👦👨👧👨👦👪👨👦👪
#چرابایدازسالمندی_جمعیت_نگران_باشیم؟
#چه_ایرادی_دارد_جامعه_سالمندباشد؟
#سالمندشذن_جمعیت_چه_خطری_برای_جامعه_تولیدمیکند؟
✳️کشور ما هنوز وارد مرحله ی سالمندی نشده است، از همین رو عـاقب سالمندی برای بسیاری از مردم ملموس نیست، اما با دقت در پنج نتیجه ای که سالمندی هر جامعه در پی خواهد داشت، از همین امزوز می توان آینده ی پر خطری را که در انتظار ماست، مشاهده کرد.
الـــف) هزینه ی نگه داری سالمندان
♻️در جوامعی که خانواده ها به سمت تک فرزندی می روند، خانه ی سالمندان یک ضرورت می شود. 🌴🌴🌴
وقتی پدر و مادر به سنی می رسند که دیگر توانایی اداره ی خودشان را ندارند، نیازمند به شخص دیگری می شوند. 🌴🌴🌴🌴
اگر این پدر و مادر فرزندان زیادی داشته باشند، ب صورت طبیعی آنان از والدین خود به نوبت نگـه داری می کننذ.🌴🌴🌴 🌴🌴🌴
اما اگر ان ها یک فرزند داشته باشند، مسئولیـت نـــگه داری والدین به دوش همین یک فرزند می افتــــد. این فرزند اگر بخواهد بار نگه داری ازوالدین را بر دوش بکشد، باید از کار و فعالیت اقتصادی چشـم پوشیده و بسیاری از کارهای دیگر خود را تعطیل کند.
که به طور طبیعی بسیاری از فرزندان این کا را نمی کنند. یا بهتر است بگوئیم که نمی توانند این کار را انجام دهند. در نتیجه دولت باید وارد عمل شده و از سالمندان نگه داری کند. 🌴🌴🌴
و اگر فرزندان هم بخواهند نگه داری کنند پیش رفت جامعه متوقف خواهد شد. زیرا با وقت زیادی که نگه داری از یک سالمند می گیرد، نسل بعدی از فعالیت های اجتماعی و اقتصادی محروم خواهد شد. 🌴🌴🌴🌴
#نگرانی_ازجمعیت_سالمندی
#هزینه_های_نگهداری_ازسالمند
#محسن_عباسی_ولدی_ایران_جوان_بمان
#کوثرنور
@kosarnoor1
💫✨🌺💫✨🌺💫✨🌺💫✨🌺🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
#قسمتی_ازبیانات_مقام_معظم_رهبری_دررابطه_تحدیدنسل_
♻️ما باید در سیاست تحدید نسل تجدید نظر کنیم سیاست تحدید نسل در یک برهه ی زمان درست بود، یک اهدافی هم برایش معین کردند.
آن طوری که افراد متخصص و عالم و کارشناسان علمی این قسمت تحقیق و بررسی کردند و گزارش دادند، ما در سال ۷۱ به همان مقاصدی که از تحدید نسل وجود داشت، رسیدیم. از سال۷۱ به این طرف، باید سیاست را تغییر می دادیم، خطا کردیم، و تغییر ندادیم.
امـــــروز باید این خـــطا را جـبران کنیـــــم.
کــشور باید نگذارد که غلبه ی نسل جوان و نمای زیبای جوانی در کشور از بین برود.، و از بین خواهد رفت اگر به همین ترتیب پیش برپیم.
#تحدیدنسل
#تغییرسیاست
#بیانات_رهبری_درجمع_مسؤلان_نظام_سال_۱۳۹۱
#محسن_عباسی_ولدی_ایران_جوان_بمان_
#کوثرنور
@kosarnoor1
💫✨🌺💫✨🌺💫✨🌺💫✨🌺🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
#مادری🤰🤰🤰🤰🤱🤱🤱🤱🤱
❇️ قال رسول الله صلّي الله عليه و آله :
إذا حَمَلَتْ الْمَرْاةُ کانَتْ بِمَنْزِلِهِ الصَّائِمِ الْقائِمِ الْمُجاهِدِ بِنَفْس
ِهِ وَ مالِهِ فِي سَبِيلِ اللهِ فَإذا وَضَعَتْ کانَ لَها مِنَ الْأجْرِ ما لا يَدْريِ أحَدٌ ما هُوَ لِعِظَمِهِ فاذا ارضَعَت کانَ لَها بِکُلِّ مَصَّهِِ کَعِدلِ عِتقِ مُحَرَّرِِ مِن وُلدِاِسمعیلَ فَاِذا فرَغَت مِن رَضاعِهِ ضَرَبَ مَلَک عَلی جَنبِها وَقالَ : اِستَانِفی العَمَلَ فَقَدغُفِرَلَکِ.
☆☆☆☆
✳️ پیامبراکرم صلی الله علیه و آله فرمود:
🤰آنگاه که زن باردار شود، مانند آن است که با دهان روزه به جهاد مالی و جسمی در راه خدا بپردازد و هنگامی که زايمان کند، برای او اجر و پاداش عظيمی است كه کسی قادر به محاسبه آن نخواهد بود و آنگاه که به شير دادن فرزند می پردازد، دربرابر هرمکیدن کودک ،چنان است که بنده ای از اولاد اسماعيل(ع) را در راه خدا آزاد کرده باشد و آنگاه که بچه را از شير بگیرد، فرشته ای به پهلويش می زند و می گويد: عمل ازنوآغازکن که بی تردید آمرزیده شدی.
وسائل الشيعه، ج 15، ص 175
#مادر
#کوثرنور
🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
📺سخنرانی استاد عالی
✍️موضوع: فاطمیه خط قرمز خداست
♻️ عبودیت در چگونگی عبادت فاطمه ی اطهر نیز جلوه گر است ، که رسول گرامی
اسلام صلي الله عليه وآله در حدیث زیبایی
می فرمایند:
🌟 هنگامی که فاطمه زهرا علیهاالسلام در محراب عبادت خویش در پیشگاه حق جل جلاله ، می ایستد ، نور او برای ملائکه ی آسمان می درخشد .همان طور که نور ستارگان برای اهل زمین می درخشد .
در این حال خداوند جل جلاله به ملائکه ی خویش می فرماید :
ای ملائکه ی من ، به بنده ی من فاطمه که سرور بندگان من است بنگرید که چگونه در پیشگاه من ایستاده و بندبند وجودش از خوف من می لرزد و به تمام وجود به عبادت من میل کرده است .
✳️ حسن بصری ، که از زاهدان عابدمسلک است و شهرت خاصی دارد ، می گوید :
در میان امت پیامبر کسی عابدتر از فاطمه نیست ، وی آنقدر [درمحراب عبادت] می ایستاد تا اینکه پاهایش متورم می شد .
#فاطمیه
#شهادت_زهرای_مرضیه
#شیخ_صدوق_الامالی_ص۱۱۳
#ابن_شهرآشوب_المناقب_ج۳ص۳۴۱
#کوثرنور
🏴🏴🏴🏴🌟
🏴🏴🏴🏴🏴🌟
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🌟
#بانوی_تطهیر
#مقام_خشوع_وفروتنی
✳️ مقام خشوع زهرای اطهر نیز دیدنی است ..
زمانی ، سلمان فارسی خدمت رسول خدا صل الله علیه وآله رسید و گفت :دختران قیصر و کسری غرق ابریشم اند ، در حالیکه لباس دختر پیغمبر خدا پشمینه ای مندرس و پُراز وصله است .
حضرت فاطمه سلام الله علیها به دلیل تعجب سلمان فارسی از لباسش خطاب به پیامبر فرمود: سوگند به خداوندی که تو را مبعوث فرمود ، مدت پنج سال است که من و علی غیر از یک پوست گوسفند که روزها شترمان روی آن علف می خورد و شب ها آن را به عنوان تشک استفاده می کنیم چیز دیگری نداریم .
متکای ما نیز از جنس پوست است که درون آن را با لیف خرما پر کرده ایم .
رسول مهربانی ها با شنیدن این سخنان به
سلمان فرمود :
🌱 دخترم فاطمه از گروه #سابقین_است.
#بانوی_تطهیر
#مقام_خشوع
#استادمحمدعلی_انصاری_بانوی_تطهیر_دفتراول
#مجلسی_بحارالانوارج۸ص۳۰۳
#کوثرنور
@kosarnoor1
🌿🌺🌿🌼🌿🌺🌿🌼🌿🌺🌿🌼🌿🌺🌿🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بانوی_تطهیر
#اللهم_صل_علی_فاطمه_وابیها_وبعلهاوبنیها_سرالمستودع_فیها_بعدد_مااحاط_به_علمک وبنیها
#کمال_واستقامت_وپایداری
❇️ هنگامی که دوام بر طاعت در وجود زهرای مرضیه سلام الله علیها را به نظاره می نشینیم کار به آنجا می رسد که پیامبر خدا در باره اش می فرماید :
#اَنّ_الله_یغضب_لغضبِ_فاطمه_ویرضی_لرضاها
✳️خداوند برای غضب فاطمه غضب می کند و با رضایت وی نیز راضی خواهد شد
❇️ نهایت تلاش انسانها آن است که اعمال و رفتار خود را با رضای الهی تطبیق دهند و مصداق آن شوند که :
#رضیَ_اللهُ_عنهم_ورَضواعنه
🔺خدا از آنان خشنود است و [آنان نیز] از او خشنود ) لیکن شان این بانوی بزرگ به گونه ای است که خدای وجود، رضای خود را با رضای او و غضب خود را با غضب وی هماهنگ می کند و این اوج قنوت برای یک انسان است .
#بانوی_تطهیر
#کمال_استقامت_وپایداری
#استادمحمدعلی_انصاری_بانوی_تطهیر_دفتراول
#ایام_فاطمیه
#کوثرنور
@kosarnoor1
🌿🌼🌿🌺🌿🌼🌿🌺🌿🌼🌿🌺🌿🌼🌿🌺🌿