✋🏻سلام آقا
اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى🤲
الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ
وَ حُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ
وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرى
الصِّدّیقِ الشَّهید✨
صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً
مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً
کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیائِکَ
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
═•ஜ🍃🌸🍃ஜ•═
📝یادداشت تحلیلی/ حقی که میخواهند ما را از آن محروم کنند...
🔴«مردم ایران، خواهش میکنیم در انتخابات شرکت نکنید.» جملهای که این روزها نقل شبکههای معاند شده است. اینها از محروم کردن ملت ایران از حقی سخن میگویند که ملتها برای رسیدن به آن فداکاریها کردهاند.
🔹در سال ۱۸۲۰، بیش از دو هزار زن آمریکایی در تقاضانامهای خواستار اعطای حق رأی برابر با مردان شدند. این تقاضانامه مورد اعتنای دولت آمریکا واقع نشد. در سال ۱۹۱۰، زنان آمریکا راهپیماییها و تظاهرات وسیعی را در نیویورک، ماساچوست و نیوجرسی سازمان دادند. در سال ۱۹۲۰، «ویلسون» رئیس جمهور ایالات متحده، نوزدهمین متمم قانون اساسی آن کشور را به مجلس سنا رساند که بر اساس آن تمام زنان ایالات متحده آمریکا برای اولین بار حق رأی برابر با مردان را مییافتند یا در سال ۱۹۲۰ یکی از دو حزب اصلی ژاپن، از حق رأی زنان پشتیبانی کرد. در سال ۱۹۲۴، ارتش ژاپن تمام جنبشهای اجتماعی مردمسالاری و فمینیستی را سرکوب کرد. در سال ۱۹۴۵ نیروهای متفقین، ژاپن را شکست دادند. در سال ۱۹۴۷، تظاهرات سراسری در ژاپن به طرفداری از حق رأی زنان سازماندهی شد. سرانجام در سال ۱۹۴۸، قانون اساسی جدید ژاپن حق رأی برابر زنان را به رسمیت شناخت.
🔺هرچند در اثر این جنبشهای جهانی، بارقههای انتخابات آزاد به ایران نیز رسیده بود؛ اما شواهد حاکی از آن است که انتخابات در ایران پیش از انقلاب نیز مسئلهای بوده که شاه نمیخواست آن را تمام و کمال به مردم واگذار کند؛ لذا «حسین فردوست» (رئیس سازمان بازرسی شاهنشاهی) در کتاب خود مینویسد: «در دوران قدرت علم که در واقع مهمترین سالهای سلطنت محمدرضاست، نمایندههای مجلس با نظر او تعیین میشدند. محمدرضا دستور داد که با علم و منصور یک کمیسیون سه نفره برای انتخابات نمایندگان مجلس تشکیل دهم. هر روز، منصور با یک کیف پر از اسامی به آنجا میآمد. منصور اسامی افراد مدنظر را میخواند و علم هر که را میخواست تأیید میکرد و هر که را نمیخواست دستور حذف میداد. منصور نیز با جمله «اطاعت میشود»، با احترام حذف میکرد.»
✅ بعد از انقلاب اولین حرکت سیاسی و اجتماعی امام خمینی(ره) برگزاری همهپرسی بود. در واقع، امام(ره) از همان اول حق انتخاب آزاد را برای همه مردم کشور به رسمیت شناختند و پس از آن نیز، این مهم در کشور به اجرا درآمد.
🔹در سلامت و تأثیر انتخابات در جمهوری اسلامی همین مسئله کافی است که دشمنان تلاش دارند در وهله اول مردم را به نرفتن پای صندوق دعوت کنند و در وهله دوم تلاش دارند که مردم انتخاب درستی نداشته باشند؛ آیا اگر رأی مردم در کشور تأثیری نداشت، دیگر نیازی به تلاش برای منحرف کردن افکار عمومی بود؟ لذا باید از این ظرفیت بزرگ به خوبی پاسداری کرد.
#ثامن۳۷ | #رای_میدهم
═•ஜ🍃🌸🍃ஜ•═
اهمیت شرکت در انتخابات و مشارکت حداکثری.mp3
6.95M
👆🏻👆🏻
◉━━━━━────
↻ ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆
﷽
🎧 نشست بصیرتی
🗞موضوع:
🔹مشارکت حداکثری
🔹 اهمیت انتخابات مجلس خبرگان
🔹 ارتباط نزدیک انتخابات مجلس با انتخابات ریاست جمهوری آینده
🔹تلاش دشمن برای عدم شرکت مردم
🎙کارشناس: آقای دکتر مهدی سعیدی
#نشست_بصیرتی_مجازی
#انتخابات
#ثامن۳۷
╲\╭┓
╭ 🌸🍃
┗╯\╲
🇮🇷🇮🇷🇮🇷دهه فجر گرامی باد🇮🇷🇮🇷
🌼افتتاح بازیخانه شکوفه های ظهور🌼
محیطی شاد و جذاب و پر از خاطره برای دلبندان شما
😍😍بازی های حرکتی و فکری😍😍
🎁🎁🎁هدیه به تمامی کودکان شرکت کننده درافتتاحییه
🎉ویژه سنین ۴تا ۱۰سال
🎉مهارت دست ورزی💪
🎉افزایش دقت و تمرکز🤔
🎉افزایش خلاقیت😊
💐آموزش نقاشی رایگان ویژه امروز
💐 ۳۰درصد تخفیف فقط امروز
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
زمان🌸چهارشنبه ۱۸بهمن ساعت ۱۶
مکان🌸؛خیابان نطنز، جنب پل هوایی کوی محمد رسول الله .نرسیده به نانوایی مهد شکوفه های ظهور🎡🎠🎢
🪴🪴🪴🪴🪴
منتظر حضور مادران بافرزندان خلاق تون هستیم.😍
#مهد وپیش دبستانی شکوفه های ظهور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥امام خامنهای مدظلهالعالی: انقلاب، ادامهی بعثت پیغمبر بود، جمهوری اسلامی ادامهی بعثت پیغمبر است. آن که با انقلاب اسلامی دشمن است، مثل همان دشمنانِ صدر اسلام، با بعثت اسلامی و با حرکت توحیدی دشمن است. ۱۳۹۸/۰۱/۱۴
💐 #عید_مبعث مبارک باد.
═•ஜ🍃🌸🍃ஜ•═