40.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در آستانه هفته کتاب جای خالی حاج مهدی نیکوروش ناشر و کتابفروش باسابقه یزد برای همیشه دراستان یزد احساس می شود.آن مرحوم که سابقه همکاری با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد را در کارنامه درخشان فعالیت خود در فرهنگ و هنر داشت در بخشهای مختلف و در هر زمینهای که توان خدمت داشت از بذل توان خود دریغ نکرد.
فقدان این چهره فرهنگی و یکی از پیشکسوتان حوزه نشر و کتاب را به خانواده آن زنده یاد و اهالی فرهنگ استان یزد، علاقهمندان به کتاب تسلیت میگوییم و از درگاه ایزد منان برای آن مرحوم مغفرت و برای بازماندگان صبر مسألت میکنیم.
#مؤسسه_آموزش_عالی_حوزوی_امام_حسین_علیه_السلام_یزد
#هفته_کتابوکتابخوانی
#دوستارانپرمشغلهیکتاب
#مدرسه_علمیه_ام_ابیها_س_تفت
📌دوستداران پرمشغله ی کتاب
24#آبان روز #کتاب و کتابخوانی معرفی شده و هدف از این نام گذاری تاکید بر ارزش کتاب و رشد فرهنگ مطالعه است.
در این روزهای کرونایی که بهتر است بیشتر در منزل بمانیم، کتاب خواندن گزینه ی مناسبی برای استفاده مفید از زمان به نظر می رسد؛ در ادامه 7 راه حل ساده اما کاربردی برای افزایش میزان مطالعه پیشنهاد می کنیم، از دستشان ندهید!
- چرا کتاب نمی خوانیم؟
مشغله های کاری، خانوادگی و شخصی، تمرکز نداشتن، بی حوصلگی و حتی قیمت کتاب هایی که دوست داریم، می تواند مطالعه را از الویت های مان خارج کند اما چه طور این یار مهربان را به زندگی روزمره خود برگردانیم؟
- راه حل چیست؟
می توانید یک یا چند گزینه از روش هایی را که در ادامه مطرح کرده ایم، امتحان کنید.
۱) کتاب ها را بشنوید: کتاب های صوتی زحمت مطالعه را کم می کنند و معمولا یک نفر با صدای خوب و رسا مثل دوران کودکی برای مان کتاب می خواند؛ با این روش موقع شستن ظرف ها، رانندگی و انجام دیگر کارهای روزمره می توانیم کتاب بخوانیم و با یک تیر دو نشان بزنیم.
۲) کتاب های الکترونیک را از دست ندهید: این کتاب ها که قابلیت اجرا در گوشی موبایل، تبلت و رایانه را دارند معمولا با قیمت مناسب تر از کتب کاغذی و فیزیکی ارائه می شوند و دسترسی به آنها هم راحت تر است.
۳) فقط 5 صفحه بخوانید: اگر با کمال گرایی مقابله کنید، می توانید روزانه با خواندن حداقل پنج صفحه کتاب، عادت به مطالعه را در خود پرورش دهید؛ در عین اینکه وقت زیادی از شما نمی گیرد.
۴) همیشه همراه خود، کتاب داشته باشید: سعی کنید هر جا که می روید با خودتان کتاب ببرید تا در زمان های مرده هم مطالعه کنید، مثلا وقتی که در بانک منتظر هستید تا نوبتتان شود .
۵) خلاصه کتاب ها را مطالعه کنید: به طور معمول خلاصه کتاب های معروف به خصوص رمان ها کمی بعد از انتشار اثر اصلی، ارائه می شوند و می توانید از آن ها در زمانی که فرصت کافی برای مطالعه ندارید، استفاده کنید.
۶) شریکی کتاب بخوانید: با دوستان اهل کتاب خود، هماهنگ کنید تا هر شب یک نفر، قسمت مشخصی از کتاب را مطالعه کند و با دیگران به اشتراک بگذارد تا در هزینه و وقت همه گروه صرفه جویی شود.
۷) خودتان را تشویق کنید: آخرین پیشنهاد ما برای اینکه بتوانید به کتابخوانی عادت کنید، پاداش دادن به خودتان است. این ترفند روانشناسی برای ایجاد عادات مورد نظر دیگرتان هم موثر است که با دادن هدایای کوچک به خود، می توانند ایجاد شوند.
امیدواریم این نکاتی که با هم مرور کردیم، راهنمای دوست داران پرمشغله ی کتاب شود.
منبع:
www.badesaba.ir
#هفته_کتابوکتابخوانی
#پژوهش
#مدرسه_علمیه_ام_ابیها_س_تفت
هدایت شده از M .mir hosseini
هدایت شده از گنجینه
📚آبنبات با کلاس
کودکی ماندگارترین روزهای عمر انسان است. بچهها غم را دور میریزند و بی قرار به دنبال شادی میدوند.
گرچه دندانهای شیری میریزد؛ اما شیرینیهای آن در کام میماند.
اگر در این ظرف ماندگار، کنار دامن چیندار، تاب و آبنبات، دانایی و کتاب هم بگذاریم؛ در آینده کتابخانهها هم مثل پارک سنبل روزهای شکرین کودکی خواهد بود. شیرینی که آنها را به کتاب خواندن دعوت میکند.
#پست_متنی
#تربیت
#کتابخوانی_در_کودکی
#روزهای_ماندگار
@ganjinehasar
هدایت شده از گنجینه
انس با کتاب و مطالعه را از کودکی به فرزند درد یاد بده و او را نسبت به کتاب علاقه مند کن.
#عکس_نوشته
#کتاب
#کتابخوانی
#مطالعه
#کودک
@ganjinehasar
هدایت شده از Saniee
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ هم توسط سرکارخانم شایسته شیرمحمدی، تهیه و تنظیم شده.