☘️ بسم الله الرحمن الرحیم ☘️
🔴 امروز جمعه
20 خرداد ۱۴۰۱
10 ذوالقعده ۱۴۴۳
10 ژوئن ۲۰۲۲
#ذکر_روز: اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ؛ خدایا بر محمد و آل محمد درود فرست و در فرج ایشان (حضرت مهدی) تعجیل فرما
💠 امام صادق علیه السلام
إنّ لِصاحِبِ هذا الأمرِ غَيبةً المُتَمَسِّكُ فيها بدِينهِ كالخارِطِ لِشَوْكِ القَتادِ بيَدِهِ. .. إنّ لِصاحِبِ هذا الأمرِ غَيْبةً فَلْيَتَّقِ اللّهَ عَبدٌ ولْيتَمَسَّكْ بدِينِهِ .
صاحب اين امر، غيبتى دارد كه در آن روزگار، كسى كه به دين خود چنگ مىزند، مانند كسى است كه شاخه پُر از خار و تيغ را با دستش صاف و تهى از خار مىكند» ... «صاحب اين امر، غيبتى دارد. بنده بايد از خدا پروا كند و به دينش چنگ بزند.
📚 الغيبة للنعماني : ص ١٦٩ح ١١
@whc_znj
🌼السَّلَامُ عَلَى رَبِيعِ الْأَنَامِ وَ نَضْرَةِ الْأَيَّام
سلام بر بهار مردمان و خرمی روزگاران
@whc_znj
🔴برگزارشد؛
کلاسهای آموزشی حفظ قرآن کریم ،حکمت های نهج البلاغه و سرود برای کودکان و نوجوانان شهر دندی توسط طلاب عزیز سرکارخانم قورقانی و محمدیان
#اخبار_مدارس
#فعالیت_فرهنگی
#حوزه_علمیه_زینب_کبری_س_ماهنشان
@whc_znj
🍃 جرعهای از زلال نهجالبلاغه
شرح و تفسیر نامه امام علی(ع) به مالک اشتر(نامه53)
#شماره_5
#مقدمه_عهد_نامه
#وظایف_و_اهداف_حکومت_در_آغاز_عهدنامه
📝ج.«وَ اسْتِصْلَاحَ أَهْلِهَا؛ و مردم را اصلاح نماید».
سومین هدف و وظیفه حکومت، اصلاح کردن اهل شهر است. با توجه به فراز بعدی که آباد کردن شهرهای مصر را بیان میکند، استفاده میشود که منظور از این فراز، اصلاح فرهنگی مردم یعنی دانش و تربیت است. بنابراین، یکی از وظیفههای حاکمیت، اهتمام به مسائل فرهنگی است.
✅قرآن کریم یکی از شئون رسول اکرم(ص) را تعلیم و تزکیه بیان میکند: و كسى است كه در ميان جمعيت درس نخوانده رسولى از خودشان برانگيخت كه آياتش را بر آنها مىخواند و آنها را تزكيه مىكند و به آنان كتاب (قرآن) و حكمت مىآموزد هر چند پيش از آن در گمراهى آشكارى بودند! و (همچنين) رسول است بر گروه ديگرى كه هنوز به آنها ملحق نشدهاند؛ و او عزيز و حكيم است!»
#هر_روز_با_جرعهای_از_زلال_نهجالبلاغه
https://eitaa.com/salsabilmarifat
❣ دست بردار که غوغای قنوت است اینجا
آخر خاک و شروع ملکوت است اینجا
#ولادتامامرضاعلیهالسلام
#شبتان_آرام
#روابط_عمومی
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_زنجان
@whc_znj
🔴 یا ثامنالحجج(ع)؛
در مَهِ ذی القعده شد جلوه نور کردگار
آنکه با رخسار خود برده از دلها قرار
ای گل گلشنِ مصطفی و مرتضیٰ
یا علی یا علی یا علی موسیَ الرّضا…
🍃روز میلاد امام رضا (ع) مبارک
#روابط_عمومی
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_زنجان
@whc_znj
🔴برگزارشد؛
🔸️جشن به مناسبت دهه کرامت در سالن آمفی تئاتر اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان ماهنشان
🔸باسخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا علی اکبری امام جمعه محترم شهرستان، شعرخوانی، مولودی خوانی، اجرای سرود سلام فرمانده و اجرای تئاتر توسط دختران مسجدی با مربیگری طلبه عزیز سرکارخانم ایمانی
🔸وحضور مسئولین، طلاب، قرآن آموزان کانون نورالثقلین وجمع کثیری از بانوان شهرستان
#اخبار_مدارس
#فعالیت_فرهنگی
#دهه_کرامت
#حوزه_علمیه_زینب_کبری_س_ماهنشان
@whc_znj
🌸🌸امام رضا (علیه السلام) و کرامت اکتسابی
✍ در برابر کرامت تکوینی و ذاتی، کرامت اکتسابی و ارزشی قرار دارد که با اختیار انسان و از راه تلاش و کوشش به دست میآید.
✅ کرامت اکتسابی، شکوفاسازی کرامت ذاتی انسان است و اگر انسان بتواند این کرامت را کسب کند، به رستگاری دست مییابد و گرنه کرامت ذاتی او در صورت شکوفا نشدن آن و ترتیب اثر ندادن به آن، فایده چندانی ندارد؛ بلکه هرگاه انسان با امکان کمال و به دست آوردن کرامت اکتسابی، آن را به دست نیاورد، کرامت ذاتی برای او فضیلت و ارزش بشمار نمیرود و استحقاق نکوهش دارد.
✅در حقیقت، کرامت و شرافت اصلی انسان در این کرامت اکتسابی است، به دلیل آنکه انسان با اختیار و تلاش خود، آن را به دست میآورد.
✅در آموزه های رضوی به این قسم کرامت اشاره شده است:
«قَالَ رَجُلٌ لِلرِّضَا(ع): وَ اللَّهِ مَا عَلَی وَجْهِ الْأَرْضِ أَشْرَفُ مِنْک أَباً فَقَالَ التَّقْوَی شَرَّفَهُمْ وَ طَاعَةُ اللَّهِ أَحْظَتْهُمْ فَقَالَ لَهُ آخَرُ أَنْتَ وَ اللَّهِ خَیرُ النَّاسِ فَقَالَ لَهُ لَا تَحْلِفْ یا هَذَا خَیرٌ مِنِّی مَنْ کانَ أَتْقَی لِلَّهِ تَعَالَی وَ أَطْوَعَ لَهُ وَ اللَّهِ مَا نُسِخَتْ هَذِهِ الْآیةُ «وَ جَعَلْناكُمْ شُعُوباً وَ قَبائِلَ لِتَعارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِنْدَ اللهِ أَتْقاكُم» (حجرات:13) ( صدوق، عیون أخبار الرضا علیه السلام، ج 2، ص261 ـ 262) مردی به امام رضا(ع): عرض کرد: سوگند به خدا در روی زمین، کسی نیست که با شرافتتر از شما از جهت پدر باشد. امام رضا(ع): فرمود: تقوی به آنان شرافت داد و طاعت خدا به آنان جایگاه داد. فرد دیگری به ایشان گفت: سوگند به خدا! تو بهترین مردم هستی. امام(ع): فرمود: ای شخص! قسم نخور، کسی که تقوای بیشتری از خدا داشته باشد و طاعتش برای خدا بیشتر باشد، از من بهتر است، سوگند به خدا، این آیه نسخ نشده است: «و شما را ملت و قبیلهها قرار دادیم گرامیترین شما نزدخدا باتقواترین شماست».
#امام_رضا
#انسان_شناسی
#اخلاق
https://eitaa.com/salsabilmarifat
@whc_znj