♦️دعا اثر دارد...
🕊اللهمعجللولیکالفرج🕊
🕊🕊🌷🌷🕊🕊🌷🌷
@kowsarnewsguilan|کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
امروز روز كار است. هركس در هرجا هست بايد كار بكند. ما مىخواهيم خودكفا باشيم خودكفايى را با تبليغات نمىشود كرد،با كار مى شود كرد.
#امام_خمینی
📚صحيفه نور، جلد ١٧، صفحه ١۵۵
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
خبرگزاری کوثر گیلان
🌱طلبگی یعنی حیات بخشی... 📋 پذیرش سراسری حوزههای علمیه خواهران 📚سال تحصیلی۱۴۰۳ -۱۴۰۲ 🔹 مقطع
💎 چرا طلبه شویم؟
🔻امام كاظم عليهالسلام:
تَفَـقَّـهُوا فى ديـنِ اللّهِ، فَإنَّ الْفِقْهَ مِفْتاحُ الْبَصيرَةِ وَتَمامُ الْعِبادَةِ
❇️ در دين خـدا دانا شويد، هـمانا دينشـناسى و فـقه، كليد بصيرت و كمال عبادت است.
📚 مسند الامام الكاظم عليه السلام، ج ۳، ص ۲۴۹.
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
#اخبار_حوزه
🔺در مدرسه علمیه زینبیه رشت برگزار شد:
♦️کارگاه انتخاب موضوع و نگارش طرح اجمالی ویژه نهمین مسابقه رشد
🔹️معاونت پژوهش مدرسه علمیه زینبیه رشت از برگزاری کارگاه انتخاب موضوع و نگارش طرح اجمالی ویژه نهمین مسابقه رشد خبر داد.
🔸️موسوی در مصاحبه با خبرگزاری کوثر گیلان گفت: با توجه به استقبال طلاب پایههای مختلف از نهمین دوره مسابقات رشد کارگاه ویژه انتخاب موضوع و تدوین طرح اجمالی برگزار شد.
🔸️وی افزود: توجه هیات اجرایی و برنامهریزی نهمین دوره مسابقه رشد به بازه امتحانات در تعیین زمان ارائه اثر،گروهیبودن مقاله و انجام پروژه زیر نظر استاد را از عوامل رغبت طلاب جهت شرکت در این دوره از مسابقات رشد دانست.
🔸️وی با اشاره به درخشیدن طلاب حوزه علمیه خواهران استان در جشنوارههای استانی گفت: حضور فعال و درخشش طلاب در دو همایش مقالهنویسی با عنوان "نقش اجتماعی زنان درعصر جدید" با همکاری حوزه و دانشگاه و همایش ملی" زن و هویت ایرانی و اسلامی" دانشگاه گیلان از دیگر عوامل انگیزشی طلاب به حضور پررنگتر عرصه پژوهش است که امید است این حضور فعال تداوم یابد.
🔸وی در پایان افزود: در این کارگاه انواع روشهای انتخاب موضوع در عرصه پژوهشگری و شیوه نگارش طرح اجمالی پیش از تدوین طرح تفضیلی و اهداف آن طرح و بررسی شد.
#مدرسه_علمیه_زینبیه_رشت
#معاونت_پژوهش
🔹🔹🍃🌹🌹🍃🔹🔹
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
#خبر_تصویری
♦️برگزاری قرائت روزانه و شرح زیارت عاشورا توسط سرکارخانم طایفه در مدرسه علمیه زینبیه رشت
#مدرسه_علمیه_زینبیه_رشت
#معاونت_فرهنگی
🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
💠 #اخلاق_تشکیلاتی
🔅تهذیب نفس، شالوده مبارزه است
🔺️کسی که لب رودخانه جای پایش را محکم نکرده باشد و بخواهد غریقی را نجات بدهد، خودش هم غرق میشود.
در انسان نیز مهم این است که اول، درون خودش را اصلاح کند و شالوده کار را از آنجا بگذارد.
اگر مبارزات انسان بر اساس تهذیب نباشد، نتیجه ای نخواهد داشت؛
مثل اینکه بخواهند ساختمان چند طبقهای را بدون شالوده بالا ببرند.
کسی که مبارزاتش بر اساس تهذیب نفس و خودسازی آغاز نشده، توفیق پیدا نمیکند.
ممکن است در ابتدا چند متری ساختمان را بالا بیاورند، اما همین که قدری بالا رفت، فرو میریزد.
این بنیان باید ((بنیان مرصوص)) بشود.
✍️ آیتالله حائری شیرازی
📚کتاب تمثیلات سیاسی اجتماعی/ج ۱/ص۱۱۹
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
#مصاحبه
🔻 هدف از برگزاری مسابقه رشد، ترویج فرهنگ پژوهش گروهی و پرداختن به موضوعات کاربردی است
🔹 خانم منظری، مدیرکل پژوهشهای عمومی حوزههای علمیه خواهران: مسابقه رشد نهم با هدف ترویج فرهنگ پژوهش گروهی و پرداختن به موضوعات کاربردی با دو شیوه کتابخانهای و پیمایشی برگزار میشود.
🔸 از اهداف این مسابقه می توانیم به مواردی همچون «کمک به کاربردی کردن علوم اسلامی از طریق شناسایی مسائل و نیازهای حوزههای علمیه، جامعه و نظام اسلامی»، «جهتدهی فعالیتهای گروهی طلاب به سمت رفع نیازهای معرفتی جامعه»، «برنامهریزی با هدف قوام بخشی و افزایش توان تشکلها و گروههای پژوهشی»، «آشنایی طلاب با سبکهای نوین تحقیق و تتبّع» و «آشنایی با نیازهای پژوهشی در سطح شهر و استان» اشاره کنیم.
🔹 موضوعات بخش ویژه که ماحصل کار کارشناسی و نظرسنجی از مدارس علمیه و مدیریتهای استانی بوده، شامل موضوعات «چالشهای فقهی نوظهور (نوپدید) در حوزه خانواده و بانوان»، «خانواده و فضای مجازی (آسیبها، فرصتها)» و «ازدواج، خانواده و جوانی جمعیت» است و انجام پژوهش با این موضوعات، دارای امتیاز خاص خواهد بود.
🔸 با توجه به تمدید مهلت ثبت نام اولیه تا پایان خردادماه، از تمامی گروه ها و تشکلهای پژوهشی درخواست می شود با بهرهگیری از خرد جمعی و «حضور در صحنه و میدان پژوهشی» و با درک صحیح و عمیق از موقعیت کنونی و لزوم حضور جدی در عرصه های پژوهشی مورد نیاز، وظیفه خویش را نسبت به جامعه، بهخصوص جوانان و نوجوانان ادا کنند.
متن کامل:
https://news.whc.ir/news/130039
#معاونت_پژوهش
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
❇️ پیوند ناگسستنی
نهضت تنباکو، مظهر قدرت سیاسی ملت و مرجعیت
🔰 در سال ۱۳۰۶ قمری وقتی ناصرالدینشاه سومین و آخرین سفر اروپایی خود را انجام میداد هیچوقت فکر نمیکرد با بستن قراردادی اقتصادی باعث ایجاد رابطه عمیق میان روحانیت و عامه مردم شود . امتیاز ویژه کِشت، توزیع و فروش توتون و تنباکو به مدت ۵۰ سال به فردی انگلیسیتبار بنام تالبوت واگذار و قرار شد در ازای آن تنها ۱۵هزار لیره به صندوق دولت ایران واریز کند.
🔰 خبر این واگذاری به سرعت در شهرهای مختلف ایران همهگیر شد و بسیاری از مردم در اعتراض به این امتیاز که به ضرر زمینداران و کاسبان ایرانی بود تظاهرات کردند ولی حکومت توجهی به اعتراضهای مردمی نمیکرد تا در نهایت به حکم میرزای شیرازی، بزرگترین مرجع تقلید آن زمان که مشخصاً «ملت» را خطاب قرار داده بود، بسیج مردمی علیه حکومت برای اولینبار شکل گرفت.
🔰 آیتالله میرزای شیرازی در حکم خود استفاده از تنباکو را مصداق محاربه با امام زمان (عج) قلمداد کردند. تاثیر این حکم به اندازهای مهم بود که زنان حرمسرا هم از کشیدن قلیان امتناع میکردند. حتی امینالدوله از وابستگان دربار میگوید: تعدادی بنّا و عمله در خانه مشغول به کار بودند و وقتی میبینند برای خانم خانه قلیان درست میشود، دست از کار میکشند و میگویند: خانهای که به این وضوح بیدین باشد که قلیان بکشند ما کار نمیکنیم.
🔰 با این رویداد طبقه روحانیت متوجه عمق نفوذ خود در ایجاد همبستگی میان مردم شد. زیرا قبل از این در جریان واگذاری امتیاز رویتر که از تحقیرآمیزترین امتیازها بود و توسط حاجملاعلی کنی لغو شد، نوک اعتراض روحانیت مستقیماً متوجه شخص شاه بود. شاید هنوز به اطمینان نرسیده بود که عامه مردم در بحرانهای مهم ملی میتوانند اثرگذار باشند ولی حکم تاریخی میرزای شیرازی این فرضیه که بسیج نیروی سیاسی مردم با رهبری فردی عالم اثرگذار است را قوت بخشید.
🔰 شروع نهضت امام خمینی در دهه چهل شمسی بیشباهت با روش بزرگان این نهضت نبود. تجربه مخاطب قراردادن «ملت» و تلاش برای آگاهیبخشی و هوشیاری مردم جامعه در سخنرانیها، بیانیهها و مصاحبههای ایشان بیشترین نمود را دارد به طوریکه بیشترین کلیدواژههای امام از نوع آگاهیدهنده، عقلی و استدلالی بوده است و آن را با کلامی شیوا و قابل فهم برای عامه مردم بیان میکردند.
🔰 امام خمینی (ره) با بهره گیری از نیروی سیاسی عامه مردم توانست حکومت دینی را تحقق بخشد. حکم تاریخی میرزای شیرازی آغازی بر شروع حضور گسترده مردم در مقابل سیاستها و اقدامات نامشروع حکومتها بود که در نهایت منجر به پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام جمهوری اسلامی در ایران شد.
📆 لغو امتیاز تنباکو به فتوای آیت الله میرزا حسن شیرازی (۱۲۷۰ هش)
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
@kowsarnewsguilan| کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان
#حدیث_روز
🔺حضرتزهرا سلاماللهعلیها:
🔻أدني ما تكون من ربها أن تلزم قعر بيتها.
🔸آن لحظهای که زن در خانه خود میماند و به امور زندگی و تربیت فرزند میپردازد، به خدا نزدیکتر است.
📗بحارالانوار، ج ۴۳، ص ۹۲.
🍃💐🍃💐🍃💐🍃💐
@kowsarnewsguilan|کانال خبرگزاری حوزه علمیه خواهران گیلان