مقاومت اسلامی عراق از حمله پهپادی خود به پالایشگاه نفت حیفا در سرزمین های اشغالی خبر داد.
https://eitaa.com/kriyaasses
🌐رویترز:
"اسرائیل" کارمندان آنروا را مجبور کرده به دروغ اعتراف کنند با حماس در ارتباط بودند
خبرگزاری رویترز به نقل از گزارش آژانس آنروا وابسته به سازمان ملل تاکید کرد که رژیم صهیونیستی برخی کارمندان این آژانس را وادار کرده به دروغ اعتراف کنند که با حماس در ارتباط بودهاند.
آنروا بیان کرد که تصمیم دارد این گزارش را به آژانسها و نهادهای وابسته به سازمان ملل در داخل و خارج که مسئول مستندسازی موارد نقض حقوق بشر هستند، ارائه دهد.
این آژانس وابسته به سازمان ملل در گزارش خود آورده است که رژیم صهیونیستی کارمندان این آژانس را مورد ضرب و شتم شدید قرار داده و آنها را تهدید به غرق کردن کرده است.
@PalestineNews
بيانٌ صادرٌ عنِ القواتِ المسلحةِ اليمنية
بسمِ اللهِ الرحمنِ الرحيم
قال تعالى (يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ) صدقَ اللهُ العظيم
انتصاراً لمظلوميةِ الشعبِ الفلسطينيِّ وضمنَ الردِّ على العدوانِ الأمريكيِّ البريطانيِّ على بلدِنا
نفذتِ القواتُ البحريةُ وسلاحُ الجوِّ المسيرُ في القواتِ المسلحةِ اليمنيةِ بعونِ اللهِ تعالى عمليتينِ عسكريتينِ نوعيتين الأولى استهدفتْ سفينةَ "PROPEL FORTUNE" الأمريكيةَ في خليجِ عدن بعددٍ من الصواريخِ البحريةِ المناسبةِ، فيما العمليةُ الثانيةُ استهدفتْ من خلالِها عددا منَ المدمراتِ الحربيةِ الأمريكيةِ في البحرِ الأحمرِ و خليجِ عدن، وذلكَ بسبعٍ وثلاثينَ طائرةً مسيرةً، وقد حققتِ العمليتانِ أهدافَهما بنجاحٍ بفضلِ الله.
تُحيّي القواتُ المسلحةُ اليمنية كافةَ أبناءِ شعبِنا اليمنيِّ العظيمِ على خروجِهم المليونيِّ في العاصمةِ صنعاءَ وفي المحافظاتِ والمديرياتِ تأكيداً على الموقفِ الثابتِ الداعمِ للشعبِ الفلسطينيِّ.
إنَّ القواتِ المسلحةَ اليمنيةَ مستمرةٌ في تنفيذِ عملياتِها العسكريةِ في البحرينِ الأحمرِ والعربيِّ حتى يتوقفَ العدوانُ ويُرفعَ الحصارُ عنِ الشعبِ الفلسطينيِّ في قطاعِ غزة.
#الإعلام_الحربي
توماس فریدمن، ستون نویس مشهور و ضدایرانی روزنامه آمریکایی نیویورکتایمز: درون جنگ در سایه ایران و امریکا / تهران به ۳ دلیل، یک بازی پر ریسک و مهمی را کلید زده است
توماس فریدمن، ستون نویس مشهور و ضدایرانی نیویورکتایمز نوشت: گفته میشود که خطرناکترین و تنش خیزترین نقطه جهان در حال حاضر تنگه بین تایوان و چین است، جایی که نیروی دریایی و هوایی چین هر روز برای مرعوب نمودن تایوان دست به تحرکات نظامی میزنند و همزمان گشت زنیهای نیروی دریایی آمریکا در آن ادامه دارد.
اما من در این باره تردید دارم. در حال حاضر یک موازنه بازدارندگی با ثبات در این منطقه برقرار است. تحولات تنگه تایوان در مقایسه با آنچه من اخیرا در بازدید از منطقه خاورمیانه شاهدش بودم، یک رقابت دوستانه است.
طی هفته گذشته به مدت ۲ روز به همراه ژنرال مایکل کوریلا، فرمانده ارشد بخش خاورمیانه سنتکام، سوار بر یک هلیکوپتر شینوک سی اچ ۴۷ از هفت پایگاه نظامی ایالات متحده در غرب اردن و شرق سوریه بازدید نمودم. اینجا هیچ تعادلی وجود ندارد. در عوض جنگ دیگر خاورمیانه که مدت کوتاهی پس از حمله حماس به اسرائیل در ۷ اکتبر آغاز شد در جریان است.
این جنگ دیگر خاورمیانه ایران و نیروهای نیابتی اش (حوثی ها، حزب الله و شبه نظامیان شیعه در عراق) را در برابر شبکه کوچک پایگاههای آمریکایی در سوریه، اردن و عراق و نیروی دریایی این کشور در دریای سرخ و خلیج عدن قرار داده است.
این شبه نظامیان شیعی تحت حمایت ایران در عراق و مبارزان حوثی در یمن ممکن است تهدیداتی مرگبار به نظر نرسند، اما آنها برای مسلح شدن، تطبیق دهی و شلیک برخی از دقیقترین تسلیحات جهان آموزش دیده اند. این تسلیحات اعطایی از سوی ایران میتواند یک هدف ۳ فوتی را در فاصله ۵۰۰ مایلی هدف قرار دهد.
سربازان و دریانوردان جوان آمریکایی که قبلا در بازیهای رایانهای چنین صحنههایی را دیده بودند، اکنون خود را در مقابل این تهدیدات واقعی میبینند و با استفاده از نرم افزار و مکان نما، پیچیدهترین اقدامات متقابل و رهگیری را به کار میگیرد تا موشکها و پهپادهایی را که گروههای نیابتی ایران به سمت آنها پرتاب میکنند دفع نمایند.
کوتاه سخن اینکه، آمریکاییها ممکن است ندانند که درگیر جنگ با ایران هستند، اما سپاه پاستداران ایران مطمئنا میداند که از طریق نیروهای نیابتی خویش جنگی در سایه با آمریکا آغاز کرده اند.
اگر یکی از این نیروها "خوش شانس" باشد و با حمله به یک کشتی جنگ ایالات متحده یا یکی از پادگانهای این کشور در اردن یا سوریه، نظیر آنچه در بمباران پایگاه تفنگداران دریایی آمریکا در بیروت در سال ۱۹۸۳ رخ داد، یک تلفات گسترده به بار بیاورد، رویارویی ایران و آمریکا مطمئنا از سایه بیرون خواهد آمد، و به یک رویارویی مستقیم در منطقهای که جهان بیشترین نیاز را به نفت آن دارد تبدیل خواهد شد.
به گفته مقامهای سنتکام، این جنگ در سایه در خاورمیانه در ۱۷ اکتبر، یعنی ۱۰ روز پس از حمله حماس به اسرائیل آغاز شد، زمانی که ایران به وضوح تصمیم گرفت تمام نیروهای نیابتی خود را تقویت نماید.
https://www.nytimes.com/2024/03/05/opinion/biden-iran-middle-east.html
سازمان بشردوستانه پزشکان بدون مرز طرح آمریکایی ها برای ساخت اسکله دریایی در سواحل غزه را یک حواس پرتی کور خواند. به گفته این سازمان، هدف آمریکا منحرف کردن توجه از مشکل واقعی است که کارزار نظامی نامتناسب اسرائیل است. این یک مشکل لجستیکی نیست، بلکه یک مشکل سیاسی است ، باید از جاده های موجود استفاده شود
شهادت و زخمی شدن دهها نفر در حمله به یک برج در رفح توسط رژیم صهیونیستی
https://eitaa.com/kriyaasses
طی هفته گذشته به مدت ۲ روز به همراه ژنرال مایکل کوریلا، فرمانده ارشد بخش خاورمیانه سنتکام، سوار بر یک هلیکوپتر شینوک سی اچ ۴۷ از هفت پایگاه نظامی ایالات متحده در غرب اردن و شرق سوریه بازدید نمودم. اینجا هیچ تعادلی وجود ندارد. در عوض جنگ دیگر خاورمیانه که مدت کوتاهی پس از حمله حماس به اسرائیل در ۷ اکتبر آغاز شد در جریان است.
این جنگ دیگر خاورمیانه ایران و نیروهای نیابتی اش (حوثی ها، حزب الله و شبه نظامیان شیعه در عراق) را در برابر شبکه کوچک پایگاههای آمریکایی در سوریه، اردن و عراق و نیروی دریایی این کشور در دریای سرخ و خلیج عدن قرار داده است. این شبه نظامیان شیعی تحت حمایت ایران در عراق و مبارزان حوثی در یمن ممکن است تهدیداتی مرگبار به نظر نرسند، اما آنها برای مسلح شدن، تطبیق دهی و شلیک برخی از دقیقترین تسلیحات جهان آموزش دیده اند. این تسلیحات اعطایی از سوی ایران میتواند یک هدف ۳ فوتی را در فاصله ۵۰۰ مایلی هدف قرار دهد.
سربازان و دریانوردان جوان آمریکایی که قبلا در بازیهای رایانهای چنین صحنههایی را دیده بودند، اکنون خود را در مقابل این تهدیدات واقعی میبینند و با استفاده از نرم افزار و مکان نما، پیچیدهترین اقدامات متقابل و رهگیری را به کار میگیرد تا موشکها و پهپادهایی را که گروههای نیابتی ایران به سمت آنها پرتاب میکنند دفع نمایند.کوتاه سخن اینکه، آمریکاییها ممکن است ندانند که درگیر جنگ با ایران هستند، اما سپاه پاستداران ایران مطمئنا میداند که از طریق نیروهای نیابتی خویش جنگی در سایه با آمریکا آغاز کرده اند.
اگر یکی از این نیروها "خوش شانس" باشد و با حمله به یک کشتی جنگ ایالات متحده یا یکی از پادگانهای این کشور در اردن یا سوریه، نظیر آنچه در بمباران پایگاه تفنگداران دریایی آمریکا در بیروت در سال ۱۹۸۳ رخ داد، یک تلفات گسترده به بار بیاورد، رویارویی ایران و آمریکا مطمئنا از سایه بیرون خواهد آمد، و به یک رویارویی مستقیم در منطقهای که جهان بیشترین نیاز را به نفت آن دارد تبدیل خواهد شد. به گفته مقامهای سنتکام، این جنگ در سایه در خاورمیانه در ۱۷ اکتبر، یعنی ۱۰ روز پس از حمله حماس به اسرائیل آغاز شد، زمانی که ایران به وضوح تصمیم گرفت تمام نیروهای نیابتی خود را تقویت نماید.
ایران در پوشش جنگ غزه و احساسات ضد آمریکایی شکل گرفته در منطقه، تلاش کرد ببیند که آیا میتواند شبکه تاسیسات ایالات متحده در عراق، شرق سوریه و شمال اردن را به شکلی قابل توجه تضعیف نماید یا نه و آیا امکان اخراج کلی نیروهای آمریکایی از منطقه وجود دارد یا خیر. من احتمال میدهم که تهران یک هدف دیگر نیز در سر داشته باشد: ترساندن متحدان عرب آمریکا با نشان دادن اینکه میتواند به نیروی محافظ آنها یعنی ایالات متحده ضربه بزند.اما آنچه با قطعیت میدانم این است که به ۳ دلیل این خطرناکترین بازیای است که امروز در جهان شاهدش هستیم:
دلیل نخست، حجم بالای راکت ها، پهپادها و موشکهایی است که توسط نیروهای نیابتی ایران به ویژه حوثیهای یمن و گروههای شبه نظامی عراقی به کار گرفته شده است. به گفته سنتکام، از ۱۷ اکتبر تاکنون صدها سر جنگی حمل شده توسط راکتهای زمین به دریا، موشکهای کروز، موشکهای بالستیک، پهپادهای تهاجمی، قایقهای تندروی انتحاری و زیردریاییهای بدون سرنشین توسط نیروهای نیابتی ایران به پایگاههای نظامی، کشتیهای جنگی آمریکا و کشتیهای تجاری در دریای سرخ شلیک شده است. خوشبختانه به رغم حجم بالای حملات، آمریکا توانسته با استفاده از اقدامات متقابل و سیستمهای ردگیری و رادارهای پیشرفتهای که در پایگاهها و کشتیهای نظامی اش مستقراست، بخش عمده این حملات را نابود یا منحرف نماید. این کار چندان ساده نیست. چند راکت و پهپاد هم توانسته اند از سامانههای دفاعی عبور کنند و بیش از ۱۸۰ نظامی آمریکایی را مجروح نمایند.
دومین دلیلی که جنبههای بسیار خطرناک این رویارویی را آشکار میسازد این است که ایرانیها نیروهای نیابتی خود را تشویق کرده اند که به شکلی کاملا تهاجمی عمل کنند. این موضوعی بود که ژنرال کوریلا با من در میان گذاشت. پس از حمله به برج ۲۲ توسط نیروهای تحت حمایت ایران که منجر به کشته شدن ۳ نظامی آمریکایی در اردن شد، ایالات متحده در دوم فوریه حملات هوایی تلافی جویانهای را علیه شبکه نیروهای نیابتی ایران در عراق و سوریه به اجرا گذاشت و یک روز بعد هم مواضع حوثیها را مورد هدف قرار داد.
آمریکا همچنین ابوباقر الساعدی، فرمانده کتائب حزب الله را که به ادعای آمریکا مسئول حملات پهپادی به پایگاههای این کشور در عراق، اردن و سوریه بود ترور کرد. این اقدامات توجه ایران را برانگیخت و نیروهای نیابتی این کشور از آن زمان تاکنون یک آتش بس اعلام نشده را بر روی زمین رعایت کرده اند.
https://www.nytimes.com/2024/03/05/opinion/biden-iran-middle-east.html
اما این آتش بس غیررسمی توسط حوثیها رعایت نشده و آنها گفته اند تا زمانی که آتش بسی در غزه برقرار نشود، از هدف قراردادن کشتیهای تجاری و نیروی دریایی آمریکا یا اسرائیل دست نخواهند کشید. آخر هفته گذشته کشتی باری روبی مار که با پرچم کشور بلیز تردد میکرد، اولین کشتیای لقب گرفت که بر اثر حملات موشکی حوثیها در تنگه باب المندب غرق شد.
این موضوع ما را به دلیل سوم درباره جنبههای هشدار دهنده این جنگ منطقهای در سایه میرساند. در هر پایگاهی که ما بازدید کردیم، یک اتاق فوق محرمانه تحت عنوان مرکز یکپارچگی رزم وجود داشت که اصحاب رسانه حق ورود به آن را نداشتند. در این مرکز سربازان آمریکایی به نمایشگرها زل میزنند و تلاش میکنند اشیاء پرندهای را که به سمت آنها پرواز میکنند شناسایی کنند
با توجه به رادار و ویژگیهای بصری آن تصمیم بگیرند که آیا با شیء مذکور درگیر شوند یا نه. به گفته یکی از افسران سنتکام وقتی شما از موشکهای ۲۰۰ هزار دلاری برای متوقف کردن پهپادهای ۲۰ هزار دلاری ساخت ایران استفاده میکنید، داشتن انضباط کاری از اهمیت زیادی برخوردار است.
این اوپراتورها اغلب کمتر از ۹۰ ثانیه برای تصمیم گیری درباره درگیر شدن با پهپادهای مهاجم و استفاده از سامانه دفع پهپاد کایوت زمان دارند. به بیان دیگر، هر روز این نبرد آبستن یک رویداد با احتمال پایین، اما با تبعات بسیار بالاست؛
اولین و اغلب آخرین خط دفاعی حدود ۲۰ سرباز یا دریانورد آمریکایی مستقر در آن پایگاه یا کشتی جنگی یک نمایشگر رایانهای و اوپراتوری است که باید در چند ثانیه تصمیم بگیرد آنچه بر سر راهش سبز میشود چیست و باید از چه ابزارهایی برای اقدام متقابل استفاده نماید.
https://www.nytimes.com/2024/03/05/opinion/biden-iran-middle-east.html
گاییل تالشیر، پژوهشگر علوم سیاسی در یادداشتی در پایگاه خبری هاآرتص به تحلیل اینکه چگونه راستهای مسیح گرا در حال شکل دهی به فضای سیاسی و رهبری اسرائیل و تاثیرگذاری بر تصمیم گیریهای دولت نتانیاهو هستند پرداخته است.
حدود یک ماه از زمانی که راست گرایان اسرائیل در اورشلیم دور هم جمع شدند و خواستار فتح نوار غزه، اخراج جمعیت محلی و تجدید اسکان یهودیان در این باریکه شدند میگذرد. این نمایش قدرت سیاسی در کنفرانسی تحت عنوان "پیروزی اسرائیل؛ شهرک سازی به ارمغان آورنده امنیت:
بازگشت به نوار غزه و سامره شمالی" نشان دهنده رشد توان راست مسیح گرا در سپهر سیاسی اسرائیل بود و بلافاصله مورد توجه رسانهها قرار گرفت. طبیعتا این پیامهای افراطی که توسط سخنرانان این نشست مطرح شد موجب ایجاد نگرانی در محافل لیبرال شده است.
هرچند با گذشت چند روز از این رویداد سرخط خبرها تغییر کرد و به نظر رسید که اسرائیل از این موضوع عبور کرده است، اما باید روز ۲۸ ژانویه یعنی روز برگزاری این کنفرانس را به خاطر سپرد. این ایده که "تنها انتقال جمعیت صلح به ارمغان خواهد آورد» یکی از شعارهایی بود که در این کنفرانس مطرح شد.
در میان مدعوین این نشست حدود ۱۰ عضو کابینه دولت نتانیاهو از ۴ حزب لیکود، صهیونیسم مذهبی، اوتزما یهودیت و یهودیت توراتی متحد و ۲۷ عضو کنست یعنی حدود یک چهارم اعضای پارلمان اسرائیل حضور داشتند.
ایده محوری این نشست این موضوع بود که: «سپس شما تمام ساکنان سرزمین (موعود) را بیرون خواهید کرد... اما اگر شما ساکنان سرزمین (موعود) را بیرون نرانید، آنانی که شما اجازه داده اید باقی مانند... شما را در سرزمینی که ساکن آن هستید آزار خواهند داد.» راستگرایان افراطی بخشهای مورد اشاره از تورات را اینگونه این تفسیر میکنند که:
اگر شما به دشمنانتان اجازه دهید که کنار شما زندگی کنند، آنها به کشتن شما ادامه خواهند داد؛ بنابراین فلسطینیان باید در جنگ کشته یا اخراج شوند. حداقل آنگونه که بزالل اسموتریچ، از حزب صهیونیسم مذهبی در کتاب خود در سال ۲۰۱۷ نوشته: «آنها را باید به شکلی قوی تشویق به مهاجرت کرد.»
جامعه مذهبی صهیونیستی در طی سالهای اخیر شاهد رادیکالتر شدن مواضع خود بوده است و این در تفاوت دیدگاهها بین اسموتریچ و هم حزبی اش ایتامار بو گویر از یک سو و نفتالی بنت و رهبران کهنه کار حزب ملی مذهبی از سوی دیگر مشهود است. این موضوع را میتوان از محتوای پیامهای آنها نیز درک کرد.
به اعتقاد تالشیر، تسلط اسموتریچ بر جنبش صهیونسستم مذهبی موجب شده که چهرههای معتدلتر این جنبش جایگاهی برای بیان نظرات خود نداشته باشند و پیامهای مذهبی افراطی وارد جریان اصلی شده و محبوبیت یابند. برای مثال، بازدید از کوه معبد که قبلا در اکثر جریانهای یهودی به عنوان اقدامی افراطی تلقی میشد، امروزه به یک عمل نمادین ناسیونالیستی در جریان راست تبدیل شده است.
همین امر در مورد پاسگاههای غیرقانونی شهرک نشینان که در زمینهای شخصی متعلق به فلسطینیها ساخته شده اند صدق میکند. امروز این طیف در حال دیکته کردن سیاستهای افراطی خود به دولت نتانیاهو است.
یکی از نکات قابل توجه این کنفرانس ایده قربانی کردن خود است. در این نشست قربانی کردن خود برای رستگاری قوم یهود به عنوان گزارهای با یک ارزش بسیار بالا برشمرده شد. در همین چهارچوب میتوان اظهارات ۱۰ روز پیش اسموتریچ درباره بازگشت گروگانها را تحلیل کرد. وی اظهار داشت، بازگشت گروگانها «مهمترین مسئله نیست.»
الیاهو لیبمن، رئیس شورای شهرک صهیونیست نشسن کریات آربا در کرانه باختری در این کنفرانس اظهار داشت، بر اساس برخی منابع یهودی، «حتی آنهایی که نمیتوان به قتل رساندشان باید اخراج و از ارث محروم شوند. هیچ بی گناهی وجود ندارد.» وی ترجیح داد در این نشست از اشاره به پسرش که نامش در بین گروگانهای حماس به چشم میخورد خودداری کند.
به گفته تالشیر، آنچه به رادیکالیزه شدن صهیونیسم مذهبی کمک کرده، گروههای گارین تورانی (جوانان مذهبیای که به صورت گروهی به مناطق اغلب سکولار و شهری نقل مکان میکنند) و تلفیق مطالعات دینی با آموزشهای دوره خدمت سربازی بوده است. اکنون ما نتایج رایکال شدن را در اختصاص بودجههای دولتی، تسلط افراطیان بر دستگاههای دولتی و تصمیمات دولت اسرائیل در دوران جنگ شاهد هستیم.
تالشیر در ادامه اظهار داشت، هدف از برگزاری این کنفرانس ارسال پیام به نتانیاهو بوده است. به خدمت گرفتن یک سوم اعضای جناح لیکود در کنست برای حمایت از چنین موضوعاتی، حرکت قدرتمندی است که هدف آن تاثیرگذاری بر تصمیم گیریهای سیاسی نخست وزیر اسرائیل در هفتهها و ماههای آتی بوده است.
https://www.haaretz.com/israel-news/2024-03-02/ty-article-magazine/.highlight/how-messianic-radicals-came-to-control-israel-and-netanyahu/0000018d-fb9e-d73a-a9ed-ffbf2a610000
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺بعد از پنج ماه نبرد در غزه، کفه ترازو چگونه و به نفع کدام طرف به نظر میرسد؟ | بخش اول
🔹چرا ایستادگی گروه های چریکی به خودی خود یک پیروزی به حساب میآید؟
https://eitaa.com/kriyaasses
اردوغان: نتانیابو و اعضای دولتش با جنایات علیه غزه جایگاه خود را در کنار هیتلر، موسولینی و استالین به عنوان نازی های زمان ما ثبت کرده اند.
https://eitaa.com/kriyaasses
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم دیگری از سقوط کمکها بدون چتر بر روی مردم
https://eitaa.com/kriyaasses
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس اسرائیلی:
📍اگر بلایی سر ایران نیاوریم وضعیت در دریای سرخ برایمان وخیمتر میشود...
#عبری
🆔 @Kavoshmedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سقوط دوباره صندوقهای کمک بر سر مردم غزه که به شهادت و زخمی شدن شماری از آنها منجر شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺بعد از پنج ماه نبرد در غزه، کفه ترازو چگونه و به نفع کدام طرف به نظر میرسد؟ | بخش دوم
🔹آیا اسرائیل توانسته قدرت آتش گروه های فلسطینی را از بین ببرد؟
https://eitaa.com/kriyaasses
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 دروغ دوم: ملت بدون سرزمین
🔹 کتاب «ده دروغ مشهور دربارهٔ اسرائیل» نوشتهٔ ایلان_پاپه است و در آن به بررسی ده گزارهٔ مشهور اما نادرست دربارهٔ اسرائیل پرداخته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 یکبار برای همیشه
🔹آیا صهیونیست ها به نظامی و غیر نظامی تقسیم میشوند؟
🔹پاسخ از زبان خود صهیونیست ها!!!
https://eitaa.com/kriyaasses
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 دروغ اول: سرزمین بدون ملت
🔹 کتاب «ده دروغ مشهور دربارهٔ اسرائیل» نوشتهٔ ایلان_پاپه است و در آن به بررسی ده گزارهٔ مشهور اما نادرست دربارهٔ اسرائیل پرداخته است.
🔹 در ۱۰ ویدئو نگاهی به این ۱۰ دروغ خواهیم انداخت.
🔴 حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به کشتی های تجاری و نظامی آمریکا
🔻نیروهای دریایی و پهپادی نیروهای مسلح یمن در دو عملیات جداگانه کشتی آمریکایی پروپل فورچون و تعدادی از ناوشکن های ناوگان نظامی ارتش آمریکا را در دریای سرخ و خلیج عدن مورد حمله قرار دادند.
🔴کشتی پروپل فورچون یک کشتی فله بر است که از سال ۲۰۱۲ میلادی با پرچم سنگاپور در حال فعالیت است. این کشتی از مبدأ یکی از بنادر شرقی هند به سمت بنادر فلسطین اشغالی در حال حرکت بود که در فاصله ۵۰ مایل دریایی جنوب شرقی عدن مورد هدف دو فروند موشک بالستیک ضد کشتی ارتش یمن قرار گرفت.
🔴 عملیات موشکی و پهپادی یمنیها علیه کشتی فله بر پروپل فورچون و ناوگان نظامی ائتلاف آمریکایی ۴۶مین و ۴۷مین عملیات موشکی و پهپادی رسمی نیروهای مسلح یمن علیه کشتیهای اسرائیل، آمریکا، انگلیس و کشتی های وابسته به آنها در دریاهای سرخ و عرب به شمار میرود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خلاصه ای عالی از مستند ریشه های حوادث غزه
وحدات من قوات اللواء 35 مدرع تنفذ مناورة "المعنويات عالية"
الإعلام الحربي/
نفذت وحدات من قوات اللواء 35 مدرع، مناورة عسكرية تحت شعار "المعنويات عالية" في إطار الجاهزية والاستعداد لخوض معركة الفتح الموعود والجهاد المقدس.
ونفذت المناورة عبر ثلاث مراحل بعد أن تم استطلاع أماكن وانتشار العدو المفترضة ومعرفة طبيعة الأرض وتضاريسها.
حيث هاجمت القوات في المرحلة الأولى أماكن وتجمعات العدو ومرابض المدفعية ومراكز الاتصالات ومراكز القيادة والسيطرة بواسطة القوة الصاروخية والمدفعية والطيران المسير، وتكثيف نيران الدروع والقناصة المعدلات على تبة ٢٥ و٣٥ و٢٠ و١٥ و٥٠ و٣٠ وتقدمت وحدات من المشاه لتطهيرهن عبر أربعة مسارات وتم الاشتباك مع العدو المتموضع وقتل جميع أفراده والسيطرة على جميع التباب المخطط لها في المرحلة الأولى.
وقامت القوات المشاركة بنصب كمين محكم وزراعة العبوات الناسفة في طريق العدو، ووضع مجموعة من القناصة والدروع بعدما علمت بأنه يريد الالتفاف عبر المدرعات على تبة 25 و 35، وقصف طيران العدو عدة غارات لتأمين الالتفاف إلا أنه فشل في ذلك.
وتقدمت وحدات من المدرعات فدمرت عدداً منها عبر العبوات وتم الاشتباك مع بقية المدرعات وقتل وأسر من كانوا فيها واغتنام عدد منها.
وعكست المناورة المهارات العالية التي يتمتع بها المشاركون وجاهزيتهم لتنفيذ المهام الموكلة إليهم.
www.mmy.ye