27.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مجری مصری:
📍کشورهای عربی مایه ننگ منطقهاند، بگذارید از این تعبیر استفاده کنم، اسرائیل مرتب به روی آنها ادرار میکند، در همین حال ایران در قضیه بکارگیری جاسوس کاری با اسرائیل کرده که اینگونه صدایشان در رسانههای عبری بلند شده است...
🔻 لینک کانال تلگرام
https://t.me/kriyaassess
🔻 لینک کانال ایتا
https://eitaa.com/kriyaasses
✅ ردیاب نسل کشی!
📍الیاو کلین، سرباز ذخیره اسرائیلی که در گردان 51 جولانی در نسل کشی غزه و حمله به جنوب لبنان خدمت می کرد، در شورش های اخیر هواداران مکابی تل آویو در آمستردام شرکت داشت.
🔻 لینک کانال تلگرام
https://t.me/kriyaassess
🔻 لینک کانال ایتا
https://eitaa.com/kriyaasses
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اسحاق بریک، ژنرال بازنشسته اسرائیلی:
📍سامانه های پدافندی ما، توان تحمل چند دور جنگ را نخواهند داشت/هر کس چنین ادعایی کرد درحال منحرف کردن ذهن شما است/هر فروند موشک سامانه پیکان چند میلیون دلار قیمت دارد و ما توانایی چنین خرجی را نداریم/بایدن نبود به هیچ وجه قادر به ادامه جنگ نبودیم...
🔻 لینک کانال تلگرام
https://t.me/kriyaassess
🔻 لینک کانال ایتا
https://eitaa.com/kriyaasses
📌سفیر اسرائیل: جمهوری آذربایجان قصد دارد یک وابسته تجاری در سفارت خود در اسرائیل منصوب کند.
🔸در سال گذشته حجم مبادلات تجاری بین اسرائیل و آذربایجان حدود 1.3 میلیارد دلار بوده است.
🔹جورج دیک، سفیر رژیم صهیونیستی در آذربایجان در مصاحبه ای با APA گفت. وی همچنین گفت که آذربایجان در حال برنامه ریزی برای انتصاب وابسته تجاری به سفارت خود در اسرائیل است. سفیر خاطرنشان کرد: آذربایجان نه تنها شریک اسرائیل است، بلکه نقطه تلاقی شرق و غرب است.
🔻 لینک کانال تلگرام
https://t.me/kriyaassess
🔻 لینک کانال ایتا
https://eitaa.com/kriyaasses
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دفاع حق ماست✌️🏻🇮🇷
🔻 لینک کانال تلگرام
https://t.me/kriyaassess
🔻 لینک کانال ایتا
https://eitaa.com/kriyaasses
♦️حادثه انفجار و آتشسوزی در پالایشگاه توپراش در تاریخ ۵ نوامبر ۲۰۲۴ در پالایشگاه ازمیت (İzmit) رخ داده است.
♦️این پالایشگاه در شهر ازمیت، واقع در استان قوجاایلی (Kocaeli) در شمال غربی ترکیه و در نزدیکی دریای مرمره قرار دارد.
♦️مهمترین محصول این پالایشگاه سوخت جت و هواپیماست!
♦️توپراش بر اساس توافقات انجامشده با شرکت دولتی نفت آذربایجان (SOCAR)، نفت خامی را که از طریق خط لوله باکو-تفلیس-جیهان (BTC) به ترکیه منتقل شده را در پالایشگاهها فرآوری می کند.
🔻حیات و امید رژیم صهیونیستی به ادامه جنگ بستگی به منابع انرژیاش دارد، اگر این منابع مورد آماج و حملات نیروهای مقاومت قرار بگیرند، یقیناً رژیم ادامه جنگ را کنار خواهد گذاشت.
20.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلاحی قوی تر از موشک های هایپرسونیک و بالستیک ایرانی در قلب تل آویو
🗣دکتر آقایان- کارشناس:
افرادی که زبانشان عبری است روی دیوار نوشته اند {من ایران را دوست دارم ❤️}و جالب آنکه در تصویری دیگر روی دیوار نوشته شده امام خامنه ای (imam khamenei❤️) این همان چیزی است که یهودیان از آن می ترسیدند و اثرش از چندین موشک هایپر سونیک و بالستیک بیشتر است.
🕗«به افق فلسطین»؛ هر روز ساعت 20 از شبکه افق
🛜🇮🇷@beofogh_felestin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتی چینی ها هم حامی فلسطین هستند
🗣لی سیو هین-فعال اجتماعی چینی/آمریکایی از مسکو:
چین یک کشور کارگری است و من یک چینی هستم و اکثریت چینی ها نگاهشان به نسل کشی در اراضی اشغالی این است که ما باید حامی مردم فلسطین باشیم.
#ویژه_برنامه
🕗«به افق فلسطین»؛ هر روز ساعت 20 از شبکه افق
🛜🇮🇷@beofogh_felestin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اجرای کشتی کج واقعی بر روی صهیون ها در آمستردام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تزویر سکه ای دو رو است، مراقبش باشیم
تزویر کارش تقابل مستقیم و از روبرو با محور حق نیست، تزویر کارش زدن حق به طرق غیر مستقیم و از پهلو و پشت است. تزویر کارش تردید افکنی در مبانی و پایههای اعتقادی و باور هاست. تزویر همچون موریانه پایه های اعتقادی و باور های جامعه را می خورد و می بلعد. بنام مردم اما به کام شیطان ولو شیطان اکبر، آمریکا
کار تزویر، تولید دو قطبی های کاذب و بی اساس اما ظاهراً درست است. دو قطبی های نه بر محور محکمات که براساس متشابهات. حال آنکه دو قطبی های مبتنی بر محکمات همچون حق و باطل و اسلام و کفر برخاسته از نص قرآن کریم است. تزویر اینکار را با وقاحت تمام می کند.
در فیلم بالا تزویر را می بینید. تزویر در نشست دیپلماسی غیر مستقیم و از زبان مردم ریشه مقاومت را می زند و همان تزویر، در همایش «مکتب نصرالله» در دفاع از مقاومت کاسه داغ تر از آش ظاهر می شود. تزویر همزمان سکه ای دو روست اما در کمال وقاحت و دریدگی
آخرین نبرد ما به مثابه سپاه آخر زمانی حق و عدالت، نه با شرک و کفر و طواغیت، که با تزویر است که اگر به هزار ماه بپاید ، به یک شب قدر فرو خواهد ریخت.
✍علی عبدی
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
🎥 تزویر سکه ای دو رو است، مراقبش باشیم تزویر کارش تقابل مستقیم و از روبرو با محور حق نیست، تزویر کا
ما با تزویر، سازش نخواهیم کرد
با هر توجیه و دلیل و مغالطهای که بیاورند
کار ما سازش با تزویر نیست
کار ما مبارزه با تزویر است
ترامپ: از پومپئو و نیکی هیلی برای حضور در دولتم دعوت نخواهم کرد
دونالد ترامپ قاتل سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اعلام کرد که از نیکی هیلی سفیر پیشین دولت اول او در سازمان ملل و مایک پومپئو، وزیر خارجه پیشین خود، برای حضور در دولت جدید آمریکا دعوت نخواهد کرد.
نیکی هیلی در انتخابات گذشته در مقابل ترامپ کمپین ریاستجمهوری ناموفقی برگزار کرد. پومپئو هم از سوی بسیاری از اعضای اصلی حلقه صفر ترامپ به دلیل مواضع نئوکان و ستیزه جویانه اش مورد انتقاد بود.
ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی «ترورث سوشال» نوشت: «من بسیار از همکاری با آنها در گذشته لذت بردم و از خدماتشان به کشورمان قدردانی میکنم.»
سید مرتضی موسوی:
ایران
ترامپ معتقد است ایالات متحده باید از دستیابی ایران به سلاح هستهای و از اقدامات بیثباتکننده ایران در سراسر منطقه جلوگیری کند. پس از آخرین حمله تلافیجویانه اسرائیل علیه ایران در 26 اکتبر، ترامپ از حق اسرائیل برای دفاع از خود دربرابر تهدیدهای ایران حمایت کرد.
پنج موضع و بیانیه کلیدی:
1. اینکه حملات ایران علیه اسرائیل تحت نظارت او اتفاق نمیافتاد، روایت ثابتی است که ترامپ ارائه کرده و میگوید جهان امروز آشفتهتر از زمانی است که او در قدرت بود و او حملات ایران به اسرائیل را به عنوان یکی از چندین نمونه ذکر میکند.
ترامپ در بیانیهای که پس از حمله ایران به اسرائیل در اکانت Truth Social خود منتشر کرد، اعلام کرد که جهان در آتش است و از کنترل خارج میشود و در دولت او، ایران کاملا تحت کنترل بود. ترامپ تأکید کرد: این جنگ کاملا قابل پیشگیری بود و نباید هرگز اتفاق میافتاد. اگر من رئیسجمهور بودم این اتفاق نمیافتاد.
2. هم ترامپ و هم ونس استدلال کردهاند که ایران شرایط بسیار بهتری نسبت به فشار حداکثری ترامپ علیه ایران در سالهای 2021-2018 دارد. ترامپ در مصاحبهای با «فاکس اند فرندز» در 18 اکتبر تکرار کرد که در دوران ریاستجمهوری او تحریمهای شدید دولت او، ضربه مهلکی به فروش نفت ایران زده بود.
ونس در پاسخ به اینکه آیا از حمله پیشگیرانه اسرائیل به ایران حمایت میکند یا با آن مخالفت میکند، اظهار کرد که دونالد ترامپ با ایجاد بازدارندگی مؤثر، ثبات را در جهان به ارمغان آورد.
ونس بار دیگر بر مفهومی که ترامپ بیان کرد مبنیبر صلح از طریق قدرت تأکید کرد و اینکه چگونه این امر باعث شد کشورها برای ثبات و صلح به ایالات متحده روی بیاورند درحالیکه دیگران خارج از خط هستند.
3. جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای. ترامپ گفته است ایران هرگز نباید به سلاح هستهای دست یابد. او همچنین تأکید کرد سلاح هستهای بزرگترین خطری است که ما تجربه میکنیم.
4. او میتواند با ایران معامله کند و حتی آن را وارد پیمان ابراهیم کند. ترامپ بارها اعلام کرده است که میتواند در مدتزمان کوتاهی با ایران به توافق برسد و حتی ممکن است ایران را به پیمان ابراهیم با اسرائیل وارد کند، بدون اینکه جزئیاتی درباره نحوه انجام این کار ارائه دهد.
ترامپ در پاسخ به این سؤال که آیا در صورت انتخاب مجدد برای توافق با ایران دوباره مذاکره خواهد کرد، گفت: مطمئنا این کار را انجام میدهم و ما باید توافق کنیم؛ زیرا عواقب آن غیرممکن است. در 19 سپتامبر، ترامپ درحالیکه در شورای اسرائیلی-آمریکایی صحبت میکرد، اظهار داشت که حتی ممکن بود ایران پیمان ابراهیم را امضا کند.
5. برجستهکردن تهدیدی که ایران برای آمریکا دارد، از جمله ترور. سازمانهای اطلاعاتی و مجری قانون آمریکا به ترامپ درباره توطئههای ایران علیه جانش هشدار دادند درحالیکه شواهد و اسنادی دراینباره وجود ندارد.
ترامپ در مورد دو سوءقصد اخیر علیه خود، در باتلر، ایالت پیویسی، و وستپالمبیچ، فلوریدا، گفتوگو کرد و گفت آنها ممکن است با ایران مرتبط باشند یا نباشند، درحالیکه فقدان مدارک برای اثبات دخالت ایران را تأیید کرد.
امور اسرائیل و فلسطین
ترامپ خواستار پایاندادن به جنگ در غزه شده است، اگرچه پیام اصلی او بر اطمینان از دستیابی اسرائیل به پیروزی متمرکز بود. او از تلاشها برای پیشبرد عادیسازی و توافقهای یکپارچهسازی منطقهای مانند توافق عادیسازی پیشنهادی اسرائیل و عربستان حمایت میکند.
1. ابراز حمایت قوی از اسرائیل. ترامپ مرتب خود را «بهترین دوست» اسرائیل معرفی میکرد. در جریان سخنرانی ترامپ در شورای اسرائیلی-آمریکایی در واشنگتن در 19 سپتامبر، او اظهار کرد ما اسرائیل را دوباره بزرگ خواهیم کرد و تأکید کرد که با رأی یهودیان آمریکایی او مدافع و محافظ آنها خواهد بود و بهترین دوست یهودی-آمریکایی خواهد بود که تابهحال در کاخ سفید داشتهاند.
او خاطرنشان کرد که این انتخابات آمریکا مهمترین انتخابات تاریخ است. در همان رویداد، ترامپ همچنین به نظر میرسد تا حدودی یهودیان آمریکایی را در صورت شکست احتمالی انتخابات مقصر میداند و میگوید:
«اگر من در این انتخابات پیروز نشوم و اگر این اتفاق بیفتد، یهودیان واقعا با آن کار زیادی خواهند داشت، زیرا اگر 40 درصد، یعنی 60 درصد مردم به دشمن رأی میدهند، به نظر من اسرائیل در عرض دو سال دیگر وجود نخواهد داشت. ترامپ بار دیگر تأکید کرد که پیوند آمریکا و اسرائیل قوی و پایدار است، اما در صورت پیروزی در انتخابات قویتر و نزدیکتر از همیشه خواهد بود.
ترامپ گفت ما باید از طریق رهبری تزلزلناپذیر آمریکا و قدرت بیچونوچرای آمریکا به طلوع خاورمیانه جدید و هماهنگتر حرکت کنیم تا درنهایت این لغزش خطرناک به سمت درگیری، نفرت و ویرانی را متوقف کنیم.
2. حمایت از حق دفاع از خودِ اسرائیل. ترامپ درباره دادن هرچیزی که اسرائیل برای دفاع از خود نیاز دارد و اجازهدادن به اسرائیل صحبت کرده است. ترامپ در تماس تلفنی با نتانیاهو در اوایل ماه جاری گفته است اسرائیل باید آنچه را که باید، برای محافظت از کشور انجام دهد.
در جریان مراسم یادبود هفتم اکتبر در فلوریدا، ترامپ قول داد که از حق اسرائیل برای پیروزی در جنگش حمایت خواهد کرد و افزود که این اسرائیل باید سریع پیروز شود، مهم نیست چه اتفاقی میافتد، باید سریع پیش برود.
این بازتاب اظهارات قبلی ترامپ بود که اسرائیل باید جنگ علیه حماس را در غزه به پایان برساند. ونس در سخنرانی خود در راهپیمایی «با اسرائیل بایستید» در هفتم اکتبر گفت: از آنجایی که ما بیش از هرچیز خواهان صلح هستیم و از آنجایی که میخواهیم از تبدیلشدن آن به یک درگیری منطقهای گستردهتر جلوگیری کنیم، از حق موجودیت اسرائیل حمایت میکنیم.
3. رویکرد بایدن- هریس جنگ را طولانی کرده است. هم ترامپ و هم ونس مرتب از رویکرد بایدن- هریس در جنگ اسرائیل و حماس انتقاد میکردند و آن را ضعیف و متزلزل میدانستند. ونس استدلال کرد که اقدامات متزلزل دولت فعلی موجب کشتار غیرنظامیان و مانع از دستیابی به صلح پایدار در منطقه شده است.
ونس خواستار رهبری قوی و باهوشتر آمریکا شد و استدلال کرد که هریس سیاستهایی را دنبال میکند که جنگ را طولانیتر میکند.
4. حمایت از حمله اسرائیل که رهبر حماس یعنی یحیی سنوار را شهید کرد که ترامپ و ونس از این موضوع استقبال کردند.
5. تبلیغ دستاورد خود در پیمان ابراهیم. ترامپ استدلال میکند که توافقنامه 2020 روابط عادی بین اسرائیل از یک سو و امارات متحده عربی، بحرین و مراکش از سوی دیگر را بهزودی گسترش خواهد داد. ترامپ در مصاحبهای با العربیه در 20 اکتبر تأکید کرد که واقعا مطمئن است صلح واقعی و پایدار بهزودی اتفاق خواهد افتاد؛ درحالیکه تکرار کرد که اگر او رئیسجمهور بود، جنگ اسرائیل و حماس آغاز نمیشد.
نتیجهگیری: چشمانداز بلندمدت احتمالی سیاست منطقهای ایالات متحده
این برای سیاست آمریکا در خاورمیانه در بلندمدت چه معنایی دارد؟ دو سناریو میتواند آشکار شود: یکی که در گذشته گیر کرده است و دیگری که آیندهنگرتر است. سناریوی اول، که محتملتر به نظر میرسد، این است که جمهوریخواهان و دموکراتها به استفاده از طیف گستردهای از موضوعات سیاست عمومی، از جمله سیاست خارجی خاورمیانه، به عنوان یک گروه حزبی و ایدئولوژیک ادامه خواهند داد.
این مدلی بوده که ایالات متحده در طول ربع قرن گذشته با آن عمل کرده است و این تقسیمبندیها از بسیاری جهات توانایی آمریکا را برای انجام کارها مختل میکند: ایجاد دیپلماتها و رهبران نظامی، تصویب بودجههای مورد نیاز برای اجرای برنامهها و برای پیشبرد یک استراتژی امنیت ملی منسجمتر در خاورمیانه.
سناریوی دوم که درحالحاضر کمتر محتمل به نظر میرسد، سناریویی است که در آن رهبران هر دو حزب تشخیص میدهند که دشمنان آمریکا، از جمله ایران، چین و روسیه به دنبال دامنزدن به اختلافات حزبی و ایدئولوژیک در داخل ایالات متحده بودهاند تا از تعقیب تعامل پایدارتر واشنگتن جلوگیری کنند.
منطقا قطعا میتوان به موارد اخیر در کنگره و دولتهای بایدن و ترامپ اشاره کرد که در آن قانونگذاران و مقامات دموکرات و جمهوریخواه از راهروها عبور کردند و روی جنبههای کلیدی سیاست خارجی ایالات متحده درباره چین و روسیه با هم کار کردند.
سید مرتضی موسوی:
چالشهای جمهوریخواهان در منطقهای پرتنش/دولت «ترامپ - ونس»، خاورمیانه را چگونه می بیند؟
رئیسجمهور سابق دونالد جی. ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری 2024 آمریکا پیروز شد و در 20 ژانویه به کاخ سفید بازخواهد گشت. با بهدستگرفتن قدرت، دولت او احتمالا با خاورمیانه آشفته روبهرو میشود و جنگ در غزه و احتمالا لبنان نیز ادامه خواهد داشت.
به گزارش شرق، نگرانیهای اجتماعی و اقتصادی، بهجای مسائل سیاست خارجی، بر این کمپین غالب بود. با وجود این، میتوان با بررسی سوابق ریاستجمهوری ترامپ، آنچه او از آن زمان گفته است و همچنین بیانیههای عمومی درباره کاندیداتوریاش، نحوه واکنش دولت دوم ترامپ به وضعیت پیچیده خاورمیانه را بیان کرد. دراینباره موضوعاتی مثل ایران، ایران و امور اسرائیل و فلسطین مورد توجه دولت ترامپ است.
ایران
ترامپ معتقد است ایالات متحده باید از دستیابی ایران به سلاح هستهای و از اقدامات بیثباتکننده ایران در سراسر منطقه جلوگیری کند. پس از آخرین حمله تلافیجویانه اسرائیل علیه ایران در 26 اکتبر، ترامپ از حق اسرائیل برای دفاع از خود دربرابر تهدیدهای ایران حمایت کرد.
پنج موضع و بیانیه کلیدی:
1. اینکه حملات ایران علیه اسرائیل تحت نظارت او اتفاق نمیافتاد، روایت ثابتی است که ترامپ ارائه کرده و میگوید جهان امروز آشفتهتر از زمانی است که او در قدرت بود و او حملات ایران به اسرائیل را به عنوان یکی از چندین نمونه ذکر میکند.
ترامپ در بیانیهای که پس از حمله ایران به اسرائیل در اکانت Truth Social خود منتشر کرد، اعلام کرد که جهان در آتش است و از کنترل خارج میشود و در دولت او، ایران کاملا تحت کنترل بود. ترامپ تأکید کرد: این جنگ کاملا قابل پیشگیری بود و نباید هرگز اتفاق میافتاد. اگر من رئیسجمهور بودم این اتفاق نمیافتاد.
2. هم ترامپ و هم ونس استدلال کردهاند که ایران شرایط بسیار بهتری نسبت به فشار حداکثری ترامپ علیه ایران در سالهای 2021-2018 دارد. ترامپ در مصاحبهای با «فاکس اند فرندز» در 18 اکتبر تکرار کرد که در دوران ریاستجمهوری او تحریمهای شدید دولت او، ضربه مهلکی به فروش نفت ایران زده بود.
ونس در پاسخ به اینکه آیا از حمله پیشگیرانه اسرائیل به ایران حمایت میکند یا با آن مخالفت میکند، اظهار کرد که دونالد ترامپ با ایجاد بازدارندگی مؤثر، ثبات را در جهان به ارمغان آورد.
ونس بار دیگر بر مفهومی که ترامپ بیان کرد مبنیبر صلح از طریق قدرت تأکید کرد و اینکه چگونه این امر باعث شد کشورها برای ثبات و صلح به ایالات متحده روی بیاورند درحالیکه دیگران خارج از خط هستند.
3. جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای. ترامپ گفته است ایران هرگز نباید به سلاح هستهای دست یابد. او همچنین تأکید کرد سلاح هستهای بزرگترین خطری است که ما تجربه میکنیم.
4. او میتواند با ایران معامله کند و حتی آن را وارد پیمان ابراهیم کند. ترامپ بارها اعلام کرده است که میتواند در مدتزمان کوتاهی با ایران به توافق برسد و حتی ممکن است ایران را به پیمان ابراهیم با اسرائیل وارد کند، بدون اینکه جزئیاتی درباره نحوه انجام این کار ارائه دهد.
ترامپ در پاسخ به این سؤال که آیا در صورت انتخاب مجدد برای توافق با ایران دوباره مذاکره خواهد کرد، گفت: مطمئنا این کار را انجام میدهم و ما باید توافق کنیم؛ زیرا عواقب آن غیرممکن است. در 19 سپتامبر، ترامپ درحالیکه در شورای اسرائیلی-آمریکایی صحبت میکرد، اظهار داشت که حتی ممکن بود ایران پیمان ابراهیم را امضا کند.
5. برجستهکردن تهدیدی که ایران برای آمریکا دارد، از جمله ترور. سازمانهای اطلاعاتی و مجری قانون آمریکا به ترامپ درباره توطئههای ایران علیه جانش هشدار دادند درحالیکه شواهد و اسنادی دراینباره وجود ندارد.
ترامپ در مورد دو سوءقصد اخیر علیه خود، در باتلر، ایالت پیویسی، و وستپالمبیچ، فلوریدا، گفتوگو کرد و گفت آنها ممکن است با ایران مرتبط باشند یا نباشند، درحالیکه فقدان مدارک برای اثبات دخالت ایران را تأیید کرد.
امور اسرائیل و فلسطین
ترامپ خواستار پایاندادن به جنگ در غزه شده است، اگرچه پیام اصلی او بر اطمینان از دستیابی اسرائیل به پیروزی متمرکز بود. او از تلاشها برای پیشبرد عادیسازی و توافقهای یکپارچهسازی منطقهای مانند توافق عادیسازی پیشنهادی اسرائیل و عربستان حمایت میکند.
1. ابراز حمایت قوی از اسرائیل. ترامپ مرتب خود را «بهترین دوست» اسرائیل معرفی میکرد. در جریان سخنرانی ترامپ در شورای اسرائیلی-آمریکایی در واشنگتن در 19 سپتامبر، او اظهار کرد ما اسرائیل را دوباره بزرگ خواهیم کرد و تأکید کرد که با رأی یهودیان آمریکایی او مدافع و محافظ آنها خواهد بود و بهترین دوست یهودی-آمریکایی خواهد بود که تابهحال در کاخ سفید داشتهاند.
او خاطرنشان کرد که این انتخابات آمریکا مهمترین انتخابات تاریخ است. در همان رویداد، ترامپ همچنین به نظر میرسد تا حدودی یهودیان آمریکایی را در صورت شکست احتمالی انتخابات مقصر میداند و میگوید:
«اگر من در این انتخابات پیروز نشوم و اگر این اتفاق بیفتد، یهودیان واقعا با آن کار زیادی خواهند داشت، زیرا اگر 40 درصد، یعنی 60 درصد مردم به دشمن رأی میدهند، به نظر من اسرائیل در عرض دو سال دیگر وجود نخواهد داشت. ترامپ بار دیگر تأکید کرد که پیوند آمریکا و اسرائیل قوی و پایدار است، اما در صورت پیروزی در انتخابات قویتر و نزدیکتر از همیشه خواهد بود.
ترامپ گفت ما باید از طریق رهبری تزلزلناپذیر آمریکا و قدرت بیچونوچرای آمریکا به طلوع خاورمیانه جدید و هماهنگتر حرکت کنیم تا درنهایت این لغزش خطرناک به سمت درگیری، نفرت و ویرانی را متوقف کنیم.
2. حمایت از حق دفاع از خودِ اسرائیل. ترامپ درباره دادن هرچیزی که اسرائیل برای دفاع از خود نیاز دارد و اجازهدادن به اسرائیل صحبت کرده است. ترامپ در تماس تلفنی با نتانیاهو در اوایل ماه جاری گفته است اسرائیل باید آنچه را که باید، برای محافظت از کشور انجام دهد.
در جریان مراسم یادبود هفتم اکتبر در فلوریدا، ترامپ قول داد که از حق اسرائیل برای پیروزی در جنگش حمایت خواهد کرد و افزود که این اسرائیل باید سریع پیروز شود، مهم نیست چه اتفاقی میافتد، باید سریع پیش برود.
این بازتاب اظهارات قبلی ترامپ بود که اسرائیل باید جنگ علیه حماس را در غزه به پایان برساند. ونس در سخنرانی خود در راهپیمایی «با اسرائیل بایستید» در هفتم اکتبر گفت: از آنجایی که ما بیش از هرچیز خواهان صلح هستیم و از آنجایی که میخواهیم از تبدیلشدن آن به یک درگیری منطقهای گستردهتر جلوگیری کنیم، از حق موجودیت اسرائیل حمایت میکنیم.
3. رویکرد بایدن- هریس جنگ را طولانی کرده است. هم ترامپ و هم ونس مرتب از رویکرد بایدن- هریس در جنگ اسرائیل و حماس انتقاد میکردند و آن را ضعیف و متزلزل میدانستند. ونس استدلال کرد که اقدامات متزلزل دولت فعلی موجب کشتار غیرنظامیان و مانع از دستیابی به صلح پایدار در منطقه شده است.
ونس خواستار رهبری قوی و باهوشتر آمریکا شد و استدلال کرد که هریس سیاستهایی را دنبال میکند که جنگ را طولانیتر میکند.
4. حمایت از حمله اسرائیل که رهبر حماس یعنی یحیی سنوار را شهید کرد که ترامپ و ونس از این موضوع استقبال کردند.
5. تبلیغ دستاورد خود در پیمان ابراهیم. ترامپ استدلال میکند که توافقنامه 2020 روابط عادی بین اسرائیل از یک سو و امارات متحده عربی، بحرین و مراکش از سوی دیگر را بهزودی گسترش خواهد داد. ترامپ در مصاحبهای با العربیه در 20 اکتبر تأکید کرد که واقعا مطمئن است صلح واقعی و پایدار بهزودی اتفاق خواهد افتاد؛ درحالیکه تکرار کرد که اگر او رئیسجمهور بود، جنگ اسرائیل و حماس آغاز نمیشد.
نتیجهگیری: چشمانداز بلندمدت احتمالی سیاست منطقهای ایالات متحده
این برای سیاست آمریکا در خاورمیانه در بلندمدت چه معنایی دارد؟ دو سناریو میتواند آشکار شود: یکی که در گذشته گیر کرده است و دیگری که آیندهنگرتر است. سناریوی اول، که محتملتر به نظر میرسد، این است که جمهوریخواهان و دموکراتها به استفاده از طیف گستردهای از موضوعات سیاست عمومی، از جمله سیاست خارجی خاورمیانه، به عنوان یک گروه حزبی و ایدئولوژیک ادامه خواهند داد.
این مدلی بوده که ایالات متحده در طول ربع قرن گذشته با آن عمل کرده است و این تقسیمبندیها از بسیاری جهات توانایی آمریکا را برای انجام کارها مختل میکند: ایجاد دیپلماتها و رهبران نظامی، تصویب بودجههای مورد نیاز برای اجرای برنامهها و برای پیشبرد یک استراتژی امنیت ملی منسجمتر در خاورمیانه.
سناریوی دوم که درحالحاضر کمتر محتمل به نظر میرسد، سناریویی است که در آن رهبران هر دو حزب تشخیص میدهند که دشمنان آمریکا، از جمله ایران، چین و روسیه به دنبال دامنزدن به اختلافات حزبی و ایدئولوژیک در داخل ایالات متحده بودهاند تا از تعقیب تعامل پایدارتر واشنگتن جلوگیری کنند.
منطقا قطعا میتوان به موارد اخیر در کنگره و دولتهای بایدن و ترامپ اشاره کرد که در آن قانونگذاران و مقامات دموکرات و جمهوریخواه از راهروها عبور کردند و روی جنبههای کلیدی سیاست خارجی ایالات متحده درباره چین و روسیه با هم کار کردند.
🔴14 سناتور جمهوری خواه از وزیر امور خارجه و دادستان کل خواسته اند تا قطر را برای استرداد خالد مشعل به امریکا تحت فشار قرار دهند تا به دلیل دست داشتن در قتل شهروندان آمریکایی محاکمه شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشکهای فرامرز دادرس، افسر گارد شاهنشاهی در پخش زنده و خطاب تند وی به رضا پهلوی:
👈🏻خجالت بکش مرتیکه؛ این آرزو را به گور خواهی برد که اسرائیل بیاید و ایران را بمباران کند تا تو پادشاه شوی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شاهکار فرانچسکا آلبانیز در کنفرانس مطبوعاتی کانادا که با تشویقهای ایستاده حضار مورد استقبال قرار گرفت
🔺مواضع ضد صهیونیستی گزارشگر ویژه سازمان ملل و هشدار پیرامون وضعیت حقوق بشر در سرزمینهای اشغالی با استقبال گرم دانشجویان همراه شد
🔺️او همچنین خواستار حذف اسرائیل از سازمان ملل به دلیل نقض زنجیرهای قوانین بینالمللی شد
📌 ایرانیکTV را دنبال کنید⚡️
🆔️ @iranictv
فیک نیوز اسرائیلی
آویزان کردن از سقف و ضرب و شتم با چوب:
ارتش اسرائیل هزاران ساعت فیلم تکان دهنده از سال های 2018-2020، از جمله تحقیقات در مورد شکنجه های انجام شده توسط حماس بر شهروندان غزه، به دلیل اینکه آنها در عملیاتی در اسرائیل شرکت می کردند یا در مورد گرایش جنسی آنها در مقاله ای گسترده که در روزنامه دیلی میل منتشر شده است، می توان زندانیانی را دید که کیسه هایی بالای سرشان بسته شده و در موقعیت های دردناکی به کف و سقف بسته شده اند. وقتی با چوب به پاهایشان می زنند
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
فیک نیوز اسرائیلی آویزان کردن از سقف و ضرب و شتم با چوب: ارتش اسرائیل هزاران ساعت فیلم تکان دهنده
تصاویر ادعایی اسرائیل، مربوط به بازجویی جاسوسان، اوباش، فروشندگان مواد مخدر و سارقین در غزه است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحقیر کارگران شرکت میهن توسط سرکارگر این شرکت
این روابط کارفرما و کارگر در ایران است. یک تصویر روشن از وضعیت کارگر که به سبب دستمزد پایین و ندانستن حقوق کارگری خود روزانه توسط کارفرما و جامعه به بدترین شکل تحقیر می شود.
رونوشت به مقامات وزارت کار و تمامی مسوولین دست اندرکار
@maktubaaat
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
تحقیر کارگران شرکت میهن توسط سرکارگر این شرکت این روابط کارفرما و کارگر در ایران است. یک تصویر روش
قابل توجه مسئولین عزیز در :
وزارت کار
فراجا و پلیس
دستگاههای امنیتی
دستگاه قضایی
اینجا ج اا یا کافرستان یا قرون وسطی که به بهانه ریش کارگر رو تفتیش عقاید و تحقیر می کنند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شبکه کان اسرائیل:
📍این روزها اسرائیلیهای زیادی برای جاسوسی به ایران جواب مثبت میدهند...
#عبری
🆔 @Kavoshmedia