6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✡ تروریسم دولتی اسرائیل؛ گامی به پیش
🔯 تحلیلگر صهیونیست: اسرائیل هواپیماهای مسافربری ایران را هدف قرار دهد!
🌑 «امیر اورن» تحلیلگر اسرائیلی در گفتگو با شبکه i24 عربی وابسته به رژیم صهیونیستی:
🔹به فرودگاه بیروت حملهای نخواهیم کرد زیرا در این صورت موشکهای حزبالله روانه فرودگاه بینالمللی تلآویو خواهد شد.
🔹اسرائیل باید تصمیم بگیرد که هواپیماهای مسافربری ایرانی را با وجود مسافران سرنگون کند یا اینکه این هواپیماها را در فرودگاه دیگری و پیش از پرواز به سوی بیروت هدف قرار دهد!
@kriyaasses
🛑 بررسی ابعاد حمله محور مقاومت به رژیم صهیونیستی
🔹 گزارش موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل از سناریوهای مختلف حمله به این رژیم: انتظار میرود اگر جنگی صورت بپذیرد، بدون هشدار قبلی بوده و چالشهای زیادی برای اسرائیل بوجود آورد.
🔸 با بررسی ابعاد مختلف، باید اذعان کرد که حزبالله لبنان نقش اساسی را در این حمله ایفا میکند، چرا که آنها هزاران موشک بالستیک به سمت اسرائیل پرتاب خواهند کرد.
🔹 سوریه و عراق دیگر مناطقی هستند که موشکها با دقت از آنجا شلیک خواهد شد و این محور زیرساختها و ساختمانهای حکومتی را هدف قرار خواهند داد.
🔸 مضاف بر حملات موشکی، حملات زمینی از لبنان، شهرکنشینان و نظامیان اسرائیلی را مورد هدف قرار میدهد.
🔹 مسئله مهم در این حملات همهجانبه بودن و درگیری اسرائیل با چندین محور و به طور همزمان است که خطر این رویداد را افزایش خواهد داد.
@kriyaasses
23.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ علی عبدی کارشناس مسائل غرب آسیا معتقد است که انسجام ملی و قدرت ساخت درونی موجب شد تا بعد از حادثه ۱۱ سپتامبر، آمریکا و غرب مستقیم به سراغ ایران نیایند و تلاش کردند تا ۶ کشور عراق، سوریه، لبنان، لیبی، سودان و سومالی را تضعیف کنند.
🔺 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، علی عبدی کارشناس مسائل منطقه درخصوص برنامه آمریکا و غرب برای تضعیف 6 کشور در غرب آسیا و شمال آفریقا در دو دهه گذشته که عقبه راهبردی ایران به حساب میآمدند، میگوید که «انسجام ملی» موجب شد تا آنها مستقیم به سراغ ایران نیایند.
▫️وی عنوان میکند که آمریکا و غرب بعد از حادثه 11 سپتامبر بر این باور بودند که اگر مستقیم به سراغ ایران بیایند، با مشکلات عدیدهای مواجه خواهند شد.
🔸 عبدی در این گفتگو با اشاره به اتفاقات و حوادثی که در کشورهای عراق، سوریه و لبنان در غرب آسیا و لیبی، سودان و سومالی در شمال آفریقا رخ داد، اظهار میدارد آن دولتهایی که به مشورتهای ایران توجه کردند توانستند در برابر مداخلات آمریکا و غرب بایستند، اما آن دولتها و حکومتهایی که به غرب اعتماد کردند با بحران تجزیه و جنگ داخلی و سرنگونی مواجه شدند.
@kriyaasses
▪️ظهور دولت هلاخایی و کابوس دهه هشتم
🔴 تشدید شکاف های داخلی رژیم صهیونیستی؛ گامی به پیش
«بخش اول»
✍ یادداشت: دکتر علی عبدی
▫️«تاکنون نظریه های اقتصادی بسیاری در اسرائیل امتحان شده اند. یک زمان سرمایه داری و زمان دیگر سوسیالیسم امتحان شد. حالا زمان اطاعت از خداست! به کار بردن تعالیم تورات در اقتصاد باعث سعادت جامعه خواهد شد.»
▫️اشتباه نکنید، اینها جملات ربی اسحاق یوسف، حاخام ارشد سفارادی های سرزمین اشغالی فلسطین یا ربی داوید لائو، حاخام ارشد اشکنازها نیست. اینها جملات بتصلئیل اسموتریچ، رئیس حزب صهیونیسم مذهبی و متحد بنیامین نتانیاهو در انتخابات اخیر کنست و وزیر آینده دارایی کابینه نتانیاهو است. جملاتی که او در گفتگو با نشریه معروف میشپاخا ( در عبری به معنای خانواده) بیان کرده است. نشریه ای متعلق به حریدی ها یا همان سوپر مذهبی ها یا اولترا ارتدوکس های رژیم صهیونیستی میباشد.
▫️اسموتریچ در این گفتگو می گوید: «تئوریهای اقتصادی زیادی امتحان شدهاند، سرمایهداری را امتحان کردهاند، سوسیالیسم را امتحان کردهاند، اما یک چیز را امتحان نکردهاند؛ دکترین اقتصادی به نام «و اگر گوش کنید» ( اشاره به آیات مشخصی از تورات که خداوند به بنی اسرائیل اعلام میکند که اگر به احکام او که به آنها تکلیف کرده گوش دهند و با تمام جان و دل به او خدمت کنند، آنها را برکت خواهد داد).
اگر تورات را اجرا کنیم، وفور مالی و برکت بزرگی خواهیم داشت. این دکترین اقتصادی من خواهد بود.»
@kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
▪️ظهور دولت هلاخایی و کابوس دهه هشتم 🔴 تشدید شکاف های داخلی رژیم صهیونیستی؛ گامی به پیش «بخش اول»
▫️اسموتریچ افزود: به عنوان وزیر دارایی، وارد مباحث کلان و خرد و داده ها و حرفه ای ترین زبان دنیا (اقتصاد) خواهم شد. اما قبل از ورود به آن باید اعلام کنم، ما یهودیان مؤمنی هستیم. نمی توان از یکسو متدین و نمازگزار بود و از سوی دیگر بر اساس ملاحظات «نظام سکولار» عمل کرد.
▫️این گفتگو و مواضع اخیر یتصلئیل و دیگر چهره حاشیه ساز کابینه آینده نتانیاهو، ایتامار بن گویر این روزها فقط برآشوبنده فضای داخلی سرزمین های اشغالی و برافروزنده رجال سیاسی جناح اپوزیسیون نتانیاهو نیست، بلکه دیگر بار شکاف هایی را از لایه های زیرین جامعه چهل تکه و دوخت و دوز شده صهیونیستی برکشیده و به سطح گفتمان سیاسی آن کشانده است.
▫️موجودیتی جعلی فاقد تمام ریشه های اصیل تاریخی و بومی و منطقه ای و نشانگان سیاسی حقیقی که هفتاد و اندی سال پیش طی یک پروژه سیاسی _ منطقه ای در غرب آسیا بدست قدرتهای قاهر جنگ اول و دوم جهانی برساخته شد و در اصل حاصل بازمهندسی جغرافیای سیاسی غرب آسیای پسا عثمانی بود. برای استمرار تنش و بحران در این منطقه در راستای استیلای همان قدرتها بوجود آمد.
▫️شکاف سیاسی میان چپ و راست در سرزمینهای اشغالی، امر تازهای نیست. از سال 1977 که لیکود پس از حدود 30 سال حاکمیت ممتد چپ ها بر سریر قدرت دولت را تصاحب کرد تا به امروز این شکاف پدید آمده و دوره به دوره در حال تشدید است. شکاف مذهبی میان سکولارها و حریدیها هم امر بدیعی نیست. از ظهور بنیادگرایی یهودی در دهه 1980 و ظهور جریان ملی_مذهبی در فلسطین اشغالی نیز، تا به امروز این شکاف بوده و هست و تشدید یافته، اما مسئله امروز چیز دیگریست. این هردو شکاف امروز شکل بدیع و تازه ای به خود گرفته است. پیش روی راست ها و احزاب حریدی و ملی_مذهبی صهیونیست بسوی برقراری یک دولت هلاخایی (مجموعه قوانین شریعت یهود)است. این دقیقا همان چیزی است که امروز پشت اقشار سکولار و احزاب چپ و میانه اسرائیل را به لرزه درآورده است و میتوان آن را در مسیر و چارچوب نفرین دهه هشتم یا کابوس دهه هشتم اسرائیل تعبیر و تفسیر کرد. نفرینی که ابتدا ایهود باراک ناقوس آن را به صدا درآورد و تامیر پاردو رئیس اسبق موساد دقیق ترین تفسیر از آن را ارائه کرد و در نهایت نفتالی بنت در بیانیه 26 صفحه ای خود خطاب به جامعه صهیونیستی از آن انذار داد. کابوسی که حداقل طی سالهای اخیر در اسناد امنیتی بالادستی رژیم اسرائیل به ویژه ارزیابی های سالانه راهبردی موسسه مطالعات امنیت ملی INSS هم بازتاب داشته است.
@kriyaasses
🛑 سرمقاله نیویورک تایمز: دولت نتانیاهو "تهدیدی مهم برای آینده اسرائیل" است.
🔸 روزنامه هشدار داد که ائتلاف احتمالی آینده "ایده آل یک دولت دموکراتیک یهودی را در معرض خطر قرار میدهد".
🔸 نیویورک تایمز در سرمقاله روز شنبه خود هشدار داد که دولت راستگرای تندرو و فوقمذهبی در حال ظهور بنیامین نتانیاهو ، خطری برای دموکراسی اسرائیل است.
🔸این مقاله با عنوان «آرمان دموکراسی در یک کشور یهودی در خطر است»، استدلال میکند که در حالی که نتانیاهو به طور منصفانه در انتخابات پیروز شد، قدرت گستردهای که او به شرکای راست افراطی و افراطی ارتدوکس خود ارائه میکند، تهدیدی واقعی برای ارزش های دموکراسی ایجاد میکند.
🔸 وی مینویسد: "با این حال، دولت راست افراطی به رهبری بنیامین نتانیاهو که به زودی قدرت را به دست خواهد گرفت، یک گسست کیفی و هشداردهنده با سایر دولتها در تاریخ ۷۵ ساله اسرائیل است. در حالی که نتانیاهو آشکارا از حمایت رای دهندگان اسرائیلی برخوردار است، پیروزی ائتلاف او بسیار کم بود و نمی توان آن را به عنوان یک اختیار گسترده برای امتیاز دادن به احزاب افراطی مذهبی و ملی گرا که آرمان یک دولت دموکراتیک یهودی را در معرض خطر قرار میدهند، تلقی کرد."
🔸این هیئت (هیئت مدیره نیویورک تایمز) سالها حامی قوی اسرائیل و راه حل دو کشوری بوده است و ما همچنان به این حمایت متعهد هستیم. یهودی ستیزی در سراسر جهان در حال افزایش است و حداقل برخی از انتقادات از اسرائیل نتیجه چنین نفرتی است.
با این حال، دولت آقای نتانیاهو یک تهدید مهم برای آینده اسرائیل است؛هم از جهت جهت گیری، هم امنیت و حتی ایده یک سرزمین یهودی.
🔸 اولاً، موضع دولت میتواند از نظر نظامی و سیاسی ظهور راهحل دو کشوری را غیرممکن کند. به جای پذیرش این نتیجه، دولت بایدن باید هر کاری که میتواند انجام دهد تا حمایت خود را از جامعه ای که بر اساس حقوق برابر و حاکمیت قانون در اسرائیل اداره میشود، همانطور که در کشورهای سراسر جهان انجام میدهد، انجام دهد. این یک اقدام دوستی خواهد بود که با پیوند عمیق بین دو ملت سازگار است.
🔸 بازگشت آقای نتانیاهو به عنوان نخستوزیر، یک سال و نیم پس از برکناری او از قدرت، نمیتواند از اتهامات فسادی که پس از او وجود دارد، جدا شود. او اکنون با برآوردن خواستههای افراطیترین عناصر سیاست اسرائیل، تمام تلاش خود را برای ماندن در قدرت انجام میدهد. کابینه جدیدی که او تشکیل میدهد شامل احزاب راست افراطی است که از جمله خواستار گسترش و قانونی ساختن شهرکها به شیوه ای هستند که عملاً تشکیل کشور فلسطینی در کرانه باختری را غیرممکن میکند. تغییر وضعیت موجود در کوه معبد، اقدامی که خطر تحریک دور جدیدی از خشونت اعراب و اسرائیل را به همراه دارد.
🔸 تضعیف اختیارات دادگاه عالی اسرائیل، در نتیجه کنست، قوه مقننه اسرائیل را آزاد میکند تا هر کاری را که میخواهد، با محدودیت قضایی اندک انجام دهد.
قرار است وزرای دولت جدید شامل شخصیت هایی مانند ایتامار بن گِویر باشند که در سال 2007 در اسرائیل به اتهام تحریک نژادپرستی و حمایت از یک سازمان تروریستی یهودی محکوم شد. او احتمالا وزیر امنیت داخلی خواهد شد. ، انتظار میرود بتصلائل اسموتریچ که مدتها از الحاق کامل کرانه باختری حمایت می کرد وزیر دارایی بعدی با اختیارات بیشتری بر اداره کرانه باختری منصوب شود. انتظار میرود که آقای نتانیاهو برای معاون دفتر نخستوزیری که مسئول هویت یهودی است، آوی مائوز را که زمانی خود را «همجنسگرا ستیزی مغرور» توصیف میکرد، معرفی کند.
🔸 این رویکرد پیامدهای بالقوه تغییر در سیاست اسرائیل را که این دولت نمایندگی میکند، کمتر نشان میدهد. کابینه ای که در شرف تصدی مسئولیت است، صرفاً تکرار دیگری از ائتلاف های بی ثبات و در حال تغییری نیست که پس از چهار انتخابات بی نتیجه گذشته رخ داد. این ائتلافها، مانند بسیاری از قبل از خود، اغلب شامل احزاب مذهبی یا ملیگرای حاشیهای بودند، اما معمولاً توسط احزاب سیاسی میانهروتر یا حتی آقای نتانیاهو در طول ۱۵ سالی که نخستوزیر بود، تحت کنترل بودند.
🔸 همه اینها اکنون تبدیل به تهدید شده است. احزاب راست دارای اکثریت مطلق در کنست هستند و آقای نتانیاهو به امید اینکه دولت جدید او را از تعقیب قضایی و زندان بالقوه نجات دهد، در اختیار آنهاست. از جمله اهداف رهبران جدید، دادگاه عالی اسرائیل است که در غیاب قانون اساسی ملی، اقدامات دولت را در برابر قوانین بینالمللی و سنتها و ارزشهای خود دولت اسرائیل ارزیابی میکند. ملی گراها با رأی دادن به خود برای نادیده گرفتن تصمیمات دیوان عالی این اختیار را کاهش میدهند. آنها همچنین پیشنهاد کرده اند قانونی که بر اساس آن آقای نتانیاهو با محکومیت احتمالی زندان مواجه است، حذف شود.
@kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
🛑 سرمقاله نیویورک تایمز: دولت نتانیاهو "تهدیدی مهم برای آینده اسرائیل" است. 🔸 روزنامه هشدار داد که
🔺 همانطور که توماسال.فریدمن، ستون نویس تایمز که به مدت چهار دهه امور اسرائیل را از نزدیک دنبال کرده است، مدت کوتاهی پس از مشخص شدن نتایج انتخابات نوشت: "ما واقعاً وارد یک تونل تاریک میشویم." در حالی که آقای نتانیاهو در گذشته از انرژی این حوزه انتخابیه غیرلیبرال اسرائیل برای کسب مقام استفاده میکرد.آقای فریدمن نوشت، تا به حال هرگز به آنها چنین اختیارات وزیری را در مورد سبدهای مهم دفاعی و اقتصادی نداده بود.
🔺 این صرفاً یک چرخش ناامیدکننده با یک متحد قدیمی نیست. روابط بین اسرائیل و ایالات متحده مدت طولانی است که از تعاریف سنتی اتحاد نظامی یا دوستی دیپلماتیک فراتر رفته است. مجموعهای از ارزشهای عمیقا مشترک پیوندهای قدرتمند و پیچیده ای را ایجاد کرده است. تعهد به اسرائیل، هم از نظر امنیت و هم در رفتار جهانی با آن، برای دههها یک اصل بیچون و چرای سیاست خارجی و داخلی آمریکا بوده است، حتی زمانی که آقای نتانیاهو آشکارا باراک اوباما را به چالش کشید یا دونالد ترامپ را در آغوش گرفت.
همانطور که آقای بلینکن در سخنرانی خود گفت، ایالات متحده اسرائیل را "با معیارهای متقابلی که در روابط خود در هفت دهه گذشته ایجاد کرده ایم" حفظ خواهد کرد.
🔺اسرائیل در سال های اخیر پیوسته به سمت راست حرکت کرده است. تغییرات جمعیتی در اسرائیل نیز سیاست این کشور را تغییر داده است. خانواده های مذهبی در اسرائیل تمایل دارند خانواده های پرجمعیت داشته باشند.
🔺یک تحلیل اخیر توسط موسسه دموکراسی اسرائیل نشان داد که حدود 60 درصد از یهودیان اسرائیلی امروزه به عنوان جناح راست شناخته میشوند. در میان افراد 18 تا 24 ساله، این تعداد به 70 درصد میرسد. در انتخابات اول نوامبر، حزب کارگر قدیمی که زمانی نمایشگر چهره لیبرال بنیانگذاران اسرائیل بود، تنها چهار کرسی به دست آورد و حزب چپگرای مرتز هیچ کرسی را به دست نیاورد.
🔺 نیروهای میانهرو در سیاست و جامعه مدنی اسرائیل در حال برنامه ریزی مقاومتی پرانرژی در برابر قانونی هستند که اختیارات دادگاه عالی اسرائیل یا حقوق اقلیت عرب یا L.G.B.T.Q را محدود میکند. انجمن آنها مستحق حمایت مردم آمریکا و دولت بایدن هستند.
🔺 ساختار دولت جدید اسرائیل هر چه که باشد، ایالات متحده به تعامل با آن در مورد بسیاری از موضوعات مورد نگرانی مشترک ادامه خواهد داد. مذاکرات بر سر توافق هستهای جدید با ایران تماماً مرده است، وضعیتی که تهدیدی برای امنیت در سراسر منطقه است. پیمان ابراهیم، اگرچه جایگزینی برای صلح با فلسطینی ها نیست، روابط بین اسرائیل و چندین کشور عرب را عادی کرد. این پیشرفت قابل قبولی است و ایالات متحده میتواند نقش مهمی در کمک به گسترش آنها به کشورهای دیگر مانند عربستان سعودی ایفا کند.
🔺 هر چیزی که آرمانهای دموکراتیک اسرائیل را تضعیف کند،چه الحاق کامل شهرکهای یهودی و چه قانونی کردن شهرکها و پاسگاههای غیرقانونی، امکان راهحل دو دولتی را تضعیف میکند.
🔺گزارشهای رسانههای عبری زبان حاکی از آن است که نتانیاهو روز سهشنبه به رئیسجمهور اسحاق هرتزوگ اطلاع میدهد که قبل از ضربالاجل ۲۱ دسامبر برای مذاکره درباره تشکیل ائتلاف، دولت تشکیل داده است. با این حال، نخست وزیر منتخب هنوز یک هفته دیگر فرصت دارد تا در ائتلاف خود سوگند یاد کند.
🆔 @kriyaasses
⭕️ حمله دوباره لاپید به نتانیاهو: وقاحت این فرد حد و مرز ندارد
♨️ یائیر لاپید نخست وزیر مستعجل رژیم اسرائیل بار دیگر نتانیاهو را به دلیل توافق به احزاب تندرو مورد هجمه قرار دارد و گفت که او برای فرار از محاکمه به اتهام فساد به گروههای راست تندرو و افراطی باج میدهد.
🔻به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، یائیر لاپید نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی با اشاره به تصمیم بنیامین نتانیاهو نخست وزیر مامور تشکیل کابینه برای انتصاب "آوی ماعوز" رئیس حزب دینی تندوری "نوعم" به عنوان معاون وزیر در دفتر نخستوزیری اظهار داشت: "نتانیاهو میداند که اشتباه بزرگی مرتکب شده است و نمیتواند آن را جبران کند." وی افزود: "نتانیاهو ضعیف است و آنها متوجه شدهاند که به دلیل متهم بودنش به فساد میتوانند از وی باج بگیرند؛ وقاحت این مرد حدی ندارد.
💢 نخست وزیر موقت رژیم صهیونیستی در ادامه نتانیاهو را به متلاشی کردن این رژیم از داخل متهم کرد.
‼️یائیر لاپید دوشنبه هفته گذشته نیز در پیامی توئیتری نوشته بود: "بر اساس توافق حاصل شده بین حزب لیکود و حزب «صهیونیسم دینی»، بتصلئیل اسموتریچ رهبر این حزب مسئول انتصاب یک سرهنگ تمام به عنوان هماهنگ کننده عملیات های (نظامی) و همچنین مسئول انتصاب یک سرهنگ دوم به عنوان مسئول امور غیرنظامی در قلمرو (سرزمینهای اشغالی) خواهد بود.
🔻وی با اشاره به این موضوع که در کابینه های گذشته رژیم صهیونیستی، این افراد توسط فرمانده ستاد کل نیروهای مسلح این رژیم انتخاب می شدند، گفت: "نتانیاهو وزارت (جنگ) را به حریدیها فروخته است.
🔺حریدی ها شاخه ای از یهودیت تلمودی هستند که بشدت بر اصول دینی و هلاخایی ( شریعت یهودی) مصرّند و سکولارها و چپ های فلسطین اشغالی آنها را بزرگترین خطر و عامل گسست در رژیم صهیونیستی می دانند.
🔸احزاب حریدی که معمولا جزء ائتلاف راستگرایان در کنست(پارلمان) رژیم صهیونیستی هستند در این دوره از انتخابات با حزب لیکود به رهبری نتانیاهو ائتلاف کردند.
🔹احزاب حریدی دو وزارتخانه کلیدی در کابینه رژیم صهیونیستی یعنی وزارت امنیت داخلی و وزارت دارایی را از آن خود کرده اند.
🔴 علاوه بر این حزب لیکود پنجشنبه شب از توافق نتانیاهو با احزاب تندرو برای تشکیل کابینه ائتلافی خبر داد و اعلام کرد وزارت جنگ و دارایی به صورت چرخشی در اختیار این احزاب خواهد بود.
💢 احزاب حریدی_صهیونیستی شامل ائتلاف «صهونیسم دینی -عوتسما یهودیت» به رهبری بن گویر و اسموتریچ، حزب «شاس» به رهبری آریه درعی و حزب حریدی یهودیت متحد تورات به رهبری موشه گفنی و حزب نوعم به رهبری آوی ماعوز است.
⭕️ با حضور بیشترین شمار شهرک نشینان و اعضای احزاب دینی «صهیونیستی» و «حریدی» در کِنِست رژیم صهیونیستی پیش بینی می شد که ترکیب اعضای کِنِست و به تبع آن کابینه آینده صهیونیستها متفاوت از گذشته باشد و این رژیم بیش از پیش در مسیر تنش آفرینی حرکت کند.
@kriyaasses
✅ کانال "بررسی های کریا"، کانالی است درباره رژیم صهیونیستی ✡ و برای تبیین ماهیت و موجودیت بالذات شرارت بار این رژیم 🔯 و همچنین، بررسی مسائل آن به ویژه در حوزه های راهبردی، نظامی و امنیتی مرتبط با امنیت ملی و تمامیت ارضی ج اا و محور مقاومت.
✅ بررسی های کریا اگرچه در این عرصه بی طرف نیست و به بی طرفی قائل نیست، اما سخت معتقد است که در نزاع میان حق ☪ و باطل ✡، بی طرفی عین طرفداری از جبهه باطل است و هروله میان حق ☪ و باطل 🔯 عملا بازی در زمین باطل است، اما با این حال میکوشد تا از موضع و منظری عالمانه و محققانه و پژوهشگرانه و بصیرت مندانه، و نه شعاری و کلیشه ای و احساساتی به معرفی، تبیین و بررسی مسائل این رژیم بپردازد.
#بررسی_های_کریا
▫️نشر دهید.
@kriyaasses
📃به گزارش جروزالم پست، هزاران نفر به دولت ائتلافی جدید در تل آویو اعتراض کردند.
🔻این تظاهرات عمدتاً ائتلاف دولت راستگرای آینده و بهویژه آریه درعی، بنگویر و اسموتریچ را هدف قرار داد.
🔻 تظاهراتی که توسط جنبش کیفیت دولت در میدان هابیما تلآویو برگزار شد، با حضور هزاران معترض عصر شنبه برگزار شد.
🔻 این تظاهرات عمدتاً ائتلاف دولت راستگرای آتی و قانونگذاری آنها برای تصویب تعدادی از قوانین بحثبرانگیز، از جمله «قانون درعی» را هدف قرار داد که به آریه درعی، رئیس حزب شاس، اجازه میدهد تا علیرغم محکومیت قبلیاش به جرایم مالیاتی، به عنوان وزیر وارد کابینه شود.
🔻سیاستمداران برجسته شرکت کننده در این تظاهرات شامل رئیس سابق ستاد ارتش ، موشه ("بوگی") یعالون و ژنرال سابق ارتش اسرائیل و عضو حزب ناکام مرتص، یائیر گولان بود.
🔻دکتر الیاد شراگا، رئیس جنبش کیفیت دولت، در سخنرانی خود گفت: «آنها در شرف تغییر DNA دولت اسرائیل برای همیشه هستند و می خواهند آن را از یک کشور سکولار که در آن آزادی مذهبی وجود دارد، به یک کشور مذهبی، مسیحایی، بنیادگرا تبدیل کنند. این به معنای آن است که حریدیها میخواهند سبک زندگی خود را به ما سکولارها دیکته کنند.
🔻شراگا در ادامه گفت: «فرزندان تاریکی و افراد بدخواه و مجرمان محکوم و محکومان احتمالی حکومت اسرائیل را به دست گرفتند و این روزها در حال انجام یک تهاجم وحشیانه برای غیر دموکراسی در اسرائیل هستند... نه به فساد و نه به جنایتکاران فاسد."
@kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
📃به گزارش جروزالم پست، هزاران نفر به دولت ائتلافی جدید در تل آویو اعتراض کردند. 🔻این تظاهرات عمدتاً
🔺شراگا با اشاره به سخنرانی معروف وینستون چرچیل در طول جنگ جهانی دوم چنین نتیجه گیری کرد: "ما در دریا و اقیانوس... و با قدرت فزاینده در هوا خواهیم جنگید. ما از جزیره لیبرال دموکرات خود بدون توجه به هزینه آن دفاع خواهیم کرد! در سواحل میجنگیم، در نقاط فرود میجنگیم، در میادین و خیابانها میجنگیم، روی تپهها میجنگیم و هرگز، هرگز تسلیم نشویم. با هم تا پیروزی!»
🔺موشه یعلون در سخنرانی خود با انتقاد از نتانیاهو گفت: "در پنج سال گذشته... او [نتانیاهو] شروع به قربانی کردن منافع دولت در بسیاری از زمینه ها کرد تا خود را نجات دهد... این شرم آور است."
🔺 تظاهرکنندگان تابلوهایی با شعارهایی در انتقاد از بیانیه های ائتلاف جدید مانند: «دولت گانگسترها»، «درعی لایق وزیر شدن نیست»، «فساد را متوقف کنید» حمل میکردند.
🔺 یکی از معترضان در حالی که تابلویی از نتانیاهو را در دست گرفته بود که روی آن نوشته شده بود: "قتل رابین در سال 1995 - قتل دموکراسی در سال 2022".
@kriyaasses
1_2474220881.pdf
1.54M
نامه نفتالیبنت خطاب به صهیونیستها درباره کابوس دهههشتم رژیم اسرائیل
@kriyaasses