فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم منتشر شده با عنوان نامهای که از جیب یکی از نیروهای مقاومت به دست افسران اسرائیل افتاده است و متن نامه توجه سخنگوی وزارت جنگ صهیونیستها را جلب کرده .
در آخر نامه نوشته شده به نام خدای خیبر آغاز میکنیم و با شمشیر ذوالفقار ضربه میزنیم.
🆔@kriyaasses
https://eitaa.com/kriyaasses
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تماشاگران اسپانیایی پرچم اشغالگر اسرائیل را آتش زدند و پرچم فلسطین را در مقابل چشمان ده ها هزار هوادار برافراشتند
🆔@kriyaasses
https://eitaa.com/kriyaasses
🔺 مقاومت در غزه اگر تصویر بود
🆔@kriyaasses
https://eitaa.com/kriyaasses
19.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 اقتصاد لِنگ درهوای اسرائیل
🔸 در گفتگو با علی عبدی
📺 youtu.be/4YyhXMZCbUM
🆔@kriyaasses
https://eitaa.com/kriyaasses
زیاد ناصرالدین، تحلیلگر اقتصادی عربزبان؛فروپاشی اقتصاد رژیم صهیونیستی در عملیات «طوفان الاقصی»
مقاومت فلسطین توانست به درون هسته رژیم صهیونیستی نفوذ و آن را مستقیم و غیرمستقیم از نظر اقتصادی فلج کند تا جایی که فریادهای صهیونیستها مبنی بر سقوط بزرگ شاخصهای اقتصادی به گوش میرسد.رژیم صهیونیستی از زمان غصب سرزمینهای اشغالی در سال 1948 میلادی در غرب آسیا بهوسیله انگلیس و بر مبنای اعلامیه شوم بالفور، پایگاهی پیشرفته برای غرب، نه تنها در سطح نظامی، بلکه با هدف کنترل کالاها، منابع انرژی و اقتصاد مردم منطقه بهشمار میرود.
این همان چیزی است که در روزهای اخیر با تقلای آمریکا و غرب برای نجات آنچه از این رژیم باقی مانده، به امید تکمیل طرح کریدور اصلی تجاری شرق به غرب که از آنجا میگذرد، قابل درک است. این کریدور به زعم غرب، میتواند محل تلاقی همه کریدورهای اقتصادی جهانی باشد که تکمیل کننده پازل استعمار ظالمانه آنها هستند.
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
زیاد ناصرالدین، تحلیلگر اقتصادی عربزبان؛فروپاشی اقتصاد رژیم صهیونیستی در عملیات «طوفان الاقصی» م
عملیات «طوفان الاقصی» که هفتم اکتبر آغاز شد، حادثهای تاریخی و در سال های اشغالگری صهیونیستها بی نظیر بود. مقاومت فلسطین توانست به عمق هسته این رژیم نفوذ و آن را مستقیم و غیرمستقیم از نظر اقتصادی فلج کند تا جایی که فریادهای صهیونیستها مبنی بر فروپاشی بزرگ اقتصاد رژیم صهیونیستی بلند شده است. برای نخستین بار می توان ادعا کرد، پروژه های راهبردی بزرگ دشمن صهیونیستی غیرقابل اجرا شده اند.
این عملیات قربانیان زیادی دارد؛ ازجمله کریدور هندی-آمریکایی که از بندر حیفا میگذرد و سرمایهگذاران این پروژه از پیامدهای عملیات مقاومت جان سالم به در نمیبرند، زیرا امکان سرمایهگذاری در مکانهایی که امنیت ندارد، حتی با وجود جاهطلبی صهیونیستها نیست.
در زمینه عادی سازی روابط، موضوع فرق کرد و آنچه اتفاق افتاد، تأیید می کند دیگر به نفع هیچ کشور عربی ای نیست که بخواهد وارد تعامل با رژیم صهیونیستی شود.
در روزهای اخیر گزارشها و تحلیلهای زیادی در رسانههای عبری منتشر شده است که نشان میدهد بیشترشان انتظار داشتند اقتصاد رژیم صهیونیستی در نتیجه جنگی که علیه غزه در جریان عملیات «طوفان الاقصی» به راه انداخت، متحمل خسارتهای اقتصادی سنگینی شود.
بیش از دو هفته پس از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه، روزنامه یدیعوت آحارونت از بزرگترین فاجعه اقتصادی در تاریخ رژيم صهیونیستی سخن گفت و کابینه بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر این رژیم را مسئول مستقیم خسارتهایی دانست که کابینهاش در معرض آن قرار گرفته است.
بخش مالی
این گزارش نشان میدهد، ارزش واحد پول رژیم صهیونیستی (شکل) در برابر دلار همچنان رو به کاهش است و به پایینترین سطح خود از سال 2012 میلادی، یعنی پنج درصد رسیده است. ارزش شکل در برابر دلار شنبه گذشته به 4.08 رسید، این یکی از مهمترین اقداماتی است که نشان دهنده خطرپذیری های اقتصادی در یک واحد تجاری است.
با وجود اینکه بانک مرکزی رژیم صهیونیستی بهعنوان یک واحد تجاری بلافاصله در بازار آزاد وارد عمل شد، ولی اوضاع شکل بهسرعت رو به وخامت گذاشته است.
با این روند بانک مرکزی رژیم صهیونیستی با معضلی بزرگ مواجه است، زیرا میان دو گزینه قرار دارد؛ نخست، کاهش نرخ بهره برای کمک به رونق اقتصادی در دوران جنگ و دیگری، بالا نگه داشتن نرخ بهره برای حمایت از ارز.
به گزارش فایننشال تایمز، معاملهگران شرطبندی خود را در برابر شکل افزایش دادند که به گزینه دوم فشار وارد میکند، با وجود این، تحلیلگران در بورس اوراق بهادار تلآویو که به نوبه خود بیش از هشت درصد سقوط کرده است، انتظار داشتند بانک مرکزی نرخ بهره را کاهش دهد.
ارزش اوراق قرضه رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ تاکنون 136 درصد افزایش یافته است و فروش اوراق قرضه دیاسپورا در بحبوحه انتظار افزایش بدهی عمومی که در حال حاضر به 294.7 میلیارد دلار رسیده، زیان هایی به همراه داشته است که تخمین زده می شود 2.839 میلیارد دلار باشد.
بخش های تجارت و فناوری
موشک های شلیک شده به منطقه گوش دان که نگین حوزه صنعت، اقتصاد و فناوری رژیم صهیونیستی است، باعث شد این منطقه بهشدت فلج شود و تاکنون بیش از 2 میلیارد دلار به این رژیم خسارت وارد کرده است.
شکست فناورانه بزرگی که این رژیم عبری در زمینه سامانه های جاسوسی و اطلاعاتی متحمل شد، ضعف بزرگ شرکتهای «های تک» (فناوریهای پیشرفته) را آشکار کرد. در نتیجه، پیش بینی می شود فروش خارجی آنها در حوزه فناوری اطلاعات و جاسوسی در بازارهای جهانی کاهش یابد.
در این زمینه نیویورک تایمز گزارش کرد، شرکت «انویدیا» نشست هوش مصنوعی را که قرار بود در تل آویو برگزار شود، لغو کرده است. بیشتر شرکت های بزرگ فناوری آمریکایی ازجمله مایکروسافت، گوگل (الفابت)، اپل و اوراکل نیز دفاتر تولید یا تحقیق و توسعه مهمی در سرزمینهای اشغالی دارند.
سرنوشت تأسیساتی که اینتل با هزینه 25 میلیارد دلاری قصد ساخت آن را داشت و به ساخت تراشه های الکترونیکی اختصاص داده شده است، در هالهای از ابهام قرار دارد، به ویژه اینکه مکان استقرار آن تنها 30 دقیقه با حصار جداکننده نوار غزه فاصله دارد.
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
عملیات «طوفان الاقصی» که هفتم اکتبر آغاز شد، حادثهای تاریخی و در سال های اشغالگری صهیونیستها بی نظ
تردیدی وجود ندارد 360 هزار سرباز ذخیره پس از اعزام به جنگ کار خود را ترک کردند، اتفاقی بی سابقه در تاریخ این رژیم که تأثیر مستقیمی بر بخش های حیاتی رژیم صهیونیستی دارد.به گزارش روزنامه معاریو، از ابتدای جنگ بازار رژیم صهیونیستی به دلیل غیبت کارکنانش 4.6 میلیارد شکل یا بیش از 1.2 میلیارد دلار آمریکا خسارت دیده است.
کار در کارخانههای پوشاک (۸۰ درصد)، کارخانههای لوازم الکتریکی و الکترونیکی (۴۷ درصد) و اسباببازیها (۶۴ درصد) کاهش یافته است. همچنین شرکتهای «اچ اند ام» و «زارا» فروشگاههای خود را در رژیم صهیونیستی تعطیل کردهاند.
بخش انرژی
در زمینه انرژی، شرکت «شورون» دو روز پس از «طوفان الاقصی» اعلام کرد، میدان گاز طبیعی تامار را که یکی از مهمترین منابع گاز مورد استفاده برای تولید و صادرات برق در شهرکهای صهیونیست نشین است، تعطیل کرد. تعطیلی این میدان تا امروز از ترس اینکه مقاومت آن را هدف قرار دهد، به توقف صادرات گاز رژیم صهیونیستی به مصر و اردن و افزایش فشار بر بازار گاز اروپا شده است.
روزنامه مارکر گزارش کرد، ادامه جنگ در غزه سرمایه گذاری در حوزه گاز طبیعی را در سرزمینهای اشغالی به خطر می اندازد، زیرا می تواند ضربه محکمی به جاه طلبی های رژیم صهیونیستی برای تبدیل شدن به هاب صادرات گاز طبیعی به اروپا و سایر نقاط وارد کند.
قیمت نفت پس از نوسانات شدید در بازارهای جهانی به حدود 94 دلار در هر بشکه افزایش یافت. روزنامه گاردین گزارشی منتشر کرد که در آن از نگرانی تجار و اقتصاددانان حوزه نفت پس از فراتر رفتن بازارها از 100 دلار در هر بشکه خبر داد.
این روزنامه انگلیسی نوشت، دلیل نگرانیها ترس از نابودی مسیر اصلی محموله های نفت و گاز است که از مسیر دریا از تنگه هرمز در غرب آسیا به بازار جهانی حمل می شوند.
علاوه بر این، بلومبرگ اکونومیکس به بررسی تأثیر بالقوه جنگ بر تورم جهانی پرداخت و به این نتیجه دست یافت گسترش جنگ در منطقه و ورود ایران به آن تأثیر بسیار خطرناکی خواهد داشت، زیرا میتواند عاملی برای رکود بازارهای جهانی باشد و قیمت نفت را تا بشکه ای 150 دلار افزایش دهد.
همچنین ورود ایران به جنگ غزه میتواند ضربه ای قوی به رشد جهانی باشد که ممکن است در سال 2024 میلادی به جای 2.7 درصد به 1.7 درصد کاهش یابد و مانع از تلاش های جهانی برای مهار قیمت ها شود و نرخ تورم جهانی را به 6.7 درصد برساند یا به طور قابل توجهی بالا ببرد.
بخش گردشگری و هوانوردی
بخش گردشگری و هوانوردی رژیم صهیونیستی ضربه شدیدی خورد. پس از بمباران موشکی فرودگاه بن گوریون در تل آویو، فرودگاه های رامون و حیفا نیز از کار افتادند و تمامی خطوط هوایی بین المللی پروازهای خود را به این منطقه متوقف کردند.
همچنین شرکتهای بیمه هوانوردی در برابر خطرات جنگی با صدور اطلاعیهای، پوشش بیمه شرکتهای مستقر در این رژیم را لغو کردند که برخی از لغوها در حال حاضر اجرایی شده است و دولت نتانیاهو را مجبور به پرداخت 6 میلیارد دلار غرامت کرد که هزینه هنگفتی است. خسارتهای بخش هوانوردی رژیم صهیونیستی تاکنون به حدود 1.6 میلیارد دلار رسیده است که میانگین 100 میلیون دلار در روز است.
همه این موارد نشاندهنده زیانهای مورد انتظار در بخش گردشگری رژیم صهیونیستی است که درآمد آن در سال 2022 میلادی به بیش از 3.4 میلیارد دلار رسید و از زمان شروع جنگ روزانه حدود 98 میلیون دلار خسارت متحمل شده است.
بهره سخن
فاجعه ای مانند این پیشتر هرگز در تاریخ اشغالگری صهیونیستها بر سرزمین فلسطین رخ نداده بود. در واقع، هیچ خسارتی به اندازه یک پنجم خسارتهایی که امروز می بینیم، حتی در دوران جنگ های متعدد قبلی رخ نداده بود.
عملیات «طوفان الاقصی» یک فاجعه اقتصادی تمام عیار برای رژیم صهیونیستی رقم زد و تلآویو را وادار کرد حتی علنی از آمریکا درخواست کمک مالی اضافی به ارزش 14 میلیارد دلار کند.
پس از شکست امنیتی، نظامی، سیاسی و اخلاقی رژیم صهیونیستی مقابل مقاومت فلسطین، ساعت صبر فرا میرسد و حقیقت بر همگان آشکار میشود. همه خواهند فهمید اقتصاد این رژیم پوچ و خانهشان سست تر از تار عنکبوت است
🔻 توضیح یکی از تردیدهای جدی تل آویو برای ورود به غزه
✍️ علی عبدی
▪️دوشنبه شب در گفتگو با آقای علیزاده در برنامه جدال گفتم، در بین تمام چکمه پوشان فعلی تل آویو ، هیچ یک از نظر تجربه نظامی، مدارج نظامی و تجربه جنگ به پای ایهود باراک نمی شناسم.
▪️باراک هم نسل یوناتان نتانیاهو برادر بنیامین و از نسل کیبوتز نشینان رو به انقراض است که در جنگ ۱۹۶۷, ۱۹۷۳ و ۱۹۸۲ حاضر بوده.
▪️فرمانده سایرت ماتکال، فرمانده عملیات موفق بهار جوانی در بیروت در ۱۹۷۳ و عملیات انتبه ۱۹۷۶، دو عملیات افسانهای نیروهای ویژه اسرائیل به لحاظ تبلیغات رژیم، فرمانده آمان اطلاعات ارتش، رئیس ستادکل نیروهای نظامی اسرائیل از ۱۹۹۱ تا ۱۹۹۵ ، قاتل ابوجهاد ، ابوایاد، سید عباس موسوی ، یوسف نجار، کمال عنوان و کمال ناصر و .... رزومه باراک با امثال گانتز، آیزنکوت، موهاوی و حتی موشه یعالون اصلا قابل قیاس نیست.
▪️باراک از نسل قهرمانان ارتش اسرائیل و متعلق به دوران نخبه پایه بودن این ارتش است نه مانند ژنرال های کنونی فنآوری پایه این رژیم.
▪️فقط کافیست به فایل صوتی که تهران تایمز از وی دربارهی حمله زمینی به غزه منتشر کرد گوش بدهید تا متوجه شوید که مسئله برای اسرائیل چقدر پیچیده و دشوار و نگران کننده است. حمله زمینی امروز در حکم کابوسی است برای باراک چه برسد به دیگران.
▪️باراک اگر چه در سیاست اسرائیل هیچ وقت موفق نبود، اما در سوابق نظامی اش در عملیاتهایی حضور داشته و حتی فراتر، فرمانده بوده است که کسانی چون گانتز، کوخاوی یا هالوی آرزوی حضور در آنها را داشته اند.
▪️باراک یکی از نخبه ترین قهرمانان اسرائیل در عملیات ویژه بوده است و بهتر از تمام ژنرالهای دیگر معنای طوفان الاقصی را در چارچوبهای نیروهای نخبه و عملیات ویژه می فهمد و می داند نیرویی که توانایی اجرای بزرگترین عملیات ویژه سازمانهای مقاومت در قرن بیستم و بیست و یکم را دارد، حتما برای مقابله زمینی هم شگفتیهای بسیاری در چنته دارد.
▪️از سوی دیگر چون تابع نتانیاهو هم نیست، راحت تر مسائل را بیان می کند. ضمن آنکه باراک از دیگران به لحاظ نظامی و امنیتی معقول تر هم هست و هزینه فرار از لبنان را هم متحمل شد چون پیامدهای غیرقابل تحمل حضور در لبنان را می دانست .
🆔@kriyaasses
https://eitaa.com/kriyaasses
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨افشاگری داگلاس مک گرگور مشاور سابق پنتاگون
🟥تعدادی از نیروهای ویژه ما (آمریکایی) و اسرائیل برای شناسایی و تعیین راههای احتمالی برای آزادسازی اسرا به نوار غزه رفتند، اما مورد حمله قرار گرفتند و کشته شدند.
#طوفان_الاقصی #فلسطین
🆔@kriyaasses
https://eitaa.com/kriyaasses
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خبرنگار الجزیره با انتشار این ویدیو از به شهادت رسیدن این دختر و تمام خانوادهاش در حملات رژیم صهیونیستی خبر داد.
🆔@kriyaasses
https://eitaa.com/kriyaasses
✍ ابراهیم الامین سردبیر الاخبار نوشت:
▪️پاسخ حزبالله به این پیامها (تهدیدها به افزایش سطح درگیری و اجرای جنگ تمام عیار) افزایش سطح درگیریها در مرز با فلسطین و آغاز اجرای طرحی برای از کار انداختن سایتهای نظامی و امنیتی اسقاطیل بود. بحث در اینجا درباره ۵۶ سایت نظامی، یک ستاد فرماندهی، پادگان و یک مرکز جاسوسی از راس ناقوره تا مزارع اشغالی شبعا است. برنامه کاری تاکنون محدود به استفاده از موشک های هدایت شونده (کورنت و مشابه آن) برای ضربه زدن به این سایت ها و خودروهای زرهی موجود در آن و عدم توسل به سلاح های دیگر بوده است.
▪️مقاومت بر اجرای این هدف بدون توجه به هزینه انسانی اصرار داشت، زیرا متوجه شد که در حال نبرد است که در آن نه عنصر غافلگیری، نه از وسعت میدان نبرد و نه استفاده از سلاح از راه دور برخوردار است. درگیریهای نسبتاً مستقیمی که دشمن را وادار کرد به پهپادهای مرگباری متوسل شود که رزمندگان مقاومت را چه در میدان و چه در شهر هدف قرار میداد، برخی از نقاط تمرکز آنها که تا دیروز منجر به شهادت ۴۳ رزمنده مقاومت شد.
▪️دشمن از رفتار میدانی او می خواست که پیام های بازدارندگی او را بهبود بخشد، گویی به مقاومت می گفت که آماده رویارویی هستم. اما در عمل مجبور شد در نقشه های میدانی خود اصلاحات اساسی انجام دهد و اینکه دشمن کل منطقه را در عمق بیش از شش کیلومتری از شهرک نشینان خالی کند و بیش از نیمی از آنهایی که در عمق ۱۰ تا ۱۲ کیلومتری زندگی میکردند هم فرار کردند. دشمن همچنین مجبور شد اکثر سربازان خود را در خانه های شهرک نشینان پنهان کند.
🆔@kriyaasses
https://eitaa.com/kriyaasses
🚨روسیه با فرود هواپیماهای ترابری ایران در پایگاه هوایی حمیمیم موافقت کرد.
پس از آنکه اسرائیل دو فرودگاه دمشق و حلب را در روزهای اخیر بمباران کرد، تا زمان بازگشت به وضعیت عملیاتی این فرودگاهها پروازهای ترابری ایران با موافقت روسیه در پایگاه هوایی حمیمیم فرود خواهند آمد.
👌اسرائیل حتی فکرش را هم نمیکرد که روزی روسیه پاسخ کمکش در اوکراین را اینگونه سریع و صریح در سوریه دهد
🆔@kriyaasses
https://eitaa.com/kriyaasses