eitaa logo
کاميار صداقت ثمرحسيني
143 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
141 ویدیو
680 فایل
✏️ دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (دکتری علوم سیاسی - اندیشه سیاسی در اسلام) ☑️ موضوعات کلی: وهابیت پژوهی، فلسطين، تاریخ شفاهی وحدت اسلامی و... مبتنی بر تولید مستقل محتوا 📠ارسال پیام : kamyarsedaghat@. gmail
مشاهده در ایتا
دانلود
والد شهید حسین فهمیده آسمانی شد. ت‍ص‍وی‍ری‌ از ل‍ح‍ظه‌ ای‍ث‍ار ح‍س‍ی‍ن‌ ف‍ه‍م‍ی‍ده‌ و ش‍ه‍ادت‌ او، نقاشی زمانی بر دیوار خ‍ی‍اب‍ان‌ ف‍اطم‍ی‌ ت‍ه‍ران‌ نقش بسته بود. روحشان شاد
به زودی با 54 مقاله منتشر خواهد شد.
عنوان کتاب خودش هزار حرف دارد.
مجموعه از همان کتاب بالاست. انتشار اینگونه کتاب‌های انتقادی از آل سعود در یک دهه اخیر به مراتب در حال افزایش است.
کتاب : ماذا بعد الملک فهد الخلافة فی المملکة السعودیة در سال 2000 در دار الحریة منتشر شده است. در پایان سایر کتابهای انتشارات خود را معرفی کرده است. که غالباً در محور سیاسی و رد آل سعود و برخی نیز در رد وهابیت است. در وهابیت پژوهی غالباً به نام نویسنده یا عنوان کتاب توجه بیشتر می‌شود و کمتر به مؤسسات انتشاراتی آن‌ها توجه می‌شود. ساختارها کلان و پنهان وهابیت با فهرست کردن انتشارات پربسامد آنان ظاهر می‌شوند و دست سیاست‌های نامرئی را آشکار می‌کنند.
⬆️ چاپ سوم آن را در کتابخانه دارم که بالغ بر 720 صفحه است. اشتباهاتی در آن دیده می‌شود ولی در اینگونه مطالعات مغتنم است.
شهید صدر در پاسخ به کسی که به او پیشنهاد داده‌ بود خودش زندگی‌نامه‌اش را بنویسد: خون من سرگذشت مرا شرح خواهد کرد، من جز خدمت به اسلام چیز دیگری نمی‌خواهم و اسلام امروز به خون من محتاج‌تر است تا شرح حال زندگی‌ام. ▪️ ١٩ فروردین، چهلمین سالگرد شهادت شهید صدر 🆔 @shahidsadr
"پاسخ به پاسخ" کتابچه کوچکی از محمد مردوخ کردستانی (متوفی 1354ش) در رد کتاب "گم شده شما" تالیف آیت الله محمد یزدی و چهار مقاله محمدرضا مدنی شیرازی است. کتاب به سبکی جدلی نوشته شده است و مجموعه ای از شبهات علیه امامیه را که در متون وهابیان متداول است و درون مایه‌ای تکفیری دارند، یکجا ارائه کرده است؛ ولی از حیث ادله و ارجاع به منابع مرجع قابل اعتنا نیست. او همچنین یکی از منتقدان فتوای تقریبی مرحوم شیخ محمود شلتوت بود و مرحوم آیت‌الله حاج میرزا خلیل کمره‌ای نیز جوابیه‌ای به او دارد.
نمونه ای از استدلال مردوخ کردستانی - مقایسه شود با تحقیقات علامه امینی در مدخل هر یک از مجلدات کتاب الغدیر فی الکتاب والسنة و الادب. حدیث غدیر حدیثی است متواتر و مورد اجماع همه بزرگان و علمای اسلام در طول تاریخ اسلام؛ و در این عبارات که پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «من کنت مولاه فهذا علی مولاه» تردیدی نیست. علامه امینی هوشمندانه مدخل هر مجلد از کتاب «الغدیر» را به تفکیک هر قرن، از شعر شاعران بزرگ جهان اسلام آغاز کرد و به کندوکاو در آثار لغت‌شناسان و محدثان و مورخان و مفسران پرداخت و به خوبی نشان داد که برجسته‌ترین شاعران عرب، که فهم آنان در زبان و ادبیات عربی «حجت» است، لفظ مولی در حدیث غدیر را به معنای امامت و سرپرستی امیرالمؤمنین دانسته‌اند علامه امینی حدیث غدیر در شعر و ادب عربی را از خود امیرالمؤمنین علیه السلام و صحابه شروع کرد بعد شعرا، بعد تابعین، که به طور ارسال مسلم و یقینى این حدیث را از پیغمبر (ص) نقل کرده‏اند و در مدخل هر کتاب قرن به قرن فهم صحابه، تابعان و شعراء و بزرگان زبان و ادب عربی را از مفهوم « ولی » آورده است.
اگر تمامی اینگونه کاریکاتورها (در رد آل سعود و وهابیت) را که در میان ملل مختلف اسلامی طراحی شده است، جمع کنیم کتابی بزرگ با فصلها و موضوعات گوناگونی می‌شود. ارزش جمع‌آوری دارند.
کتابی از دکتر رفعت سید احمد مدیر مركز يافا للدراسات والأبحاث است با عنوان: «كتاب الأخسرين أعمالا – داعش ولاية سيناء» چاپ 2015 است و اطلاعاتی جالب‌توجه درباره داعشی های مصری دارد. ⬇️ نکته مهم درباره داعش در سینا آن است که داعش رسماً جنبش حماس را تکفیر و اعضای آن را به عنوان مرتد واجب القتل می‌‌داند. در هفته نامه النبأ النبأ معمولاً با عنوان مرتد از اعضای جنبش حماس یاد می‌شود. ظهور داعش در سیناء - هرچند در ابتدا با تبلیغاتِ دفاع از فلسطین بود - اما در حقیقت تکمیل محاصره غزه از سوی اسرائیل است.