eitaa logo
کوثر ولایت( #همه‌ماخادم‌الرضائیم )
55 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
1.3هزار ویدیو
48 فایل
حضرت امام رضا(ع): خدا رحمت كند كسى را كه امر ما را احياء كند، يكى از اصحاب سؤال كرد چگونه امر شما زنده میگردد؟ فرمود: دانش ما را میآموزد و به مردمان تعليم میدهد بدرستى اگر دانسته‏‌هاى زيباى ما را دريابند از ما پيروى میكنند. معانى الاخبار، ج 1، ص 174.
مشاهده در ایتا
دانلود
🥀 🥀 ⚘روز چهارم با علمدار امام حسین علیه‌السلام، (سلام الله عليه)  ■زیارت ناحیه مقدسه که از سوی حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه وارد شده زیارت جانسوزی است که در بخشی از آن، حضرت به علمدار کاروان اباعبدالله چنین سلام می دهند: السَّلامُ عَلَی أبى الفَضلِ العَبّاسِ بنِ أمیرِ المُؤمِنینَ، المُواسى أخاهُ بِنَفسِهِ، الآخِذِ لِغَدِهِ مِن أمسِهِ، الفادى لَهُ الواقى، السّاعى إلَیهِ بِمائِهِ، المَقطوعَةِ یَداهُ، لَعَنَ اللّه ُ قاتِلَیهِ یَزیدَ بنَ الرُّقادِ الحیتى وحَکیمَ بنَ الطُّفیلِ الطّائِىَّ . سلام بر ابوالفضل عبّاس ، فرزند امیر مؤمنان ؛ از خود در گذرنده با جان برای برادر، برگیرنده از دیروزش برای فردایش، فداییِ او، نگهدارنده، کوشنده برای رساندن آب به او، وکسی که دست هایش بُریده شد! خداوند قاتلانش یزید بن رُقاد حیتی وحَکیم بن طُفَیل طایی را لعنت کند!
🥀 🥀 ⚘روز چهارم با علمدار امام حسین علیه‌السلام، (سلام الله عليه)  ●داغ علمدار را نه امام حسین(ع) که امام خامنه ای و نه امام خامنه ای که ایرانیان و نه ایرانیان که تمام آزاده های عالم چشیده اند، ○اینجا اما فرق است بین ما و آنچه بر حسین(ع)گذشت؛ ■علمدار حسین(ع)که شهید شد، خیمه ها ناآرام شد □اینجا اما، علمدار که رفت، " هشتاد میلیون ایرانی احساسِ مسئولیت کرده" علمدار شدند...
🏴 (ع ) 🖤 ⚘صه یا اهل کوفه 🏴حضرت ام‌کلثوم(س) خطاب به زنان کوفی که با ترحم و گریه‌کنان به کاروان نگاه می‌کردند،فرمود: ساکت باشید ای کوفیان، مردانتان ما را می کشند و زنانتان بر ما می گریند! خداوند داور میان ما وشما در روز قیامت است. 📗بحارالانوار، ج 45، ص114.
🏴 (ع ) 🖤  ⚘گریه آسمان 🏴بازار کوفه آغاز رسالت زینبی بود آنگاه که با فصاحت حیدری فرمود: «شما فرزند خاتم پیامبران را کشتید، شما سیّد جوانان بهشت و چراغ راه امت را کشتید، نزدیک است از زشتی این کار آسمانها بشکافد، زمین متلاشی، و کوهها از هم گسسته شوند، هیچ میدانید چه جگری از رسول خدا(ص) دریدید؟! هیچ میدانید چه حرمتی از او شکستید و چه خونی از او ریختید؟! در شگفت نباشید اگرآسمان خون گریه کند؟
🏴شعر عاشورایی علیه‌السلام و ■سرت اگر چه در آن روز رفت بر سرِ نی نخورد دشمنت اما جُوِی ز گندم ری سری که بود دمادم به روی دوشِ نبی سری که بر سرِ نی شد به جرم حق‌طلبی سرت شریف‌ترین سجده‌گاهِ باران است سرت امانتِ سنگینِ روزگاران است ■منم مسافر بی‌زاد و برگ و بی‌توشه سلامِ من به تو، ای قبله‌گاهِ شش‌گوشه سلام وارث آدم، سلام وارث نور سلام ماه درخشانِ آسمان و تنور سلام تشنه‌لبِ کشتۀ میانِ دو رود سلام خیمۀ جانت اسیر آتش و دود سلام ما به تو ای پادشاه درویشان چه می‌کنند ببین با تو این کج‌اندیشان ■تو آبروی شرف، آبروی مرگ شدی کتاب وحی تو بودی و برگ‌برگ شدی تو در عراقی و رو کرده‌ای به سمت حجاز میان معرکه هم ایستاده‌ای به ■بخوان که دل به نوایی دگر نمی‌بندم که خورده تیر غمت بر دوازده‌بندم چه با مرام شما کرده‌اند بی‌دینان هزار بار تو را سر بریده‌اند اینان چه سود بعدِ تو چون برده، بندگی کردن حباب‌وار، زندگی کردن ■حسین گفتن و دل باختن به خویِ بدا به غیرت ما چه زود در کنفِ رنگ و رِیب فرسودن مدام بردۀ و زور و زر بودن چه سود دل به غمت دادن و زبانم لال حسین گفتن و... آتش زدن به ■حسین، نمی‌خواهد حسین، نمی‌خواهد حسین را، ز مرامش شناختن هنر است حسین دیگری از نو نساختن هنر است «بزرگ فلسفۀ قتل این است که مرگ سرخ به از است» ■شبی رسیده ز ره، شب نگو، بگو سالی ببین ز خواجۀ رندان گرفته‌ام فالی «نماز شام غریبان چو گریه آغازم به مویه‌های غریبانه قصه پردازم» ■سلام، و و سلام، حنجرۀ بی‌بدیل تو با میان و بنای ظلم فرو ریختی به تیغ کلام بگو به ما که به گوشَت مگر چه خواند حسین بگو! مگر ز لبانش چه دُرّ فشاند بگو که گفت من این راه را به سر رفتم به پای‌بوسیِ این راهِ پرخطر رفتم تو هم به پای برو ما نگاهمان که یکی‌ست مراممان که یکی رسم و راهمان که یکی‌ست بگو که گفت: هلا نور چشم من ! بخوان به نام گل سرخ در صحاریِ شب بخوان که دود شود دودمان دشمن تو بنای جور بلرزد ز خواندن تو نبینمت که حرامیان باشی اسیر و نیرنگ شامیان باشی که در عشیرۀ ما عشق، ارث اجدادی‌ست اسارت است که سنگِ بنای آزادی‌ست ■سلام ما به ، سلام ما به دمشق سلام ما به پیام‌آورِ قبیلۀ عشق ببین نشسته به خون، لهوفیِ ما گرفته رنگِ فغان ما شرابِ نور که هشیار و مست خورده تویی که گفته‌ است که کشتی شکست‌خورده تویی سرت اگر چه در آن روز رفت بر سرِ نی نخورد دشمنت اما جُوِی ز گندم ری
🏴 (ع) 🖤 ⚘انّ ربّک لبالمرصاد 🏴زمانی که حضرت زینب(س) چهره کوفیان را دید، خطاب به آنان فرمود: بر برادر من می‌گریید؟! بگریید که به خدا شایسته گریه هستید بسیار بگریید و کم بخندید که داغ ننگی بر پیشانی خود نهاده‌اید که هرگز زدودنی نیست. مهلت خداوند شما را مغرور نسازد،چرا که خداوند کار شتاب زده نمی‌کند و انتقام خون مظلوم هرگز از او فوت نمی‌شود. لهوف، ص194.
🏴 (ع) 🖤 ⚘من فرزند حسینم 🏴سخنان حضرت زینب(س) که پایان یافت امام سجاد(ع) به کوفیان فرمود: ای مردم! من علی فرزند حسینم، همان کسیکه بدون هیچ گناهی کنار شط فرات با لب تشنه سربریده شد، من فرزند کسی هستم که حریمش مورد بی‌حرمتی قرار گرفت و خانواده‌اش به اسارت گرفته شد، من پسر کسی هستم که با آزار و شکنجه به شهادت رسید و همین افتخار ما را کافیست.
🥀 🥀 ⚘روز پنجم با برادر امام حسین علیه‌السلام، (سلام الله عليه)  ■ بن ابی طالب،نزديك هشت سال پس از برادر خود عباس، قدم به عرصه وجود گذاشت. مادر مكرّمه ‏اش فاطمه ام البنين بود. عبد الله شش سال با پدر و شانزده سال با برادرش حسن و 25 سال عمر شريف خود را در كنار برادرش حسين عليه السّلام قرار داشت. دومین فرزند حضرت امّ البنین (فاطمه بن حزام) وپنجمین فرزند پسر علی بن ابی طالب است. او را عبدالله اکبر وکنیه اش را ابومحمد نوشته‌اند. و برخی او را عبدالله اصغر نامیده‌اند. امّا عبدالله اصغر، کنیه اش ابوبکر و فرزند لیلی بنت مسعود بن خالد است. بر اساس زیارت ناحیه، عبدالله زخم های فراوانی از پشت سر و روبه‌رو خورده و از عرصه آزمون کربلا، پیروزمندانه و سرفراز بیرون آمده بود. 📗منبع: آینه داران آفتاب، ج۲، ص۱۱۵۸٫
🥀 🥀 ⚘روز پنجم با برادر امام حسین علیه‌السلام، (سلام الله عليه)  ■ویژگیها و فضایل او دانش آموخته‌ی دانشگاه امام علی(ع) و رشد یافته‌ی مکتب برادرانش امام حسن مجتبی واباعبدالله الحسین بود. رشادت و شجاعت، وفاداری، جوانمردی، بصیرت، بخشندگی و نیکوکاری وشیفتگی به شهادت ازجمله فضایل ایشان بود. ■ در کیفیت شهادت عبدالله آمده است که چون اصحاب امام حسین(ع) و عده‌ای از اهل بیت او کشته شدند،حضرت عباس(ع)وی را خواست و به او گفت: پا به میدان بگذار تا شهامت و شجاعت تو را ببینم و داغ تو را مایه اجر خویش بشمارم، زیرا تو را فرزندی نیست. عبدالله اجابت کرد و در حالیکه این رجز را می‌خواند، به دشمن حمله ور شد: انا ابن ذی النجدة و الفضال ذاک علی الخیر ذوالفعال سیف رسول الله ذوالنکال فی کل یوم ظاهر الاهوال من فرزند کسی هستم که دلیر و بخشنده است و آن علی برتر است که دارای روش نیکو می‌باشد او شمشیر فرستاده خداست که انتقام می‌گیرد و هیبتش در میان قومی آشکار است. ■ (ع) در مصاف با لشگریان عمربن سعد تعدادی از آنها را به قتل رساند و در نهایت به شهادت رسید. برخی قاتل عبدالله بن علی(ع) را هانی بن ثبیت حضرمی نوشته‌اند که ضربتی بر سر عبدالله فرود آورد و او را به شهادت رساند.  اما قول دیگر قاتلش را خولی بن یزید معرفی می‌کند که وی عبدالله را با تیری نشانه گرفت. پس از آن مردی از بنی تمیم از ابان بن درام او را به قتل رساند.  سن او را به هنگام شهادت بیست و پنج سال نوشته‌اند. ابوالفرج می‌گوید: وی از خود فرزندی به یادگار نگذاشت. اما طبری از شخصی به نام عباس بن حسن بن عبدالله بن علی(ع) یاد می‌کند. که نوه عبدالله بن علی(ع) محسوب می‌شود.
🥀 🥀 ⚘روز پنجم با برادر امام حسین علیه‌السلام، (سلام الله عليه)  ■در زیارت ناحیه مقدسه، وی چنین مورد خطاب قرار گرفته است: «السَّلامُ عَلی عَبْدِالله بْنِ امیرِ المؤمنین، مُبْلیَ البَلاءِ والمُنادِی بِالوَلاءِ فی عَرْصَةِ کَرْبَلاءِ والمَضْرُوبِ مُقْبِلًا وَمُدْبِراً، لَعَنَ اللَّهُ قاتِلَهُ هانِیَ بْنَ ثُبیتِ الحَضْرَمیِّ.» درود بر عبدالله فرزند امیرالمؤمنین؛ آزمایش شده در مصیبت و منادی دوستی در میدان کربلا، آن کسی که از هر سوی ضربه خورد و زخمدار شد. خدا قاتل وی هانی بن ثُبیتِ حضرمی را لعنت کند!
🥀 🥀 ⚘روز پنجم با برادر امام حسین علیه‌السلام، (سلام الله عليه)  ■نام در زیارت رجبیه ودر زیارت ناحیه مقدسه آمده است. ■درکتب و مقاتل معتبر مانند: مقتل خوارزمی:ج۲،ص ۲۸،تاریخ طبری:ج ۵، مروج الذّهب: ج ۳،ص۶۳، ابصار العین:ص ۶۷،مقاتل الطالبیین:ص ۸۱ـ۸۲،انصار الحسین: ص۱۲۵،ناسخ التواریخ: ج ۱،ص۳۳۶و…از او سخن به میان آمده است.   معرفی عبدالله بن علی بن ابیطالب در منابع فارسی در عکس موجود است.👆 🥀