💠حضرت فاطمه زهرا سلام اللّه علیها
🔸 خَيْرٌ لِلنِّسَاءِ أَنْ لاَ يَرَيْنَ اَلرِّجَالَ وَ لاَ يَرَاهُنَّ اَلرِّجَالُ
🔹برای زنان بهتر آن است که نه مردان (نامحرم) را ببینند نه مردان آنان را.
📗وسائل الشیعة ج20 ص232
🔻شرح حدیث
🔸رابطه ی زن و مرد در جامعه اگر با رعایت حدود شرعی و دینی باشد، هم جامعه سالم تر خواهد بود، هم گناه کمتری انجام خواهد گرفت.
🔸بسیاری از اوقات «نگاه» زمینه ساز «گناه» می شود و میان نگاه و گناه رابطه است و اگر مسلمان به توصیه ی قرآن عمل کند و زن و مرد نامحرم هنگام رویارو شدن چشم خود را فرو بندند، این به عفاف و سلامت روانی آنان بیشتر کمک می کند.
🔸روزی پیامبر خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم با جمعی نشسته بودند.آن حضرت پرسید: به من بگویید چه چیزی برای زنان بهتر است؟ سخنانی گفته شد، ولی گویا هیچ کدام برای رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم پذیرفته نبود.
🔸علی علیه السّلام می فرماید:من نزد حضرت فاطمه (علیها السّلام) برگشتم و سؤال پیامبر را با او در میان گذاشتم.فرمود:برای زنان این بهتر است که مردان را نبینند و مردان هم آنان را نبینند (یعنی حفظ حجاب و عفاف و کنترل نگاه از حرام...)
🔸علی علیه السّلام این جواب را به پیامبر خدا گفت.حضرت پرسید:پیش من که بودی چنین چیزی نگفتی، چه کسی این را به تو خبر داد؟ گفت:فاطمه.رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم آن حرف را پسندید و خوشحال شد و فرمود: فاطمه پاره ی تن من است.
🔸آنان که خود را پیرو حضرت زهرا (علیها السّلام) می دانند، توجه دارند که نظر او بر اختلاط کمتر زن و مرد نامحرم و پرهیز از برخورد نگاه هاست.
📗منبع: #حکمت_های_فاطمی ، جواد محدثی
#شرح_حدیث
سنگر عشق، کانالی محتوا محور👇
https://eitaa.com/laahoot_313
💫💯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰رهبـــــر معظم انقلــــاب:
پـــــروردگارا! بـــــه حقّ فاطمهی زهرا ما را فاطمی زنده بـــــدار و فاطمی بـــــمیران.
پـــــروردگارا! بـــــه حقّ محمّد و آل محمّد ما را فاطمی محشور کن.
پــــروردگارا! ملّت ایران را در همهی میدانها پیروز و سربلنــــد بـــــفرما.
آمیــــــــن به بـــــرکت صلوات بــــــر
حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ
و خاندان مطهرش
🌌شب خوش ودرپناه مادر سادات
#ایام_فاطمیه
سنگر عشق، کانالی محتوا محور👇
https://eitaa.com/laahoot_313
💫💯
💠حضرت فاطمه زهرا سلام اللّه علیها
🔸اَللّهُمَّ لا تَجعَل مُصیبَتی فی دینی وَ لا تَجعَلِ الدُّنیا اَکبَرَ هَمّی وَ لا مَبلَغَ عِلمی
🔹خداوندا! مصیبت مرا در دینم قرار مده، و «دنیا» را بزرگ ترین همّ و غم من و نهایت علم و هدف دانشم قرار مده
📗بحارالانوار، ج 83، ص 85
🔻شرح حدیث
🔸مصیبت حادثه ی تلخ و ناگواری است که به انسان می رسد.
🔸گاهی این مصیبت و آسیب و ضربه مادی است و گاهی معنوی و اخلاقی، گاهی جسمی است و گاهی روحی و دینی.
🔸این که کسی از نظر دین آسیب و آفت ببیند و لطمه ای به دینش وارد شود، بزرگ ترین مصیبت است و این که همه ی همت و تلاش انسان و نهایت دانش و علم انسان در «دنیا» خلاصه شود نیز نشانه ی خسارت معنوی است.
🔸نه هستی در دنیا خلاصه می شود، و نه معیار سود و زیان فقط مادیّات است.
🔸کسی که زندگی مادی و رفاه و معیشت او تأمین باشد، ولی دین و اخلاق او ضربه بخورد، در واقع زیانکار و خسران زده است.
🔸ما به کسی که عزیزی را از دست می دهد، تسلیت می گوییم، ولی آن که آسیب دینی می خورد، بیشتر شایسته ی تسلیت گویی است.
🔸ما از کسی که فعّال و تلاشگر است تقدیر می کنیم، ولی آن که همّتش بالاتر و فکر و فعالیتش برای تأمین سعادت اخروی است، سزاوارتر است تا از او تقدیر شود.
🔸اولیای الهی چون آخرت را در چشم انداز خود قرار داده اند، هم مصیبت در دین را سخت تر می بینند و هم از این که هدف نهایی شان «دنیا» باشد، گریزانند.
📗منبع: #حکمت_های_فاطمی ، جواد محدثی
#شرح_حدیث
سنگر عشق، کانالی محتوا محور👇
https://eitaa.com/laahoot_313
💫💯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✝ کشیش مسیحی:
🤲🏻 امید دارم که #شفاعت حضرت زهراء سلام الله علیها در روز قیامت شامل من هم بشود.
#فاطمیه
سنگر عشق، کانالی محتوا محور👇
https://eitaa.com/laahoot_313
💫💯