AUD-20220424-WA0607.mp3
41.43M
📖 قرائت سوره ۩ #روم ۩
🎙 با صدای استاد پرهیزگار
📣🛑توجه توجه
احتمال شنیده شدن صیحه آسمانی در شب بیست و سوم رمضان
(بسم الله الرحمن الرحیم)
معنای صیحه👇
صدا کردن بلند را صیحه گویند.
یکی از علائم حتمی ظهور حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه الشریف که مقارن(نزدیک) با ظهور میباشد مسئله صیحه آسمانی است.
این صیحه هنگامی رخ میدهد که در شرق و غرب اختلاف شدیدی پیدا شده است و بخاطر ترسی که از این فتنه ها بر مردم وارد شده است، مردم روزگار سختی را میگذرانند و حتی بسیاری از زنان و مردان مومن دچار سرگردانی و ناامیدی شده اند 👈از این که فرجی رخ بدهد و دچار شک و شبهه شده اند.وضعیت مردم در آن زمان این گونه است که سَر دادن ندای امر فرج را از سالهای دور و دراز انتظار میکشیدند.
حضرت صادق عليه السّلام فرمود: «قائم خروج نخواهد كرد تا اينكه به اسم او ندا شود از میان آسمان در شب جمعه بيست و سوم ماه رمضان، پس بگويد آگاه باشيد كه فلان بن فلان (اسم او و اسم پدر او) ، قائم آل محمد است، پس بشنويد از وى و اطاعت كنيد او را، پس نماند چيزى از خلق خدا كه داراى روح باشد مگر اينكه آن صيحه را بشنود، پس خوابيده را بيدار كند و سراسيمه به صحن خانه بيرون دود، و باكره را از جاى خود بيرون دواند، و ايستاده نيز از خانه بيرون دود، از هيبت آن صيحه كه مىشنوند و آن صيحۀ جبرئيل است.»و در انتهاى همان روز صداى ابلیس ملعون شنیده مى شود که ندإ؛ مى دهد آگاه باشید که فلانى مظلومانه کشته شد تا مردم را به شک بیندازد و آنها را مبتلا به فتنه کند. چقدر شک کنندگان متحیر در آن روز زیادند که در آتش افکنده شده اند.
در اکثر روایات شب جمعه یا شب بیست و سوم رمضان را هنگام آن ندا مشخص کرده اند. میتوان گفت که خود صیحه آسمانی حتمی است اما این که در شب جمعه و یا شب بیست و سوم رمضان باشد غیرحتمی است و ممکن است در روز دیگری اتفاق بیفتد.
(در روایتی این صیحه در طلوع فجر شنیده میشود)
📢کسی که این ندا را میدهد، جبرئیل علیه السلام است
با این ندا نام و نسب و برحق بودن حضرت مهدی و پیروانش برای جهانیان اعلان می شود و مردم از زمان ظهور آگاه می شوند. ندای آسمانی برای مؤمنان رحمت و برای کافران نشانه عذاب است.
پیروان حق و حقیقت با شنیدن ندای آسمانی نشاط و شادابی خاصی پیدا میکنند و آگاه میشوند که مولایشان بعد از قرن ها انتظار می آید و در پرتو آن حق و عدالت همه جا را نورانی خواهد کرد؛ به همین دلیل روح تازه ای با شنیدن آن در وجودشان دمیده می شود.و از آن پس نام حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بر سر زبان ها می افتد.😍
👈قیام امام مهدی انقلابی جهانی است و شناسایی او نیز باید جهانی باشد تا حجت بر همگان تمام شود و نگویند راه و مسیر حق را نشناختیم و ندای آسمانی با اعلام نام و نسب حضرت مهدی (عجل لله تعالی فرجه الشریف) و بیان حقانیت او برای جهانیان بشارت به آمدن او را می دهد و با این معیار که مدعیان دروغین از آوردن آن عاجزند آن حضرت به همگان معرفی می شود.
👈ویژگی دیگر ندای آسمانی، یکنواختی آن برای شنوندگان است و دوری یا نزدیکی، معنا ندارد.
از امام رضا روایت می کند که فرمود:
...کَمْ مِنْ حَرَّى مُؤْمِنَةٍ وَ کَمْ مِنْ مُؤْمِنٍ مُتَأَسِّفٍ حَرَّانَ حَزِینٍ عِنْدَ فِقْدَانِ الْمَاءِ الْمَعِینِ کَأَنِّی بِهِمْ آیِسٌ مَا کَانُوا قَدْ نُودُوا نِدَاءً یَسْمَعُ مَنْ بَعُدَ کَمَا یَسْمَعُ مَنْ قَرُبَ یَکُونُ رَحْمَةً عَلَى الْمُؤْمِنِینَ وَ عَذَاباً عَلَى الْکَافِرِینَ
ترجمه حدیث👇
...هنگام فقدان ماء معین، بسیاری از مردان و زنان مؤمن، دلسوخته و متاسف و اندوهناکاند؛ گویا آنان را در ناامیدترین حالاتشان میبینم که ندا را میشنوند؛ ندایی که از دور، مانند شنیده شدن از نزدیک شنیده میشود و آن رحمتی برای مؤمنان و عذابی برای کافران است.
📣ندای ماه رمضان زمینه سازی و اطلاع رسانی است و ندای روز عاشورا که روز ظهور است
امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بعد از صحیه و ندای آسمانی در شب قدر و ۲۳ ماه مبارک رمضان ٬ "ظهور" میفرمایند. و بعد از حدود "سه ماه و نیم" و در روز عاشورای (دهم) ماه محرم در مکه مکرمه و از کنار کعبه مابین رکن و مقام (رکن یمانی و مقام اسماعیل) "قیام" میفرمایند و پرچم و رایۀ خویش را برای آغاز حکومت جهانی علنی میفرمایند. بنابراین بین ظهور و قیام امام عصر فاصله زمانی در حدود سه ماه و نیم وجود دارد.
در "قیام" حضرت از کنار خانه خدا و کعبه ۳۱۳ نفر از یاران ایشان در کنار وی خواهند بود. بعد از قیام و اعلام آغاز "خروج" برای اقامه حکومت جهانی اسلامی ایشان حلقه دوم اصحاب ۱۰ هزار نفر به حضرت می پیوندند، آنگاه حضرت "خروج" خویش را از مکه برای فتح جهان آغاز میفرمایند.
بنابراین "ظهور" در جمعه ماه رمضان با صیحه آسمانی اتفاق می افتد "قیام" در ماه محرم و روز عاشورا در کنار کعبه به همراه ۳۱۳ نفر از اصحاب خاص شروع می شود و "خروج" حرکت امام از مکه به سمت مدینه و کوفه بعد از جمع شدن ۱۰ هزار نفر از یاران اتفاق می افتد.
و اما:
هر کس آن صدا صیحه ای که گفته شد را به زبان مادری خودش می شنود.(معجزه)پس با این خصوصیاتی که از صیحه بیان شد، حجت بر همگان تمام می شود و کسی نمیتواند ادعا کند که از ظهور حجت خدا باخبر نشده والا به سوی او میشتافت و به او ایمان میآورد.
پس از این صدا، نام و یاد مهدی در دلها و بر سر زبانها میافتد.
خدا میداند چه شور و شعف توصیف ناپذیری دل مسلمانان را فرامیگیرد تا آنجا که این سرور و شادی داخل قبر مومنان از دنیا رفته میشود. و شادمانی نیز آنها را فرامیگیرد از این که بالاخره حجت خدا را که منتظر ظهورش بودند و به خاطر اعتقاد به او و اهدافش این همه طعنه و تمسخر و شکنجه را از دشمنان به جان خریدند امر ظهورش فرارسیده است.
هنوز مردم در بهت و حیرت و ناباوری و شور و شعف بسر میبرند که ناگهان در هنگام غروب خورشید در همان روز ندایی دیگر شنیده میشود که: «الحق مع عثمان و شیعته» حق با عثمان و شیعیان اوست.
در این هنگام است که تردیدکنندگان به شک میافتند که کدام ندا حق است و صحیح می باشد.
👈از امام صادق علیه السلام سوال شد چه کسانی به ندای اول و چه کسانی به ندای دوم پاسخ می دهند؟ حضرت فرمودند: کسی آن را تصدیق می کند که از قبل به آن ایمان آورده باشد.(یعنی شما به امام زمانت اعتقاد محکم و راسخ داری دچار شک نمیشی)
سپس این آیه را تلاوت فرمودند: «أَفَمَنْ يَهْدي إِلَى الْحَقِّ أَحَقُّ أَنْ يُتَّبَعَ أَمَّنْ لايَهِدِّي إِلاَّ أَنْ يُهْدى فَما لَكُمْ كَيْفَ تَحْكُمُون».
👈سپس فرمودند: صدای جبرئیل از آسمان شنیده میشود و صدای ابلیس از زمین است. پس از صدای اول پیروی کنید و از صدای دوم دوری کنید که گول نخورید... بعد از این است که دو جبهه حق و باطل علناً رو در رو در مقابل هم قرار گرفته و وعده پیروزی مستضعفان بر مستکبران محقق میگردد.
دلیل برخاستن صیحه چیست؟
یک: توجه دادن مردم به نزدیکی ظهور
دو: به وجود آمدن آمادگی درونی در میان مؤمنان مخلص
AUD-20220420-WA0705.mp3
466.8K
👇👇فایل صوتی دعای اللهم اجعَل فیما تَقضی و....
🕯✵↶دعــ➎ـای اللهم اجعل فیما تقضی... ↷✵🕯🔳
✧بـِسـْمِ اللـَّهِ الـرَّحْمَـنِ الرَّحِيمِ✧
🥀اللَّهُمَّ اجْعَلْ فِیمَا تَقْضِی وَ فِیمَا تُقَدِّرُ، مِنَ الْأَمْرِ الْمَحْتُومِ وَ فِیمَا تَفْرُقُ مِنَ الْأَمْرِ الْحَكِیمِ، فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ مِنَ الْقَضَاءِ الَّذِی لا یُرَدُّ وَ لا یُبَدَّلُ، أَنْ تَكْتُبَنِی مِنْ حُجَّاجِ بَیْتِكَ الْحَرَامِ، فِی عَامِی هَذَا، الْمَبْرُورِ حَجُّهُمْ، الْمَشْكُورِ سَعْیُهُمْ، الْمَغْفُورِ ذُنُوبُهُمْ، الْمُكَفَّرِ عَنْهُمْ سَیِّئَاتُهُمْ، وَ اجْعَلْ فِیمَا تَقْضِی وَ تُقَدِّرُ، أَنْ تُطِیلَ عُمْرِی وَ تُوَسِّعَ لِی فِی رِزْقِی.
🍃خدایا؛ قرار بده در آنچه حکم میکنی و مقدّر مینمایی، از فرمان حتمی، در آنچه از کار حکیمانه جدا میسازی در شب قدر، از حکمی که بازگشت نپذیرد و تغییر نیابد، اینکه مرا در این سال از حاجیان خانه محترمت بنویسی، حاجیانی که حجّشان پذیرفته و سعیشان قبول افتاده و گناهانشان آمرزیده گشته و بدیهایشان محو شده است و قرار ده در آنچه فرمان میدهی و مقدّر مینمایی که عمرم را طولانی گردانی و در روزیام وسعت بخشی.
🕯✵↶دعــ➏ـای یا باطنا فی ظهوره... ↷✵🕯
✧بـِسـْمِ اللـَّهِ الـرَّحْمَـنِ الرَّحِيمِ✧
🌙یَا باطِناً فِى ظُهُورِهِ، ویَا ظاهِراً فِى بُطُونِهِ، وَ یَا باطِناً لَیْسَ یَخْفَىٰ، وَ یَا ظاهِراً لَیْسَ یُرىٰ، یَا مَوْصُوفاً لَایَبْلُغُ بِكَیْنُونَتِهِ مَوْصُوفٌ وَلَا حَدٌّ مَحْدُودٌ، وَ یَا غائِباً غَیْرَ مَفْقُودٍ، وَیَا شاهِداً غَیْرَ مَشْهُودٍ، یُطْلَبُ فَیُصابُ، وَلَمْ یَخْلُ مِنْهُ السَّماواتُ وَالْأَرْضُ وَمَا بَیْنَهُما طَرْفَةَ عَیْنٍ، لَایُدْرَكُ بِكَیْفٍ، وَلَا یُؤَیَّنُ بِأَیْنٍ وَلَا بِحَیْثٍ، أَنْتَ نُورُ النُّورِ وَرَبُّ الأَرْبابِ، أَحَطْتَ بِجَمِیعِ الأُمورِ، سُبحانَ مَنْ لَیْسَ كَمِثِلهِ شَىْءٌ وَهُوَ السَّمیعُ البَصیرُ! سبحانَ مَنْ هُوَ هكَذَا وَلَا هَكَذا غَیْرُه.
🌷ای پنهان در حال آشکار بودنش و ای آشکار در حال پنهان بودنش و ای پنهانی که مخفی نمیشود، ای آشکاری که دیده نمیشود، ای به وصف آمدهای که هیچ ممکنی به حقیقتش نمیرسد و هیچ حدّ بستهای به او احاطه پیدا نمیکند و ای غایب گم نشده، ای حاضری که مشهود نیست تا آنکه جستجو شود و او را بیابند، آسمانها و زمین و آنچه بین آنهاست، به اندازه چشم برهمزدن از او خالی نیست، به کیفیتی معین دانسته نمیشود و محدود به مکان و جهت نمیگردد، تویی روشنایی نور، پروردگار پرورندگان، به همه امور احاطه کردهای، منزّه است آنکه چیزی همانندش نیست و او شنوا و بیناست، منزّه است آنکه دارای این صفات است و برای غیر او چنین صفاتی نیست.
🔹سپس آنچہ را مےخواهے از خدا طلب ڪن