6️⃣ا
❇️ و أَن تَجعَلَنِی مِمَّن یُسَارِعُ فِی الخَیرَاتِ وَ یَدعُوکَ رَغَباً وَ رَهَباً وَ تَجعَلَنِی لَکَ مِنَ الخَاشِعِینَ
و مرا از آنان که در کارهاى خیر سرعت مى کنند مقرر فرمایى و از آنان که با شوق و رغبت و ترس و هیبت تو را به دعا مى خوانند و از اهل خضوع و خشوع گردانى
❇️ اللَّهُمَّ إِنَّکَ مَنَنتَ عَلَیَّ بِزِیَارَةِ مَولاَیَ عَلِیِّ بنِ أَبِی طَالِبٍ وَ وِلاَیَتِهِ وَ مَعرِفَتِهِ
پروردگارا تو به نعمت زیارت مولایم على بن ابى طالب و به ولایت و معرفتش بر من منت گزاردى
❇️ فاجعَلنِی مِمَّن یَنصُرُهُ وَ یَنتَصِرُ بِهِ وَ مُنَّ عَلَیَّ بِنَصرِکَ لِدِینِکَ
پس کرم فرما و مرا از یاران و ناصران او در دین تو و از یارى طلبان از حضرتش براى دین خود بگردان
❇️ اللَّهُمَّ وَ اجعَلنِی مِن شِیعَتِهِ وَ تَوَفَّنِی عَلَى دِینِهِ
پروردگارا و مرا از شیعیانش قرار ده و بر دین و آیین او بمیران
❇️ اللَّهُمَّ أَوجِب لِی مِنَ الرَّحمَةِ وَ الرِّضوَانِ وَ المَغفِرَةِ وَ الإِحسَانِ وَ الرِّزقِ الوَاسِعِ الحَلاَلِ الطَّیِّبِ مَا أَنتَ أَهلُهُ
پروردگارا از رحمت (نامنتها) و خشنودى و مغفرت و احسان بر من نصیبى لازم گردان و رزق وسیع حلال پاکیزه و آنچه تو را سزد به من عطا فرما
❇️ یا أَرحَمَ الرَّاحِمِینَ وَ الحَمدُ لِلَّهِ رَبِّ العَالَمِینَ
اى مهربانترین مهربانان عالم و ستایش مخصوص خداى آفریننده عالم است.
مؤلف گوید که در روایت معتبر منقول است که حضرت خضر علیه السلام در روز شهادت حضرت امیر المؤمنین علیه السلام گریه کنان و استرجاع گویان بسرعت آمد و ایستاد بر در خانه امیر المؤمنین علیه السلام پس گفت
❇️ رحِمَکَ اللَّهُ یَا أَبَا الحَسَنِ کُنتَ أَوَّلَ القَومِ إِسلاَماً وَ أَخلَصَهُم إِیمَاناً وَ أَشَدَّهُم یَقِیناً وَ أَخوَفَهُم لِلَّهِ
خدا تو را رحمت فرستد اى ابا الحسن تو بودى اول قوم در اسلام و خالصترین ایشان در ایمان و محکمترین آنها در یقین و صاحب خوفترشان براى حق
و شمرد بسیارى از فضائل آن حضرت را قریب به همین عباراتى که در همین زیارت مذکور است پس اگر در این روز این زیارت نیز خوانده شود مناسب است و اصل آن کلمات که بمنزله زیارت روز شهادت است در هدیه ذکر کرده ایم هر که خواهد به آنجا رجوع کند و نیز بدان که ما پیش از این در ضمن اعمال شب مبعث کلامى از رحله ابن بطوطه نقل کردیم که متعلق بود به این روضه شریفه صلوات الله على مشرفها شایسته است به آنجا رجوع شود.
🌻☘️🌻☘️
☘️🌻☘️
🌻☘️
☘
💖توسلبهرسولاللهصلیاللهعلیهوآله💖
⭐بِسْمِ اللهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيم⭐
اللّٰهُمَّ صَلِّ وَ سَلِّمْ وَزِدْ وَ بٰارِكْ عَلَي النَّبِيِّ الْاُمِّيِّ العَّرَبِيِّ الهٰاشميِّ القُرَشيِّ الْمَّكِّيِّ المَدَنيِّ الاَبطَحِيِّ التَّهٰامِيِّ السَّيدِ الْبَهِيِّ السِّراجِ المُضِيءِ الْكوكَبِ الدُّرِّيِّ صٰاحِبِ الوَقٰارِ وَ السَّكيِنَةِ المَدْفُونِ بِالمَدينة العَبدِ المُؤَيَّدِ وَ الرَّسُولِ الْمُسَدَّدِ الْمُصطَفَي الاَمجَدِ المَحمُودِ الأحمَدِ حَبيبِ إِلٰهِ العَالمِينَ وَ سَيِّدِالمُرسَلينَ وَ خاتَمِ النَّبِيِّينَ وَ شَفِيع المُذنِبينَ وَ رحمَةِ لِلعالمَينَ أبِي القٰاسِم يٰا رَسُولِ الله يٰا إِمٰامِ الرَّحمَةِ يٰا شَفِيعَ الاُمَّةِ يٰا حجةَ اللهِ عَليٰ خلقِهِ يٰا سَيِّدنا وَ مَولٰانا إنّٰا تَوَجَّهنٰا وَ استَشفَعَنٰا وَ تَوَسَّلنٰا بِكَ إلَي الله وَ قَدَمنٰاكَ بَينَ يَدَيْ حٰاجاتِنا فِي الدُّنيٰا و الٰاخِرَةِ يٰا وَجيهاً عِندَ الله اِشفَع لَنا عِندَ الله
و سه مرتبه بگو : اَللّٰهُمَ بِخٰاتَمِ الْاَنبِياءِ أَنِلْني شَفٰاعَتَهُ"
📚منبع: زادالمعاد، صفحه 588
☘
🌻☘️
☘🌻☘️
🌻☘️🌻☘️
فضیلت زیارت امیرالمومنین علیه السلام در شب مبعث - استاد معاونیان @amirealam.mp3
2.88M
👆👆👆👆👆
❤️امیرالمومنین را در شب مبعث کرامت هاست...
اهمیت زیارت امیرالمومنین علیه السلام در شب مبعث پیامبر صلی الله علیه و آله
✨استاد معاونیان
🟣👈 ثواب روزه مبعث
#روزه_میگیریم_بقصد_فرج
💠 عَنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ عَلَيْهِ السَّلاَم قَالَ: صِيَامُ يَوْمِ سَبْعَةٍ وَ عِشْرِينَ مِنْ رَجَبٍ يَعْدِلُ عِنْدَ اللَّهِ صِيَامَ سَبْعِينَ سَنَة.
💠 حضرت امام صادق علیهالسلام فرمودند: روزه گرفتن در روز بیست و هفتم ماه رجب، نزد خداوند متعال برابر با روزه هفتاد سال است.
📚 اقبال الاعمال، ج ۲ ص ۶۷۳
👌👌پاداش روزه روز بیست و هفتم ماه رجب(مبعث) 👇
1) حضرت صادق علیه السلام به حسن بن راشد فرمود: روزه روز بیست و هفتم ماه رجب را ترک نکن،
زیرا بیست و هفتم رجب روزی است که نبوّت بر محمّد صلّی الله علیه و آله نازل شد، و ثواب روزه آن معادل روزه شصت ماه است.
📚(کافی، ج4،ص 149)
💫💫💫💫💫💫💫💫💫
2) حسن بن راشد گفت: به حضرت صادق علیه السلام عرض کردم: در روز مبعث، چه عملی انجام دهیم؟ فرمود: روزه گرفته، و بر محمّد و آلش زیاد صلوات فرستید.
📚 (اقبال الاعمال، ص 180)
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
3) حضرت صادق علیه السلام فرمود: هرکس روز بیست و هفتم رجب روزه گیرد، خداوند پاداش روزه هفتاد سال را برای او می نویسد.
📚(بحارالانوار، ج97، ص34 به نقل از امالی صدوق)
💫💫💫💫💫💫💫💫💫
4) حضرت رضا علیه السلام فرمود: خداوند، محمّد صلّی الله علیه وآله را سه شب قبل از پایان رجب مبعوث کرد، پس روزه آن روز مانند روزه هفتاد سال می باشد.
📚 (بحارالانوار، ج97، ص36 به نقل ازكتاب فَضَائِلِ الْأَشْهُرِ الثَّلَاثَة)
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
5) ابن عبّاس از رسول خدا صلّی الله علیه وآله نقل می کند که درباره روز بیست و هفتم ماه رجب که به پیامبری مبعوث گردید، چنین فرمود:
هرکس روز بیست و هفتم رجب روزه گیرد، برای او معادل کفّاره شصت سال می باشد، و خداوند او را از ابلیس و جنودش حفظ می کند،
پس اگر در آن روز یا در آن شب بمیرد، شهید مرده است ؛ و خداوند روح او را در چینه دان مرغ سبزی قرار می دهد که در بهشت به هرجا بخواهد می رود، و خداوند برای او بهره ای از عبادت عبادت کنندگان، مجاهدین، شاکرین و ذاکرین قرار می دهد، آن کسانی که خوفی بر ایشان نیست و محزون نمی شوند.
قسم به آن کس که مرا به حق مبعوث کرد، اگر بنده یا کنیزی روز بیست و هفتم رجب روزه گیرد و شب بیست و هفتم را به عبادت سپری کند، خداوند گناهان وی که بین او و خدایش بوده است می آمرزد، هرچند به تعداد ستارگان آسمان، قطره های باران، برگ های درختان و تعداد روزهای دنیا باشد.
همچنین خداوند برای او بهره ای از ثواب های جبرئیل، میکائیل، اسرافیل، عزرائیل و روحانیّین همراه او، کروبیّین و حمله عرش قرار می دهد. قسم به کسی که مرا به حق برانگیخت، خداوند بهره ای از عبادت فرشتگان هفت آسمان برای او منظور می کند، و آن گاه که ملک الموت برای قبض روحش می آید، او را در حالت ایمان قبض روح می کند. چنین فردی از قبرش بیرون می آید درحالی که چهره اش همچون ماه شب چهارده می درخشد، و بر پل صراط همچون برق ناگهانی عبور می کند، و نامه اعمالش به دست راست وی داده می شود، و کفه ترازوی اعمال وی سنگین در نظر گرفته می شود، و آن هنگام که مردم می ترسند وی نمی ترسد، و خداوند در بهشت فردوس هفتاد شهر به او می دهد که در هر شهری هفتاد هزار قصر وجود دارد، و هر یک از این قصرها از دنیا و آنچه در دنیاست بهتر است، و در هر قصری چیزهایی وجود دارد که چشم ندیده، گوش نشنیده، و به قلب بشری خطور نکرده است.
📚 (بحارالانوار، ج97، ص51 به نقل از کتاب النوادر)
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
6) ابواسحاق عُرَیضی می گوید: در قلبم افتاد که چه ایّامی از سال روزه گرفته شود. لذا قصد کردم نزد حضرت هادی علیه السلام بروم. حضرت در منطقه بِصَریا بودند. این امر را به هیچکس نگفتم. نزد حضرت رفتم، وقتی مرا دید فرمود: ای ابواسحاق، آمدی از من از ایامی سؤال نمایی که در آن ایام روزه گرفته می شود. آن ها چهار روز می باشند: روز بیست و هفتم رجب که خداوند رسولش صلّی الله علیه وآله را بر خلقش مبعوث نمود، روز میلاد رسول خدا صلّی الله علیه وآله که هفدهم ربیع الاول است، روز بیست و پنجم ذی القعده که روز گسترده شدن زمین از زیر کعبه است، و روز غدیر که رسول خدا صلّی الله علیه وآله برادرش علی علیه السلام را به عنوان پرچم هدایت برای مردم و امام بعد از خودش اقامه کرد. عرض کردم: فدایت شوم، راست فرمودی، من به همین منظور آمده بودم. شهادت می دهم که تو حجّت خدا بر خلقش می باشی.
📚(تهذيب الأحكام، ج4،ص305- 306)
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
7) از ائمه صادقین علیهم السلام در فضلیت روزه چهار روز از ایّام سال روایت وارد شده است. آن چهار روز عبارتند از: روز هفدهم ربیع الاول که روز ولادت رسول خدا صلّی الله علیه وآله می باشد. هرکس این روز را روزه بگیرد، خداوند روزه شصت سال را برای وی می نویسد ؛ روز بیست و هفتم رجب که روزی است که رسول خدا صلّی الله علیه وآله در آن روز مبعوث شد. هرکس این روز را روزه بگیرد، روزه اش معادل کفّاره شصت ماه خواهد بود؛ روز بیست و پنجم ماه ذی القعده که در آن، زمین گسترده شده است ؛ و روز غدیر که رسول خدا صلّی الله علیه وآله، حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام را به امامت نصب کرد.
📚(وسائل الشيعة، ج10، ص456به نقل از الْمُقْنِعَة)
~idâ|â¢@mola113â¢|â°_۲۰۲۲_۰۳_۰۱_۱۷_۵۰_۰۵_۱۴۳.mp3
9.58M
🔊مناجات_ماهرَجَبهمتَمُومشُدولیباز
حالِمَنخُوبنَشُد..؛💔🥀•
حاج.مهدی رسولی
#یهکاریکنبرامآقا🌼
دراین شبهای پایانی ماه رجب التماس دعا
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
═━⊰🍃🌸✨🌸🍃⊱━═