هدایت شده از حفظ و دفاع از خون شهداء
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌👌حتما حتما ببینید
الله اکبر
🟢 این فیلم چند میلیون بازدید داشته ؟!
اگه قبلاً دیدید باز هم ببینید
ارزش دیدن دوباره را داره
#شهدا_حاضر_و_ناظرن
هدایت شده از حفظ و دفاع از خون شهداء
"پند لقمان حکیم به فرزند"
ای جان فرزند؛
هزار حکمت آموختم که از آن،
چهارصد حکمت انتخاب کردم و از آن چهارصد،
هشت کلمه برگزیدم که جامع کلمات است؛
دو چیز را هرگز فراموش مکن؛
"خدا" و "مرگ" را.
دو چیز را همیشه فراموش کن؛
"هنگامی که به کسی خوبی کردی"
"زمانی که از کسی بدی دیدی"
و هر گاه به مجلسی وارد شدی "زبان نگه دار"
اگر به سفره ای وارد شدی "شکم نگه دار"
وقتی وارد خانه ایی شدی "چشم نگه دار"
و زمانی که برای نماز ایستادی "دل نگه دار"
هدایت شده از حفظ و دفاع از خون شهداء
rahno.mp3
57.23M
توصیههای دهگانه رهبری به بسیجیان
#حجت_الاسلام_راجی در برنامه راه نو #شبکه_افق، دیماه ۱۴۰۳
🔰 در جمعی از بسیجیان
🔸 چکیده مطالب این جلسه👇
🔻 اولین توصیه رهبری، بصیرتافزایی در خود و دیگران.
🔻 دومین توصیه رهبری، به دست گرفتن ابتکار عمل و بازی نکردن در زمین دشمن.
🔻 سومین توصیه رهبری، از دست ندادن امید به آینده.
🔻 چهارمین توصیه رهبری، پرهیز از غرور.
🔻 پنجمین توصیه رهبری، احساس عجز و ناتوانی نکردن از انجام کارهای بزرگ.
🔻 ششمین توصیه رهبری، پرهیز از کارهای نمایشی بدون محتوا.
🔻 هفتمین توصیه رهبری، قدر دانستن بسیج و امانت بودن آن در دست شما.
🔻 هشتمین توصیه رهبری، پرهیز از دوقطبی.
🔻 نهمین توصیه رهبری، جذب نیروهای طراح در کنار نیروهای عملیاتی.
🔻 دهمین توصیه رهبری، توکل به خدا.
هدایت شده از حفظ و دفاع از خون شهداء
6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 اثر وضوگرفتن بر بدن!
بادوربین حرارتی ثابت شد صورت، با وضو، نورانی میشود!
پروفسور رابرت کنزی با دوربین حرارتی از وضوگرفتن مسلمین فیلم گرفت و نورانی شدن صورت و بدن را با وضو دید و صحت کلام پیامبر ص برایش ثابت و مسلمان شد.
امام صادق علیه السلام:
وضو نور است و تجدید وضو نور بر نور است.
هدایت شده از حفظ و دفاع از خون شهداء
ورود کشور به جنگ ادراکی
پس از چهار مرحله جنگ، کشور وارد پنجمین مرحله جنگ با نظام سلطه شده است.
جنگ سرد، سخت، نیمه سخت و جنگ نرم مراحلی بود که کشور به انحاء مختلف با آن مواجه شده و حال ایران اسلامی وارد پنجمین مرحله جنگ یعنی جنگ شناختی یا جنگ ادراکی شده است.
اما جنگ ادراکی یا شناختی چیست؟!
آیا افرادی را در اطراف خود درک کرده اید که نسبت به مراجع عظام تقلید و علما و روحانیت، نگاهی محترمانه داشته اند و امروز نگاه آنها مبدل به نفرت شده باشد!؟
آیا کسانی را می شناسید که نسبت به مقدسات، تعصب داشته و مدافع آنها بوده اند اما امروز به جرگه توهین کنندگان به مقدسات وارد شده باشند!؟
آیا تا به حال با افرادی مواجه شده اید که تا چندی قبل به اعتقادات خود به شدت پایبند بوده اند و امروز اعتقادات خود را خرافات تلقی کنند!؟
آیا با کسانی دم خور بوده اید که به رهبری جامعه خود عشق می ورزیدند اما حال با دید بدبینانه از ولایت و رهبری یاد کنند!؟
جای تعجبی وجود ندارد. این افراد مورد اصابت گلوله دشمن در جنگ شناختی قرار گرفته اند بدون اینکه جراحتی در بدن خود احساس کنند اما ادراک و شناخت وی مورد حمله قرار گرفته است.
این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر و البته اثر گذارتر جنگ نرم بوده که متکی بر زیر ساخت رسانه های نوین سایبری است که با ایجاد یک پارادایم(چارچوب و پیش فرض های ثابت) ذهنی، به شناخت و ادراک افراد، مطابق خواست خود جهت می دهند بدون اینکه شخص متوجه این تغییر رفتار باشد و یا حتی به این فرآیند، شک کند.
هوشیاری دینی توام با مطالعه مبانی دین و یا به بیان ساده تر " بصیرت دینی" مهمترین و کارآمدترین راه مقابله با این تهاجم میباشد...
دقت کرده اید همواره مقام معظم رهبری مدتها قبل از هر رخدادی هشدارهای لازم را اعلام میکنند؟
خاطرتان هست که ایشان چقدر بر بصیرت مردم تاکید میفرمودند؟ حال پس از گذشت مدتی، علت هشدار ایشان مشخص میشود...
اصالت دینی توام با هوشیاری و کیاست مومن، نمادی از تقوای الهی است که لازمه جلب رضایت حق است.
حواسمان باشد که دشمن هیچگاه به طور مستقیم وارد عرصه منفی سازی چهره دین، معصومین و علما دینی و چهره ولایت فقیه نخواهد شد بلکه با ایجاد سناریوها و اتفاقات از پیش نگاشته شده وبا جریانات منفی سازی چهره علما و دلسوزان نظام، پروژه بی اعتماد سازی خود را پیاده و با سوء استفاده از افکار عمومی، آن را انتشار میدهد.
حفظ ایمان در هیچ عصری به دشواری این زمان نبوده چرا که تمامی حق با مظاهرش در برابر تمامی باطل با مظاهر خود قرار گرفته و چه بسا میشود گفت دوران آخرالزمانی که منتهی به ظهور حجت خدا(عج) میشود فرا رسیده و زمانه های غربال شدن یکی پس از دیگری فرا میرسد.
در آستانه چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب، ما با یک جنگ شناختی روبرو هستیم. اینکه دشمن به جنگ شناختی روی آورده است چند علت دارد:
1⃣ جنگ نظامی و سخت موجب وحدت داخلی است ولی جنگ شناختی وحدت شکن است.
2⃣ جنگ سخت هزینه بر است ولی جنگ شناختی هزینه اش اندک است.
3⃣ دستاورد جنگ شناختی به مراتب بیشتر و ماندگارتر از جنگ سخت و نیمه سخت است.
🔘سئوال: ابزار های جنگ شناختی دشمن چیست؟
➖ایجاد یاس و ناامیدی و بن بست نمایی از مسیر آینده.
➖تحریف در واقعیات و تردید در درستی مسیر طی شده انقلاب.
☑️نکته آخر اینکه این جنگ مسلماً برای مقابله نیاز به آرایش جنگی خاص دارد که جهاد تبیین و روایت درست گذشته و حال و ایجاد امیدواری به آینده براساس قرائت های اصیل از آرمانهای انقلاب، گام اساسی آن است.
هدایت شده از حفظ و دفاع از خون شهداء
💢 تاجر ثروتمندی بود که چهار همسر داشت
همسر چهارم را بیشتر از همه دوست داشت و او را مدام با جواهرات گران قیمت پذیرایی میکرد. بسیار مراقبش بود و بهترین چیزها را به او میداد
همسر سومش را هم خیلی دوست داشت و به او افتخار می کرد. نزد دوستانش او را برای جلوهگری میبرد، گرچه واهمه شدیدی داشت که روزی او با مرد دیگری برود و تنهایش بگذارد.
واقعیت این بود که او همسر دومش را هم بسیار دوست داشت. او بسیار مهربان بود و دائماً نگران و مراقب مرد بود. مرد در هر مشکلی به او پناه میبرد و او نیز به تاجر کمک میکرد تا گره کارش را بگشاید و از مخمصه بیرون بیاید.
اما همسر اول مرد زنی بسیار وفادار و توانا که در حقیقت عامل اصلی ثروتمند شدن او و موفق بودنش در زندگی بود، اما اصلاً مورد توجه مرد نبود. با وجود این که از صمیم قلب عاشق شوهرش بود، اما مردِ تاجر، به ندرت وجود او را در خانهای که تمام کارهایش با او بود، حس میکرد و تقریباً هیچ توجهی به او نداشت.
روزی مرد احساس کرد به شدت بیمار است و به زودی خواهد مرد. به دارایی زیاد و زندگی مرفه خود اندیشید و با خود گفت: من اکنون چهار همسر دارم، اما اگر بمیرم دیگر کسی را نخواهم داشت، چه تنها و بیچاره خواهم شد. بنابراین تصمیم گرفت با همسرانش حرف بزند و برای تنهاییش فکری بکند.
اول از همه سراغ همسر چهارمش رفت و گفت: من تو را از همه بیشتر دوست دارم و از همه بیشتر به تو توجه کردهام و انواع راحتیها را برایت فراهم آوردهام، حالا در برابر این همه محبت من آیا در مرگ با من همراه میشوی تا تنها نمانم؟ زن به سرعت گفت: “هرگز” ؛ همین یک کلمه و مرد را رها کرد.
مرد با قلبی که به شدت شکسته بود، به سراغ همسر سومش رفت و گفت: من در زندگی تو را بسیار دوست داشتم، آیا در این سفر همراه من خواهی آمد؟ زن گفت: البته که نه! زندگی در این جا بسیار خوب است. تازه من بعد از تو میخواهم دوباره ازدواج کنم و بیشتر خوش باشم. قلب مرد از این حرف یخ کرد.
مرد تاجر به همسر دوم رو آورد و گفت: تو همیشه به من کمک کردهای، این بار هم به کمکت نیاز شدیدی دارم، شاید از همیشه بیشتر، میتوانی در مرگ همراه من باشی؟ زن گفت: این بار با دفعات دیگر فرق دارد. من نهایتاً میتوانم تا گورستان همراه تو بیایم، اما در مرگ… متأسفم! گویی صاعقه ای به قلب مرد آتش زد.
در همین حین صدایی او را به خود آورد: من با تو میمانم، هر جا که بروی. تاجر نگاهی کرد، همسر اولش بود که پوست و استخوان شده بود. غم سراسر وجودش را تیره و تار کرده بود و هیچ زیبایی و نشاطی برایش باقی نمانده بود. تاجر سرش را به زیر انداخت و به آرامی گفت: باید آن روزهایی که می توانستم به تو توجه میکردم و مراقبت می بودم، که هزار افسوس این کار نکردم.
🔸 در حقیقت همه ما چهار همسر داریم!
١. همسر چهارم، بدن ماست. مهم نیست چه قدر زمان و پول صرف زیبا کردن او بکنی. وقت مرگ، اول از همه او، تو را ترک می کند.
٢. همسر سوم، دارایی ماست. هر چقدر هم برایت عزیز باشد، وقتی بمیری به دست دیگران خواهد افتاد.
٣. همسر دوم، خانواده و دوستان ما هستند. هر چقدر صمیمی و عزیز باشند، وقت مردن، نهایتاً تا سر مزارت کنارت خواهند ماند.
۴. همسر اول، روح ماست. غالباً به آن بیتوجهیم و تمام وقت خود را صرف تن و پول و دوست میکنیم. او ضامن توانمندیهای ماست، اما ما ضعیف و تنها رهایش کردهایم تا روزی که قرار است همراه باشد، اما آن روز دیگر هیچ قدرت و توانی برایش باقی نمانده است.
هدایت شده از حفظ و دفاع از خون شهداء
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ نحوه به شهادت رسیدن حضرت باب الحوائج امام کاظم علیه السلام از زبان شهید مطهری
▪️السلام علی المعذب فی قعر السجون!
▪️سالروز شهادت حضرت امام موسی بن جعفر(ع) تسلیت باد!
هدایت شده از حفظ و دفاع از خون شهداء
8.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 نکاتی درباره دعای معروف ماه رجب از زبان استاد شهید مطهری
🌹
هدایت شده از حفظ و دفاع از خون شهداء
🟢 بیتقوایی، از علل اصلی طلاق
🔹 من نمیخواهم ادعا کنم به علل افزایش طلاق احاطه دارم و میتوانم همه را بیان کنم؛ بدون شک عوامل اجتماعی گوناگونی دخالت دارد. ولی اینقدر میدانم که عامل اصلی افزایش طلاقها از بین رفتن عنصر تقواست.
🔸 اگر تقوا از میان مردم کم نشده بود و مردان و زنان، بیبند و بار نشده بودند اینقدر طلاق زیاد نمیشد. در زندگی قدیم نواقص و مشکلات بیشتری وجود داشت. حتماً مشکلاتی که در زندگی خانوادگی امروزی است در گذشته زیادتر بود، ولی در عین حال عنصر ایمان و تقوا بسیاری از آن مشکلات را حل میکرد. ولی ما امروز این عنصر را از دست دادهایم و با اینکه وسایل زندگی بهتر است با مشکلات بیشتری مواجه هستیم و حالا میخواهیم در همین مسئله افزایش طلاق مثلاً، به زورِ افزودن قید و بند قانون برای مردان و یا زنان، به زور مقررات، به زور دادگستری، به زور قوّه مجریه، با تغییر قوانین و مقررات، از عدد طلاقها بکاهیم و این شدنی نیست.
📗 استاد مطهری، ده گفتار، ص۳۸
هدایت شده از حفظ و دفاع از خون شهداء
8.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 اهتمام مرحوم حاجآقا رحیم ارباب به یک ذکر در ماه مبارک رجب
🌹 با مراجعه به این لینک و اهدای صلوات ان شاء الله مشمول دعای این عارف وارسته شویم:
http://iporse.ir/6008579
هدایت شده از حفظ و دفاع از خون شهداء
📌 شهادت امام کاظم علیهالسلام در زندان هارون الرشید
🔹امام موسی کاظم علیهالسلام در ۷ صفر سال ۱۲۸ در شهر مدینه به دنیا آمدند. ایشان بعد از شهادت امام صادق علیهالسلام به امامت رسیدند و ۳۵ سال امامت شیعیان را بر عهده داشتند. دوران امامت ایشان مصادف با چند تن از خلفای ظالم عباسی بود که توسط خلفا از مدینه به عراق آورده شد و چندین سال در زندانهای آنها زندانی بودند.
🔸دوران حیات ایشان همزمان با ظهور فرقههایی مانند اسماعیلیه، فطحیه و ناووسیه و معارضه آنان با امام در مسئله امامت بود. در این زمان شرایط برای مبارزه منفی و قیام علمی و ارشاد مردم، آماده بود. با توجه به این وضعیت، آن امام بزرگوار، فعالیت خویش را در دو جبهه آغاز فرمود.
🔹یکی مبارزه و عدم تسلیم در برابر طاغوت و متنفّر کردن مردم از دستگاه ظلم و جور و دیگری در جهت ارشاد و هدایت مردم و نشر احکام و تربیت شاگردان. امام کاظم علیهالسلام در این راه سختیهای فراوانی را متحمل شدند و سالیان طولانی در زندان هارون، خلیفه ستمکار عباسی محبوس گردیدند.
🔸امام کاظم علیه السلام در ۲۵ رجب سال ۱۸۳، در ۵۵ سالگی در حالیکه سالهای زیادی از دوران امامت را در زندان ستم هارون الرشید گذرانده بودند به دستور خلیفه مسموم و به شهادت رسیدند. شهادت ایشان در زندان بغداد صورت گرفت و بدن مطهرشان را در نزدیکی بغداد و در کاظمین به خاک سپردند.
#تقویم_تایخ
#رجب_۲۵
#امام_کاظم_علیه_السلام