eitaa logo
اخبار کارگران سخت و زیان آور
121 دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
1.2هزار ویدیو
15 فایل
اخبار کارگران سخت و زیان آور اگر چنانچه نظراتی در مورد کانال دارید ارسال کنید به آیدی زیر @Mohammadrezaahmadyyy
مشاهده در ایتا
دانلود
برای دریافت اولاد حذف می‌شود⁦👏🏻⁩ کارگران در شورای عالی کار: یکی از تصمیمات شورای عالی کار این بود، کارگری که برای اولین‌بار به کارگاهی می‌رود، در راستای جوانی جمعیت و حمایت از ، اگر سابقه هم ندارد، اما حق اولاد دریافت کند. در حالی که در قانون قبلی برای این منظور حداقل روز سابقه لازم بود. آقای وزیر قول حل شدن این موضوع را طی چند ماه آینده داده‌اند. همچنین مقرر شد اگر در سال جاری به هر دلیل کارمندان افزایش یابد، طبق مصوبه شورای عالی کار باید حقوق کارگران نیز افزایش یابد!!!!
حذف آب و برق ⁦👏🏻⁩ ، نیرو: براساس قانون، باید یارانه آب و برق ﷼مشترکانی که مصارف آن‌ها چندبرابر الگوی مصرف است، حذف شود اما اکنون این همچنان باقی است. امروز هزینه تامین و انشعاب در برخوردارترین و نقاط کشور یکسان است. این هزینه در برخی از کم‌تر از بهای یک سانتی‌متر آن است. نیوز
سراغ اصلی نیز باید رفت !!!؟؟ آیت‌الله سید مهدی : 🔹اصل منکر اقامه‌ی منکر است؛ بعد از آن، اشاعه‌ی منکر و در آخر ارتکاب منکر است. نمی‌شود شما با ارتکاب منکر درگیر شوی ولی با اقامه‌کننده و اشاعه دهنده آن مواجه نشوی! این یک درگیری ناموفق است. کسانی که #۴ دهه با ، الگوهای غربی را در کشور پیش بردند، اقامه‌کننده‌ی بی‌عفتی در جامعه هستند، ولی به آنها لقب ، و افتخار می‌دهیم؛ از آن طرف هم به خانمی که مرتکب یکی از لوازم این الگوی توسعه می‌شود لقب عامل منکر می‌دهیم.🌹
دارای شفاهی کار مشکلات زیادی را در حق و حقوق خود دارند بهرام تبار ( کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار فارس): قراردادهای شفاهی یکی از مشکلات اساسی و ظلم به می‌باشد که در حین بدون هیچ مدرک یا احکامی، بیش‌تر نمود پیدا می‌کند. تامین اجتماعی بدون مدرک یا کار، کار را نمی‌کند؛ لذا مظلوم با سال سابقه‌ی کار و زحمت، به دلیل شفاهی بودن قرارداد کار برای ورود به دوران دچار دردسر می‌شود. کارگران دارای قرارداد شفاهی حتی در بحث و نیز همواره با مشکلات متعددی سر و کار دارند.
دارای شفاهی کار مشکلات زیادی را در حق و حقوق خود دارند بهرام تبار ( کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار فارس): قراردادهای شفاهی یکی از مشکلات اساسی و ظلم به می‌باشد که در حین بدون هیچ مدرک یا احکامی، بیش‌تر نمود پیدا می‌کند. تامین اجتماعی بدون مدرک یا کار، کار را نمی‌کند؛ لذا مظلوم با سال سابقه‌ی کار و زحمت، به دلیل شفاهی بودن قرارداد کار برای ورود به دوران دچار دردسر می‌شود. کارگران دارای قرارداد شفاهی حتی در بحث و نیز همواره با مشکلات متعددی سر و کار دارند.
کارگران در شورای عالی کار متاسفانه در دولتهای لیبرال مختلف سوء مدیریت در صندوقهای بازنشستگی و حاکم بوده است و بیشتر این با بحران مواجه هستند. سوء مدیریت باعث شده که صندوقهای بازنشستگی با بحران مواجه شوند، به گونه ای که هم و هم بازنشستگان از بودجه عمومی دولت حقوق می گیرند. این خطر کم کم برای صندوق بازنشستگی اجتماعی هم ایجاد می شود. و بازنشستگان دوبار از بودجه دولت بی نصیب می شوند، یکی سهم آنان از عمومی است که نادیده گرفته شده و صرف پرداخت بازنشستگان می شود، دیگری است که به دولت لیبرال می دهند تا صرف ناکارآمدی مدیریت صندوقهای بازنشستگی شود. لیبرال به خاطر تصاحب کردن شرکتهای زیر مجموعه قصد مدیریت کردن این صندوقها را دارند، اما کارآمد برای آنها انتخاب نمی کنند. 
بزرگترین اقتصاد ایران⁦❤️⁩ و است؟؟؟. ابراهیم اقتصادی متأسفانه الگوی اقتصادی ما تاکنون آنگونه که باید به مبحث تولید توجه نکرده است. در شرایطی که مالیات به عنوان الگوی جهانی در بخش مهمی از کشورهای دنیا مطرح شده اما عمده درآمد کشور ما همچنان از فروش خام به دنیاست. دلالی و سوداگری در اقتصاد موجب شده که تولید، خیلی کمی داشته باشد و بازار در عده قلیلی باشد که به دنبال سودهای کلان هستند و لذا ضروری است که اطلاعاتی و قضایی به این موضوع توجه کنند. دستگاه‌های ذیربط باید این افراد را شناسایی و به مردم⁦❤️⁩ معرفی کرده و آن‌ها را مجازات کنند. باید را از تمام کسانی که سودشان بالاتر از تولید است دریافت کرده و از حمایت کند. نسبت به قدرت مدیریت خود باید از بترسند
افزایش نرخ بانکی یعنی کاهش ارزش افزایش پول افزایش بدون پشتوانه افزایش در نهایت افزایش ؟؟؟؟ به .۳۶ درصد رسید ؟؟؟؟؟ طبق گزارش جدید از تغییرات نرخ سود بین بانکی، این نرخ در هفته منتهی به نهم فروردین با افزایشی #۰.۲۲ واحد!!!! درصدی نسبت به آخرین هفته اسفند پارسال همراه بوده و به .۳۶ درصد رسیده.!!!
علی هیات تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی مجالس قبلی که تحقیق و تفحص از خودروسازان را انجام می‌دادند!!!! از آن‌ها باج می‌گرفتند؟؟؟؟؟
چرا حقوق کارگران نصف خط فقر ۱۴ میلیونی اعلام شد؟؟؟؟ اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری افزایش حقوق در سال گذشته، کفاف روز هزینه‌های زندگی را می‌داد. اول فروردین ۱۴۰۱ درآمد یک کارگر بود اما در اسفند ماه ارزش این حقوق به دلار کاهش یافت واین حقوق تنها کفاف ۹ روز از ماه را می‌داد. کارگران مجبورند با چند شیفت کار این کمبود را جبران کنند و این وضعیت عزت کارگران را نشانه گرفته است. کار نباید باشد. متاسفانه با افزایش آمار مطلق مواجه هستیم. در دولت آقای با سیاستِ پردزای، فقر مطلق از به ۱۲درصد رسید اما این آمار ثبات نداشت و بعد از مدتی به ۲۰ درصد رسید. در دولت آقای روحانی🇬🇧 مکانیسم‌هایی برای کنترل تعبیه شد اما موفق نبود و این آمار به درصد افزایش یافت. طبقه‌ی و امروز درگیرِ فقر مطلق هستند و این زیبنده‌ی نظام جمهوری اسلامی نیست. ظرفِ یک سال و نیم گذشته فقر مطلق از به رسیده است و این نتیجه‌ی سیاستهای دولت در افزایش حقوق است که سبب فقیرتر شدنِ کارگر شده است. ما باید به این وضعیت اعتراض کنیم؛ فلسه‌ی وجودیِ دفاع از حقوق کارگران و اعتراض به نحوه‌ی برخورد با کارگران است. اعتراض ما سیاسی نیست بلکه اعتراض ما به اقتصادی است. ما بر این اعتراض می‌کنیم و از تمام مکانیسم‌ها قانونی برای ایستادن مقابل مصوبه‌ی مزدی کار استفاده می‌کنیم. عامل این وضعیت، نبودنِ شناختِ سیاسی در جامعه است. ما در مجلس دچار خلاء قدرت شده‌ایم؛ در حال حاضر یک در مجلس نداریم و این خلا قدرت سبب می‌شود تصمیمی علیه بگیرند و کسی هم در نباشد تا از حقوق دفاع کند
محصول عدم در پخش و توزیع در مصارف صنعتی عدم بر پخش تا لحظه مصرف بخصوص بر شرکتهای و نبود یک مدون برای کننده واقعی انهدام خط انتقال قاچاق در مرزبانی هرمزگان: موفق شدند #۶ کیلومتر لوله انتقال سوخت که به طرز ماهرانه‌ای توسط در سواحل زیر ماسه‌های دریا جاساز شده را بیرون بکشند.
شاغل در حوزه ، نه شامل آور هستند !و نه مکفی دارند! محمد امین ( انجمن صنفی نقاشان شهر اصفهان): مهمترین مشکلی که برای کارگران فعال در حوزه نقاش ساختمانی وجود دارد، این است که علارغم اینکه کار این افراد با انواع و همچنین در ارتفاع است، شامل و زیان آور نمی‌شوند! از طرفی بحث کارگران این صنف، اخیرا به مدت سال سابقه افرایش یافته، که را برای کارگران ما بسیار سخت کرده است. در خصوص و مزایا هم باید خاطر نشان کنیم که ما با کمترین دستمزد مشغول به کار هستند و که دریافت می‌کنند کفاف ۱۰ روز از ماه را هم نمی‌دهد لذا مجبور هستند به دوم گرایش پیدا کنند و اینجاست که اگر داشته باشند، آن بیمه نیم‌بند را هم قطع می‌کنند!