eitaa logo
اخبار کارگران سخت و زیان آور
121 دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
1.2هزار ویدیو
15 فایل
اخبار کارگران سخت و زیان آور اگر چنانچه نظراتی در مورد کانال دارید ارسال کنید به آیدی زیر @Mohammadrezaahmadyyy
مشاهده در ایتا
دانلود
محمدرضا احمدی که بایستی شبانه روز به دنبال حل مشکل باشد دنبال یارگیری در است؟؟؟؟ که بایستی شبانه روز به دنبال حل مشکل ریلی و جاده ای باشد به دنبال یارگیری در است؟؟؟؟ که بایستی شبانه روز به دنبال حل مشکل باشد دنبال یارگیری در است؟؟؟ وزیری که با و بند و چراها به قدرت رسیده البته بهتر از این نمی شود ؟؟؟؟ اما واقعاً آقای دغدغه مردم دارد یا پست‌های سیاسی؟؟؟؟ چرا زیر مجموعه به برای فعالیت مجلس دوازدهم ایراد می گیرد ؟؟؟ نوشت: 🔺کنش‌های بعضی حلقه‌های خاص و شناخته‌شده درون دولت که گویا با مفهوم ملی جایگاه دولت در ساختار سیاسی آشنایی ندارند، برای دولت سیزدهم منفی است؛ حلقه‌ای که متوجه نیست با کندن خندق دور دولت مزیت‌های آن را محدود و چالش‌های پیش‌رو را سخت‌تر خواهد کرد. 🔺نقش‌آفرینی وزیری در جریان‌های سیاسی شب انتخاباتی که با هدف سهم‌خواهی در «چند به‌علاوه چند» شکل می‌گیرد، ظلم در حق ملت است. جامعه در انتظار تحول واقعی و روی زمین است. که یکی از اساسی‌ترین و شاید کشور است، چندین برابر آن صندلی‌های احتمالی ارزش دارد. چه‌بسا اگر وزیری در ماموریت وزارتخانه موفق شود، نیازی به «رفیق» در ندارد. کارنامه‌اش جای نماینده مجلس حرف می‌زند. حتی برای رایزنی و نقش‌آفرینی به نظرسنجی‌هایی نیاز نداریم که درصد از درصد رای داشته باشد. مخاطب این کارها را فعل سیاسی در می‌فهمد نه چیز دیگری.
محمدرضا احمدی در سال یک نکته فراموش شده است ⁦❤️⁩ و !!!!!!؟ به عبارتی مردم ⁦❤️⁩همراهی نکردند؟؟؟؟؟ چون وطنشان را دوست دارند و نمی خواهند که در آن شود ⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩ اما که یک عده دنبال فرار بودند؟؟؟ و یک عده همراه بودند با هرج و مرج طلبها؟؟؟ لطفاً از این مدیران نجومی بگیر و رانتی دولتی نیز بگویید؟؟؟؟ رییس‌جمهور در اغتشاشات ، هزار نفر را از سراسر دنیا جمع کردند؟؟؟؟؟ و با تمام امکانات به فرستادند؟؟؟ 🔹تمام معروف دنیا را که هر کدام چند میلیون دنبال‌کننده داشتند؟؟ یک‌جا علیه ایران❤️ جمع کردند. 🔹به و معروف مثل پول دادند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا علیه اسلامی توییت بزنند.!!!! میلیون دلار برای مدیریت اغتشاشات هزینه کردند. !!!
: کانال اخبار کارگران سخت و زیان آور @labour آور @labour 🌹 همراه با های به روز و متنوع در مورد 🌹در ایتا دنبال نمایید
محمدرضا احمدی چگونه می شود !!!! یک بایستی ماهیانه #۸ میلیون حقوق دریافت کند و یک نیمکت نشین دوزاری روزی میلیون می گیرد؟؟؟؟ به لطف وجود ساختاری ولاغیر؟؟؟؟ صد بار اعتراف می نمایم!!! بگیر و رانتی دولتی در ایران، استاد تمام ،دور زدن هر هستند ؟؟؟؟؟؟؟ و رتبه یک را دنیا کسب نموده اند ؟؟؟؟ بعبارتی چگونه می شود بخوری و بچاپی که هیچ کس نتواند یقه ات را بگیرد؟؟؟؟ در روز روشن؟!! خندیدن به ریش ⁦❤️⁩ در روز روشن !!!! دورزدن در روز روشن!!!!
هیأت عمومی دیوان عدالت اداری در رأی نهایی خود آورده است: براساس آرای متعدد صادره از هیأت عمومی دیوان عدالت اداری از جمله آرای شماره ۶۰۱ مورخ ۱۳۸۹/۱۲/۹ و شماره ۱۱۸۵ مورخ ۱۴۰۱/۶/۲۹ این هیأت و همچنین رأی شماره ۲۰۷۲ مورخ ۱۴۰۱/۹/۲۲ که در راستای قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور صادر شده، وجوه پرداختی به حقوق بگیران تحت عناوین مهد کودک، ایاب و ذهاب، غذا، بن کالا و… مشمول معافیت قانونی مربوط به مالیات حقوق بوده و مشمول مالیات مزبور نیست. بر همین اساس پاراگراف مزبور در بخشنامه سازمان امور مالیاتی با مواد ۸۲، ۸۳ و ۹۱ قانون مالیات‌های مستقیم و نیز آرای صدرالذکر هیأت عمومی دیوان عدالت اداری مغایرت دارد و مستند به بند ۱ ماده ۱۲ و ماده ۸۸ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ ابطال می‌شود
✍🏻 ماده : ارجاع کار اضافی به که کار شبانه یا و آور انجام می دهند ، ممنوع است.
هدایت شده از محمدرضا احمدی
محمدرضا احمدی وزیر کار یا ؟؟؟؟ وزیر کار یا ؟؟؟ یا معاف از مالیات ورداتچی؟؟؟ و هر عنواین دیگری که یک تنه یدک می کشد؟؟؟ ✅ بازار خلوت گوشت و سفره‌‌های بدون پروتئین! 🔸« و » از سفره‌ کارگران در حال حذف شدن است، به خصوص نمی‌توانند خریدار این کالا باشند. حسین ( هیات مدیره کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور) : 🔸« ۱۶ مرداد درکشتارگاه، سالن گوشت خلوت بود، خیلی خلوت؛ غرفه‌دارها مردم را دعوت به خرید می‌کردند اما خریدار چندانی یافت نمی‌شد.... گوسفندی سردست کیلویی هزارتومان، گوشت گوساله کیلویی هزارتومان و همینطور جلو بروید؛ البته قیمت خارج از کشتارگاه بیشتر است و گوشت در بازار گران‌تر است؛ خلوتی در روز مرداد نشان می‌دهد که از سفره مردم به خصوص فرودستان، درحال حذف شدن است. 🔸به به عنوان اصلی‌ترین متولی دستمزد کارگران و بازنشستگان کشور پیشنهاد می‌دهم یک نظرسنجی آنلاین از مشمول راه بیندازد و از آن‌ها بپرسد در هفته یا حتی در ماه، چند کیلو می‌خرند و سر سفره می‌برند./
هدایت شده از محمدرضا احمدی
محمدرضا احمدی وزیر کار یا ؟؟؟؟ وزیر کار یا ؟؟؟ یا معاف از مالیات ورداتچی؟؟؟ و هر عنوان خبیثانه ای دیگری که یک تنه یدک می کشد؟؟؟ ✅ بازار خلوت گوشت و سفره‌‌های بدون پروتئین! 🔸« و » از سفره‌ کارگران در حال حذف شدن است، به خصوص نمی‌توانند خریدار این کالا باشند. حسین ( هیات مدیره کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور) : 🔸« ۱۶ مرداد درکشتارگاه، سالن گوشت خلوت بود، خیلی خلوت؛ غرفه‌دارها مردم را دعوت به خرید می‌کردند اما خریدار چندانی یافت نمی‌شد.... گوسفندی سردست کیلویی هزارتومان، گوشت گوساله کیلویی هزارتومان و همینطور جلو بروید؛ البته قیمت خارج از کشتارگاه بیشتر است و گوشت در بازار گران‌تر است؛ خلوتی در روز مرداد نشان می‌دهد که از سفره مردم به خصوص فرودستان، درحال حذف شدن است. 🔸به به عنوان اصلی‌ترین متولی دستمزد کارگران و بازنشستگان کشور پیشنهاد می‌دهم یک نظرسنجی آنلاین از مشمول راه بیندازد و از آن‌ها بپرسد در هفته یا حتی در ماه، چند کیلو می‌خرند و سر سفره می‌برند./
هدایت شده از محمدرضا احمدی
محمدرضا احمدی از جمله اثرات رواج ، ، و درنهایت نبود کارگران چیست ؟؟؟؟ افزایش در وهله اول به آسیب می زند!!!! سپس به واقعی که هدفشان است؟؟؟؟ و درنهایت به ؟؟؟؟ خاک بر سر و رانتی دولتی که این فاجعه را درک نمی کنند؟؟؟؟ ( اجرایی خانه کارگر ساوه): 🔸یکی از دلایلی که امروز کارگران رغبتی به ادامه فعالیت در واحدهای اقتصادی ندارند می توان گسترش قرارداد موقت و نبود دانست که متاسفانه سال است این شکل از قرارداد در کشور رواج پیدا کرده و موجب شده تا و در به در به دنبال کارگر باشند. 🔸متاسفانه مثبت با وجود نشان دهنده این است که به خاطر اینکه نمودار را بالا نشان دهند عدد سازی می کند و زمانیکه اجتماعی ، خانه دار و... را بیمه می کند با این کار نشان می دهند که گری نسبت به سال گذشته رشد کرده در حالیکه این عدد، واقعی نیست. 🔸این ها هیچ کمکی به و نمی کند و موجب می شود تا اجتماعی در آینده زمین گیر و ورشکسته شود که این کار به نوعی به نوعی فروختن است./
هدایت شده از محمدرضا احمدی
محمدرضا احمدی چگونه صاحب ۴۰۰هکتار زمین شده است؟؟؟ چگونه جنگلی که جزء است وقفی شده است ؟؟؟؟ گردش مالی این و چرا شفاف نیست ؟؟؟؟ چند گروه از پشت این هستند؟؟؟؟ هکتار جنگل به یک ▪️جدال و 🔹 هیرکانی شمال کشور، میراث پر ادعای زمین در قرن حاضر است که بخشی از آن خطه را سرسبز آوازه خود کرده و سهم از این نوای سبز نیز قابل توجه است. ‌ 🔹موضوع درباره هکتار از جنگل‌های این منطقه است که طی قراردادی بین (متولی ) و مستأجر (یک ) برای تعلیف به اجاره واگذار شده است. 🔹آنطور که گفته شده این جنگل‌ها در قالب وقف اجاره داده شده درحالی که طبق قوانین سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور این عرصه‌ها جز انفال محسوب و وقف‌ناپذیرند!!!!!!! اما درحال حاضر جز تعلقات وقفی شخصی با نظارت اوقاف به اجاره واگذار شده‌ و «» در وسط این جنگل‌های اجاره‌ای قرار دارد، اجاره‌ای #۵ ساله تا سال . 🔹‌رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری می‌گوید؛ ‌ اگرچه بنا بر اظهارات افراد محلی این عرصه‌های جنگلی از گذشته وقف بوده اما بعد از ملی شدن مراتع از سوی سازمان جنگل‌ها، وقف باطل شده است.
هدایت شده از محمدرضا احمدی
محمدرضا احمدی اگر چنین اتهامی که به وارد است ، نه تنها به نمی‌رفت!!!! بلکه به زندان می رفت ؟؟؟ بازگشت رشیدپور به نوشت: 🔹 یک مجری بدسابقه، درحالی به‌زودی اجرای در را عهده‌دار خواهد شد که شبکه‌ای ضد ایرانی درباره او دست به افشاگری زد. 🔹 یکی از شبکه ضد ایرانی «» در برنامه‌ای زنده در این شبکه فاش کرد که در زمان مجری‌گری در ، به‌صورت مستقیم برای او و همکارانش مطالبی را ارسال می‌کرده که خودش جرأت صحبت درباره آنها را نداشته است! ضمن این‌که هنوز هم مطالب مخدوشی که در صفحه شخصی‌اش در فضای مجازی برای همراهی با فتنه سال نوشته بود باقی است و این خود گواه گرایش اصلی اوست. 🔹 با این اوصاف، جای سؤال است که با چه توجیه و توضیحی بناست اجرای برنامه‌ای در دوران تحول به او سپرده شود؟