eitaa logo
اخبار کارگران سخت و زیان آور
121 دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
1.2هزار ویدیو
15 فایل
اخبار کارگران سخت و زیان آور اگر چنانچه نظراتی در مورد کانال دارید ارسال کنید به آیدی زیر @Mohammadrezaahmadyyy
مشاهده در ایتا
دانلود
محمدرضا احمدی چرا مابقی سازی در اجرا نمی شود؟؟؟؟ نصرالله ( رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی): 🔸️توافقی که آقای در مصاحبه خود اشاره کردند که با عالی بازنشستگان در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی صورت گرفته، مربوط به دوران مدیریت آقای دکتر و دولت قبل می‌باشد. 🔸️ درصد از این توافق در همان دوران اجرا شد ولی درصد باقی‌مانده آن اکنون ناقص پرداخت شده است؛ همچنین حتما طی مذاکراتی پیگیر محاسبه‌ی درصد افزایش سایر سطوحِ سال در باقیمانده خواهیم شد. 🔸️متاسفانه به دلیل پایین بودن #﷼ارزش پول کشور و موجود، ضریب تامین اجتماعی به هم خورده و نیازمند عدالت می‌باشد. 🔸️در توسعه، بحث حقوق در لایحه پیشنهادی به وجود ندارد؛ البته نماینده محترم همدان در مصاحبه خود عنوان کردند که این مهم را در برنامه بودجه لحاظ کردند ولی نیاز به بیش‌تری است.
آیت الله : 🔸باید تا حد ممکن آسیب های اقتصادی کاهش یابد. متأسفانه آنگونه که باید و شاید نتوانسته ؟؟؟؟ و یا نخواسته‌اند!!!!! که مشکلات را برطرف نمایند./
محمدرضا احمدی چیست کلاس های چه مقدار هستند!؟؟؟ 🔹با وجود اینکه درصد تحصیلی پایین!!!!!!! افراد کنکوری متعلق به #۳ دهک بالای جامعه است؟؟؟؟؟؟؟ اما جالب این درصد رتبه‌های زیر ۳۰۰۰ هم از این هستند.؟؟؟؟؟؟ برای مثال قبولی‌های درصد از #۳ دهک بالا!!!!!! و درصد از سایر دهک‌ها هستند. 🔹به‌طور متوسط حدود میلیون تومان از سوی برای ورود فرزندانشان به رشته‌های پرداوطلب هزینه می‌شد؟؟؟؟؟ که تنها افراد توان پرداخت این را دارند. 🔹مسئولان آموزش کشور امیدوارند که با اجرای مصوبهٔ تاثیر تحصیلی در ، عدالت آموزشی برقرار شده و استرس داوطلبان کاهش یابد. طبق این مصوبه تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور ، درصد است و در سال بعد تاثیر آن به درصد می‌رسد.
محمدرضا احمدی چرا ها سالست که می کنند!!! 🔹️امروز یکی از دلایل ، هست که یکی از عوامل اصلیش ها دولتی و خصوصی هستند!!!!؟ . 🔹️ بانک ها به پرسنل خود هزار میلیارد تومان وام دادند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ که یک بسیار بالا برای کشور محسوب می شود، این یکی از دلایل مهم برای به وجود آمده است. 🔹️وظیفه اصلی ها حمایت از تولیدات بود در حالی که بجای پرداخت به ، خریداری و داری می کنند که این باعث گرانی املاک هم شده است.؟؟؟؟؟ 🔹️ اگر قرار بود به مردم ❤️کمک کنند و جلوی تورم را بگیرند باید ها را تا الان شروع می کردند. 🔹️ از طرف دیگر قانونی را مصوب می کردند که موظف شوند در یک زمان معین تمام املاک سرمایه ای را بفروشند!!!! و پول حاصل از آن را به حمایت از تولیدات اختصاص دهند، بعد از آن تاریخ هرگونه ملک سرمایه ای به نفع مردم ضبط و به داده، دولت فروخته و برای کارهای کشور هزینه کند.
محمدرضا احمدی آقای یک جوری خالی ببند!!!!! که سقف مکان مصاحبه پایین نیاید !!!؟؟   ، سیاسی اصولگرا به اظهارات اخیر حجت که مدعی شده هزار میلیارد تومان جذب یک شده!!!!!!، واکنش نشان داد.؟؟؟؟؟؟ او در توئیتر خود نوشت: آقای حجت رئیس سازمان مناطق آزاد می‌گوید، هزارمیلیاردتومان سرمایه خارجی فقط در یک نمایشگاه جذب شده! ایشان نه آن موقع که گفت با تومان می‌توان ایجاد کرد، می‌دانست میلیون چندتا صفر دارد، نه الان می‌داند ۲۰۰ هزارمیلیارد چندتا صفر دارد!
محمدرضا احمدی وصل شدن و جداشدن در طول اخیر مرتبه اتفاق افتاده است؟؟؟؟ احمق خجالت بکشید؟؟؟؟؟ دست بردارید از این همه حماقت؟؟؟؟ در گفت‌وگو با : تشکیل میلیارد تومان بار مالی برای کشور دارد!!!!!!! پیگیری برخی برای مسکوت ماندن چیست؟؟؟ تشکیل حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان بار مالی برای کشور دارد و در این شرایط این عدد، عدد بزرگی است لذا تعدادی از که مخالف فوریت ایجاد بودند درحال پیگیری هستند؟؟؟؟؟ که این مسکوت بماند
هدایت شده از محمدرضا احمدی
با این فرمول ارزش افزوده !!!! چگونه می توانید ارزان شود ؟؟؟؟ زهی خیال باطل!!!! به عنوان خانه ۱/۵میلیارد تومانی سه میلیون هشتصد هزار تومان حق کمیسیون بنگاه ۱۳۵میلیون تومان ارزش افزوده ده میلیون تومان خانه.......!!!!!!
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساده زیستی ایرج صفاتی دزفولی نماینده ۲ دوره در مجلس شورای اسلامی
هدایت شده از محمدرضا احمدی
👈جنجالی‌ترین گفتگوی در گذشته 🔻 با اسناد جعلی، اعاده و را گرفت 🔹 بی‌سابقه وکیل پشیمان درباره بزرگترین پرونده فساد بعد از انقلاب در یک گفتگوی سه‌و‌نیم ساعته با ۹دی 🔸با آنچه که من در پرونده دیدم اگر سکته نکنم !!!!! و نمیرم شانس آوردم!!!؟؟ 🔸فقط اموال ناشی از و طبری حدود هزار میلیارد تومان (۱۵/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰تومان)است 🔸 در عمر پرونده‌ای با این حجم از و ندیده‌ام از نظر من در صد درصد موارد اتهامی مجرم است 🔸زد روی میز و گفت بحث مالی مهم نیست، تو فقط جان من را نجات بده؛ من آنقدر به تو می‌دهم که بگویی بس است، بس است، بس است! 🔸نامه نوشت به که به وکیل من به عنوان بدهید، گفتم از من سند می‌خواهند. گفت بیخود کرده! ؟؟؟؟ چندهزار میلیارد پول و مال من دستش است.؟؟؟ 🔸متوجه شدم شخصی که نسبت به دادگاه پیگیری خاصی دارد و عملا پشت قضیه است آقای .....
هدایت شده از محمدرضا احمدی
محمدرضا احمدی بلایی که بر اقتصاد آوردهاند؟؟؟؟ چرا ناترازی_بانک‌ها بدتر و بدتر شده است ؟؟؟؟ یک زمانی زیان انباشته یک بانک خصوصی هزار میلیارد تومان بوده !! و الان زیان همین به هزار میلیارد تومان رسیده است. یک دیگر که اگر کل دارایی و همه را بفروشد،!!!!! نمی‌تواند حتی نیمی از زیانش را جبران کند !!!! چون زیان آن از هزار میلیارد تومان عبور کرده است؟؟. بعضی‌ها می‌گویند باید این بانک‌ها را منحل کرد اما یک‌‌سری لوازم و مقرراتی نیاز است. مثلا اختیار موسعی به بانک مرکزی داده شود، نهادی مانند شرکت مدیریت دارایی تاسیس شود و حتی قوانین صندوق ضمانت سپرده‌ها هم باید تغییر کند. انحلال باید به‌گونه‌ای باشد که بعد از مدت یکی دو سال دیگر آثار پولی حضور آن بانک دیگر دیده نشود.
کمیسیون اجتماعی مجلس احکام مربوط به در قانون به مراتب بهتر از بود!!!!!! تقویت احکام این بخش در برنامه هفتم بسیار حیاتی است!!!!! ، با بیان اینکه احکام مربوط به حوزه اجتماعی در قانون به مراتب بهتر از برنامه هفتم بود، اگر در برنامه هفتم توسعه که برای کشور بسیار حیاتی است درست به این حوزه پرداخته نشود قطعا در آینده با مشکل مواجه خواهیم شد!!!!!
محمدرضا احمدی امروز مسئله اصلی کشور چیست؟؟؟ ، و مردم⁦❤️⁩ است اصغر ( مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی): 🔸امروز مسئله اصلی کشور اقتصاد، و مردم است، اقلام ضروری مردم ماهانه بالا می رود ولی حقوق کارگر و کارمند تغییری نمی کند. با دلار بالا می رود ولی با پایین آمدن نرخ ارز خبری از کاهش قیمت ها نیست. قیمت یک لیتر شیر هزار تومان شده و کیلویی هزار تومان از سفره های مردم  پر می کشد و هیچ کس هم پاسخگو نیست. 🔸امروز نه تنها خانه دار شدن مردم در حد آرزو است حتی و اگر تمام حقوقشان را بدهند به سختی خانه ای اجاره کنند. قرار بود سالی یک میلیون ساخته شود اگر همه هزینه ساخت را وام دهند چه کسی توانایی بازپرداخت اقساط چند میلیونی را دارد؟ آیا می دانید هنوز بعد از دو سال در اکثر شهرها آجر روی آجر گذاشته نشده است؟؟؟؟؟ 🔸آقای جمهور فرمودید یک میلیون شغل در سال ایجاد شده است فکر کنم سمیرم را فراموش کرده اند. #۶ ماه از سال هیچگونه اشتغالی در سمیرم نیست حتی یک کارخانه ای که یا هزار جوان را مشغول کند وجود ندارد./