eitaa logo
اخبار کارگران سخت و زیان آور
121 دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
1.2هزار ویدیو
18 فایل
اخبار کارگران سخت و زیان آور اگر چنانچه نظراتی در مورد کانال دارید ارسال کنید به آیدی زیر @Mohammadrezaahmadyyy
مشاهده در ایتا
دانلود
A A: از آقای میثم لطیفی خواهشمند هستیم نحوه محاسبه و آنالیز انجام شده در خصوص بار مالی ایجاد شده با تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی را به اطلاع عموم برساند ...... لطفا این پیام در سطح وسیع پخش شود. 🙋‍♂🙋‍♂🙋‍♂🙋‍♂
غرب‌گرایی نوعی بیماری است/ تفکر غرب‌زدگی در دولت روحانی به بخشی از دولت رئیسی نیز امتداد یافته‌ است ؛ سیاسی:. 🔹مشکلی که ما داریم غرب‌زدگی است‌ که از زمان دولت 🇬🇧به جای مانده، تفکر در دولت روحانی به بخشی از دولت نیز امتداد یافته‌است و وجود این حالت‌ نوعی بیماری است که در ذهن عده‌ای است که در سیستم کشور حضور دارند.
🔸من و تعداد دیگری از همکارانم چندین سال است که در یک درمانی مشغول به کار هستیم، ما می گوید پایه سنوات و یا سنوات تجمیعی فقط مربوط به رسمی و شرکت های بزرگ است و به شما تعلق نمی‌گیرد چون قرارداد موقت دارید، آیا نباید بین حقوق افراد و تازه شده تفاوتی وجود داشته باشد ؟ استدلال کارفرما صحیح نیست و با توجه به توضیحات شما به نظر می رسد که سنوات تجمیعی پرسنل مجموعه به درستی محاسبه و پرداخت نمی‌شود. پایه سنوات از مزایایی است که برای جبران کم بودن حقوق و حداقل مزد دریافتی کارگران و عدالت پرداخت به کارگران دارای سابقه بیشتر در نظر گرفته شده است. طبق مصوبه شورای عالی کار از سال ، کارفرمایان موظف هستند تا پایه سنوات را در تمام کارگاه‌های مشمول به کارگران واجد شرایط پرداخت نمایند ولذا ارتباطی با نوع قرارداد و یا وسعت مجموعه ندارد. در سالگرد کارگر مبلغ پایه سنوات همان سال باید پرداخت گردد مشروط بر آنکه مزد وی نیز با توجه به در بطور صحیح محاسبه شده باشد. با افزایش سابقه کار کارگر از آنجایی که پایه در سال های گذشته ابتدا باید به میزان درصد افزایش مزد سال جدید افزایش یافته و با پایه سنوات سال جاری جمع شوند، به همین دلیل به پایه کارگر با بیش از دو سال سابقه کار پایه سنوات تجمیعی گفته می شود که هم به صورت دستی، هم نرم افزاری و هم از طریق جدول پایه تجمیعی قابل محاسبه و استخراج است.
🔻معافیت سربازی یک فرزند ساکنین جزایر خلیج‌فارس معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی هرمزگان: 🔹خانواده‌هایی که از تاریخ تصویب ۱۵ مردادماه ۱۴۰۲ به مدت ۱۲ سال در جزیره‌های بوموسی، تنب کوچک و بزرگ، ، ، ، کوچک و بزرگ، و مستقر در با تایید مراجع مربوط سکونت داشته باشند، می‌توانند از معافیت خدمت سربازی یکی از فرزندان پسر یا پدر خانواده بهره‌مند شوند.
✅مرگ کارگران و سود پیمانکاران روزنامه نوشت: 🔸انتشار هر روزه خبر فوت کارگران بر اثر حوادث کار نشان می‌دهد که چه میزان مساله کار در کشور ما بی‌اهمیت شمرده می‌شود. پیمانکاران تنها به سود بیشتر خود می‌اندیشند تا سلامت کارگران. یک بار دیگر حادثه‌ای در یکی از معدن‌های کشور جان #۶ معدن کار را گرفت. 🔸کارگران معدن از محروم‌ترین کارگران کشور به شمار می‌روند. آنها با پایین‌ترین حقوق استخدام می‌شوند، سخت‌ترین کارها را انجام می‌دهند و از آنجایی که اکثر کشور ایمن‌سازی نشده‌اند همیشه جانشان در خطر است. این‌بار قرعه به نام طزره افتاد. 🔸حالا جان کارگران این سرزمین بازیچه دست شده است. از ساختمانی بگیر تا کارگران و ... کسی به دنبال احقاق حقوق آنها نیست. در هیچ موردی پیشگیری بهتر از درمان است برای مسوولان ما معنایی ندارد. در تمامی زمینه‌ها حتما باید اتفاق تلخی رخ بدهد تا به فکر این بیفتیم. هر چه زودتر در مورد بی‌مبالاتی پیمانکاران و سودجویی آنها که باعث از دست رفتن جان ارزشمند می‌شود تدبیری بیندیشند.
کمیسیون تلفیق لایحه برنامه همچنین بیان کرد: در بندی سهم خود از پرداخت بیمه را کاهش و سهم بیمه شده را افزایش داده بود که اعضای با اکثریت آرا این بند را نیز حذف کردند.
کمیسیون اجتماعی مجلس در کمیسیون لایحه برنامه به آن توجه و درباره همسان سازی بحث و تبادل نظر شد موضوع سازی حقوق بازنشستگان است که با توجه به اینکه اعضا نظرات مختلفی داشتند و اینکه ظرف چند روز آینده هم سایر نمایندگان می‌توانند نظرات خود را درباره گزارش تلفیق و همچنین موضوع سازی حقوق بازنشستگان، مطرح کنند لذا تصمیم گیری و جمع بندی نهایی در این باره در جلسه علنی و زمان بررسی جزئیات لایحه صورت خواهد گرفت. مجلس تلاش می‌کند مصوبات را به نفع مردم و به ویژه اقشار ضعیف و کم درآمد اصلاح کند، تاکید کرد: مفادی که در کمیسیون در حوزه مربوط به تصویب شده بسیاری از نگرانی‌های این قشر را برطرف خواهد کرد
قائم مقام مدیرعامل تامین اجتماعی برکنار شد سلامت نیوز :  تامین اجتماعی، قائم مقام خود حبیب الله حسن را از سمت خود برکنار کرد. دکتر حسن دیگر سمتی با عنوان رئیس سازمان تامین اجتماعی ندارد. محمدعلی فعال صنفی رسانه ای حوزه سلامت درباره این نامه نوشت : این برکناری طی یک هفته اخیر در تامین اجتماعی محسوب می شود. دقیقا دو سال قبل در همین کانال نوشتم که انتصاب های انجام شده اشتباه است، زیرا این صندوق با میلیون بیمه شده سروکار دارد و محل آزمون و خطا نیست و صرف وابستگی به یک تشکیلات سیاسی، نبایستی ملاک انتصاب باشد چرا که پرچم این صندوق سفید است