خطبه 2_102
حال مقبلة على الناس
و منها: فِتَنٌ كَقِطَعِ اللَّيْلِ الْمُظْلِمِ لَا تَقُومُ لَهَا قَائِمَةٌ وَ لَا تُرَدُّ لَهَا رَايَةٌ تَأْتِيكُمْ مَزْمُومَةً مَرْحُولَةً يَحْفِزُهَا قَائِدُهَا وَ يَجْهَدُهَا رَاكِبُهَا أَهْلُهَا قَوْمٌ شَدِيدٌ كَلَبُهُمْ قَلِيلٌ سَلَبُهُمْ يُجَاهِدُهُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ قَوْمٌ أَذِلَّةٌ عِنْدَ الْمُتَكَبِّرِينَ فِي الْأَرْضِ مَجْهُولُونَ وَ فِي السَّمَاءِ مَعْرُوفُونَ فَوَيْلٌ لَكِ يَا بَصْرَةُ عِنْدَ ذَلِكِ مِنْ جَيْشٍ مِنْ نِقَمِ اللَّهِ لَا رَهَجَ لَهُ وَ لَا حَسَّ وَ سَيُبْتَلَى أَهْلُكِ بِالْمَوْتِ الْأَحْمَرِ وَ الْجُوعِ الْأَغْبَرِ.
فتنه هايی چون تاريکیِ شب، که نيرويی نمی تواند برابر آن بايستد، و کسی نتواند پرچم های آن را پايين کشد، به سوی شما می آيد، چونان شتری که مهار شده و جهاز بر پشت آن نهاده و ساربان آن را کشانده و به سرعت می راند. فتنه جويان کسانی هستند که ضربات آنها شديد و غارتگری آنان اندک است. مردمی با آنان جهاد می کنند که در چشم متکبّران خوار و در روی زمين گمنام و در آسمان ها معروفند. در اين هنگام، وای بر تو ای بصره! از سپاهی که نشانه خشم و انتقام الهی است، بی گَرد و غبار و صدايی به تو حمله خواهند کرد و چه زود ساکنانت به مرگ سرخ و گرسنگی غبار آلود دچار می گردند.
هدایت شده از معاونت تهذیب حوزه علمیه فیضیه مازندران
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆🏻چکار کنیم که درنماز حضور قلب داشته باشیم 👆🏻🧡❤️
@tahzibfeyzie
هدایت شده از معاونت تهذیب حوزه علمیه فیضیه مازندران
🌷فقط خداست كه ...
میشود با دهان بسته صدایش كرد...
میشود با پای شكسته هم
به سراغش رفت...
🌸تنها خریداریست كه اجناس شكسته را بهتر برمیدارد...
تنها كسی است كه
وقتی همه رفتند می ماند...
💠وقتی همه پشت كردند آغوش میگشاید...
وقتی همه تنهایت گذاشتند
محرمت میشود...
و تنها سلطانیست كه ...
دلش با بخشیدن آرام می گیرد،
✨نه با تنبیه كردن...!
همیشه و همه جا ... خدا
🆔 @tahzibfeyzie
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
دستورالعمل مرحوم آيتالله قاضي به شاگردان خود درباره ورود ماههاي رجب، شعبان و رمضان :
مرحوم قاضي ميفرمودند: انسان بايد به خدا پناه ببرد و خداوند خيلي كمككننده و خير المعين و پسنديده و اختيار كننده است؛ اما دستورالعمل اين سه ماه:
۱. عليكم بالفرائض في أحسن أوقاتها! دستورالعمل آن است كه نمازهاي واجب را در بهترين اوقات خودش انجام دهيد همراه نوافل آن! (كه مجموعاً پنجاه و يك ركعت ميشود، اگر نتوانستيد چهل و چهار ركعت) و اگر شواغل دنيا شما را منع كردند، صلاه أوابين را كه همان نماز ظهر است، ترك نكنيد، چون خيلي اهمّيّت دارد! خصوص نماز ظهر خيلي اهميت دارد و آن به واسطه وقت آن و خصوصيت و موقعيت آن در بين اوقات ديگر است! و «صلاه وسطي» را كه در قرآن آمده، تفسير به نماز ظهر كردهاند، و «صلاه اوابين» يعني آنها كه خيلي توجه به پروردگار دارند، يعني رجوعكنندگان به خدا؛ زيرا رجوعكنندگان به خدا به آن تمسك ميكنند
۲. نوافل شب را هيچ چارهاي نيست، مگر آنكه آنها را به جا آوريد، نه خيال كنيد نماز شب ساقط است و آن سد سكندري است كه هيچ شكسته نميشود! عجب از كساني كه قصد دارند، دنبال كنند مرتبهاي از كمال را در حاليكه شبها قيام نميكنند؛ ما نشنيدهايم كسي به مرتبهاي از كمال برسد، مگر به قيام شب و نماز شب.
۳. عليكم بقرئه القرآن! بر شما باد به قرائت قرآن كريم با صوت حزين و باآهنگ و غنا! يعني با صداي خوش بخوان كه تو را تكان دهد و در روايات داريم كه قرآن را با تغنّي بخوانيد. امام زينالعابدين تغنّي به قرآن ميكردند، اين تغني در قرآن براي انسان بسيار مفيد است. به طور كلي غناي صوتي حرام است و اين اصلاً در تحت غناي حرام نيست؛ زيرا غناي حرام آن است كه انسان را به سوي لهو و لعب بكشاند.
۴. بر شما باد به أوراد معتاده كه معروف است و هر كدام از شما كه ورد خاصي دارد كه بايد بجا آورد؛ و سجده يونسيه را از پانصد تا هزار بهجا آوريد؛ يعني تا هزار هم ميتوان بهجا آورد، بسيار هم خوب است.
۵. بر تو باد زيارت مشهد أعظم در هر روز! (كه منظور از مشهد أعظم أميرالمؤمنين(ع) است، چون مرحوم قاضي در نجف بودهاند) و زيارت مساجد معظمه! (كه منظور كوفه و سهله است) و در بقيه مساجد عبادت خود را بهجا آوريد! چون مؤمن در مسجد مثل ماهي است در آب؛ همانطوري كه حيات ماهي به آب است، حيات مؤمن هم در مسجد است؛ ماهي را از آب بيرون اندازند، ميميرد.
۶. بعد از نمازهاي واجب تسبيح حضرت صديقه طاهره(س) را ترك نكنيد! زيرا كه آن ذكر كبيره شمرده شده و لااقل بعد از هر نماز يكبار بگوييد و اگر توانستيد دو يا سه بار بگوييد بهتر است.
۷. از لوازم مهم، دعا براي فرج حضرت حجت بقيه الله الأعظم است در قنوت نماز وتر، و از آن گذشته در هر روز، و در جميع دعاها براي حضرت دعا كنيد.
۸. زيارت جامعه را روزهاي جمعه بهجاي آوريد! مقصود، زيارت جامعه معروف است: زيارت جامعه كبيره.
۹. قرآن كه ميخوانيد، در اين سه ماه از يك جزء كمتر نباشد، در هر روز يك جزء.
الله
دستورالعمل مرحوم آيتالله قاضي به شاگردان خود درباره ورود ماههاي رجب، شعبان و رمضان : مرحوم قاضي
۱۰. زيارت و ديدار برادران خود را زياد كنيد! (مقصود رفقاي طريق هستند) خيلي آنها را زيارت كنيد و ببينيد؛ زيرا اينها هستند برادران طريقي شما كه در طريق و عقبات نفس و تنگنا ها كه انسان گير ميكند، كمك انسان ميكنند و نجات ميدهند.
۱۱. زيارت قبور كنيد نه هر روز بلكه كمكم و گاهگاهي، (هفتهاي يك مرتبه خوب است) و در روز زيارت كنيد نه در شب.
ما را چه كار با دنيا؟! ما را چه كار با اسم دنيا؟! اين دنيا ما را گول زد و فريفت و ما را به پستي و ذلت گراييد، مقام ما را پائين آورد و پست كرد، دنيا مال ما نيست، دنيا را ول كنيد و بسپاريد به دست آنها كه دنبال آن هستند و به كساني كه اهل دنيا هستند بدهيد.
بهبه! خوشا به حال كساني و آن مرداني كه بدنهاي آنها در اين عالم خاك است و قلوب آنها در عالم لاهوت است و [در] عالم عز و جلال پروردگار است! اين افراد هستند كه از جهت عدد اقل هستند و خيلي عددشان كم است، امّا قوتشان و جانشان و روحشان خيلي زياد است، از جهت عددشان كم، ولي از جهت مدديت و اصالت، اكثريت عالم هستند. من ميگويم آنچه را شما ميشنويد و استغفار ميكنم براي پروردگار.
مرحوم علامه طهراني در پايان اين سخنان و در توضيحاتي تكميلي آوردهاند كه: اين دستوراتي است كه مرحوم قاضي به شاگردان خود داده است و رفقا اين دستورات را در اين سه ماه انجام ميدهند. البته اين اعمال را در حد امكان انجام دهيد، هر كسي كه نميتواند هر روز را روزه بگيرد حتيالإمكان پنج روز از رجب و ده روز از شعبان را بگيرد؛ خلاصه به حسب ملاحظه مزاج و قوه و حال و استعداد بگيرد.
و ذكر يونسيه كه فرمود پانصد تا هزار، براي شاگردان مرحوم قاضي بوده كه بايد هر روز ميگفتند، (مرحوم آقا سيدجمال الدين گلپايگاني روزي سه هزار بار ميگفتند و البته چند ساعت طول ميكشيده) علي حد القدره و الإستطاعه و قرائت قرآن در شب علي حد القدره؛ اگر ميتواني نخواب و اگر كسي نميتواند همه شب را نخوابد «علَي صَبٍّ» باشد؛ صبّ يعني جگرسوخته، بيدارخوابي كند، شب زود بخوابد و سعي كند بيدارخواب كند، طوري كه بدن استراحت خود را بگيرد.
خود مرحوم قاضي اول شب ميخوابيدند، بعد نماز ميخواندند و بعد ميخوابيدند و باز نماز ميخواندند، همين طور تا دو ساعت به اذان كه ديگر نميخوابيدند؛ مرحوم آخوند سه ساعت به اذان صبح بيدار بودند؛ اگر نافله شب را بهجا نياوريد، فائده ندارد و عرفان معني ندارد؛ عرفان به عمل است نه به گفتن!
منبع: كتاب مطلع انوار(۲/صص ۱۰۵ تا ۱۱۳)
🖊 #امام_خمینی_ره
🔹سعی کنید تا جوان هستید خصلت بد در وجودتان ریشه ندواند.
🔹زیرا با گذشت عمر، این خصلتها راسخ میشوند.
🔹وانسان به حالی میرسد که رهایی از دست این خصلتها امکان پذیر نیست.
🔆عرفان اسلامی
🕌☀️🕌☀️🕌
https://eitaa.com/joinchat/2523988014C59c02fdb37
مهمترین مراقبات ماه رجب:
۱- ده هزار مرتبه سوره توحید در کل ماه (روزی ۳۳۳)، اگر مشکل بود هزار مرتبه (روزی ۳۳ مرتبه).
۲- استغفار به صیغههای مختلف: «استغفر الله الذی لا اله الا هو، وحده لا شریک له و اتوب الیه» + «استغفر الله ذا الجلال و الاکرام من جمیع الذنوب و الآثام» + «استغفر الله الذی لا اله الا هو و أسئله التوبه» + «اللهم اغفر لی و تب علیّ» + «استغفر الله و اتوب الیه».
۳- دو رکعت نماز در هر شب از ماه:
در هر رکعت (حمد + ۳کافرون + ۱توحید). پس از سلام دستها را بلند كرده و بگويد: «لا إِلهَ إِلاَّ اللّهُ وَحْدَهُ لا شَرِيكَ لَهُ لَهُ الْمُلْكُ وَ لَهُ الْحَمْدُ يُحْيِي وَ يُمِيتُ وَ هُوَ حَيٌّ لا يَمُوتُ بِيَدِهِ اَلْخَيْرُ وَ هُوَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ وَ إِلَيْهِ الْمَصِيرُ وَ لاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ. اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ النَّبِيِّ الْأُمِّيِّ وَ آلِه»ِ. سپس دستها را به صورت بکشد.
۴- روزه روز اول، سیزده، چهارده، پانزده و آخر ماه.
۵- ۱۰۰ مرتبه: «سبحان الاله الجلیل، سبحان من لا ینبغی التسبیح الا له، سبحان الاعز الاکرم، سبحان من لبس العز و هو له الاهل». بجای روزه روزهای دیگر.
۶- دعاهای ذیل پس از فرایض: یامن ارجوه...+ خاب الوافدون...+ یامن یملک حوائج السائلین...
۷- هزار مرتبه «لا اله الا الله» در کل ماه.
منبع: مفاتیح الجنان
@sooyesama
هدایت شده از الفبا
توصیه های آقا در مورد ماه رجب.mp3
3.9M
🔸توصیه های حضرت آقا درمورد ماه رجب
#بشنوید
🆔@eshgh_bazi_khoda
هدایت شده از معاونت تهذیب حوزه علمیه فیضیه مازندران
🌺#بسیار_زیبا
📝از سخن های مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی:
شیخ رجبعلی خیاط میگفت:
من هر وقت که نماز میخواندم نمازهایی مثل نماز امام زمان یا نماز جعفر طیار، از خداوند حاجتی میخواستم.
یک روز گفتم؛ بگذار یک بار برای خود خدا نماز بخوانم و حاجتی نخواهم!
شاعر میگوید:
تو بندگی چو گدایان به شرط مزد نکن
که خواجه خود روش بندهپروری دارد
همان شب شیخ رجبعلی خیاط در عالم خواب دید که به او گفتند:
چرا دیر آمدی؟
یعنی چه؟ یعنی تو باید 30 سال پیش به فکر این کار میافتادی حالا سر پیری باید بفهمی و نماز بخوانی و حاجتی طلب نکنی؟
ما هر وقت جایی گیر میکنیم و اصطلاحا دُمِمان در تلهای گیر میکند میگوییم خدا!
این شعر را استاد من، شیخ اکبر برهان ۶۲ سال پیش در مسجد لرزاده بر روی منبر میخواندند و من هنوز به یاد دارم که:
هر وقت که سرت به درد آید؛
نالان شوی و سوی من آیی!
چون دردسرت شفا بدادم،
یاغی شوی و دگر نیایی...!👌
ما هر وقت با خدا کار داریم خدا را صدا میزنیم چه قدر خوب است که وقتی هم که کاری نداریم بگوییم خدا.
✍
@tahzibfeyzie
هدایت شده از معاونت تهذیب حوزه علمیه فیضیه مازندران
واکنش تند حجت الاسلام و المسلمین عزیزی امام جمعه زابل به سخنان تفرقه انگیز مولوی عبدالحمید:
اخیرا برخی از افراد فریب خورده و جاهل و آدم هایی که گمان می کنند اسلام شناس بودن به بعضی از ظواهر و القاب پرطمطراقی است که بعضی افراد بی سواد به انسان ها می دهند، مطالبی می گویند که انسان حیف اش می آید راحت ار آن عبور کند.
می گویند قانون اساسی اشکال دارد ، شما چهل سال حکومت کردید اجازه بدهید چهار سال ما حکومت کنیم. چهل سال شیعه حکومت کرده در این مملکت ، حالا نوبت ما است که چهار سال حکومت کنیم. باید پرسید مگر در قانون اساسی حرف شیعه و سنی زده شده است؟ شما اصل دوم قانون اساسی را ببینید تاکیدش بر امت واحده است. در حقوق شهروندی چه تفاوتی فی مابین یک مسلمان شیعه و یک مسلمان سنی است؟
شمایی که ادعا دارید چهار سال هم بدهید ما حکومت کنیم بعد بینید ما چه کار می کنیم. می شود بفرمایید هزار و چهارصد سال است که بر گرده مسلمانان در تاریخ نشستید چه گلی به سر اسلام زدید؟ حکومت هایی که یکی پشت سر هم مثل پست ترین حیوانات نوکری اسرائیل را دارند و یوغ اش را به گردن می اندازند مگر از شما نیستند؟ آن هایی که دویست و پنجاه میلیارد دلار هزینه کردند که القاعده و داعش را درست کنند مگر از شما نبودند؟ مگر همین امروز حکومت های اسلامی قاطبه آنها از هم کیشان شما نیستند؟ چرا نمی توانند مردم خودشان را در مسیر حق راهبری کنند و به ایشان عزت دهند؟ مگر ام القری شما عربستان کشور اسلامی نیست که دارالافتاء هم دارد؟ چه کسی به حکومت کثیف عربستان اجازه داده که بیست و هفت هزار دلار به خلبانانی حقوق دهد که بچه های مظلوم یمن را بمباران کنند. از کجای فقه اسلام این را آوردید؟
اگر فقه شما فقه مستحکمی بود اجازه می دادید صدها هزار شیعه مظلومی که در مکه زندگی می کنند مسجد جامع باشکوه داشته باشند. شما فقه حکومتی و حاکمیتی دارید و ما منکر آن نیستیم ، ابوحنیفه و شاگردانش از اولین کسانی هستند که در باب فقه حاکمیتی کتاب هم نوشتند اما تبلور فقه شما بنی امیه ، بنی عباس و تا به امروز است. توجه به دو عنصر زمان و مکان می کنید اما برای خار کردن مسلمانان.
رئیس موساد سخنرانی کرد که در همه دنیا پخش شد، گفت ما نمی خواستیم با غزه بجنگیم ، آنقدر عربستان و امارات و بحرین و چهارتا کشور کوچک خلیج فارس به ما فشار آوردند و پول دادند و ما به غزه را بمباران کردیم.
اگر ظرفیتی در اداره مملکت دارید، مشکلی نیست. بیایید و ظرفیت واقعی خود را بگویید. خطبه نمازجمعه بازار نیست که آدم هر حرفی بزند و هر کاری کند و هر جور دلش می خواهد حرف بزند. از طرفی شما که به اجماع امت اعتقاد دارید، مگر همین قانون اساسی ۲/۹۸ درصد رای این امت را نگرفته است؟ چرا با این اجماع مخالفت می کنید؟ اینکه دقیقا مطابق عقیده خود شما است. شما ظاهرا فتاوای خودتان را هم یا بلد نیستید یا قبول ندارید. مگر خود شما در مباحث شبه کلامی که دارید می گویید حکومت امری جبری است خدا بخواهد به هر کس می دهد. چطور فهد پنج زن داشت شما در فقه برای آن راه پیدا کردید؟ ملک عبدالله با نخست وزیر انگلستان رسما جلوی دوربین تلویزیون ها شرب خمر کرد، شما گفتید سلطان است. فقهی که فسخ و فجور را برای حاکم جایز بداند.فقهی که بگوید حاکم اولی الامر است و باید تبعیت اش کرد و لو کان فاسقا، ما چطور سرنوشت هشتاد میلیون نفر را به این نوع نگاه ها واگذار کنیم؟
ما افتخار می کنیم که قانون اساسی ما مترقی ترین قانون در سطح کره زمین است البته نظام به این نقطه برسد که در قانون انعطاف هایی ایجاد کند خواهد کرد، تشخیصش با شما نیست. چون اساسا شما در این حد نیستید که تشخیص بدهید. تشخیصش با آنهایی است که اهلش هستند و شما اهلش نیستید. (تکبیر نمازگزاران)
ما در این مملکت با سلم وصفا می بینیم برادران ما شیعه و سنی با هم معاشرت و زندگی می کنند ، آرام هستند، چرا این آرامش را به هم می زنید؟ زندگی آرام در این استان چه مشکلی برای شما ایجاد می کند که گهگاه آتشی رها می کنید؟ واقعا چه مشکلی دارید؟ مسئله شما چیست؟ با کجای این نظام مسئله دارید؟ مسجدی که شما در زاهدان ساختید کدام شیعه جرات می کند در بحرین بسازد؟ کدام شیعه در عربستان جرات می کند محرم برای امام خود عزاداری کند در حالی که میلیون ها شیعه در عربستان زندگی می کنند. مگر حدود ۹۰ درصد مردم بحرین شیعه نیستند؟ چرا حق ندارند برای امام خود عزاداری کنند؟ چرا حق ندارند مسجد بروند و نمازجماعت و نمازجمعه داشته باشند؟
خدا لعنت کند حکومت منحوس و کثیف پهلوی را که استان چهاردهم ما را دودستی تقدیم انگلیس کردند و اسمش را هم بحرین گذاشتند. اینهایی که می گفتند که کوروش بخواب که ما بیداریم با شصت و سه میلیارد دلار پول از این مملکت رفتند، بگذریم از عتیقه هایی که بردند و کارهای دیگری که کردند. آن خائن ها بودند که جنایات اینچنینی کردند.
به برکت امام و رهبری و شهدا
هدایت شده از توحید🌦️
🥀🍃🍂اماته و احیا به این معنا نیست یک زمانی باشیم و زمان دیگر نباشیم بلکه یحیی و یمیت ازلا و ابدا است. این تصویری که ما در آینه می بینیم همان اماته و احیاء است. اماته یعنی عبد است. اماته و عبد تقریبا قریب به یک معنی هستند لذا این که پیامبر اکرم می فرماید: "مُوتُوا قَبلَ اَن تمُوتُوا" (۱): یعنی عبد بشوید نه این که بدنتان را از دست بدهید:
✨هر دمی مرگی و حشری دادیم (۲)✨
(۱) یعنی قبل از این که مرگ شما فرا برسد و شما را به قبر ببرند بمیرید.(بحارالانوار، ج۷۲،ص ۵۹)
(۲)مولوی، مثنوی معنوی، دفتر پنجم، بخش ۱۷۸ - مجرم دانستن ایاز خود را درین شفاعت گری...
#اماته_احیاء
#ایام_فاطمیه
#جلسه_ششم
#تفسیر_نور_۳۵
#یکشنبه_۲۸_۱۰_۱۳۹۹
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد🌸
🕋 @tohideahadi