May 11
May 11
هدایت شده از کانال شاخه طوبی
□..مرحوم علامه طباطبائی از کسی نقل می کرد که وی [روح] ارسطو (و یا افلاطون) را احضار کرد و از وی از اوضاع زمانش پرسید. و او گله و ناله از اوضاع روزگار کرد که شما به آزادی و راحتی لا اله الا الله می گویید ولی ما به طور پوشیده و پنهان به همدیگر تلقین می کردیم.
شرح اسفار اربعه ملاصدرا ، جلد ۶ ،صفحه ۴۷۱
استاد علامه حسن زاده آملی
@shakhehtoba
هدایت شده از کانال شاخه طوبی
از سید کائنات صلی الله علیه و آله روایت است که چون فرزندان و نبیره های آدم بسیار شدند در نزد وی سخن می گفتند و وی ساکت بود.
گفتند ای پدر چه شد شما را که سخن نمی گویی؟
گفت: ای فرزندان من چون خداوند جل جلاله مرا از جوارش بیرون فرستاد با من عهد کرد و گفت: گفتارت را #کم کن تا به #جوار من برگردی.
#هزار_و_یک_کلمه ؛ کلمه 246
@shakhehtoba
هدایت شده از علامه طباطبایی ره
استاد امجد می گوید: « هرگاه از ایشان می پرسیدم: چگونه قرآن بخوانیم؟ می فرمودند : « توجّه داشته باشید که کلام الله است. » در اینجا مناسب است به دو روایت بسیار لطیف و عمیق اشاره شود که اگر معنای ژرف و خاص « تجلی» را بدانیم و التفات داشته باشیم که کلام از متکلم جدا نیست، آن دو را جامع ترین روایت در معرفی قرآن خواهیم دانست:
۱- حضرت مولی الموحدین علی علیه السلام می فرمایند: « فتجلی ـ سبحانه ـ لهم فی کتابه من غیر أن یکونوا رأوه بما أراهم من قدرته: پس خداوند سبحان، در کتابش (قرآن) بر بندگان، بی آن که [ بتوانند] او را ببینند، تجلی کرد به آنچه از توانایی اش به آنان نشان داد. » ۲- حضرت صادق علیه السلام فرمودند: « (والله) لقد تجلی الله لخلقه فی کلامه ولکنهم لایبصرون: ( به خدا قسم که) خداوند در سخن خویش (قرآن) بر آفریدگان خود تجلی کرده، اما آنان او را نمی بینند ( و توجه ندارند.) »
هدایت شده از سیره علما و شهدا
ツ
✍از عـلامه طباطبايی (ره) سوال
کردند چـه کار کنيم که در #نــــماز حواسمان جمـــــع باشد؟؟
👌فـــــرمود قـــبل از نمـــاز مــراقب
#زبـان خودتان باشيد نماز با حضـور
قلب مـــــزد است و آنـرا به هر کسی
نمی دهند اين #هــــــديه را به کسی
ميدهند که قبلاً زحمتی کشيده باشد.
این زبان نامـــــرد همـــیشه همه چیو
خـــــراب میکنه قـــبول دارید؟!
🆔👇👇👇
@sire_o_sh
هدایت شده از سیدحسن رمضان نژاد
از دم صبح ازل تا آخر شام ابد
دوستی و مهر بر یکعهد و یکمیثاق بود
سایه معشوق اگر افتاد بر عاشق چه شد
ما بهاو محتاج بودیم او بهما مشتاق بود