دوره رایگان راهاندازی کسب و کار نوپا (استارتآپ)
🔸 این دوره مقدماتی کسب و کار در ۱۴۴ جلسه و ۱۰ فصل است که جمعا در ۷ ساعت ضبط شده است:
https://ocw.sharif.edu/course/id/159/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمودارها چگونه می توانند باعث فریب ذهن مخاطبین شوند؟
در حال حاضر که امکان اطلاع رسانی فعالیت های آموزشی مدارس در بستر واتس آپ فراهم نیست،پیام رسان بومی «گپ» جایگزین های مناسبی به حساب می آید.
✓ایتا در شرایط فعلی قادر به پذیرش عضو جدید نیست
✓ احتمال بروز اختلال پیام رسانی در سروش بالاست
✓روبیکا هم پر است از فیلم و سریال های جذاب که ممکن است حواس بچه ها را بجای خواندن پیام های مدرسه و ... به سمت تماشای محصولات تصویری متنوع پرت کند
مزایای گپ:
✓هزینه مقرون به صرفه(یک سوم اینترنت بین الملل)
✓زیر ساخت و پشتیبانی فنی مناسب
✓قابلیت اجرای لایو و برگزاری کنفرانس
✓امکان دسترسی به مجموعه ای از محتواهای درسی برای پایه های مختلف
بازار داغ عکس و فیلم های جعلی!
در روزهای اخیر تعدادی از عکسها و خبرهایی که توجه کاربران شبکههای اجتماعی را به خود جلب کردند ,نادرست بوده و یا لااقل مربوط به زمان حال نبودند:
✓ توییتی که در آن یک پراید سفید به سمت ماموران حمله میکند، مربوط به وقایع سال ۱۳۹۶ و قائله دراویش گنابادی در تهران است.
✓ ویدئویی که با توضیح شوخی/جدی «نیروهای هاگواترز» منتشر شده ,مربوط به ایران نیست و درگیری دو گروه در جاکارتا پایتخت اندونزی را نشان میدهد.
✓ ویدیویی که با عنوان «رقص یک پدر کرد بر مزار فرزندش» منتشر شده ، ارتباطی با ایران و کردها ندارد و بخشی از سریال تلویزیونی Ata Ocagı متعلق به کشور آذربایجان است که در سال ۲۰۱۸ پخش شده.
✓تصویری که در آن ادعا شده مهسا امینی، به عنوان چهره سال مجله تایم معرفی شده , جعلی است
رمز گشایی از "جنگ آنلاین" پنتاگون علیه ایران
🔹"کیت کلارنبرگ" روزنامه نگار تحقیقی در مقاله ای مدعی شده ناآرامی های اخیر در ایران در واکنش به مرگ مهسا امینی، اگرچه ریشه در نارضایتیهای مشروع طبقه ای از جامعه ایران دارد، اما همزمان نشانهای از تاثیرات یک جنگ روانی و رسانه ای گسترده تحت حمایت غرب نیز در تحریک و هدایت پشت پرده این ناآرامی ها دیده می شود.
مطالعه متن کامل:
asriran.com/003bnl
62736_326.pdf
849.3K
ویژگی های «طرح پیشگیری و مقابله با انتشار اطلاعات، اخبار و محتوای خلاف واقع در فضای مجازی» که توسط مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تدوین شده:
۱. رویکرد جامع نسبت به انواع محتوای خلاف واقع
۲. تفکیک مسئولیتهای نهاد تنظیم گر، سکوی نشر، درگاه نشر و کاربران فضای مجازی
۳. آگاهی بخشی به موازات جرم انگاری در موارد ضروری
۴. خودتنظیم گری و استفاده از خرد جمعی و ظرفیت عمومی کاربران در امتداد نهادهای حاکمیتی و دستگاههای اجرایی به مثابه تنظیم گران بخشی
۵. تفکیک شئون قانونگذاری و تنظیم گری
۶. تکمیل کننده قوانین پیشین در حوزه محتوای خلاف واقع
فصل اول این پیشنویس با عنوان کلیات واژگان و اصطلاحات به کار رفته در طرح را با ابتنا بر مصوبات شورای عالی فضای مجازی تعریف نموده است. فصل دوم با عنوان وظایف دستگاههای اجرایی به کارگیری فناوریهای بهروز در جهت اقدامات پیشگیرانه و ثبت درخواستها و استعلام از دستگاههای مسئول پاسخگویی را پیشبینی کرده است. فصل سوم به مسئولیت سکوها و درگاههای نشر اختصاص یافته است.
این فصل درگاههای نشر یک سویه و چند سویه را تفکیک کرده، چراکه مطالعه و بررسیهای پیرامون نشر اخبار خلاف واقع در فضای مجازی نشان میدهد، انتشار گسترده محتوای خلاف واقع عمدتاً از مسیر درگاههای یک سویه اتفاق میافتد.
یعنی درگاههایی که ماهیت «خبرگزاری و رسانه ای» دارند و صاحبان این درگاهها نسبت به انتشار محتوا در آن مسئولیت خواهند داشت. صفحات شخصی کاربرانی که دنبال کنندگان زیادی دارند یا کانالهایی که نشر محتوا در آنها توسط یک یا چند نفر مدیریت میشود از انواع درگاههای یک سویه هستند.
هک یا نفوذ «انانیموس»؛ از ادعا تا واقعیت
در معرفی گروه هکری انانیموس (Anonymous) آنچه بیش از هر چیز واضح و در ظاهر عنوان میشود این است که «انانیموس» یا «ناشناخته»، یک گروه متمرکز نیست، یک عنوان کلی است که به صورت گسترده توسط گروههای هکری مختلف استفاده میشود و یک اسم خاص و برای یک گروه مشخص و متمایز نیست.
این گروه از سال ۲۰۰۳ فعالیت خود را آغاز کرد و از همان زمان، اجرای اهداف خرابکارانه و آسیب به زیرساختهای مورد استفاده کاربران در سراسر دنیا را در دستور کار خود قرار داد.
به طور دقیقتر دو دهه از فعالیت این گروه هکری میگذرد؛ گروهی که نامش همین چند ماه پیش و با شروع جنگ روسیه علیه اوکراین مشهورتر از قبل شد
مطالعه متن کامل:
mehrnews.com/xYCKJ
4_5904556468278922604.pdf
5.33M
مطالعه دهمین شماره فصلنامهٔ مجازی فرهنگ شهرت که به موضوع «هواداری و شهرت» اختصاص دارد برای درک بهتر تحولات فرهنگی حاصل از تاثیرگذاری سلبریتی ها ، مفید خواهد بود
در این شماره از فصلنامه ، موضوعاتی زیر بررسی شده است :
🔻 هواداری از آنچه تصور میکنید به شما نزدیکتر است
🔻 هواداری شبه فرقهای
🔻 سلبریتی؛ از مصرف تا هواداری
🔻 تبیین نسبت مفهوم «ولایت» با «هواداری»
🔻 فن فیکشن به مثابه کنشمندی هواداران
🔻 خودشیفتگی؛ روی دیگر هواداری
🔻 من خودم یکی از هوادارها هستم!
🔻 هواداران بیتیاس در میدان
🔻هواداری در عصر جهانیشدن
🔻هوای هواداران را داشتهباشیم
🔻هواداری در فضای مجازی
🔻تازههای مطالعات شهرت و هواداری: کتاب دستینهٔ مطالعات شهرت راتلج
استفاده از فیلتر شکن برای استفاده از اینستاگرام می تواند باعث بلاک شدن حساب کاربری شما شود؛ زیرا اینستاگرام ورودهای مختلف از مناطق جغرافیایی متفاوت را تهدید امنیت حساب کاربری تفسیر کرده و برای حفاظت بیشتر در مقابل هکرها, این صفحه را بصورت موقت از دسترس خارج میکند.
به همین دلیل لازم است تا زمان رفع فیلتر اینستاگرام, از مسیر زیر دسترسی این شبکه اجتماعی به موقعیت مکانی را غیر فعال کنید:
»»تنظیمات گوشی
»»برنامه ها
»»وارد اینستاگرام شوید
»»بخش مجوزها
»» مجوز دسترسی به مکان را در حالت غیر مجاز قرار دهید
پ.ن:
انجام تایید دو مرحله ای را فراموش نکنید.
202030_1724859949.pdf
17.06M
تحلیل روند:یگان 8200 رژیم صهیونیستی؛مطالعه ای مبتنی بر اوسینت
هکی در کار نبوده
اتفاق اخیر در پخش خبر صدا و سیما به دلیل هک رخ نداده و آیتم توسط عامل نفوذی به گزارش اضافه شده است؛ اصولا هک زمانی اتفاق می افتد که اتصال به اینترنت وجود داشته باشد اما خبر صدا و سیما برای جلوگیری از این گونه اتفاقات بصورت آفلاین اجرا میشود.
تمام فایل هایی که قرار است در قالب مستندات و تصاویر همراه خبر نمایش داده شوند, از قبل تحویل شده و پس از تایید پخش وارد فضای امپکس در اتاق رژی جهت کنداکتور نویسی برنامه میشوند...
با توجه به ثابت بودن گرافیک برنامه به احتمال قریب به یقین عامل نفوذی از عوامل پخش بوده که انتهای کار این قطعه را اضافه کرده است؛ به همین دلیل همانگونه که در تصویر هم مشخص است, بعد از انتقال تصویر توسط کارگردان از قطعه یاد شده به استودیو هنوز تصویر آیتم در تلویزیون پریویو پشت سر مجری در حال اجراست .
پ.ن:
تایید کننده این آیتم در پخش الزاما عامل این خرابکاری نیست(هر چند در بازبینی و تایید قبل از پخش کوتاهی کرده و از این بعد مقصر است)؛ اما عامل نفوذی قطعا فردی بوده که به سرور های پخش دسترسی داشته است!
وزارت ارتباطات به دنبال ایجاد مرکز انتقال پیام بین پیامرسانهای بومی
مدیرکل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران اعلام کرد برای ایجاد ارزش افزوده برای پیامرسانهای بومی در برابر پیامرسانهای خارجی، قرار است مرکز انتقال پیام بین پیامرسانهای داخلی ایجاد شود تا یک پلتفرم یکپارچه ملی شکل بگیرد.
🔻آغاز ثبت سفارش تک جلدی کتابهای درسی
🔹امکان ثبت سفارش تک جلدی کتابهای درسی دوره ابتدایی از طریق مراجعه به بخش تک جلدی سامانه irtextbook.ir برای دانشآموزان و معلمان فراهم شد
۱۷۳۱۲ دروغ فقط در ۲۵ روز!
🔹بررسی عملکرد ۵ رسانه (بیبیسی فارسی، ایراناینترنشنال، صدای آمریکا، رادیو فردا و منوتو) و صفحات مجازی آنها نشان میدهد این رسانهها در ۲۵ روز گذشته مجموعا بیش از ۱۷ هزار دروغ را درباره حوادث اخیر ایران منتشر کردهاند.
🔹در این پیمایش صرفا وبسایت، کانال تلگرام، صفحات توئیتر و اینستاگرام رسمی این ۵ رسانه بررسی شده و شبکههای تلویزیونی آنها مورد بررسی قرار نگرفته.
🔹۵ دروغی که در ۲۵ روز گذشته بیشترین بازنشر را از این رسانه ها داشتهاند به ترتیب شامل:
۱. ادعای دروغ ضرب و شتم مهسا امینی
۲. ادعای دروغ درباره فوت و بیماری رهبر انقلاب
۳. ادعای دروغ درباره سقوط شهر اشنویه
۴. ادعای دروغ درباره علت مرگ نیکا شاکرمی
۵. ادعای دروغ «به خاک و خون کشیده شدن دانشگاه شریف»
🔹مطابق رتبهبندی بیشترین انتشار اخبار خلاف واقع نسبت به حجم کل اخبار متعلق است به:
۱. شبکه بیبیسی با مجموع ۵۸ درصد
۲. ایراناینترنشنال با مجموع ۵۳ درصد
۳. شبکه منوتو با مجموع ۴۹ درصد
۴. صدای آمریکا با مجموع ۴۳ درصد
۵. رادیو فردا با مجموع ۴۱ درصد
بدین ترتیب در این ایام به طور متوسط ۴۸.۸ درصد اخبار منتشر شده این رسانهها خلاف واقع بوده یعنی تقریبا از هر ۲ خبر یک خبر صحت نداشته است.
🔹این رسانهها مجموعا در ۲۵ روز گذشته به طور متوسط هر دو دقیقه یک دروغ منتشر کردهاند.
🔹مطابق این پیمایش شبکه سعودی ایران اینترنشنال با ۱۱۴۲۶ مطلب بیشترین میزان تولید را در ۲۵ روز گذشته داشته و صدای آمریکا و رادیو فردا رتبه بعدی را به خود اختصاص دادند.
بهترین جایگزین های اپ استور:
✓ سرویس Panda helper
رابط کاربری ساده /امکان دانلود برنامه ها بدون نیاز به جیلبریک
✓سرویس TUTUApp
نیازی به ثبت اپل آیدی برای دانلود اپلیکیشن ندارد.
✓سرویس Tweakbox
امکان دانلود رایگان اپ های پولی اپ استور
✓سرویس INOJB
دسترسی به میلیونها اپلیکیشن بدون نیاز جیلبریک کردن دستگاه. در محیط این اپ با نمایش تبلیغات مواجه میشوید که با توجه به رایگان بودن خدماتش، میتوان آن را نادیده گرفت.
⛔️پیام چین به ایلان ماسک: به فروش اینترنت ماهواره ای در اینجا فکر هم نکن!
🔹ایلان ماسک در مصاحبهای با فایننشال تایمز گفت پس از ارسال ترمینالهای استارلینک به اوکراین، مقامات چینی به شکل مستقیم از او خواستهاند استارلینک در چین در دسترس قرار نگیرد و ماسک باید تضمین بدهد که تکنولوژی استارلینک را در چین نمیفروشد.
🔸اینترنت چین با «دیوار بزرگ آتشین» مشهور خود، یکی از پیچیدهترین سامانههای کنترل اینترنت به شمار میآید که خروجی آن از محدودترین و فیلتر شدهترین اینترنتهای جهان است؛ جایی که تمام پلتفرمهای بینالمللی حذف و بومیسازی شدهاند؛ حتی گوگل.
تست امن بودن VPN چگونه انجام میشود؟
✓ زمانی که vpn فعال نیست وارد سایت whatismyipaddress.com شده و آی پی اصلیتان را مشاهده کنید.
✓حالا vpn را فعال کنید و وارد سایت dnsleaktest.com شوید. اگر آی پی نمایش داده شده, همان آی پی اصلی شما بود، به معنای این است که ابزاری که استفاده می کنید امن نیست و مشکل نشت DNS دارد .
افزایش شکایت از بلاگرها و شاخ های اینستاگرامی پس از فیلترینگ اخیر:
معضلی که این روزها پلیس فتا و قوه قضائیه با آن درگیر شده اند, روند روبه رشد ثبت شکایت از سلبریتی ها و اینفلوئنسرهاست. مشتریان پیش از فیلترینگ اینستاگرام، تبلیغات در روزهای مشخص را با توجه به پتانسیل بازدید پیج های مذکور رزرو کرده و مبلغ مورد نظر را نیز به حساب مالک پیج واریز کرده اند . با وجود اینکه تبلیغ انجام شده اما آنچه بابت شکایت متقاضی شده این است که او مبلغ سنگین یادشده را به واسطه استفاده از پتانسیل فالوورهای آن پیج به حساب مالک پیج واریز کرده و در روزهایی که فیلترینگ اینستاگرام تعداد مراجعات به پیج مذکور را شاید به یک دهم کاهش داده، طبیعتاً پرداخت آن مبلغ سنگین نیز معنایی نخواهد داشت و به همین جهت تبلیغ دهنده درخواست عودت بخش قابل توجهی از مبلغ واریزی را از مالک پیج دارد ؛این در حالیست که مالک پیج به سبب انجام تعهداتش از عودت وجه امتناع می کند و همین مسئله باعث شکل گرفتن دعوا بین طرفین شده است.
فوت یک دانشآموز در اردبیل کذب است
🔹علی محبوبیپور مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری اردبیل، شایعات و ادعای رسانههای معاند درباره جان باختن یک دانشآموز دختر در اردبیل را تکذیب کرد و گفت: این ادعا کاملا تکذیب میشود و به هیچ وجه صحت ندارد.
روز جمعه برخی رسانههای ضدانقلاب در خبرسازی دروغی مدعی ضرب و شتم دانشآموزان دختر دبیرستان شاهد اردبیل در روز پنجشنبه و فوت یکی از دانشآموزان بر اثر خونریزی ناشی از ضرب و شتم شدند.
🔹این در حالی است که روز پنجشنبه مدارس اردبیل تعطیل بوده و اساسا دانشآموزی در مدارس حضور نداشته که مورد ضرب و شتم قرار گیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظرف روزهای اخیر تصاویری از حضور تانک و نفربر در محوطه صدا وسیما در فضای مجازی منتشر شده ؛ واقعیت ماجرا چیست؟