هدایت شده از لاله های ایل لری جنوب کرمان
کارت عروسی متفاوت شهید دهه ۶۰
شهید الله یار شیخ حسینی
@laleha_lori_kerman
هدایت شده از لاله های ایل لری جنوب کرمان
جمعی از غواصان گردان 410
زمستان سال 66 _ کانال سلمان_ منطقه جفیر _ نزدیک پادگان حمید _ قبل از عملیات
ایستاده از سمت راست: جانباز جناب سرهنگ عباس قطب الدینی معاون بازسازی عتبات، برادر جانباز حاج علی شمس الدینی و برادر جانباز علی محمدی نشسته ازسمت راست:
برادر جانباز فرهنگی محمدسلطان مرادی پاسدار جانباز جواد دوست محمدی، شهید علی علی حسینی و عیسی حسینخانی
@laleha_lori_kerman
هدایت شده از لاله های ایل لری جنوب کرمان
عکس شهید قباد شمس الدینی بر بالین قبر شهید چمران
@laleha_lori_kerman
هدایت شده از لاله های ایل لری جنوب کرمان
شهید شهدوست شمس الدینی
يكم مرداد 1347، در روستايگنجان از توابع شهرستان رابر به دنيا آمد. پدرش مصيب و مادرش بيبيناز نام داشت. خواندن و نوشتن را در مكتب فرا گرفت. دامدار بود، به عنوان بسيجي در جبهه حضور يافت. بيست و ششم دي 1359، در پيرانشهر توسط نیروهای عراقی بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسيد. مزار وي در گلزار شهداي زادگاهش واقع است.
@laleha_lori_kerman
هدایت شده از لاله های ایل لری جنوب کرمان
شهید احمدیار شيخ حسيني: قدر نعمت ولایت را بدانید
@laleha_lori_kerman
هدایت شده از لاله های ایل لری جنوب کرمان
زندگی نامه شهیدمعظم محمدشیخ حسینی
دوازدهم فروردین 1346درروستای اشکان رابر ازتوابع شهرستان رابر متولد شد. پدرش عبدالرحیم کشاورز بود و مادرش سکینه نام داشت تادوم متوسطه درس خواند پاسدار بود نوزدهم دی 1365درشلمچه براثر اصابت گلوله به گردن شهید شد مزار وی درگلزار شهدای باب گلوئیه رابر واقع است او را مهدی نیز می نامیدند برادرش رضا نیز به شهادت رسید.
هدایت شده از لاله های ایل لری جنوب کرمان
🌹مناجات شهید جمشید شمس الدینی
🔹معبودا! در کنار این همه معصیت تو را به مهربانیت قسم می دهم که از سر تقصیرات این عاصی بگذری و بنده ای که همیشه در امواج پر شتاب نفس و خودپرستی غوطه می خورد، هم اکنون با عنایت تو به مکانی پاک از شرک و ریا و دو رنگی آمده و از نعمت بزرگ همراهی با شهیدان و دیگر رزمندگان برخوردار گشته و توانسته این دیار را بیابد و فریاد برآورد: "الهی العفو"
@laleha_lori_kerman
هدایت شده از لاله های ایل لری جنوب کرمان
شهیدیحیی شمس الدینی
یحیی، دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۰ در روستای گنجان واز پدر و مادری به نام های اکبر و عرب ناز دیده به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی را در دبستان روستای گنجان به پایان برد، دوره راهنمایی را در مدرسه بلال حبشی همین روستا مشغول به تحصیل شد و سپس در سال ۱۳۶۹ به استخدام سپاه در آمد و در لشکر ۴۱ ثارا.. مشغول خدمت شد.
چندین نوبت برای فراگیری آموزشهای ویژه نظامی عازم شهرهای تهران- تبریز و اهواز شد و در سال ۱۳۷۳ ازدواج کرد.
وی که یکی از نیروهای منضبط و کار آمد سپاه به حساب می آمد، جهت انجام ماموریتی ویژه به استان سیستان و بلوچستان اعزام گردید و سرانجام هنگام برگشت از این ماموریت، در تاریخ ۳۰/۱۱/۸۱ در منطقه سیرچ کرمان به همراه ۲۷۵ کبوتر سبز پوش سپاه در جریان سانحه هوایی به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
تکه هایی از پیکر مطهرش در گلزار شهدای شهر کرمان به خاک سپرده شد.
یحیی ، از سیزده سالگی مرتب پی گیر اعزام به جبهه بود ولی ممانعت می کردیم ، چند مرتبه که جهت ثبت نام در سپاه رابر حاضر شده بود وقتی متوجه موضوع شدم او را به منزل برگرداند م و از این بابت چندین بار به گریه افتاد.
بعد از شهادت او، این کلام مقام معظم رهبری را مرور می کردم که فرموده بود« آن روزها دروازه شهادت داشتیم و حالا معبری تنگ و هنوز هم برای شهادت وقت هست باید دل را صاف کرد.» به این حقیقت پی بردم که دلیل تکاپوهای یحیی و هدفش از رفتن به جبهه رسیدن به شهادت بود و نگرانی اش به این دلیل بود که جبهه و جنگ تمام می شود و شانس شهادت کمتر می شود امروز خدا را شکر می کنم که به آرزویش رسید.
@laleha_lori_kerman
هدایت شده از لاله های ایل لری جنوب کرمان
شهید محمد ستوبر
اوایل تابستان ۱۳۴۷ در منطقه ی عشایرنشین جنوب شهرستان بافت، از پدر و مادری به نام های عزت الله و شهربانو، محمد به دنیا آمد. دوران کودکی را در محیط کوه و بیابان و زندگی بی آلایش عشایری سپری کرد. پدرش، محمد را در۷ سالگی جهت فراگیری قرآن کریم پیش سید فرج الله گلسرخی از سادات باکرامت و انقلابی فرستاد. ایام نوجوانی محمد مصادف با مبارزات مردم انقلابی ایران بود و محمد نیز متاثر از فضای این ایام، نفرت ازظلم و فساد رژیم پهلوی و عشق به امام و آرمان های الهی مردم در دلش نهادینه شد.
محمد در سال ۱۳۶۲ برای نیل به اهداف بلند یاری ازدین و ارزش های الهی جذب سپاه پاسداران شد و سال ۶۴ به جبهه اعزام شد و در واحد تخریب لشکر ۴۱ ثارالله مشغول فعالیت شد.
درجریان عملیات کربلای۴، محمد که قهرمانانه با دشمن بعثی در نبرد بود و نیروهای دشمن را تعقیب می کرد به شهادت رسید و پیکر مطهرش پس از۳۳ ماه، شناسایی شد و درگلزار شهدای گنجان در کنار سایر همرزمانش آرام گرفت.
یکی ازهمرزمانش نقل میکند: شب عملیات کربلای ۴، محمد نبرد به یاد ماندنی از خود به نمایش گذاشت. آخرین بارکه اورا دیدم می گفت به طرف پل بروید پل را بزنید معطلش نکنید.
اگر به پل می رسیدیم و آن را می زدیم نیروهای عراقی به محاصره در می آمدند. محمد نزدیکی های پل که تلاش می کرد خودش را به پل برساند با آرپیجی عراقی ها به شهادت رسید.
@laleha_lori_kerman