شهید عباس شمس الدینی
پنجم خرداد 1343، در شهرستان رابر به دنيا آمد. پدرش صبرعلي و مادرش نبات نام داشت. سواد خواندن و نوشتن نداشت. سال 1367، ازدواج كرد و صاحب يك پسر و يك دختر شد. پاسدار بود، چهاردهم مهر 1374، در روستاي بلوك جيرفت براثر واژگون شدن خودرو به شهادت رسيد. مزار وي در گلزار شهداي روستای سيهبنوئيه تابعه شهرستان زادگاهش واقع است.
https://t.me/laleha_lori_kerman
شهید منوچهر شمس الدینی از شهدای گنجان
https://t.me/laleha_lori_kerman
تصاویر شهدای روستای زمین انجیر با طرحهای گوناگون
https://t.me/Zaminanjir
https://t.me/laleha_lori_kerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آرزوی شهادت داشت
🔹شهید مدافع وطن سجاد شمس الدینی
https://t.me/laleha_lori_kerman
تصاویر شهدای روستای زمین انجیر با طرحهای گوناگون
https://t.me/Zaminanjir
https://t.me/laleha_lori_kerman
تصاویر شهدای روستای زمین انجیر با طرحهای گوناگون
https://t.me/Zaminanjir
https://t.me/laleha_lori_kerman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهلمین سالگرد شهادت شهید سعدالله زمزم گرامی باد.
تاریخ پرواز:۱۳۶۰.۶.۸
مبدا پرواز :ایران خوزستان کرخه رود
مقصد پرواز:جنات عدن
خلبان پرواز:سید روح الله
گارد پرواز:سپاه پاسداران
محل فرود:رابر روستای زمین انجیر
روحش شاد یادش گرامی باد.🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استوری شهید مدافع وطن سجاد شمس الدینی
https://t.me/laleha_lori_kerman
22.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید آصفعلی شمس الدینی
@laleha_lori_kerman
@zaminanjir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شادی روح شهدا بالاخص شهید فلکناز شمس الدینی صلوات
ما دست به دامان شهیدان هستیم
سر مست ز پیمانه شهیدان هستیم
از سرخی ایثار شهیدان سبزیم
شرمنده احسان شهیدان هستیم
۱۱م تیر ماه، فرار رسیدن ۳۵مین سالگرد عروج خونین و ملکوتی شهیدان آصفعلی شمس الدینی و احمد شمس الدینی گرامی باد.
این عزیزان در عملیات کربلای یک (آزادسازی شهر مهران) به درجه رفیع شهادت نایل شدند.
@Zaminanjir
🌷🌷🌷🌷🌷
شیرزاد خیری گمنام حتی در میان نوادگانش!
آبادی اشکان ارتباطی با سلسله اشکانیان (247 پیش از میلاد تا 224 پس از میلاد) داشته وقدمت آن به دوره حکومت اشکانیان بر میگردد که برخی اشیا تاریخی مربوط به آن دوره متاسفانه در دوره پهلویتوسط بیگانگان به غارت رفته است. یکی از قدیمی ترین کتیبه های موجود در گنبد جبلیه مربوط به بنای مسجد متعلق به اوایل قرن پنجم هجری در آبدر اشکان رابر بوده که روی قطعه سنگی طبیعی و به خط کوفی حک شده است
در ورودی این آبادی قبرستانی وجود دارد که مدفن جد و نیای ایل لری(شمس الدینی) به نام شیرزاد می باشد که ایشان به دلیل مخالفت با سیاست های حکومت توسط نادرشاه به شیراز تبعید شد. او پس از قتل نادرشاه و روی کار آمدن کریم خان زند از آنجا که با کریم خان رابطه خویشاوندی داشت به اتفاق خانواده اش به کرمان آمد و در جنوب استان مستقر شد.قراین و آثار به جای مانده مبین این است او فردی با فکر، آینده نگر، خیر ، متدین و کوشا و بلند نظر بوده است. کاروانسرای شیرزاد که در بالای آبادی آبدر(بعد از اشکان) که 250 سال قبل در مسیر راه ارتباطی آن زمان، جنوب به مرکز استان کرمان توسط ایشان برای رفاه حال مسافرین و نجات جان رهگذران از سرما و وحوش بنا شده است و از افراد بی بضاعت به رایگان پذیرایی می کرد. در ساخت این سازه کوهستانی از مصالح بومی از قبیل قلوه سنگها ی رودخانه استفاده شده وهفت فضای جدا و مرتبط با هم داشته است. مسافرین بعداز عبور از مسیر کوهستانی صعب العبور در این کاروانسرا اتراق میکردند. آثار و بقایای این بنای در حال تخریب هنوز به چشم می خورد.
باتوجه به مطالب بالا بنظر این حقیر با کمک بزرگان ایل و کمک و همت همه طوایف ایل چند گام ضروری جهت پاسداشت یاد شیرزاد(جد همه طوایف ایل) بردارند، از جمله:
۱- اقدام مهم و موثری که برای مرمت بنای تاریخی کاروانسرای شیرزاد انجام شود و ایجاد زیرساختهای گردشگری مناسب در اطراف آن
۲_ساخت مقبره ای در خور مقام و شأن ایشان تا یادی از ایشان گرامی بداریم و از چنین ظرفیتهایی برای معرفی مفاخر ایل گام برداریم.
https://t.me/laleha_lori_kerman
🌹خانواده هاي دو شهيد عشاير ايل لري🌹
💢 شهيد جاويدالاثر احمد ستوبر كه در سال 59 در غرب كشور و فرزند شهيدش زمان الله ستوبر كه در جريان سانحه هواپيماي حامل پرسنل سپاه در كوه هاي سيرچ كرمان (شهدای غدیر) در زمستان 81 به شهادت رسيدند.
💢سردار شهيد عيسي حيدري فرمانده يكي از گروهان هاي غواص گردان 410 حضرت رسول (ص) لشكر 41 ثارالله كه در جريان عمليات كربلاي (5) به درجه رفيع شهادت نائل گرديد و برادرش بسيجي شهيد موسي حيدري، پيك گردان 418 كه در عمليات والفجر8 به شهادت رسيدند.
💢 پاسدار شهيد محمد شيخ حسيني از غواصان واحد تخريب لشكر 41 ثارالله كه در جريان عمليات كربلاي 5 در منطقه شلمچه به شهادت رسيد و برادرش رضا شيخ حسيني نيز در پاييز سال 61 در منطقه انديمشك به شهادت رسيده بود.
💢بسيجي شهيد فلكناز شمس الديني كه در زمستان 66 در جريان بازگشت از جبهه بر اثر سانحه اي به شهادت رسيد و برادر كوچكترش بسيجي شهيد حسن شمس الديني در جريان عمليات ثامن الائمه در منطقه دارخوين به درجه شهادت نائل آمدند.
💢پاسدار شهيد الله يار شيخ حسيني كه در منطقه فاو عراق به شهادت رسيده و برادر بزرگترش احمديار شيخ حسيني در جريان ماموريتي در سال 1374 به شهادت رسيدند.
-
منبع: ويژه نامه يادواره شهداي لري استان كرمان
https://t.me/laleha_lori_kerman
پوستر نخستین سالگرد (سال 65) شهادت شهیدقباد
https://t.me/laleha_lori_kerman
پوستر هفتمین روز شهادت شهیدقباد در سال 64
https://t.me/laleha_lori_kerman
عکس شهید قباد شمس الدینی بر بالین قبر شهید چمران
https://t.me/laleha_lori_kerman
مطالبی درباره شهید حاج قباد شمس الدینی نگاشته شده در کتاب برادر قاسم به قلم ابوذر مهروان فر
https://t.me/laleha_lori_kerman
ارامگاه شیرزاد (جد طایفه شمس الدینی) همراه با فرزند
https://t.me/laleha_lori_kerman
💢زندگینامه شهید هدایت الله شمس الدینی
💐شهید والامقام هدایت الله شمس الدینی در اول تیرماه سال۱۳۴۴ در رابر به دنیا آمد.
خانواده او مردمی زحمت کش و عشایر بودند. زندگی در کنار عشایر زحمتکش و مهربان هدایت را به جوانی آراسته به فضائل اخلاقی و شئونات مذهبی بار آورد.
هدایت علی رغم همه مشکلات در مسیر تحصیل موفق شد تحصیلات خود را تا مرز دیپلم ادامه دهد و با معدل بالایی مدارج علمی را کسب و تا سوم متوسطه به تحصیل بپردازد.
هدایت عاشق ولایت بود و آنگونه که در وصیت نامه اش می نویسد این مسیر را آگاهانه و با شناختی کامل از ولایت، اسلام را انتخاب کرده بود.
در میان اعضای خانواده جوانی مودب و منظم بود. احترام زیادی برای خانواده اش قائل بود. حتی در زمان تحصیل اوقات فراغت خویش را در راه خدمت به خانواده و کمک به آنان سپری می کرد. به مراسمات مذهبی علاقه زیادی داشت و در مراسم مذهبی محرم همیشه از سینه زنان مخلص و ارادتمندان به حسین بن علی (ع) بود.
پس از اوج گیری جنگ تحمیلی تحصیل را رها کرده و به جبهه که دانشگاه عشق و اخلاص بود، اعزام شد. مراتب ایثار و فداکاری را در میدان نبرد تجربه کرد و ارادتش به آستان حق مضاعف گشت و عاقبت در سال ۶۲ در عملیات والفجر و درمنطقه شرهانی به فیض شهادت نائل آمد.
از سال۱۳۶۲ تا سال۱۳۷۴ جنازه این عزیز بزرگوار مفقود بود. در مرداد ماه سال ۱۳۷۴ پس از کشف جسد و انتقال آن به جیرفت و زادگاهش اسفندقه در جوار یاران شهیدش به منزل ابدی سپرده شد.
شادی روح شهدا صلوات.
https://t.me/laleha_lori_kerman
شهید « جانمراد شمس الدینی» سال 1343 در منطقه عشایر نشین حومه شهرستان رابر در خانواده مذهبی چشم به جهان گشود، نامش را جانمراد گذاشتند، به مکتب خانه رفت تا قرآن یاد بگیرد. جانمراد به دلیل هوش و ذکاوتی که داشت درکمتر از مدتی که ملای مکتبخانه فکرش را می کرد قرآن را فراگرفت، ولی به دلیل فقرمالی خانواده ومحرومیت عشایر از نعمت آموزش، امکان تحصیل برایش فراهم نبود، بنابراین مشغول همکاری با پدر در نگهداری گوسفند ها شد و از این طریق کمک خرج خانواده بود .
سن نوجوانی جان مراد، مصادف با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی بر رهبری امام خمینی بود، و او به دلیل علاقه ای که به ائمه وخط ولایت داشت در مجالس مذهبی و فعالیت های انقلابی حضور پیدا می کرد.
جانمراد با وجود سن پائین وجثه ریز که او را از سنش، پائین ترنشان می داد با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه کشورمان عازم جبهه های نبرد شد، هنگامی که درآبادان مشغول دفاع ازکیان اسلامی بود، به سختی مجروح شد و او را جهت درمان به تهران منتقل کردند، هنوز سلامتی اش را به دست نیاورده بود از بیمارستان به جبهه برگشت و هنوز زخمهایش التیام نیافته بود، دوباره مجروح شد. این بار او را در شیراز بستری کردند.
جانمراد سال 1363 ازدواج کرد و تشکیل خانواده هیچ گاه نتوانست حضورش را در جبهه های نبرد کمرنگ کند، او در اکثر عملیات هایی که لشکر 41 ثارالله عمل کننده بود به عنوان تخریب چی خط شکن حضور موثری داشت، بارها مجروح شد و جراحت های شیمیایی در عملیات او را تا مرز نابینایی کشاند.
سال 1365 خدا به او دختری عطاکرد، هنوز فرزندش را سیر ندیده بود،در 4/10/1365 درعملیات کربلای 4 ،جزیره ام الرصاص به فیض عظمای شهادت نائل آمد .
سرکارخانم دکتر شمس الدینی به عنوان با قیات الصالحات، از جانمراد به یادگار مانده است ، ایشان به دلیل کسب رتبه 2 رقمی کنکور از افتخارات شهرستان رابر است 4 فرزند دیگر حاج مرید از رزمندگان دفاع مقدس هستند و امیرآقا برادر دیگر جانمراد جانباز70% جنگ تحمیلی است .
https://t.me/laleha_lori_kerman
وصیت نامه شهید جمشید شمس الدینی :
(الحمدالله الذی هدانا لهذا و ما کنا لنهتدی لو لا ان هدا ناالله)
الهی رضا برضاک و صبرا علی بلائک
مولای من به حق مقام و منزلت آبروداران در گاهت ، این بندۀ عاصی را مشمول عفو و رحمت واسعه ات قرار ده ، چرا که بنده طبق فرموده خودت از درگاهت نا امید نشده است و شهادت می دهد به یگانگی تو و به رسالت حضرت محمد «ص» و به امامت و سیادت حضرت علی «ع» و یازده فرزند پاکش و به ولایت بندۀ برگزیده ات امام خمینی ، رهبر بیدار دل مستضعفین جهان .
بارالها ! اینک که این چند سطر را به عنوان وصیت نامه می نویسم ، هیچ آرزویی از درگاهت ندارم و تمامی وجودم را در راه هدف مقدس الاهیت سپردم . بارالها با کوله باری از گناه سر به سجده آورده ام و از درگاهت طلب مغفرت دارم . خوف آن دارم که این بندۀ عاصی را همراه گمراهان به دوزخ ببری و بین این حقیر و معصومین و مقربین جدایی بیفتد .
معبودا ! در کنار این همه معصیت ، تو را به مهربانیت قسم می دهم که از سر تقصیرات این عاصی بگذری و بنده ای که همیشه در امواج پرشتاب نفس و خودپرستی غوطه می خورد ، هم اکنون با عنایت تو به مکانی پاک از شرک و ریا و دورنگی آمده و از نعمت بزرگ همراهی با شهیدان و دیگر رزمندگان برخوردار گشته و توانسته این دیار را بیابد و فریاد برآورد : «الهی العفو»
اما وصیتم به شما ای پدر و مادر گرامی ! پدر جان نمی دانم چگونه از شما تشکر کنم که هر خصلتی از شماراکه برای نوشتن انتخاب می کنم ، چندین روز شکرگزاری لازم دارد که البته زبان من از گفتن آن قاصر است . یادم می آید که پدر جان ماه رمضان را با دهان روزه از صبح تا شب زحمت می کشیدی تا ما را با لقمه نانی حلال ، بزرگ کنی و همین اعمال بود که مرا به اینجا راهنمایی کرد و لطف حضرت حق را نصیب این حقیر ساخت . برایم همیشه دعا کن .
مادرجان ! در ادامۀ این وصیت خواستم از شما بنویسم که اشک در چشمانم حلقه زد. مادر جان ! مرا ببخش و درنمازهایت برایم دعا کن که خدا این قربانی را قبول کند . خوش به حال به آن روزی که خداوند هدیۀ شما را بپذیرد . مادرجان دعا کن که با امام حسین «ع» محشور شوم . و از بابت من ناراحت نباش و افتخار کن چون همین شیر پاکت مرا به این وادی کشاند . مرا ببخش و برای رزمندگان پیروز اسلام دعا کن و دیگر خانواده های شهدا را دلداری بده و خودت در این امر الهی صبر کن و زینب گونه به زندگی ادامه بده .
از برادران عزیزم کمال تشکر را دارم ، چرا که این برادران پیش از اینکه با من برادر باشند ، رفیق بودند و هر زمان درد دل مرا با گوش جان می شنیدند و از کودکی به عنوان مرشدی مرا رشد دادند و افتخار می کنم که خداوند چنین برادرانی را نصیبم کرد . اما ای خواهران محجوبم ! پیامم را بشنوید که به عنوان یک برادر کوچکتر از خودتان شما را به صبر و تقوا توصیه می کنم . از امر الهی اطاعت کنید و فاطمه گونه زندگی نمایید .
سفارش به اقوام و خویشان ، تقوا پیشه کنید و از گناهان دوری نمایید .
عروج :
سرانجام این گل زیبای باغ حوزه علمیه در تاریخ 19/10/1365 رنگ و بوی شهادت گرفت و گفته هایش را با خون پاکش امضا و تأیید نمود .
سلام بر او و همه شهیدان راه حق باد .
https://t.me/laleha_lori_kerman
شهید جعفرشمس الدینی
فرزند: محبعلی
تاریخ تولد: 1/1/1360
تاریخ شهادت : 30/11/1381
محل شهادت : منطقه سیرچ کرمان
جعفر ، در اردیبهشت ماه سال 1360 به دنیا آمد . پدرش محبعلی نام داشتت . تحصیلات ابتدایی وراهنمایی را در شهرستان رابر و دوره ی دبیرستان را در دبیرستان مکتب المهدی (عج) کرمان در رشته تجربی گذراند. درآزمون ورودی دانشگاه ها درسال 1378 ، در رشته کاردانی اموراداری دانشگاه امام حسین (ع) پذیرفته شدو پس از فارغ التحصيلي ، در لشكر 41 ثارا… مشغول به كار شد و و در خرداد 1381 ازدواج کرد ونه ماه پس از ازدواج در تاريخ 30/11/1381 در ارتفاعات سيرچ كرمان همراه با 275 كبوتر خونين بال همرزمش در سانحه هماپيما ايليوشين سپاه و در سوداي عشق به ولايت امر مسلمين به فيض عظماي شهادت نائل آمد.
حاصل زندگی مشترک جعفر وهمسرش فرزند پسری است به نام محمد حسین که چند ماه پس از شهادت پدر به دنیا آمد .
اهميت فوق العاده به شرکت در مراسم مذهبي و نمازهاي جمعه و جماعت بویژه مداومت در قرائت دعاي كميل و کمک واحترام فوق العاده به پدر از خصوصیات بارز این عزیز بوده است .
https://t.me/laleha_lori_kerman