⚛⚛⚛
☀️ #فیزیک_پلاسما ☀️
❓چرا #آرک زدن #پلاسما #خطرناک است؟
❓و بعد از آرک،
از نظر فیزیکی در #پلاسما چه اتفاقی می افتد؟
🖍با برخورد پلاسما به #دیواره_توکامک آرک اتفاق می افتد.
در نتیجه قسمتی از دیواره را #ذوب کرده و اتم های خیلی #سنگین را کنده و وارد #پلاسما میکند.
🖍اتم های پلاسما که دارند در مسیر خود حرکت میکنند، ناگهان با این
#اتم های سنگین برخورد میکنند.
🏀مثل اینکه یک #توپ تخم مرغی با یک توپ #بسکتبال برخورد کند.
در نتیجه این برخورد "سرعت ها"
کم میشود.
❓کم شدن سرعت الکترون ها و یون ها چه خطری در پی دارد؟
◽️ الکترون ها و یون ها وقتی سرعت شان کم شود،
با هم "ترکیب" میشوند.
◾️در واقع وقتی میگوییم پلاسما "#سرد" میشود،
منظورمان کم شدن سرعت ذرات
و #بازترکیب شان است.
و در نتیجه پلاسما از بین میرود.
🖍اگر #ناخالصی وارد شده به پلاسما سبک باشد باز هم تأثیر گذار است،
اما به شدت ناخالصی سنگین نیست.
🏓مثل دو #توپ_تخم_مرغی، که یکی #ثابت و دیگری #متحرک باشد.
وقتی توپ متحرک به توپ ثابت برخورد کند، توپ ثابت حرکت میکند،
یعنی پلاسما به راه خودش ادامه میدهد، فقط نوع #ذرات عوض میشود.
🖍اگر داخل #توکامک را نگاه کنیم
دیواره اش، پر از #خراش است و این به خاطر پدیده #آرک است.
🖍#آرکینگ از #اسپاترینگ خطرناک تر است.
◾️در اسپاترینگ، سرعت ذرات پلاسما در جهت شعاعی در حدی است که انرژی خود را به اتم های دیواره داده و #اتم ها را می کَنند.
◾️اما در آرکینگ یک انبوهی از #ذرات در اثر ذوب شدن دیواره،
کنده شده و وارد #پلاسما میشوند.
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
🔴 خبر پرتاپ ماهواره های ایرانی با مقدمه ای از این عکس آغاز میشود .
ما از زیر صفر شروع کردیم تا رسیدم به فضا.🇮🇷✌️
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
IJPR-v17n5p647-fa(2).pdf
622.5K
#مقاله
تولید و بررسی گوي پلاسمایی و تبدیل آن به جت پلاسماي فشار اتمسفري موج میکرو
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
محصور سازی
یک تعریف ساده و پایه ای از همجوشی عبارت است از فرو رفتن هسته های چند اتم سبکتر و تشکیل یک هسته سنگین تر.مثلا واکنش کلی همجوشی که در خورشید رخ میدهد عبارت است از برخورد هسته های چهاراتم هیدروژن وتبدیل آنها به یک اتم هلیوم .
تا اینجا ساده به نظر میرسد ولی مشکلی اساسی سر راه است;می دانیدهسته ازذرات ریزی تشکیل شده است که پروتون ونوترون جزءلاینفک آن هستند.نوترون بدون بار وپروتون بابار مثبت که سایربارهای مثبت رابه شدت ازخودمیراند.مشکل مشخص شد؟ بله…اگرپروتونها(هسته های هیدروژن)یکدیگررادفع میکنندچگونه میتوان آنهارادرهمجوشی شرکت داد؟
همانطورکه حدس زدید راه حل اساسی آن است که به این پروتونهاآنقدرانرژی بدهیم که انرژی جنبشی آنهابیشترازنیروی دافعه کولنی آنهاشود و پروتونها بتوانند به اندازه کافی به هم نزدیک شوند.حال چگونه این انرژی جنبشی را تولید کنیم؟گرما راه حل خوبیست.در اثر افزایش دما جنب و جوش وبه عبارت دیگرانرژی جنبشی ذرات بیشتر و بیشتر میشود به طوری که تعداد برخوردها و شدت آنها بیشتر و بیشتر میشود.به نظر شما آیا دیگر مشکلی وجود ندارد؟
بله،مسئله اساسی تری سر راه است.
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
کانال لیزر_پلاسما
محصور سازی یک تعریف ساده و پایه ای از همجوشی عبارت است از فرو رفتن هسته های چند اتم سبکتر و تشکیل ی
👆👆👆
یک سماور پر از آب را تصور کنید.وقتی سماور را روشن می کنید با این کار به آب درون سماور گرما میدهید(انرژی منتقل می کنید).در اثر این انتقال انرژی دمای آب رفته رفته بالاتر می رود و به عبارتی جنب و جوش مولکولهای آب زیاد می شود.در این حالت بین مولکولهای آب برخوردهایی پدید می آید.هر مولکول که از شعله(یا المنت یا هر چیز دیگری)مقداری انرژی دریافت کرده است آنقدر جنب و جوش می کند تا بالاخره (به علت محدود بودن محیط سماور و آب)انرژی خود رابه دیگری بدهد.مولکول بعدی نیز به نوبه خود همین عمل را انجام میدهد.بدین ترتیب رفته رفته انرژی منبع گرما در تمام آب پخش می شود و دمای آب بالا میرود.خوب یک سوال:آیا وقتی بدنه سماور را لمس می کنیم هیچ گرمایی حس نمی کنیم؟…بله حس میکنیم.دلیلش هم که روشن است.برخورد مولکولهای پر انرژی آب با بدنه سماور و انتقال انرژی خود به آن.هدف ما از روشن کردن سماور گرم کردن آب بود نه سماور.امیدوارم تا اینجا پاسخ اولین مشکل اساسی بر سر راه همجوشی را دریافت کرده باشید.بله اگر اگر با صرف هزینه و زحمت بالا سوخت را به دمایی معادل میلیونها درجه کلوین برسانیم آیا این اتمها آنقدر صبر خواهند کرد تا با دیگر اتمها وارد واکنش شوند یا در اولین فرصت انرژی بالای خود را به دیواره داده وآن را نا بود میکند؟(...شما بودید چه می کردید؟؟؟...).بنابر این نیاز به ((محصور سازی))داریم;یعنی باید به طریقی اجازه ندهیم که این گرما به دیواره منتقل شود.
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
انواع راکتورهای همجوشی هسته ای (به روش محصورسازی مغناطیسی) .
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
لایه نشانی
لایه نشانی مجموعهای از فرایندها است که برای ایجاد لایههای نازک یا ضخیم از یک ماده به صورت اتم به اتم یا مولکول به مولکول روی یک سطح جامد استفاده میشود. لایه ایجاد شده پوششی بر روی یک سطح ایجاد میکند و بسته به نوع کاربرد، خصوصیات سطح زیر لایه را تغییر میدهد. ضخامت لایههای ایجاد شده در این فرایند بسته به روش و نوع ماده مورد نظر، می تواند در بازه ضخامتی به اندازه یک اتم(نانومتر) تا چند میلیمتر باشد. روشهای مختلفی برای ایجاد لایهای از مواد گوناگون روی سطوح مختلف وجود دارد مثل اسپری کردن، پوشش چرخشی(Spin Coating)، آبکاری و روشهای لایه نشانی در خلاء که از رسوب فاز بخار ماده هدف انجام میشوند. در ادامه به معرفی آنها میپردازیم:
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
کانال لیزر_پلاسما
لایه نشانی لایه نشانی مجموعهای از فرایندها است که برای ایجاد لایههای نازک یا ضخیم از یک ماده به صو
لایه نشانی دورانی (Spin Coating)
این روش برای نشاندن یک لایه نازک روی یک زیرلایه مسطح استفاده میشود. معمولا مقدار کمی از ماده مورد نظر که به صورت مایع است را روی مرکز زیرلایه میریزند و سپس زیرلایه شروع به چرخش میکند تا ماده مورد نظر با چگالی مشخصی که دارد توسط نیروی گریز از مرکز روی زیرلایه پخش شود.
آبکاری (Electroplating)
آبکاری روشی است برای ایجاد لایهای از یک فلز روی یک سطح فلزی یا رسانا. این روش از سایر روشها ارزانتر است و معمولا برای بهبود رسانایی سطح، افزایش مقاومت در برابر خوردگی و کاربردهای تزئینی مثل پوششدهی شیرآلات استفاده میشود.
اسپری کردن (Spraying)
در این روش، ذرات یا قطرات ماده مورد نظر بر روی زیرلایه اسپری میشوند تا روی آن نشسته و یک لایه پوشاننده تشکیل دهند.
لایه نشانی در خلاء
در صورتی که فرایند لایه نشانی در محیطی با فشار کمتر از اتمسفر(خلاء) انجام شود، به آن لایه نشانی در خلاء میگویند. خلاء موجب کم شدن چگالی اتمهای موجود در محیط شده و در نتیجه میانگین مسیر آزاد اتمها را افزایش میدهد. به علاوه خلاء کردن محیط میتواند موجب حذف اتمهای گازی نامطلوب در محیط لایه نشانی شده و موجب شود که ترکیب شیمیایی لایههای ایجاد شده به فرمول شیمیایی مورد نظر نزدیکتر شود.
لایه نشانی به روش رسوب بخار
این روش بسته به فرایند رسوب بخار مورد نظر، به دو دسته رسوب شیمیایی بخار(CVD) و رسوب فیزیکی بخار(PVD) تقسیم میشود. در فرایند رسوبدهی شیمیایی بخار، ذرات معلق در محفظه لایه نشانی(بخارات شیمیایی)، تحت فرایندهای شیمیایی مثل ترکیب و تجزیه قرار میگیرند و در نهایت به صورت لایهای متراکم و جامد روی سطح مورد نظر مینشینند. در روش رسوب بخار شیمیاییِ، معمولا محصولات جانبی فراری ایجاد میشود که با جریان گاز از محفظه خارج میشوند. در صورتی که در فرایند CVD به منظور بهبود واکنشهای شیمیایی از پلاسما استفاده شود به آن CVD تقویت شده با پلاسما(PECVD) میگویند.
در روش PVD، ماده پوششدهنده که به صورت جامد است از حالت جامد به فاز بخار تبدیل شده، بمباران سطح صورت گرفته و روی زیر لایه مینشیند.
با توجه به روش تبدیل به فاز بخار، روش PVD به دستههای گوناگون تقسیم میشود که عبارتند از:
لایه نشانی به روش تبخیر حرارتی
در این روش ماده در اثر گرمای ایجاد شده به علت عبور جریان الکتریکی بالا از یک بوته یا بسکت، به دمای ذوب رسیده و سپس بخار میشود و بر روی زیرلایه به صورت لایهای نازک مینشیند. در میان محصولات شرکت پوشش های نانوساختار، مدلهای لایه نشان کربن (DCT و DCR) و دستگاه تبخیر حرارتی مدل DTT، به ترتیب برای لایه نشانی کربن و فلزات به روش تبخیر حرارتی عمل میکنند.
لایه نشانی با استفاده از لیزر پالسی (PLD)
در این روش برخورد پرتوی پر انرژی لیزر به سطح ماده هدف باعث کنده شدن مولکولهای آن میشود. سپس این مولکولها روی سطح زیر لایه مینشینند. دستگاه PLD ساخت شرکت پوشش های نانوساختار علاوه بر استفاده از روش PLD، مجهز به سه چشمه تبخیر نیز میباشد که امکان استغاده از روش تبخیر حرارتی را نیز برای کابران فراهم میکند.
لایه نشانی به روش کند و پاش (Sputtering)
در این روش با بمباران سطح ماده هدف توسط یونهای پر انرژی گاز آرگون، مولکولهای سطح هدف کنده شده و بر روی زیر لایه مینشینند. سیستمهای اسپاترینگ شرکت پوشش های نانوساختار با توجه به تعداد کاتدها، خلاء نهایی سیستم و منابع تغذیه (DC و RF) در مدلهای DST3، DSR1 و DST1 موجود هستند.
لایه نشانی با استفاده از پرتوی الکترونی (Electron Gun)
در این روش با بمباران ماده توسط میلیاردها الکترون با انرژی جنبشی بالا و افزایش دمای ماده تا حد رسیدن به دمای تبخیر آن، اقدام به لایه نشانی میشود.
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
🔻همزمان با نخستین روز ایامالله دهه فجر انجام گرفت؛
🔸آغاز عملیات اجرایی ساخت نیروگاههای اتمی «ایران هرمز» با دستور رییسجمهور
🔹در جریان دور دوم سفرهای استانی آیتالله رییسی ریاست جمهوری اسلامی ایران به استان هرمزگان، با حضور محمد اسلامی معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی، عملیات اجرایی ساخت نیروگاههای اتمی «ایران هرمز» در شهرستان سیریک آغاز شد.
این پروژه در راستای انجام فرمایشات و توصیههای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و براساس برنامههای بلند مدت جمهوری اسلامی ایران و همچنین مصوبات مجلس شورای اسلامی بهمنظور افزایش میزان تولید برق هستهای به 20هزار مگاوات اجرا خواهد شد.
🔸شرح کامل این خبر را میتوانید در www.aeoi.org.ir مشاهده کنید.
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
شمایی از سیستم لایهنشانی کندوپاش
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
کانال لیزر_پلاسما
شمایی از سیستم لایهنشانی کندوپاش 🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید: 🔮https://eitaa.com/laser_plasma
مقدمه
در فرایند کندوپاش، سطح ماده هدف (کاتد) که از جنس ماده پوششدهنده است، به ولتاژ منفی متصل شده و با ذرات پرانرژی (50 تا 1000 الکترون ولت) بمباران میشود. به این ترتیب، اتمهای هدف به بیرون از آن پرتاب شده و روی زیرلایه (آند) مینشیند. برای شروع این فرآیند، ابتدا فشار اولیه محفظه کندوپاش به 6–10 تا 10-10 تور کاهش مییابد. سپس با ورود گاز آرگون به محفظه (برای ایجاد یون و تولید پلاسما)، فشار به ۱ تا ۱۰۰ تور افزایش مییابد. برخورد الکترون به اتمهای گاز آرگون در دمایی نزدیک به انرژی یونیزاسیون اتمی باعث تجزیه آنها به به الکترونها با بار منفی و یونهای آرگون با بار مثبت میشود. الکترونهای اولیه و الکترونهای ثانویه (ناشی از یونیزاسیون) دوباره در یونیزهکردن سایر اتمهای گاز شرکت میکنند و پلاسما (که همان گاز یونیزهشده است) شکل میگیرد. پتانسیل منفی که به کاتد یا ماده هدف اعمال میشود، 0.5 تا 5 کیلوولت است.
گاز آرگون یا مخلوطی از گازهای مختلف با فشاری در حدود چند میلیتور تا چند صد میلیتور به داخل محفظه کندوپاش وارد میشود. از آنجایی که گاز آرگون نسبتاً سنگین است، میتواند اتمها یا مولکولهای بیشتری را از سطح هدف کند و لذا متداولترین گازی است که برای تولید پلاسما در روش کندوپاش استفاده میشود. در این روش، میتوان از گازهای نجیب دیگری مانند هلیوم یا نئون نیز استفاده کرد. برای کاهش مشکلات مربوط به استوکیومتری که در کندوپاش واکنشی یا کندوپاش ترکیبات مختلف در حین فرایند ایجاد میشود، از گازهای اکسیژن و نیتروژن به همراه نسبتهای مشخصی از گاز خنثی استفاده میشود. شمایی از سیستم کندوپاش در شکل 1 نشان داده شده است.
یونهای شتابدار دارای انرژی جنبشی بسیار بالایی هستند که رسیدن به این انرژی تنها با حرارتدادن امکانپذیر نیست. از طرفی، زیرلایه نیز در معرض برخورد اتمهای هدف و یونهای با انرژی کمتر قرار میگیرد. بنابراین، برهمکنش میان یونها و سطح فقط برای سطح هدف مطرح نبوده و این اندرکنشها در فرآیند جوانهزنی و رشد لایه ایجادشده روی زیرلایه نیز اثرگذار است. میتوان خواص و ریزساختار لایه تشکیلشده را با کنترل بمباران یونی هدف کنترل کرد.
فرایند کندوپاش
گاز درون محفظه کندوپاش طی تخلیه الکتریکی یونیزهشده و یونهایی با بار مثبت تولید میشود. با برخورد این یونها به سطح هدف و انتقال انرژی و تکانه به آن، اتمهایی از سطح هدف کنده شده و در محفظه خلأ به سمت زیرلایه حرکت کرده و به صورت یک لایه نازک روی آن مینشینند. تعداد اتمهای جداشده از ماده هدف به ازای هر یون برخوردی به سطح به عنوان معیاری از بازده فرآیند کندوپاش در نظر گرفته میشود.
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
⚛⚛⚛
☀️ فیزیک پلاسما ☀️
❗️رسانایی پلاسما:
🖍پلاسما رسانای الکتریکی بسیار خوبی است.
🖍رسانش بالای پلاسما از این جهت جالب است که،
چگالی آن، یعنی تعداد ذرات باردار در پلاسما حدود هشت برابر کوچکتر از چگالی رساناهای خوبی مانند مس است.
🖍علت این ویژگی این حقیقت است که
در دماهای بالا و چگالی های پایین،
"برخوردهای کولنی" بین الکترون ها و یون ها به ندرت اتفاق می افتد.
و در نتیجه،
مقاومت الکتریکی در برابر انتقال جریان بسیار ناچیز خواهد بود.
🖍رسانش بالای الکتریکی پلاسما
سبب می شود که میدانهای الکتریکی DC نتوانند به درون پلاسما نفوذ کنند.
🖍ولی میدانهای مغناطیسی میتوانند به آرامی به درون آن نفوذ کرده و باعث محصور سازی پلاسما شوند.
🖍به همین دلیل به جای استفاده از واژه گداخت الکتریکی
از
واژه گداخت مغناطیسی استفاده میکنیم.
📖منبع:
کتاب "فیزیک پلاسما و انرژی گداخت هسته ای"
مولف: فریدبرگ
مترجم: دکتر رضا امر اللهی
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #بشارت رهبری: به زودی علم در ایران آنقدر پیشرفت می کند که سایر کشورها مجبور میشوند برای یادگیری علوم جدید فارسی یاد بگیرند ...
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 زیردریایی هسته ای استراتژیک نیروی دریایی روسیه Prince Pozharsky وارد خدمت رزمی شد.
🔻 این زیردریایی قادر است ۱۶ موشک بالستیک قاره پیمای مدرن Bulava و سایر موشکها را پرتاب کند.
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از بینبردن زنگزدگی فلزات با فناوری پالس لیزر با توان 1000وات😎
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
🔻با حضور رییس سازمان انرژی اتمی انجام شد؛
🔸افتتاح و راهاندازی پروژه واحد نیمه صنعتی تولید «هگزا فلوراید تلوریم» در اصفهان
🔹همزمان با سفر معاون رییسجمهور و رییس سازمان انرژی اتمی به مناسبت چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به اصفهان، پروژه واحد نیمه صنعتی تولید «هگزا فلوراید تلوریم» در سایت UCF راهاندازی شد.
🔹هگزا فلوراید تلوریم ( TeF6) به عنوان ماده اولیه رادیوایزوتوپهای پایدار برای استفاده در مصارف پزشکی، تشخیص و درمان بیماریها کاربرد دارد.
🔹پودر تلوریم بهطور طبیعی دارای 8 ایزوتوپ است که هر کدام از آنها قابلیت غنیشدن و جداسازی را دارند. با تبدیل پودر تلوریم به گاز هگزا فلوراید تلوریم طبیعی، امکان غنیسازی گاز TeF6 وجود دارد که در مراحل بعدی با تبدیل شدن به اکسید یا فلز و پرتودهی در راکتور، رادیودارهایی نظیر ید 124 تولید میشود که دارای کاربرد در تشخیص و درمان برخی بیماریها و سرطانهاست.
در دنیا فقط چند کشور محدود دارای تکنولوژی تولید این ماده ارزشمند هستند.
🔸شرح کامل این خبر را میتوانید در www.aeoi.org.ir مشاهده کنید.
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
#اطلاعات_عمومی
🟣 نگاهی به جغرافیای سرطان در ایران
شایعترین #سرطان بین مردان ایرانی، #سرطان_معده و در میان زنان ایرانی، #سرطان_پستان است.
مردمان استانهای خراسان شمالی، زنجان، اردبیل، تهران، سمنان و یزد در رتبههای نخست مبتلایان به این سرطانها قرار دارند.
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اهمیت نگاه در سلامت انسان
🔉 حکیم حسین خیراندیش
#سرطان_پستان
#سرطان_پروستات
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس سازمان انرژی اتمی: دستگاه راهبردیِ صنعت هستهای ایرانیوم در اختیار آمریکا، انگلیس و آلمان بود که توانستیم بعد از ۴ سال زحمت توسط دانشمندان داخلی این انحصار را بشکنیم.
🔹این دستگاه هم بسیار گرانقیمت است و به ما نمیفروشند.
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
🔻معرفی دستاوردهای 2 ساله صنعت هستهای در رویداد ملی «روایت پیشرفت»
🔹همزمان با مبعث پیامبر عظیمالشأن اسلام حضرت محمد(ص) و دهه فجر انقلاب اسلامی، نمایشگاه رویداد ملی «روایت پیشرفت» در محل دائمی نمایشگاههای آستان قدس رضوی برگزار شده است .
🔹سازمان انرژی اتمی ایران نیز با برپایی غرفهای در نمایشگاه رویداد ملی «روایت پیشرفت» به معرفی دستاوردهای مختلف این صنعت در عرصههایی نظیر چرخه سوخت هستهای، تولید و توسعه رادیوداروها و کیتهای رادیودارویی، جداسازی ایزوتوپها، سامانههای ابزار دقیق صنعتی، فناوری پرتودهی و فناوری پلاسما میپردازند.
🔹محمد اسلامی، معاون رییسجمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) 19 بهمن به عنوان میهمان ویژه و عضو کابینه دولت سیزدهم از این نمایشگاه بازدید میکند و به ارایه توضیحاتی درباره دستاوردهای 2 سال اخیر صنعت هستهای میپردازد.
🔹همزمان با برپایی این نمایشگاه برخی از اعضای هیات دولت و نیز اعضای نهادهای حوزوی، دانشگاهیان، اقشار مختلف از رویداد ملی «روایت پیشرفت» بازدید کردهاند.
🔸شرح کامل این خبر را میتوانید در www.aeoi.org.ir مشاهده کنید.
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
🖼 هر کدام از سوختها چقدر تولید میشود، چقدر آلودگی تولید میکند و چقدر عامل مرگ است؟
#اتمی
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️یک نکته جالب از علم فیزیک / چرا کابل برق را به هم می پیچانند؟
🔦 به کانال #لیزر_پلاسما بپیوندید:
🔮https://eitaa.com/laser_plasma