eitaa logo
#لشکر_سایبری_منتظران_ظهور
778 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
11.1هزار ویدیو
218 فایل
✅ هدف کانال: جلب رضایت خدا کار جهادی ، بصیرت افزایی ، روشنگری ، تقویت بینش سیاسی ، مطالبه گری از دولت ، دشمن شناسی ، درس های مهدویت ، وظایف منتظران ، نشانه های ظهور و....
مشاهده در ایتا
دانلود
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اکنـــــــون شب قــــــــدر انقلاب اسلامی ایران عزیزمون هست... 🔴پویش 🗣 ، معاون شهید رئیسی و رئیس ستاد سعید با شما سخن می‌گوید... 💢 شهر به شهر، روستا به ر‌وستا، خانواده به خانواده و نفر به نفر، دعوت‌گر به عدالت و آبادانی باشید؛ دعوت‌گر رأی به دکتر سعید جلیلی. 📲 تصاویر و فیلم‌های خود از پیوستن به این پویش را از طریق ارسال به شناسه @davat1403admin در ایتا، بله، روبیکا و تلگرام با ما به اشتراک بگذارید. ✅جهت شرکت در پویش تماس تلفنی عدد۱ ✅شرکت در پویش روستا عدد۲ ✅و شرکت در پویش میدان‌های شهری عدد۳ را به سامانه پیامک 9999000313 ارسال نمایید. 🔺 پس از دریافت پیامک، با شما ارتباط برقرار می‌ کنیم
💢 عملیات مهم کشوری برای آخرین نمازجمعه قبل انتخابات 🔹 چند مقدمه: ۱.موج هفته آخر، تاثیر ویژه‌ای خواهدداشت. طبق داده‌های افکارسنجی متا، ۱۵ درصد مردم به کسی رأی می‌دهند که حس کنند برنده انتخابات است. ۲. یکی از بهترین راه‌های ایجاد حس "رای آوری" و "پیروزی" موج حمایت های مردمی و خیابانی است. ۳. تا روز انتخـــــــــابات، در هیــــــــــچ روزی به اندازه نمازجمـــــــــــعه امــــــــــروز، نمی‌تــــــــــــوان حامیــــــــــان جلیـــــــلی را یک‌جــــــــــا پیدا کرد.‼️ 🔻 نتیجه: عملیات مهم نمازجمعه، توزیع پوسترهای جلیلی بین نمازگزاران است برای نصب پشت ماشین‌ها. 🔹 حتما از ستادهای دکتر جلیلی در سراسر کشور پیگیری کنید جهت اجرای این عملیات و اگر همراهی نشد، خودتان اقدام کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۲ دلیل برای اصلحیت جلیلی👆🏻 ✍🏻 پاورقی فریاد ابوذرها البته دلایل دیگری هم وجود دارد که ذکر نشده از جمله: ترجیح دادن همیشگی منافع ملی بر منافع شخصی کارنامه‌ی درخشان بدون ابهام و اتهام ارتباط صمیمی مداوم و خستگی‌ناپذیر هم با جامعه‌ی نخبگانی حوزه و دانشگاه و هم با مردم عادی عصبانی‌بودن دشمنان داخل و خارج از دست ایشان مواضع صریح و شفاف ایشان در فتنه‌ها و اعلان برائت آشکار از فتنه‌گران داخل و خارج پرهیز شدید از اهالی رانت و رشوه و لابیگری و اختلاس نگاه کلان گفتمانی و تمدنی به فرهنگ و هنر و زن و خانواده نداشتن حتی یک مورد حاشیه در سوابق فردی، خانوادگی و مدیریتی ✍🏻 عیسی‌پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌🏻چرا ؟؟؟ خدایا شاهد باش که امروز اگر تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم تا دکتر جلیلی رای بیاورد، نه از روی تعصبات و گرایشات سیاسی و نه از جهل به نقاط مثبتِ دیگر نامزدهای انتخاباتی است... بلکه از روی تحقیق و داشتن حجت شرعی به این نتیجه رسیده ایم... که دکتر جلیلی می‌تواند ذیل رهبریِ حضرت آقا ما را به تمــــــدن نویــــــن اســــــلامی برساند تا مردم شیرینی تحقق دستورات اسلامی را بچشند.... 🖍 محمدمسلم وافی
🌀 سه عضو برجسته جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دکتر سعید جلیلی را اصلح اعلام کردند ▪️حضرات آیات اراکی، رجبی و فیاضی از علمای انقلابی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دکتر سعید را فرد اعلام کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 تنها جایی که امام خمینی التماس کرد "من التمـــــاس می‌کنـــــم غرب زده‌هـــــــا را کنار بزنــــید عده‌شـــــــون زیاد نیـــــست، فضــــــــولی‌شون زیــــــاده."
16.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️ کشور را به دست غربزده‌ها ندهیم که همیشه به ملت خود خیانت کرده‌اند. 🔞 تصاویری از قتل‌عام هزاران دانشجوی اسپایکرِ عراق توسط داعش ❌ در این پایگاه آموزشی، حدود ۵ هزار دانشجوی نیروی هوایی عراق مشغول آموزش بودند، که با اعتمادِ بیجا و خیانت مسئولینِ غربگرای عراقی، این پایگاه آموزشی بدست داعش افتاد و همه‌ی دانشجویان آنرا در یکروز قتل‌عام کردند و پیکر خونین‌شان را در رود دجله انداختند! حدود ۳ هزار نفر را روی زمین خواباندند و همه را به رگبار بستند!! حالا حساب کنید اگر اینها بر ایران عزیزمان مسلّط می‌شدند چه جنایتی می‌کردند!!! ناشکـر نباشیـــــــم؛ ‼️ قــدر کشور عزیزمان را، قدر ولایت فقیه را، قدر حاج قاسم‌ها و شهدا را بدانیم که با نثار جان خود از ورود داعش به ایران اسلامی مون جلوگیری کردند. لذا فریب مزدوران داخلی و خیانتکاران و جانیان خارجی را که اصرار دارند باید با آمریکا و غرب دست دوستی بدهیم، نخوریم. روح حاج قاسم عزیز و مدافعان حرم شاد/ شادی روح امام و شهدا صلوات.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا