💻 استفاده از اینترنت بدون کسب اجازه
💢سؤال: آیا استفاده از اینترنتی که دارای رمز نیست و دائما روشن است و امکان دارد که آن فرد آگاه از استفاده باشد ، آیا #حق_الناس محسوب می شود ؟ اگر محسوب شود باید چه کرد ؟
🔰جواب: اگر نسبت به #رضایت_مالک اطمینان نداشته باشید، استفاده از آن جایز نیست و هزینۀ مقداری را که استفاده کرده اید، #ضامن هستید.
#اینترنت #هک_وای_فای #وای_فای_بدون_رمز
@leader_ahkam
📿 سجده و تیمّم بر سیمان و موزائیک
🖍سؤال: #سجده و #تیمم_بر_سیمان و #موزائیک چه حکمی دارد؟
🖌جواب: سجده و تیمم بر آن دو اشکال ندارد. اگرچه احوط، ترک تیمّم بر #سیمان و موزائیک است.
#احکام_نماز #احکام_سجده #احکام_تیمم #سجده_بر_موزاییک #سجده_بر_سیمان
@leader_ahkam
🔷شهادت به ولایت امام علی(علیه السلام) در تشهد
🔶سؤال: آیا نماز با ذکر #شهادت_به_ولایت امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) در #تشهد، باطل می شود؟
🔴جواب: نماز و از جمله تشهد را همان طور که مراجع عظام شیعه (کثّرالله امثالهم) در رساله های عملیّه بیان نموده اند بخوانید و چیزی بر آن اضافه نکنید هرچند که کلام حق و صحیحی باشد.
#احکام_نماز #احکام_تشهد #شهادت_ثالثه
@leader_ahkam
🔘 تجوید قرائت امام جماعت
🔷سؤال: وظیفه شرعی شخص به خصوص معلم قرآن کریم که یقین دارد امام جماعت، نماز خود را از جهت #تجوید غلط می خواند چیست؟ در حالی که این فرد به دلیل عدم شرکت در #نماز_جماعت در معرض تهمت های زیادی قرار گرفته است.
🔶جواب: رعایت #محسنات_تجوید لازم نیست، ولی اگر #قرائت_امام_جماعت از نظر مأموم صحیح نباشد، و در نتیجه نماز او را صحیح نداند، نمی تواند به او #اقتدا کند، لکن شرکت ظاهری در نماز جماعت برای یک غرض عقلایی، اشکال ندارد.
#احکام_نماز #رعایت_تجوید_در_نماز
@leader_ahkam
🔴با توجه به سوالات متعدد، به اطلاع اعضای محترم کانال می رساند که 🔹#کپی ، #انتشار و استفاده از محتوای کانال🔹در دیگر فضاها مانعی ندارد بلکه مورد استقبال و تقدیر خواهد بود.
👈البته با توجه به #حساسیت_ویژه_احکام_فقهی لطفا هیچ گونه دخل و #تصرفی صورت نگرفته برای جلب اعتماد بیشتر، آدرس #منبع ذکر گردد.
🔹خواندن نماز ظهر و عصر در اول وقت ظهر جمعه
🔻سؤال: کسی که توانایی رفتن به #نماز_جمعه را ندارد، آیا می تواند نماز ظهر و عصر را در اوائل وقت بخواند یا این که باید صبر کند تا نماز جمعه تمام شود، و بعد از آن #نماز_ظهر_و_عصر را بخواند؟
🔺جواب: صبر کردن بر او واجب نیست، و می تواند نماز ظهر و عصر را در اول وقت بخواند.
#احکام_نماز
@leader_ahkam
🔵گفتن بسم الله و عدم تعیین سوره
👌سؤال: کسی که از ابتدا و یا بر حسب عادت قصد خواندن سوره فاتحه و اخلاص را داشت و «بسم الله الرحمن الرحیم» را گفت، ولی سهواً سوره را تعیین نکرد، آیا باید از اول، سوره معیّنی را قصد نماید، و بعد «بسم الله الرحمن الرحیم» را قرائت کند؟
👈جواب: اعاده «بسم الله الرحمن الرحیم» واجب نیست، بلکه می تواند برای خواندن هر سوره ای به آن اکتفا کند.
#احکام_نماز #احکام_قرائت #خواندن_سوره #بسم_الله
@leader_ahkam