5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
السلام علیک یا اباصالح المهدی
جمعه آمد و یار نیامد😭
#سلام_امام_زمانم
#لیلا_گودرزی_کارشناس_ارشد_روانشناسی_اسلامی_مثبت_گرا_مشاور_خانواده__مشاور_قبل_از_ازدواج_زوج_درمانگر
فرستادن مطالب با لینک
https://eitaa.com/joinchat/4039180486C10d723a6a3
☀️ هرڪس صبح ڪند و سه بار بگوید:
🌺«الحَمدللهِ ربِّ العَالَمِین،
🌸الحمدُلِلّهِ حَمدًا کَثِیرَا
🌺طَیِّبًا مُبَارَکًا فِیهِ»
✨حق تعالے هفتاد بلا را از او
دفع مےڪند. 🌹
https://eitaa.com/joinchat/4039180486C10d723a6a3
عصاره ی همه ی دعاها از زبان امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام
#لیلا_گودرزی
https://eitaa.com/joinchat/4039180486C10d723a6a3
پیام ها:
۱- ✅مؤمن باید به فکر عاقبت خود باشد، چه بسا مؤمنانى که مرتدّ شوند. «یا ایها الّذین آمنوا مَن یرتدّ»
۲- 🌺رهبر روشن ضمیر، باید احتمال ارتداد و برگشت پیروان خود را بدهد. «مَن یرتدّ منکم»
۳- ✅کفر یا ارتداد گروهى از مؤمنان، ضربه به راه خدا نمى زند. «فسوف یأتى اللّه…»
۴-✅ ارتداد، ثمره ى نداشتن #معرفت و #محبّت نسبت به دین و خداست. «یأتى اللّه بقوم یحبّهم و یحبّونه»
۵ – ✅خداوند، نیازى به ایمان ما ندارد. «فسوف یأتى اللّه»
۶- ✅در راه ایمان و شکستن سنّت ها و عادات جاهلى نباید از سرزنش ها و هوچى گرى ها و تبلیغات سوء دشمن ترسى داشت و تسلیم جوّ و محیط شد. «لا یخافون لومه لائم»
۷- ✅رفتار مسلمان، نرمش با برادران دینى و سرسختى در برابر دشمن است و هیچ یک از خشونت و #نرمش، مطلق نیست. «اذلّه على المؤمنین أعزّه على الکافرین»
۸ – ✅فضل خدا تنها مال و مقام نیست، محبّت خدا و #جهاد در راه او و قاطعیّت در #دین هم از مظاهر لطف و فضل الهى است. «ذلک فضل اللَّه»
۹- ✅دوستى متقابل میان بنده و خدا، از کمالات بشر است. «یحبّهم و یحبّونه»
۱۰- ✅با نوید جایگزینى دیگران، جلو یأس و #ترس را بگیرید. «من یرتدّ… فسوف یأتى… و لایخافون»
۱۱- ✅مؤمن واقعى کسى است که هم #عاشق و هم #محبوب خدا باشد. «یحبّهم و یحبّونه»
۱۲- ✅کسى که ایمان واقعى دارد، هرگز در برابر کافران احساس #حقارت نمى کند. «اعزّه على الکافرین»
۱۳- دلى که از محبّت خدا خالى شد #بیمار و وابسته به کفّار مى شود، ولى دلى که از مهر خدا پر است هرگز وابسته نمى شود. «فى قلوبهم مرض یسارعون فیهم… یحبّهم و یحبّونه… اعزّه على الکفارین»
۱۴-✅ اسلام رو به گسترش است، تنها به ریزش ها نگاه نکنیم به رویش ها نیز نگاه کنیم. «من یرتدّ… یأتى اللَّه»
۱۵-✅ پرچم اسلام را در آینده کسانى بدست خواهند گرفت که عاشق خدا و مجاهد و با صلابت باشند. «یأتى اللَّه بقوم یحبّهم و یحبّونه… اعزّه على الکافرین یجاهدون فى سبیل اللّه»
۱۶- ✅جنگ روانى، در مؤمنین واقعى اثرى ندارد. «لا یخافون لومه لائم»
۱۷- ✅فضل خداوند، محدود نیست وبه هرکس به قدر لیاقتش عالمانه عطا مى کند. «واللَّه واسع علیم»
۱۸-✅ اگر خداوند به شخصى لطفى کرد، آگاهانه است. «واسع علیم»
تاریخ را نباید فراموش کرد
آن را یادآور شویم و برای فرزندانمان بازگو کنیم😔
#جمعه_سیاه
#لیلا_گودرزی
حادثه 13 شهریور در دوران نخست وزیری جمشید آموزگار بود. شاه برای حل این بحران و سرکوب اعتراضات، عنصر دین را نشانه گرفت و به دنبال شخصی ظاهراً مذهبی و اسلامی می گشت تا اینکه یکی از رجال سیاسی نظام شاهنشاهی یعنی جعفر شریف امامی به عنوان یک فرد به ظاهر اسلام نما از مجلس شاه رأی اعتماد گرفت. شاه به دنبال این بود که با تظاهر به مذهب، خشم مردم را فرونشاند. شریف امامی به محض بر روی کار آمدن با طرح دولت آشتی ملی چندین عمل انجام دادکه خود را موافق اسلام جلوه دهد. تغییر تاریخ شاهنشاهی به هجری شمسی، برچیدن مراکز فساد و کازینوها و .... اما این عمل او ملت ایران فریب نداد و در نظر مردم شریف امامی یک عنصر فریبکار و مسلمان نما و فاسد بود. (57سال اسارت، صص239 - 237؛ تاریخ شفاهی قیام 17 شهریور 1357، صص43 - 38)
علیرغم تلاشهای دولت و ساواک برای تعطیلی روز 16 شهریور، مردم بار دیگر در این روز دست به تظاهرات عمومی زدند که این راهپیمایی از قیطریه شروع و به میدان آزادی ختم می شد و مردم با شعارهای علنی تر به تظاهرات خود ادامه می دادند. مردم در تظاهرات این روز، قلب رژیم سلطنتی را نشانه گرفتند و خواهان نظام مطلوب با شعارهای "استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی" بودند. در همان حال مردم برای روز 17 شهریور، ساعت 8 صبح میدان ژاله قرار ادامه تظاهراتی دیگر را فریاد می کردند. (یک سال سرنگونی رژیم شاه، صص 347 - 341؛ آن جمعه، صص 12 - 11؛تاریخ شفاهی قیام 17 شهریور 1357،صص 47 - 45؛ روزها و رویدادها،ج2 ، صص 98 - 97 ؛ حماسه های ملت به رهبری امام خمینی، صص 65 - 64)
به دنبال این ناآرامیها رژیم شاه تصمیم به سرکوب همه جانبه ملت گرفت. اعلام حکومت نظامی، چاره شاه برای حل این بحران بود که با حمایت کارتر (رئیس جمهور وقت آمریکا) به اجرا درآمد. دو روز قبل از اعلام حکومت نظامی اردشیر زاهدی پیام کارتر را به ایران آورد و شاه طی جلسه ای با شریف امامی، اردشیر زاهدی و تیمسار اویسی، در تهران و یازده شهر دیگر اعلام حکومت نظامی نمودند. این تصمیم زمانی ابلاغ شد که مردم اطلاعی از حکومت نظامی نداشتند. صبح 17 شهریور فرار رسید و مردم بیخبر از حکومت نظامی در ساعت 8 صبح در میدان ژاله تجمع نمودند. تعداد تظاهر کنندگان به حدی بود که خیابانها اطراف را هم فرا گرفته بود. دیری نپایید که نظامیان از همه جهات و حتی پشت بامهای اطراف، تظاهرکنندگان را محاصره کردند. مردم بی اعتنا به تذکر نظامیان به تظاهرات خود ادامه می دادند تا اینکه نظامیان از هر سو مردم بیگناه را به آتش گلوله بستند و دریایی از خون بر روی زمین جاری ساختند. عده زیادی از مردم بی گناه، شهید و مجروح شدند.
بی شک اعلام حکومت نظامی به منظورکشتار و ارعاب مردم صورت گرفته بود ولی در این فاجعه، سیاست های شریف امامی مبنی بر دولت آشتی ملی شکست خورد. در حالی که دود گلوله فضا را سیاه کرده بود مردم اجساد شهدا و مجروحین را به بیمارستان ها و درمانگاههای نزدیک می رساندند. در این واقعه عاشورایی ،صحنه کربلایی دیگر رقم خورد و "کل یوم عاشوراء و کل ارض کربلاء" تداعی شد. مردم و خبرنگاران خارجی این روز را «جمعه خونین یا جمعه سیاه» نامیدند و میدان ژاله از سوی مردم «میدان شهداء» نام گرفت. در این روز تعداد زیادی از مردم به خاک و خون غلتیدند ولی اعتراضات و تظاهرات ملت، پایان نگرفت بلکه با خلق این حماسه مردمی، قدرت و سرعت بیشتری یافت.
فردای روز 17 شهریور، رژیم پهلوی آمار شهدای آن روز را 58 نفر و تعداد کشته شدگان را 205 تن اعلام نمود در صورتی که این ارقام غیر حقیقی بود و تعداد کشته شدگان و مجروحین بیشتر از این بود. قبح فاجعه کشتار مردم بیگناه به حدی بود که هر کسی گناه این عمل وقیحانه را به گردن کسی دیگری می انداخت.
شاه با کشتار مردم در روز 17 شهریور متصور شد که می تواند عامل توقف انقلاب شود اما این تصور باطلی بیش نبود و مردم ایثارگر از جان گذشته نه تنها عقب نشینی ننمودند بلکه صفوف مبارزاتی خود را مستحکمتر می نمودند. (57 سال اسارت 248-241 ؛روز ها و رویدادها، ج 2، صص 451 - 447؛ تصمیم شوم جمعه خونین، ص98 - 97؛ تاریخ شفاهی قیام 17 شهریور 1357، صص 81 - 48 ؛گام به گام با انقلاب، ج1، صص 25 - 24؛ یکسال مبارزه برای سرنگونی رژیم شاه،صص 354 - 346). در واقع شاه با این حرکت، کمر به قتل خود بست و شاهرگ حیات خود را قطع نمود.17شهریور، واکنش علما و و مبارزین و تظاهرات و اعتصابات متعددی را در پی داشت که به سرعت طومار نظام شاهنشاهی را درهم پیچید.
17 شهریور از دیدگاه امام
امام خمینی حادثه 17 شهریور را در شمار "ایام الله" نامیدند و همواره به ملت ایران توصیه می کردند که یادآور عظمت این واقعه و متذکر جانفشانی های ملت ایران در این روز باشند.