📚 #معرفی_كتاب
🔹 اسماعیلیه مذهبی است که در زمان امام صادق (ع) پدیدار شده و در طول تاریخ به چندین فرقه عمده و گروههای کوچکتر تقسیم شده است. قرامطه، نزاریان و طیّبیان فرقههایی هستند که در این کتاب بدان پرداخته خواهد شد. این کتاب در سه بخش به تاریخ، بزرگان و اعتقادات اسماعیلیه میپردازد. در بخش اول به تاریخ ظهور و تطورات تاریخ، در بخش دوم به اندیشمندان تأثیرگذار و در بخش آخر به اصول اعتقادی این مذهب پرداخته میشود.
📚 عنوان: #درسنامه_تاریخ_و_عقاید_اسماعیلیه
🖋 نویسنده: مهدی فرمانیان
📃تعداد صفحات: ۲۴۰
📙ناشر: نشر ادیان
💰قيمت: ۳۵ تومان
☎️ تلفن سفارش :
۰۲۵۳۲۸۰۳۱۷۱
📱۰۹۱۲۷۵۴۵۷۷۸
#کتاب_زندگیات_را_با_دانایی_ورق_بزن
#کتاب_سرای_ادیان
🔹تحريريه كتابسرای اديان
به ما بپیوندید:🔻
کتاب سرای ادیان
@ketabsara_adyan
🌐 http://Press.urd.ac.ir
📚 #در_دست_انتشار
📚 عنوان: تجلی کلام در فقه (روش کلامی شیخ حر عاملی)
🖋 نویسنده: امالبنین خالقیان
📙ناشر: نشر ادیان
🔹شیخ حرّعاملی(ره) یکی از محدثین بنام نیمه دوم قرن ۱۱ است. وی نه تنها محدثی بزرگ، بلکه درپس چهره حدیثی خود متکلمی توانمند است که با روشهای کلامی متعدد و متنوع به استنباط و دفاع از اعتقادات و آموزه های دین اسلام و خصوصا مذهب تشیع پرداخته است. ایشان در مقام استنباط، معرفت صحیحی از آموزه های دین ارائه داده؛ درمقام دفاع، آن معرفت را به شیوه های مختلف تبیین، تنظیم و اثبات کرده است. وی همچنین با روشهای گوناگونی به ردّ شبهات و عقاید معارض پرداخته است.
☎️ تلفن سفارش :
۰۲۵۳۲۸۰۳۱۷۱
📱۰۹۱۲۷۵۴۵۷۷۸
#کتاب_زندگی_ات_را_با_دانایی_ورق_بزن
#شیخ_حر_عاملی
#کلام #فقه
#تجلی_کلام_در_فقه
▪️تحریریۀ کتاب سرای ادیان
@ketabsara_adyan
♦️رمضان مبارک♦️
🔹«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ»
(بقره/۱۸۳)
🔹ای اهل ایمان، روزه بر شما واجب گردید چنانکه بر امتهای گذشته نیز واجب شده بود، و این دستور برای آن است که پاک و پرهیزکار شوید.
#کتاب_زندگی_ات_را_با_دانایی_ورق_بزن
▪️تحریریۀ کتاب سرای ادیان
@ketabsara_adyan
📚 #معرفی_كتاب «درآمدی بر دانش فلسفه دین»
🔹 حقیقت آن است که برنامه گفتوگوی ادیان به شکل امروزین و معاصر آن پدیده جدید و نوپایی است که سابقهاش به زمان تشکیل شورای واتیکان دو برمیگردد.
🔻کلیسا با دغدغههای فکری بسیار و گسترش یافتن فعالیتهای تبلیغی ادیان رقیب و نیز ظهور فلسفههای مدرن و پسامدرن، که هر یک به گونهای الهیات کلیسایی و تفکر دینی را به طور عام به نقد میکشیدند، رویارو شد. در نتیجه کلیسا متوجه شد که دیگر نمیتوان در قالبهای سنتی شناختهشده، دین را معرفی و تبلیغ کرد.
🔻توسل به برنامه گفتوگوی ادیان در واقع حاصل درک کلیسا از تحولات جدید و چگونگی مواجهه و رفتار آن با مدرنیته و کثرتگرایی در همه ادیان بود.
صفحه۱۰۰
📚 عنوان: #درامدی_بر_دانش_فلسفه_دین
🖋 نویسنده: #همایون_همتی
📃تعداد صفحات: ۲۶۸
📙ناشر: دانشگاه ادیان و مذاهب
💰قيمت: ۴۰ تومان
☎️ تلفن سفارش :
۰۲۵۳۲۸۰۳۱۷۱
📱۰۹۱۲۷۵۴۵۷۷۸
#کتاب_زندگی_ات_را_با_دانایی_ورق_بزن
#گفتوگوی_ادیان
#فلسفه_دین
▪️تحریریۀ کتاب سرای ادیان
@ketabsara_adyan
کتابخانه ادیان
♦️رمضان مبارک♦️ 🔹«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى ال
♦️روزه در ادیان
🔹ادیان گوناگون طی قرون متمادی، هر یك راه و روش و آئینهای خاصی را برای ارتقای روحی و روانی بر پیروان خود واجب دانستهاند. از جمله این آموزههای دینی روزه است كه در ادیان، آئینها و سرزمینهای مختلف، شكلهای گوناگون و گاه بسیار متفاوت به خود گرفته است.
🔹تفاوت روزه در ادیان از جهت تعداد روزها و چگونگی روزههاست، هرچند در ادیان مختلف جزئیات و كیفیت روزه تفاوت دارد اما اصل حكم روزه وجود دارد و هدف آن بطور كلی تهذیب نفس و ایجاد طهارت و پاكی معنوی و رفع رنج و بلاست.
🔻دین یهودیت
یهودیها در یوم کیپور (YOM KIPPUR) روزه میگیرند. یوم کیپور تعطیلی مذهبی یهودیان در ماه سپتامبر یا اکتبر است که مردم در آن روز، روزه میگیرند و در کنیسه، دعای صبر میخوانند. آن روز را، روز کفاره هم میگویند. یهودیان شش روز دیگر را نیز روزه میگیرند که "TISHA B'AV" نهم آوریل، روزی که معبد یهودیان در آن روز تخریب شد، از آن جمله است. در «یوم کیپور» و "TISHA B'AV" خوردن و آشامیدن از زمان غروب آفتاب تا غروب بعدی به مدت ۲۴ ساعت ممنوع است، در حالیکه در سایر ایام روزه، این محدودیت از طلوع تا غروب آفتاب است. هدف از روزه در دین یهودیت، استغفار از گناهان یا درخواست حاجت خاصی از خداست.
#کتاب_زندگی_ات_را_با_دانایی_ورق_بزن
▪️تحریریۀ کتاب سرای ادیان
@ketabsara_adyan
📚 #معرفی_كتاب
مجموعه « اسرارالصلاة » در بر دارندهشماری از رساله هایاست که به بیان اسرار نماز و نیایش بین « عبد و معبود » پرداخته است.
مؤلفان این مجموعه از مقربان در گاه الهی هستند که حاصل خلوت های خود را در ستایش و نیایش با حضرت حق، در این رسالهها به یادگار گذاشتهاند.
📚 عنوان: #اسرارالصلاه
🖋 به کوشش : دکتر جلالالدین ملکی و دکتر شهابالدین وحیدی
📙ناشر: نشر ادیان
💰قيمت دوره ۶ جلدی: ۳۰۰ تومان
☎️ تلفن سفارش :
۰۲۵۳۲۸۰۳۱۷۱
📱۰۹۱۲۷۵۴۵۷۷۸
#کتاب_زندگیات_را_با_دانایی_ورق_بزن
#کتاب_سرای_ادیان
🔹تحریریه کتابسرای ادیان
به ما بپیوندید:🔻
کتاب سرای ادیان
@ketabsara_adyan
🌐 http://Press.urd.ac.ir
✍ تا میان دینها صلح برقرار نباشد، میان ملتها هم صلحی برقرار نمیشود! و بدون گفتوگوی دینها قطعاً صلحی هم بینشان پدید نمیآید! این دو جمله جایگاهی کانونی در پروژه «اخلاق جهان» دارند، پروژهای که مبتکر آن هانس کونگ است.
♦️ بسته های موضوعی کتاب انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب و نشر ادیان.
🎁بسته فروش ویژه آثار هانس کونگ:
۱. زن در مسیحیت نوشته هانس کونگ ترجمه دکتر بخشنده و طیبه مقدم؛
۲_ تاریخ کلیسای کاتولیک نوشته هانس کونگ ترجمه دکتر حسن قنبری؛
۳_ ساحت های معنوی ادیان جهان نوشته هانس کونگ ترجمه دکتر حسن قنبری؛
۴_ دوره ۳ جلدی خدا در اندیشه فیلسوفان غرب نوشته هانس کونگ ترجمه دکتر حسن قنبری.
❌قیمت دوره: ۳۷۵ هزار تومان ❌
💥 ✅ ۱۵٪ تخفیف ویژه: ۳۱۸هزار تومان✅
☎️سفارش تلفنی جهت ارسال رایگان
۰۲۵-۳۲۸۰۳۱۷۱
۰۹۱۹۸۷۱۲۱۹۰
#کتاب_زندگیات_را_با_دانایی_ورق_بزن
#کتاب_سرای_ادیان
✨باما همراه باشید✨
کتابسرای ادیان 🔻🔻🔻
@ketabsara_adyan
📚 #معرفی_كتاب
ژاپن پل سارتر میگوید: «استنتاج هر کس از تاریخ به بینش و نژاد و تربیت او بستگی دارد».
اگر تاریخ به استنتاج فرد که نشأت گرفته از بینش و نژاد و تربیت اوست، بستگی داشته باشد، طبیعی است که محیط و تحولات زمان در فهم افراد موثر واقع شود و ممکن است نتایج همگون و فراگیری در بر نداشته باشد. در نتیجه تعریف کلی و همهگیر ارائه نخواهد شد.
صفحه۱۷
📚 عنوان: #تاملاتی_در_تاریخ_پژوهی
🖋 نویسنده: محمد_مهرابی
📙ناشر: نشر ادیان
💰قيمت: ۶۰ تومان
☎️ تلفن سفارش :
۰۲۵۳۲۸۰۳۱۷۱
📱۰۹۱۲۷۵۴۵۷۷۸
#کتاب_زندگیات_را_با_دانایی_ورق_بزن
#کتاب_سرای_ادیان
🔹تحریریه کتابسرای ادیان
به ما بپیوندید:🔻
کتاب سرای ادیان
@ketabsara_adyan
🌐 http://Press.urd.ac.ir
📚 #گزارش_کتاب
📝 گزارشگر: آریا یونسی
خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) - آریا یونسی: پوشیده نیست که مسئله زنان یکی از مسائل مهم و تاثیرگذار و در عین حال مناقشه انگیز عصر ماست؛ اگرچه غرب چند دهه پیشتر به این مسئله توجه جدی نشان داده است، اما در ایران نیز سالهای متمادی است که درباره آن نوشته میشود. در واقع، مسئله زنان یکی از مسائلی است که بازتعریف آن یکی از گامهای اساسی آن است؛ زیرا این مسئله هیچ گاه به درستی و به مثابه مسئلهای مدنی و اجتماعی مطرح نشده است بلکه هر گاه مورد بحث قرار گرفته است، آن را مسئله ای سیاسی، دینی و... نشان دادهاند.
این در حالی است که اساساً مسئله نه بعد سیاسی دارد و نه لزوماً با مسائل دینی تعارضات بنیادین دارد. از جهت دیگر، با توجه به مساعی غرب در این زمینه اکنون وانمود میشود که این بحران هیچ گاه در غرب وجود نداشته است. کارهایی که در ایران در این زمینه انجام شده است، سوای تعداد معدودی، فاقد عمق و شناخت کافی بودهاند. اما کتاب «عقلانیّت در روایتی زنانه (گفتمان غربی)» توانسته است چند هدف را همزمان با هم و با موفقیت پیش ببرد.
در وهله اول، کتاب، موضوع خود را به «عقلانیّت» محدود کرده است؛ زیرا بحث از عقلانیت اساسی ترین جنبه نادیده انگاشتن زنان است. در طی تاریخ با این تصور که زنان از عقلانیت کافی و وافی برخوردار نیستند، آنها از تمامی حوزههای عمومی دور نگه داشتهاند. همچنین «عقل» مهمترین ابزار بشری است که منشاء سیادت وی بر طبیعت است. سنتاً تصور این بوده است که زنان متاثر از عواطف و احساسات هستند و به همین دلیل بر اساس عقل عمل نمیکنند؛ این افسانه این واقعیت را مخفی میکند که اگرچه ممکن است زنان متاثر از عواطف مادرانه و دلسوزانه باشند، اما به همان اندازه مردان نیز متاثر از عواطف مردانه و سخت گیرانه متاثرند، و مهمتر از آن، به سادگی نمیتوان کارکرد عواطف مادرانه را انکار کرد. بنابراین کتاب در ابتدا موضوع و موضع خود را مشخص کرده است. دیگر کتابهایی که سنتاً به بحث از مسئله زنان پرداختهاند، مانند «جنس دوم» سیمون دبووار، شبیه دایره المعارفهایی هستند که سعی کردهاند تمامی جنبهها را پوشش دهند؛ اما مشخص است که یک محقق نمیتواند فرداً در همه زمینهها متخصص باشد.
مجلّد کنونی «عقلانیت در روایتی زنانه» خود را به گفتمانهای فلسفی غرب درباره مسئله زنان محدود کرده و در مقدمه و نتیجه گیری کتاب اشاره شده است که مجلداتی درباره موضوع در سنت اسلامی و ایرانی و در نهایت مقایسه میان غرب و اسلام و ایران باستان در راه است. اگرچه کتاب حاضر درباره گفتمان غربی است اما هنوز میتوان تشخیص داد که خواننده دقیق را آماده میکند که خود با توجه به سابقه فرهنگی و جغرافیایی خاص خود سعی کند دست به مداقه و تامل بزند، چیزی که برای هر مسئله فرهنگی حایز اهمیت زیادی است. اکنون به محتوای کتاب بپردازیم؛ این کتاب چند ویژگی بارز دارد:
۱. کتابی است در زمینه اندیشه و فلسفه که از استدلال بهره گرفته است و این استدلالها به خوبی تشریح شدهاند، به نحوی هم خواننده متون فلسفی و هم مخاطب عام علاقه مند به موضوع میتواند از آن بهره مند شود؛
۲. اگرچه بحث استدلالی و فلسفی مطرح شده است، اما آن را در بستر تاریخی آن قرار داده است و یونان باستان، سرچشمه فرهنگی غرب، سیر بحث را پی گرفته است؛
۳. در ضمن این بستر تاریخی خواننده میبیند که مسئله زنان، مسئلهای است که در غرب دست کم تا نیمه اول قرن بیستم شاهد پیشرفتهای چشمگیری نبوده است و راه حلهای کنونی حاصل دهههای اخیر است؛
۴. بسیاری از آثار موجود در ذیل دو مقوله افراطی قرار میگیرند: یا با ستایش بی چون و چرای غرب، شرق را تماماً سیاه و ناامید کننده میبینند و با بزرگنمایی غرب، فرهنگ خود را کوچک میشمارند، یا اینکه با کوچک نمایی غرب و وارونه نشان دادن آن، وانمود میکنند که مسئله در شرق وجود ندارد یا قرنهاست که حل شده است؛ هر دوی این شقوق اغلب به نظریاتی متوسل میشوند که نظریات قابل قبول و منطقاً قوی نیستند، زیرا رد این چنین نظریات راحت تر است.
🌐 متن کامل گزارش در سایت خبرگزاری کتاب ایبنا 👇👇👇.
http://www.ibna.ir/fa/book/296433/
☎️ تلفن تماس :
☎۰۲۵۳۲۸۰۳۱۷۱
📱۰۹۱۲۷۵۴۵۷۷۸
به ما بپیوندید:🔻🔻🔻
کتاب سرای ادیان
@ketabsara_adyan
🌐 http://Press.urd.ac.ir
کتابخانه ادیان
♦️رمضان مبارک♦️ 🔹«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى ال
♦️ روزه در ادیان
🔹زرتشت
در آیین زرتشت روزه گرفتن و نخوردن آب و غذا بخاطر اینکه باعث سستی بدن و عدم فعالیت مفید و کار روزانه میشود، ناپسند میباشد. اما برای افراط نکردن در خوردن گوشت حیوانات، روزهای دوم و دوازدهم و چهاردهم و بیست و یکم هر ماه زرتشتیان از خوردن گوشت پرهیز میکنند. این چهار روز متعلق به چهار امشاسپند میباشد.
در اوستا مفهوم روزه به روزه باطنی نسبت داده میشود و روزه ظاهری وجود ندارد اگرچه امساک و تحت فشار قرار دادن جسم برای تمرکز بیشتر بر اعمال و مناسک دینی عملی ستودنی است.
در آیین زرتشت در ۴ روز مخصوص در هر ماه هر نوع کشتار و قربانی کردن حیوانات و استفاده کردن از گوشت ممنوع است.
🔹صابئین
صابئین یا مندائیان؛ پیروان حضرت یحیی علیهالسلام در روزهای ویژهای از سال که آنها را مبطل مینامند از خوردن گوشت، ماهی، تخم مرغ خودداری میکنند. از جمله این روزها ۲۶ و ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ماه سمبلتا، روزهای ششم و هفتم ماه دولا و روز دوم ماه هطیا است. آنها روزه واقعی را روزهدار بودن اعضا و جوارح آدمی میدانند که در کتاب کنزاربا یا صحف آدم، مقدسترین کتاب مندائیها آمده است: «ای مومنان برایتان گفتم که روزه بزرگ فقط نهی از خوردن و آشامیدن نیست بلکه دیدگانتان را از نگاههای هیز و شیطانی و گوشهایتان را از شنیدن حرفهایی که مردم در خانه خود میزنند برحذر دارید و زبانهایتان را به گفتارهای دروغ و ناپسند نیالائید و ...».
#کتاب_زندگی_ات_را_با_دانایی_ورق_بزن
▪️تحریریۀ کتاب سرای ادیان
@ketabsara_adyan